>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory parlamentarne w Polsce (2015)

Status
Zamknięty.
bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
na Bialorusi z okazji wyborow leja paru awanturnikow, marionetek oplacanych przez zydow co chcieliby tam zrobic druga Polske czy NRD czyli bantustan a media typu wyzej wymienione podnosza larum.
Z Rosji czy Bialorusi uciekaja bo tam mieszka dzicz, pol ludzie pol zwierzeta wiec normalne ze ci co zasmakowali innych standardow chca sie wyrwac a wladza jest taka jaka i ludzie
Niby w PL jest idealnie hehe? Jakby nie tasiemiec w postaci PO czy Niemiec i tych krajow na ktore zasuwacie to bylby to jeden z bogatszych krajow swiata ten polonistan bo macie dobrze wyksztalcone kadry, polozenie i tania sile robocza

aliant 531

aliant

Użytkownik
Ja też mam gdzieś takie rozmowy. Mogę się nie zgadzać nawet z Adamo, z którego się tu większość śmieje, ale on przynajmniej potrafi przedstawić jakieś argumenty obrazujące jego poglądy. A Ty z kolei uroiłeś sobie, że jesteś jakimś zbawcą narodu, który poprzez postulaty ogłoszone na forum bukmacherskim naprawisz Polskę i jeszcze w kółko niczym jakiś Hitler pieprzysz jedynie o Żydach i obcej agenturze i, że masz szacunek ludzi ulicy ????. Brzydzisz się PO ale cechuje Ciebie taka sama pogarda dla ludzi o innych poglądach jak większość Peowców. A najlepsze jest to, że najpierw pisałeś, że Łukaszence należy się szacun, a teraz piszesz, że na wschodzie mieszkają zwierzęta, a władza jest obrazem społeczeństwa. Żelazna logika po prostu. Jesteś niczym Jehowce, co interpretują wszystko tak jak im pasuje na dany moment, jeszcze przy okazji robiąc ludziom wodę z mózgu. Akurat wyborczą się brzydzę, na TVN czasem jakiś film obejrzę ale też rzadko, niemniej w tych punktach (odnośnie Białorusi) mogą mieć rację. Z resztą nie wiem co oni tam piszą/gadają i mało mnie to obchodzi. Ja wiem co tam się dzieje z pewnego źródła, o którym już wspominałem. A ty się zachowujesz jak dziecko w wieku buntu przeciw rodzicom co myśli, że jak będzie sprzeciwiał się wszystkiemu we wszystkim to stanie się narodowym rebeliantem. Żal mi Ciebie trochę. Powiem tyle. Polska scena polityczna potrzebuje błazna. Najpierw był nim Tymiński, później Lepper, następnie Palikot, a teraz przychodzi czas na anonimowego usera &quot;Bykawodza&quot;.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No chyba poseł Mastalerek z PiSu przeczytał co pisałem o VACie i mafiach bo na pytanie Anity powiedział dokładnie to co pisałem, że w ten sposób mogą uszczelnić system podatkowy. Dosłownie słowo w słowo. Bardzo się cieszę, że jako oszołom i peowiec coś mogłem podpowiedzieć, ale wierzę, że właśnie PiS i tylko PiS jest w stanie rozbić tą mafię. Oni są mniej przekupni, bardziej ideowi i zdeterminowani. Ja bym zaczął od podniesienie premii dla służb za zlikwidowanie takich mafii do np 10% od sumy jaką skarb państwa by odzyskał, a ponieważ to są miliony to taki policjant z CBŚ czy ABW zarobił by godziwe pieniądze. Oczywiście dla mnie jako liberała było by najlepiej w ogóle zniesienie tego dziadowskiego podatku i wprowadzenie np. liniowego, ale jeśli już jest to nóż mi się w kieszeni otwiera jak jakieś ruskie i polscy cwaniaczkowie uważają, że mogą robić przekręty na VACie bo to &quot;nic złego&quot;. To bardzo złego bo okradając państwo okradają nas z podatków na które ciężko harujemy co dzień !
Bułeczka ja nie obrażałem wyborców PiSu ani dzieci netu bo każdy ma prawo do poglądów. Wskazywałem jednak na wadliwość tych poglądów. Jak był śp Prezydent Lech Kaczyński miałem takiego kolegę, też peowca i jak zaczął się śmiać, że kaczka itd to na środku ulicy powiedziałem mu, że nie życzę sobie aby obrażał Prezydenta RP BEZ WZGLĘDU NA TO KTO NIM JEST. Póki w Polsce jest demokracja i nie mamy narzucanych przez obce wojsko władz tego kraju nie zamierzam nikogo obrażać i wyjaśniałem, że nie chodzi o to, że Kopacz jest z PO. Zaręczam wam, że jeśli PiS wygra wybory i ktoś będzie pisał o &quot;mordzie&quot; Premier Szydło to tak samo będę reagował. Zawsze... Piszesz, że jest obrazą dla Polaków, że rządzi Komor i Kopacz... To nie obraża Polaków tylko dokładnie tą część (powiedzmy 39%), która się z tym nie zgadza, w tym ciebie. Jeśli wygra PiS ja mam się czuć obrażony, że oni rządzą ? Nie będę. To jest DEMOKRACJA - szanujemy przeciwnika choć się z nim nie zgadzamy. Na forum bukmacherskim związanym ze sportem szczególnie powinniśmy wiedzieć o tym, że należy szanować przeciwników. O dokonaniach PO nie będę pisał, nigdy nie obiecywałem, że będę, je wymieniał więc dlaczego tego ode mnie oczekujesz ? Nie jestem nawet członkiem tej partii żeby poświęcać czas na jakieś elaboraty. Zapytaj o osiągnięcia jakiegoś posła PO z twojego okręgu, na pewno z chęcią ci odpowie. W mojej SUBIEKTYWNEJ opinii największym osiągnięciem jest przejście przez kryzys i wciąż dodatnie PKB i niskie bezrobocie. Taki 18 latek w Hiszpanii czy Portugalii ma 30% bezrobocie, u nas 15% (Piszę o grupie młodych, w skali kraju to się inaczej rozkłada)
I jeszcze jedno Prezydenta Dudę też nie zamierzam obrażać. Oczywiście jeśli będzie prowadził działania mogę je oceniać i pisać negatywnie o tych działaniach, ale nigdy personalnie nie będę go znieważał i to nie dlatego, że są za to paragrafy tylko dlatego, że został wybrany wolą NARODU i nie ma żadnego znaczenia fakt, że ja na niego nie głosowałem. To właśnie różni nas wyborców z PO i mam nadzieję, małej z PiSu, że my nie pójdziemy pod Belweder skandować: &quot;zdrajca&quot; &quot;tchórz&quot; czy &quot;pachołek Moskwy&quot;, a jak Palikot obrażał Kaczyńskiego to ostro potępiałem.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Aliant
na wschod od Bugu mieszkaja pol zwierzeta pojedz troche albo miej do czynienia z nimi to zobaczysz co mam na mysli
U ruskich jak baba nie dostaje porzadnego manta od chlopa co 2 tygodnie to mysli ze to jest pedal z nim cos jest nie tak
I o czym tu gadac dalej.
Ruskiego jak nie spierzesz to cie nie szanuje, inna kultura zupelnie wiec co tam wiesz o swiecie
Wiekszosc ludzi mysli tak jak ja musze cie zmartwic i w du...szy mamy tych co mysla inaczej, ich jest i tak mniej, nie przekonamy, nie zamierzamy, i niech sie redukuja sami przez antykoncepcje, zwiazki homoseksualne, itd itp nie moj problem

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Dla normalnych z nieskrzywiona psycha
Bantustan (od Bantu – grupy ludów murzyńskich) – terytoria wydzielone w latach od 1971 do 1981 z obszaru RPA, które miały być miejscem zamieszkania poszczególnych grup ludności murzyńskiej. Zajmowały one około 1/8 powierzchni RPA. Regiony te, mające być formalnie niepodległymi państwami bądź przynajmniej obdarzonymi dużą autonomią regionami w ramach Republiki, miały jednak charakter &quot;rezerwatów&quot; i były głównym narzędziem rasistowskiej polityki apartheidu, czyli &quot;osobnego rozwoju&quot; poszczególnych grup rasowych.
Bantustany nie miały szansy stać się niezależnymi krajami. Lokalizowano je na terenach nieurodzajnych i pozbawionych bogactw naturalnych. Były rozbite na wiele odrębnych terytoriów, co uniemożliwiało ich integrację i rozwój. Na ich czele stawiano figurantów, którzy nie mieli poparcia swoich rodaków. Powodowało to, że rządy te były całkowicie zależne od RPA.
Terasz zamiencie RPA na Niemcy, a RP na bantustan i przeczytajcie, jako zywo przeciez przypomina to polska sytuacje obecna.
1. Ludzie zasuwaja za grosze sa gnojeni, maja pod gorke z najprostszymi sprawami
2. Na ich czele stawiano figurantów, którzy nie mieli poparcia swoich rodaków. Powodowało to, że rządy te były całkowicie zależne od ... no nie jest tak?
3. Podatki rosna, deficyt rosnie, zadluzenie rosnie, nie jest tak?
4. Korupcja kwitnie
5. Ludzie sa niewolnikamiwe wlasnym kraju, jak nie sa czlonkami wybiorczej sekty to moga sie zajac praca w obozie pracy jakim stal sie kraj ostatnimi laty...nie jest tak?
retorycznie pytam.

Jesli wiekszosc powie ze nie jest to to poprosze podac kilka adresow gdzie jest ta praca za powyzej 6 tysiecy to sobie zaaplikuje, jutro mam wolny dzien akurat to powypelniam aplikacje a poniedzialek zadzwonie.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Bułeczka ja nie obrażałem wyborców PiSu ani dzieci netu bo każdy ma prawo do poglądów. Wskazywałem jednak na wadliwość tych poglądów. Jak był śp Prezydent Lech Kaczyński miałem takiego kolegę, też peowca i jak zaczął się śmiać, że kaczka itd to na środku ulicy powiedziałem mu, że nie życzę sobie aby obrażał Prezydenta RP BEZ WZGLĘDU NA TO KTO NIM JEST. Póki w Polsce jest demokracja i nie mamy narzucanych przez obce wojsko władz tego kraju nie zamierzam nikogo obrażać i wyjaśniałem, że nie chodzi o to, że Kopacz jest z PO. Zaręczam wam, że jeśli PiS wygra wybory i ktoś będzie pisał o &quot;mordzie&quot; Premier Szydło to tak samo będę reagował. Zawsze...
Adamo = kłamstwo. Ile razy jeszcze będziesz zaprzeczał, że nikogo tutaj nie obrażałeś? Tylko tchórz nie potrafi się przyznać do własnych słów. Najpierw obrażasz, a później się wypierasz. Kolejny przykład twojej żelaznej logiki i konsekwencji. Jak sprzeciwiasz się temu, że ktoś obraża prezydenta czy premiera, to samemu wypadałoby zachować konsekwencję i nie obrażać innych. Dociera to do ciebie!

Piszesz, że jest obrazą dla Polaków, że rządzi Komor i Kopacz... To nie obraża Polaków tylko dokładnie tą część (powiedzmy 39%), która się z tym nie zgadza, w tym ciebie. Jeśli wygra PiS ja mam się czuć obrażony, że oni rządzą ? Nie będę. To jest DEMOKRACJA - szanujemy przeciwnika choć się z nim nie zgadzamy
Już samo to, że tacy ludzie jak Kopacz, Tusk czy Komorowski piastują tak wysokie stanowiska w tym kraju jest wystarczająco dużą obrazą dla Polski i Polaków. Ale Ty tego nie zrozumiesz, bo jesteś ślepo zapatrzony w PO...
Ha ha, czyli dokładnie tak jak pisałem ???? . Nie pojmiesz tego, bo jesteś zaślepiony w PO. Dziś te osoby czują się bezkarne, ale historia i przyszłe pokolenia ich osądzą. Tusk, Komorowski i inni z tej bandy będą wymieniani w jednym szeregu z tymi, którzy 250 lat temu doprowadzili do upadku Rzeczypospolitej i do rozbiorów. Wtedy wystarczyło przekupić paru posłów, żeby zrywali sejm, przez co żadne kluczowe ustawy i reformy nie mogły zostać wprowadzone. Przekupieni posłowie działali w imieniu obcych państw. Teraz jest ten sam burdel co kiedyś. Rząd PO działa przeciwko Polakom i realizuje interesy innych państw. Chociażby ostatnio przykład z uchodźcami. Większość Polaków nie chce przyjmowania uchodźców, ale Berlin nam kazał ich przyjąć i oczywiście rząd PO wykonuje te polecenia. Co to za władza, która wykonuje polecenia Berlina, Moskwy czy Brukseli? To nie jest nasza polska władza.

O dokonaniach PO nie będę pisał, nigdy nie obiecywałem, że będę, je wymieniał więc dlaczego tego ode mnie oczekujesz ? Nie jestem nawet członkiem tej partii żeby poświęcać czas na jakieś elaboraty.
Powiem Ci tak, gdyby PO robiło coś dobrego dla Polaków, to nie miałbyś żadnych problemów, żeby te osiągnięcia wymienić w kilku zdaniach. Widocznie PO nic dobrego przez te OSIEM LAT nie zrobiło dla Polaków. Gdyby tak było, to teraz PO miałoby 49% poparcia i kolejne 4 lata rządów przed sobą. Skoro wg Ciebie tak świetnie oni rządzą, to dlaczego teraz mają te 25% poparcia? Co, ludziom się w dupach poprzewracało od tej dobroci PO, zgłupieli i nie chcą na nich głosować, czy jak? Gdyby PO zrobiło coś dobrego dla Polski i Polaków, to teraz Kopaczowa nie robiłaby z siebie idiotki z tymi pociągami i nie jeździła za nasze pieniądze żebrać o głosy, tylko wyszłaby na mównicę i powiedziałaby: zrobiliśmy to, to i to… I ludzie by na nich zagłosowali. Widocznie nic konkretnego nie zrobili. To, że jako wyborca PO nie potrafisz wymienić żadnych konkretnych zasług partii jest bardzo wymowne. Wychodzi na to, że głosujesz na partię, która przez 8 lat rządziła i nie zrobiła nic dobrego dla Polski. Jak nazwałbyś człowieka, który głosuje na partię, która nie robi nic dobrego dla Polaków i na domiar złego jeszcze im szkodzi? Ja bym go nazwał lemingiem i idiotą.

Zapytaj o osiągnięcia jakiegoś posła PO z twojego okręgu, na pewno z chęcią ci odpowie.
Do żadnego posła z PO nie mam zamiaru się wybierać, bo to i tak byłaby strata czasu. Myślałem, że jakiś zwolennik PO wytłumaczy mi dlaczego warto zagłosować na PO, ale widocznie nie warto, skoro on sam ma ogromy problem z napisaniem kilku zdań na ten temat.

W mojej SUBIEKTYWNEJ opinii największym osiągnięciem jest przejście przez kryzys i wciąż dodatnie PKB i niskie bezrobocie. Taki 18 latek w Hiszpanii czy Portugalii ma 30% bezrobocie, u nas 15% (Piszę o grupie młodych, w skali kraju to się inaczej rozkłada)
W takiej Grecji jest ponoć kryzys, ale i tak żyje im się lepiej niż w Polsce. A niskie bezrobocie wynika z tego, że ludzie emigrują, bo albo nie ma pracy w Polsce albo nie chcą tu tyrać jak niewolnicy za psie pieniądze. A w takiej Grecji czy Hiszpanii nie opłaca im się emigrować, przecież mają zasiłki.

Ogólnie to z Tobą nie da się normalnie dyskutować, bo Ty raz napiszesz o jednym a parę postów później o czymś co zaprzecza to co napisałeś wcześniej. Przykładów Twojej żelaznej platformianej logiki jest więcej na forum. Jesteś po prostu zaślepiony w PO. Głosujesz na PO dlatego, że to PO. Nie potrafisz wymienić rzekomo licznych zasług PO, ale mimo to kłamiesz, że jest ich mnóstwo. Nie patrzysz na wszystkie afery i przekręty z udziałem PO. Jakoś Ci to nie przeszkadza, że rząd PO dyma Polaków wszędzie gdzie się da i cały czas pokazuje swoją bezczelność i wyższość wobec Polaków. Dodatkowo obrażasz innych, wywyższasz się, a później bezczelnie kłamiesz, że nikogo nie obrażałeś. Ale w końcu kłamania i wywyższania nauczył Cię Twój idol, czyli Donald Tusk. Jaka partia, tacy wyborcy.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Cześć. Powinienem napisać coś miłego – nie widzę powodu. Jedna praca mnie zwolniła, dwie przyjęły. Niby na plus. Ale zwalniali za politykę. A przyjmowali za umiejętności. Czyli – wolność słowa w Polsce, poza Internetem, jest jedynie pozorna.
Polityka rządzi naszym życiem, chcemy czy nie, i tak było przy losowaniu mundialu 2018 w Rosji. Putin, Blatter, a tu… Boniek na urlopie. Nawałka szykuje skład na Gibraltar…
Nie wiem jak to napisać, ale wyszło tu nasze chłopstwo, które zresztą spotka się kiedyś z „adekwatną”, jak uwielbia mówić mój druh Ławrow, odpowiedzią. Spotka się, ludzie pamiętają odrzucanie zaproszeń, zwłaszcza ostentacyjne.
Polska ma kiepską kartę w bojkotach, ale żeby nie sięgać zbyt daleko… Zbojkotowaliśmy igrzyska w Chinach, bo terror, plac Tiananmen… Posłaliśmy jako reprezentanta Irenę Szewińską. I co? I przyjechał cały świat. Z amerykańskim prezydentem też. A my? A my słaliśmy delegacje rok w rok by kupić tam cokolwiek albo sprzedać – posłani zostaliśmy do Wólki Kosowskiej. Na drzewo.
Dobra, nikt się nie uczy, więc zbojkotowaliśmy i kolejne igrzyska, w Soczi. Bo niby wyzysk sowiecki. Hm, odbyły się, Ruscy wygrali (choć nie w hokeja, żalowałem) i co? Ano u nas mówiono, że to Soczi upadnie.
Od tego czasu odbył się tam wyścig Formuły 1 (Warszawie raczej nie grozi), oraz mistrzostwa świata w… szachach (co ciekawe najlepszy jest Norweg). Ludzie żyją, zarabiają, oddychają…
Dla nas Rosja to wróg. No, to nie oni palili dziećmi w piecach, przyjaciele Niemiec. Rosja jest dziś jednym z najbardziej nowoczesnych krajów świata. Ich zasoby są nawet trudne do oszacowania, zwłaszcza gdy zgłosili chęć przejęcia Arktyki, powołując nawet specjalne arktyczne siły zbrojne. Technicznie – nieprzypadkowo amerykański kosmonauta leci w kosmos z ruskim, bo… nie ma własnego statku. Ruscy mają najlepsze w świecie czołgi, bombowce, myśliwce, rakiety, okręty i atom. Robią to kosztem życia ludzi, ale oni nie cierpią – wystarczy cebula, słonina, czarny chleb i wódka. I papierosy. Homoseksualizm jest zakazany, i takie tam dziwności…
To kraj oskarżany o napad na Ukrainę. Gdybyście znali historię – to kraj wymieszany. Na wschodzie, tam gdzie Donieck, mieszka 12 milionów (!) Rosjan. Przez pomyłkę – był kiedyś pierwszy sekretarz Chruszczow, Ukrainiec, i zrobił tak dużą republikę, niezgodną z demografią, tak zabrał Krym. Który Rosjanie teraz sobie odebrali.
Putin, o nim mowa, mistrz judo i sambo, niezły ruchacz (tak piszą), nie chciał okradać Ukrainy samemu – proponował Polsce Lwów (relacja ministra Sikorskiego, potem mówił biedak, że coś pomylił – Nowy Jork dawali?). Ja bym ten Lwów wziął, bo nasz, kiedyś to było centrum Rzeczypospolitej!
Dobra, postanowiliśmy Putina – za wezwaniem Ameryki – izolować.
On, w tym samym czasie, stworzył BRICS – to oznacza Brasil, Russia, India, China, South Africa. Trzy miliardy ludzi, polowa ludzkości. Aplikuje Argentyna z Messim. I Iran z najstarszą historią.
Aha, i własny bank światowy. I przebąkuje – to ważniejsze niż kilkanaście wiosek na Ukrainie – że może stworzyć własną walutę. Czyli… możecie wszystkie swoje dolary wziąć na podpałkę. Papier.
Po co to piszę? Że niepotrzebnie Boniek i Nawałka napluli Rosjanom w twarz. Nie potrzebujemy wrogów blisko. Nie musimy mieszać sportu z polityką. Przecież wiemy, że Surkis z Ukrainy to większy złodziejaszek niż Abramowicz, czysty, mistrz Anglii, gubernator Czukotki.
Nawalka powinien pojechać do Petersburga, uścisnąć dłonie trenerom z innych krajów, może i Putinowi, nawiązać kontakt. Ja bym za niego opracował taktykę na Gibraltar. Jak sądzę, defensywa.
Boniek… Na polityce się nie zna kompletnie. Właśnie trzeba było pojechać do Putina. Zapytać o Smoleńsk? Nie wiem, ale ja bym z okazji skorzystał.
Nasi wolą jednak siedzieć cicho pod miotłą. I może dlatego co chwila jesteśmy zamiatani.
A co do Rosjan – myslcie w kategoriach pokoleń, nie mundiali. I jak przyjdą muzułmanie – będziemy się modlić by ratowali, te Iwany co to nic nie potrafią…
A to naród wybitny, i tym dzielniejszy, im bardziej opluwany.
Szkoda, że przykładamy do tego rękę.
Zarzeczny

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Tym razem 100% racji, ale czytelnicy Wybiórczego Brukowca tego nie zrozumieją. 26 lat prania móżdżków, to nie w kij dmuchał. I nie ma znaczenia, że kiedyś GW kazała im ślepo Rosję kochać, a dziś każe ślepo nienawidzić. Dobry pies zawsze szczeka na tego kogo wskaże mu Pan. Najzabawniejsze jest, że jeszcze dwa lata temu jakakolwiek krytyka Rosji przez PiS była nazywana przez Saloon i wierne lemingi machaniem szabelką i mrzonkami jagiellońskimi. Dziś, już na nowym etapie mądrości, lemingi i PO przodują w machaniu szabelką i mrzonkach. Putin w magiczny sposób stał się z demokraty terrorystą, a banderowcy z terrorystów demokratami. Krym stał się nagle kolebką Ukrainy, choc kradzież kolebki Serbii Kosowa przez pokojowych islamistów nikomu nie przeszkadzała. Chciałbym, żeby któregos dnia Polską rządziło Stronnictwo Polskie, a nie Radzieckie jak kiedyś czy Pruskie jak dziś...

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Adamo = kłamstwo. Ile razy jeszcze będziesz zaprzeczał, że nikogo tutaj nie obrażałeś? Tylko tchórz nie potrafi się przyznać do własnych słów. Najpierw obrażasz, a później się wypierasz. Kolejny przykład twojej żelaznej logiki i konsekwencji. Jak sprzeciwiasz się temu, że ktoś obraża prezydenta czy premiera, to samemu wypadałoby zachować konsekwencję i nie obrażać innych. Dociera to do ciebie!
Kolego po pierwsze napisz w którym miejscu i w jaki sposób obraziłem kogokolwiek ? Przepraszam bardzo, ale stwierdzenie, że się ma 18-25 lat i nie poznało się życia i jest się łatwym celem manipulacji nie jest żadną obrazą. I o nikim z forum nie pisałem, że ma &quot;mordę&quot; itd. Więc to jest typowa pisowska manipulacja. Ja tak staram się prowadzić dyskusję żeby nikogo nie obrażać. Nigdy nikogo ani w tym dziale, ani w działach tematycznych nie obrażałem od &quot;idiotów&quot;, &quot;kretynów&quot; itd, mnie to natomiast spotyka tutaj bez przerwy więc szczytem hipokryzji jest zarzucanie mnie właśnie, że kogoś obrażam !

Ha ha, czyli dokładnie tak jak pisałem ???? . Nie pojmiesz tego, bo jesteś zaślepiony w PO. Dziś te osoby czują się bezkarne, ale historia i przyszłe pokolenia ich osądzą. Tusk, Komorowski i inni z tej bandy będą wymieniani w jednym szeregu z tymi, którzy 250 lat temu doprowadzili do upadku Rzeczypospolitej i do rozbiorów. Wtedy wystarczyło przekupić paru posłów, żeby zrywali sejm, przez co żadne kluczowe ustawy i reformy nie mogły zostać wprowadzone. Przekupieni posłowie działali w imieniu obcych państw. Teraz jest ten sam burdel co kiedyś. Rząd PO działa przeciwko Polakom i realizuje interesy innych państw. Chociażby ostatnio przykład z uchodźcami. Większość Polaków nie chce przyjmowania uchodźców, ale Berlin nam kazał ich przyjąć i oczywiście rząd PO wykonuje te polecenia. Co to za władza, która wykonuje polecenia Berlina, Moskwy czy Brukseli? To nie jest nasza polska władza.
Wiesz to jest retoryka stalinowska i hitlerowska. Też mówili, że historia osądzi reakcyjny aparat II RP i doceni wkład klasy robotniczej w budowanie pokoju. Skąd u diabła wiesz jak i co oceni historia ? Jak jesteś z przyszłości lepiej byś mi na priva wysłał wyniki PR na następny sezon ???? To, że część ludzi w to wierzy i ma takie poglądy - ok. prawo demokracji, ale powoływanie się na to jak oceni historia ? Nie wiemy, a obecnie ty masz takie na to spojrzenie, ja inne.

Powiem Ci tak, gdyby PO robiło coś dobrego dla Polaków, to nie miałbyś żadnych problemów, żeby te osiągnięcia wymienić w kilku zdaniach. Widocznie PO nic dobrego przez te OSIEM LAT nie zrobiło dla Polaków. Gdyby tak było, to teraz PO miałoby 49% poparcia i kolejne 4 lata rządów przed sobą. Skoro wg Ciebie tak świetnie oni rządzą, to dlaczego teraz mają te 25% poparcia? Co, ludziom się w dupach poprzewracało od tej dobroci PO, zgłupieli i nie chcą na nich głosować, czy jak? Gdyby PO zrobiło coś dobrego dla Polski i Polaków, to teraz Kopaczowa nie robiłaby z siebie idiotki z tymi pociągami i nie jeździła za nasze pieniądze żebrać o głosy, tylko wyszłaby na mównicę i powiedziałaby: zrobiliśmy to, to i to… I ludzie by na nich zagłosowali. Widocznie nic konkretnego nie zrobili. To, że jako wyborca PO nie potrafisz wymienić żadnych konkretnych zasług partii jest bardzo wymowne. Wychodzi na to, że głosujesz na partię, która przez 8 lat rządziła i nie zrobiła nic dobrego dla Polski. Jak nazwałbyś człowieka, który głosuje na partię, która nie robi nic dobrego dla Polaków i na domiar złego jeszcze im szkodzi? Ja bym go nazwał lemingiem i idiotą.
Ja mam powody i osobiste i ogólne dla których głosuję na PO. Wiele razy tu je podawałem. PiS mnie skrzywdził i nie tylko mnie za swoich rządów. Dzięki dotacjom z UE polepszyło mi się. Nie jestem wyłącznie za PO bo jestem, mam powody osobiste o których nie będę mówił publicznie. PO ma poparcie ok 25%, PiS ok 35%, ale w takim kraju jak Polska i w zasadzie wszędzie - poparcie na poziomie 25% po 8 latach to jest sukces !!! Socjologia jak i psychologia społeczna już dawno stwierdziły, że ci co rządzą mają ujemny hc bo co by nie robili opozycja ZAWSZE może powiedzieć, że by to zrobiła lepiej, więc 25% po 8 latach to jest wielkie wow ! PiS w ciągu 2 lat swoich rządów spadł z poparcia 30% do 15% tacy byli wspaniali i mili dla obywateli. Rozumiem, że ci się nie podoba PO tylko popełniasz błąd bo z automatyzmu zakładasz, że każdy inny będzie lepszy. Błąd - może być gorszy. Miałeś dziewczynę - niezbyt ładną, grubą, nie dbała o siebie. Myślałeś, że każda inna będzie lepsza, że nie może być gorzej. Wziąłeś sobie super laskę, po czym po 2 miesiącach zaczęła się zdradzać...

Do żadnego posła z PO nie mam zamiaru się wybierać, bo to i tak byłaby strata czasu. Myślałem, że jakiś zwolennik PO wytłumaczy mi dlaczego warto zagłosować na PO, ale widocznie nie warto, skoro on sam ma ogromy problem z napisaniem kilku zdań na ten temat.
Nie mam problemu, ale nie mam też czasu na coś za co mi nie płacą... Z góry zakładasz, że to strata czasu ? A ja widzisz może pójdę na konwencję wyborczą PiSu bo poznanie poglądów 2 strony nigdy nie jest stratą czasu !!! To właśnie obrazuje, kto jest zapatrzony wyłącznie w swoje poglądy !

W takiej Grecji jest ponoć kryzys, ale i tak żyje im się lepiej niż w Polsce. A niskie bezrobocie wynika z tego, że ludzie emigrują, bo albo nie ma pracy w Polsce albo nie chcą tu tyrać jak niewolnicy za psie pieniądze. A w takiej Grecji czy Hiszpanii nie opłaca im się emigrować, przecież mają zasiłki.
Lepiej ? Szczególnie jak mieli zamknięte bankomaty przez 2 tyg. 60% firm się zlikwidowało, ja w Grecji bym się znalazł na ulicy. W Grecji i Hiszpanii nie ma dożywotnich zasiłków. Są jak u nas na parę miesięcy, a mówimy o okresie kilku lat.

Ogólnie to z Tobą nie da się normalnie dyskutować, bo Ty raz napiszesz o jednym a parę postów później o czymś co zaprzecza to co napisałeś wcześniej. Przykładów Twojej żelaznej platformianej logiki jest więcej na forum. Jesteś po prostu zaślepiony w PO. Głosujesz na PO dlatego, że to PO. Nie potrafisz wymienić rzekomo licznych zasług PO, ale mimo to kłamiesz, że jest ich mnóstwo. Nie patrzysz na wszystkie afery i przekręty z udziałem PO. Jakoś Ci to nie przeszkadza, że rząd PO dyma Polaków wszędzie gdzie się da i cały czas pokazuje swoją bezczelność i wyższość wobec Polaków. Dodatkowo obrażasz innych, wywyższasz się, a później bezczelnie kłamiesz, że nikogo nie obrażałeś. Ale w końcu kłamania i wywyższania nauczył Cię Twój idol, czyli Donald Tusk. Jaka partia, tacy wyborcy.
Sam sobie zaprzeczasz - albo jestem zaślepiony, albo potrafię modyfikować poglądy. Rozumiem, że tobie najłatwiej by się dyskutowało z tym, kto ma poglądy takie jak ty tylko wtedy jaka by była dyskusja ? Te wielkie afery - to głupota hazardowa, nie afera hazardowa i to, że prywatnie po kieliszku parę osób opowiadało głupoty ? Nie pochwalam tego, ale za rządów PiSu policja miała zgarnąć wicepremiera, a premier tak &quot;ufał&quot; swoim koalicjantom, że ich podsłuchiwał. Mnie PO nie dyma, za to niszczyło PiS.
Jesteś ślepo zapatrzony w PiS. Śmiesz mówić mi o obrażaniu w sytuacji gdy pisowcy wyzywali Prezydenta i Premiera od zdrajców, pachołków Rosji i kwestionowali legalność i suwerenność władzy (wybranej przecież w demokratycznych wyborach) ! A jeśli chodzi o obrażanie czy wywyższanie się tutaj nie było to moją intencją, ale już dwukrotnie za to przeprosiłem co oczywiście przez kogoś takiego jak ty nigdy nie będzie docenione.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Nigdy nikogo ani w tym dziale, ani w działach tematycznych nie obrażałem od &quot;idiotów&quot;, &quot;kretynów&quot; itd, mnie to natomiast spotyka tutaj bez przerwy więc szczytem hipokryzji jest zarzucanie mnie właśnie, że kogoś obrażam !
Tymczasem w tym samym temacie nie tak dawno.

Tak naprawdę to JEDYNĄ szansą przeciwstawienia się gospodarce Chin i USA jest zjednoczona Europa. Eurosceptycy mają zazwyczaj wysoki poziom indolencji, ignorancji i megalomani jednocześnie. Mówiąc w skrócie to są idioci. Bo nawet zakładając te wszystkie brukselskie biurokratyczne ograniczenia, bez nich żaden kraj w pojedynkę nawet Niemcy na rynku globalnym nic by nie znaczył w zderzeniu z USA czy Chinami.
Myślę, że wszyscy by się ucieszyli jak byś pojechał na Białoruś. Myślę, że źle wybrałeś kraj w którym obecnie żyjesz... O takich ludziach jak ty dawniej mówiono &quot;pożyteczni idioci&quot;.
Jak to mówił pupilek twojej ukochanej PO, Stefan &quot;Opanowanie&quot; Niesiołowski - oralna szpara?

Pisałeś tam też coś o hipokryzji?

Czekam na odwracanie kota ogonem - &quot;ni pisałem tego do nikogo personalnie&quot; ????

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Ja mam powody i osobiste i ogólne dla których głosuję na PO. Wiele razy tu je podawałem. PiS mnie skrzywdził i nie tylko mnie za swoich rządów. Dzięki dotacjom z UE polepszyło mi się. Nie jestem wyłącznie za PO bo jestem, mam powody osobiste o których nie będę mówił publicznie. PO ma poparcie ok 25%, PiS ok 35%, ale w takim kraju jak Polska i w zasadzie wszędzie - poparcie na poziomie 25% po 8 latach to jest sukces !!! Socjologia jak i psychologia społeczna już dawno stwierdziły, że ci co rządzą mają ujemny hc bo co by nie robili opozycja ZAWSZE może powiedzieć, że by to zrobiła lepiej, więc 25% po 8 latach to jest wielkie wow ! PiS w ciągu 2 lat swoich rządów spadł z poparcia 30% do 15% tacy byli wspaniali i mili dla obywateli. Rozumiem, że ci się nie podoba PO tylko popełniasz błąd bo z automatyzmu zakładasz, że każdy inny będzie lepszy. Błąd - może być gorszy. Miałeś dziewczynę - niezbyt ładną, grubą, nie dbała o siebie. Myślałeś, że każda inna będzie lepsza, że nie może być gorzej. Wziąłeś sobie super laskę, po czym po 2 miesiącach zaczęła się zdradzać...
&quot;Po dodaniu wszystkich wydatków strony polskiej związanych z pozyskiwaniem dotacji w latach 2007-13 otrzymujemy kwotę w wysokości 106,8 mld euro, czyli 117,5% wartości wszystkich dotacji, które mają zostać przekazane Polsce z UE! Tak więc koszty poniesione przez polską gospodarkę i sektor publiczny o 17,5% przewyższają ten „ogromny deszcz unijnych pieniędzy”. Statystyczny Polak w latach 2007-13 wyda średnio 1606 zł rocznie tylko po to, aby otrzymać 1368 zł, czyli dołoży do interesu 238 zł rocznie! Tymczasem cała ta hucpa z dotacjami ma niezwykle silne przesłanie propagandowe: Unia za darmo rozdaje pieniądze. Temu celowi służą też tablice informacyjne umieszczane przy wszystkich inwestycjach współfinansowanych przez Brukselę.&quot;
Dotacje ah dotacje, twoje dzieci beda splaca je ;)
PO ma poparcie ok 25%, PiS ok 35%, ale w takim kraju jak Polska i w zasadzie wszędzie - poparcie na poziomie 25% po 8 latach to jest sukces !!!
Poparcie po takim czasie w Polsce przy pomocy kazdych mediow i ciaglych atakow na PiS to jest skandal i ponizej oczekiwan ;)
Gdyby PO cos robila to przy wkladzie mediow mieliby z 55% , ale problem ze oni nic nie robia i ludzie to widza i wiedza, ze to jest tylko banka mydlana, co nam te media daja.
Mnie PO nie dyma, za to niszczyło PiS.
No i tutaj trafiamy w sedno sprawy !! Te 10 % ,ktorzy dobrowolnie glosuja teraz na PO ( reszta to urzednicy, ktorych sobie Tusk i PO stworzyli, najwiecej w historii Polski), to wlasnie osoby ,ktore maja korzysc z tego ze rzadzi PO . W dupie z tym, ze z Polski sie pol swiata smieje maja nas w dupie itd. wazne ze moje PO daje mi hajs i z tego korzystam. Czlowieku czy Po czy PiS czy zjednoczona lewica i tak bys dostal te pieprzone dotacje. Zreszta dotacje, typowe polski daja hajs to sie na niego rzucamy nie liczac sie z konsekwencjami -przyklad Grecji.
Teraz czytamy , ze Rage Rover chce wybudowac u nas fabryke, bo Polska w przeciwienstwie do Slowacji, WEgier daje im ,, lepsze mozliwosci i korzysci &#39;.
No tak bo rzad PO-PSL to jedyny rzad na swiecie , ktory na taka skale okrada spoleczenstwo. Te dodatkowe mozliwosci i korzysci to Polska murzynskowatosc, ze mamy zamiar tyrac za 2.5€ za godzine. Ciekawe czy taki Czech czy Slowak tyralby za takie pieniadze. Nie a co robi nasz rzad z tym ?? NIC ! Rzad mowi : dobrze ze sa smieciowki , bo przynajmniej ludzie maja prace....
Niech PO przestanie sprzedawac Polakow, a zacznie sie interesowac ich zyciem, bo przez 8 lat tego nie robili . Procz elitarnej grupki , ktora na nich glosuje ( media, urzedy, ZUS, i ludzie, ktorzy mysla, ze jest dobrze bo dostali 150€ na zakup drukarek, za to ze nakleili na nia ,, wspolfinansowane z UE&#39;&#39;).

A 0

asus32

Użytkownik
Generalnie chodzi o to ze Polska rzadza osoby zainstalowane przez Niemcy robiacy z kraju oboz pracy i wyslugujace sie Niemcom. czyli UE. Prawda jest taka ze Europa i tak potrzebuje sily robczej i platnikow podatku a media takze niemieckie i ich polskie filie kreuja wizje Unii Europejskiej jako zbawcow, a to jest przeciez nowoczesna forma kolonializmu.
Takie osoby jak Wladyslaw Bartoszewski czy Tadeusz Mazowiecki sa autorytetami podczas gdy to sa jakies sprzedajne zule kupione za jakies smieciowe pieniadze i robiace wode z mozgu ludziom do spolki z mediami Agory itp
Sluchajcie Tuska, Kopaczy itp scierwa to bedziecie robic za 50 groszy za godzine

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Rangizz miałem zarzut obrażania dzieci netu, osób z tego forum. Metafora, że eurosceptycy to idioci i zaraz wymieniłem dlaczego to nie jest personalny atak na Prezydenta czy Premiera.
blady9mks jakie poparcie mediów ? TV TRWAM jest na Multiplexie i za darmo dociera wszędzie. Za pieniądze skoków do których zresztą musieli dołożyć klienci banków bo skoki były tak prowadzone jak może być prowadzone państwo przez PiS i jeden zbankrutował, a reszta się chybocze; PiS ma swoje media: Od Rzeczy, Wprost, a teraz kelnerów od afery podsłuchowej. Zresztą bez przesady z tymi mediami. Rage Rover chce wybudować u nas fabrykę ? Super - każdy rząd powinien im zrobić laskę żeby tylko się zgodzili ? Dlaczego ? Nie rozumiesz chyba, nie masz pojęcia jak ważny jest kapitał. Lepiej żeby się obrazić i zrobili sobie na Słowacji, a my dumnie podziękujemy. To prawda, że dadzą nam grosze i ludzie będą na śmieciówkach - ale będą. A tak to by nic nie było. Lepsza marna praca niż żadna praca, a Słowacy i Czesi zgodzą się na te marne grosze. To jest właśnie problem z młodymi ludźmi, których miałem obrażać. Wy nie przeżyliście nie tylko PRLu, ale nawet lat 90 tych i początku wieku i uważacie, że praca to jest coś normalnego, bo prawie każdy ją ma. Narzekacie na małe zarobki, a nie przychodzi wam do głowy, że lepsze małe zarobki niż jak się 5 lat po studiach szuka pracy bo nie ma UE gdzie można wyjechać, bo nie ma zakładów pracy nawet na śmieciówki - nic nie ma jak się nie ma znajomości, a bezrobocie wśród osób 18-26 lat sięga 40% - TAK BYŁO OD 1989 do 2004 ROKU !
Dlatego możesz sobie tak pisać, niech kapitał jedzie gdzie indziej. Za to 20 lat temu by cię zlinczowano.Co do samej dyskusji nie ma to chyba większego sensu. Tak jak w działach sportowych tak i tu jest kilka osób, które poznały prawdę objawioną i ją głoszę. Są tak święcie przekonane, ze mają rację, że nie da się dyskutować bo gnoją kogoś kto śmie mieć inne poglądy. Każdy inny pogląd jest z miejsca negowany.Jestem tu sam, który broni PO, wszyscy inni z większym lub mniejszym oszołomostwem idą w stronę PiS i Kukiza.Wiecie co, jesteście tak pewni swego jak to się nam Polska poprawi pod rządami PiSu i Kukiza więc pogadamy za rok ile firm upadło, jak poprawiło się PKB, jakie będzie bezrobocie w wyniku uderzenia w wolność zatrudniania pracowników (płaca minimalna, ozusowienie wszystkiego itd), jak wzrosną ceny wszystkich dóbr konsumpcyjnych, ale głównie żywności bo nie wierzcie w bajki, że Polaczki cwaniaczki jak markety podniosą ceny w wyniku podatku, sami opuszczą. BĘDZIE DROŻEJ WSZĘDZIE. W końcu zobaczymy jak nam wzrosną ceny utrzymania kredytów i to nie tylko z powodu podatków bankowych, ale złej polityki monetarnej i podwyższania stóp procentowych. To oczywiście wszystko jak będzie rządził &quot;nowy PiS&quot;, bo jak to ma na celu zdobycie tylko władzy, to będzie powtórka z lat 2005-07 i rozliczanie Smoleńska i wsadzanie do więzienia ludzi z poprzedniej ekipy co sądząc po postach bułeczki i paru innych nawet by się tutaj spodobało. Pogadamy za rok jak to się nam wszystko polepszy.
A ja osobiście postaram się wstrzymać od dalszej polemiki bo jak nie ma nikogo innego o poglądach podobnych do moich to nie zamierzam walczyć sam jeden przeciwko wszystkim. Może jak bym był studentem pełnym wolnego czasu w czasie wakacji to bym się bawił, ale ktoś musi odprowadzać podatki aby ktoś inny mógł żyć za free.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
aleźliśmy się w Polsce, w której wszystkie instytucje od tych najwyższych do tych najniższych zostały obsadzone przez wyselekcjonowane kadry opcji antypolskiej i to może trwać latami.
Przez ostatnie dwudziestopięciolecie pod pozorami demokracji, szermując hasłami o wolności, udało się tutaj stworzyć eldorado dla wszelkiej maści cwaniaków żerujących na pracy wielomilionowego narodu. Spójrzmy prawdzie w o oczy: będąc ludźmi wierzącymi, porządnymi, skłonnymi do wybaczania, tolerancyjnymi i przyjaznymi dla wszelkich nacji, jesteśmy zarazem społeczeństwem naiwniaków. Nie bierzemy pod uwagę, że na świecie są zwykłe szuje, pazerne gadziny gotowe zabijać, żeby się bogacić cudzym kosztem.
Trudno powiedzieć kiedy ten plan dotyczący Polski sporządzono. Czy jeszcze w osiemdziesiątych latach, czy może w okresie przemiany 1989 r. czy może później. Jedno jest pewne – udało się.
Udało się doprowadzić Polaków do stanu skłóconej i podporządkowanej masy, na którą w razie czego rzuci się w sformatowanych mediach zawodowych „ujadaczy” zakrzykujących rzeczywistość. Nawet komentarze do artykułów w internecie są dopilnowane przez agenturę niższej rangi mniej, żeby uniemożliwić sensowną dyskusję.
Jedno jest pewne za tym co się wydarzyło w Polsce stoją potężne siły, które miały opracowany algorytm jak sprowadzić nas do poziomu taniej siły roboczej, posiadaczy mieszkania na 40 letni kredyt, albo biedaków muszących zaciągnąć lichwiarską pożyczkę w zagranicznym banku na święta.
Pod osłoną propagandy zlikwidowano przemysł, rozkradziono majątek narodowy, a teraz rozkrada się dotacje unijne, oddano handel w obce ręce, banki także podarowano wszelkim cudotwórcą, zmuszono miliony Polaków do emigracji i zadłużono kraj na pokolenia.
Tu jedna uwaga. Kiedy już uda się tę hałastrę przegonić (bo to musi nastąpić) i rozpocznie się odbudowa kraju, trzeba odmówić spłaty jakichkolwiek zadłużeń. Niech spłacają ci, którzy te kredyty brali i ich rodziny.
Ponad to ludzie są tutaj cały czas traktowani jak durnie, może zresztą w wielu przypadkach i słusznie. Podaje się optymistyczne wiadomości: wzrosła produkcja albo wzrósł eksport albo spadło bezrobocie. Radujcie się jak jest dobrze. Tylko czy my coś z tego będziemy mieć. Tyle co się pracownicy narobią za marne grosze. Firmy są przeważnie zagraniczne albo zarejestrowane w rajach podatkowych. A wyłudzenia podatku VAT wynoszą ponad 40 miliardów.
Przez te lata wytypowano ze społeczeństwa karbowych rzetelnie pilnujących cudzych interesów. Zaoferowano im lukratywne stanowiska, nawet wysokie jak premier czy prezydent, pod warunkiem, że będą posłusznie wykonywali polecenia.
A doszli do takiej bezczelności i arogancji, że wybory fałszują w biały dzień. I kto się temu przeciwstawi. Prokuratura, Sądy, ABW, NIK, czy coś tam, to jedna i ta sama sitwa.
Wyrwanie Polski z łap tej hałastry łaszczącej się na każdy grosz z państwowej kasy jest naszym obowiązkiem.
Tu już nie ma na co czekać.
Jedno jest dobre – po tych ostatnich wyborach całkowicie spadły maski. Właściciele III RP stali się na tyle ostentacyjni, na tyle poczuli się bezkarni, że znamy ich wredne fizjonomie. Pchają się już bez żenady przed kamerę. I jak się wykazują, jaka buta, jaka pycha ich rozsadza i pogarda dla tych, którzy chcą uczciwej Polski. Wydaje im się, że już wszystko wolno.
Zapomnieli, że nie takie cymes geszeft imperia sypały się w pył z dnia na dzień.

P 276

pwlib

Użytkownik
te żydofilu adamo zaraz, zaraz a która to partia w ciągu ostatnich lat podnosi co rok pensję minimalną i się tym chwali porównując przy okazji ile wynosiła za PiSu?!
ODPOWIADAĆ!

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Wiesz to jest retoryka stalinowska i hitlerowska. Też mówili, że historia osądzi reakcyjny aparat II RP i doceni wkład klasy robotniczej w budowanie pokoju. Skąd u diabła wiesz jak i co oceni historia ? Jak jesteś z przyszłości lepiej byś mi na priva wysłał wyniki PR na następny sezon To, że część ludzi w to wierzy i ma takie poglądy - ok. prawo demokracji, ale powoływanie się na to jak oceni historia ? Nie wiemy, a obecnie ty masz takie na to spojrzenie, ja inne.
Tak jak mówiłem - nie rozumiesz tego i nie zrozumiesz, dlaczego tacy ludzie jak Tusk czy Komorowski będą kiedyś oceniani jako zdrajcy i sprzedawczyki. Byłem w przyszłości, dokładnie w roku 2025 w DeLorenie przerobionym przez pewnego doktora na wehikuł czasu. Mogę ci powiedzieć (ale to chyba wie każdy), że na jesieni wybory wygra PiS. Szykuj się na ciężkie lata, bo jak PiS przejmie władzę to upadną mali przedsiębiorcy. Oprócz tego mogę powiedzieć, że nadal nie będziemy mieć polskiej drużyny w LM ????

Czyli jedni wielkie BLA BLA BLA w twoim wykonaniu. &quot;PO ma same sukcesy, ale nie powiem. Jestem ich zwolennikiem, ale nie powiem. Namawiam do głosowania, ale nie powiem&quot;. Prawda jest taka, że tych sukcesów brak, skoro ich zwolennik nie umie ich wymienić. Masz czas, żeby wchodzić na forum, ale nie masz czasu na napisanie kilku zdań w tym kierunku. ŻENADA.

Rozumiem, że ci się nie podoba PO tylko popełniasz błąd bo z automatyzmu zakładasz, że każdy inny będzie lepszy. Błąd - może być gorszy.
No jak zwykle mistrzowskie rozumowanie w twoim wykonaniu, hahah ???? . Genianly argument. To ja powiem tak - dlaczego zakładasz, że rząd PO jest lepszy od tego kolejnego? Błąd - rząd PO może być gorszy. haha ????

Jesteś ślepo zapatrzony w PiS.
Nie jestem za PiSem.

Na koniec zostawiłem sobie najlepsze. Poświęciłem trochę wolnego czasu, żeby poprzeglądać twoje posty i W KOŃCU i RAZ NA ZAWSZE pokazać Ci jakim jesteś kłamcą i hipokrytą. Od razu mówię ci, że jeszcze raz będziesz bezczelnie kłamał, że nikogo nie obrażałeś, a osobiście wlepię ci kartkę za każdy poprzedni post, w którym kogoś obrażasz. Dotarło to do ciebie?!

http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-6.html#post5443437
Wiesz w moim słowniku nie ma takiego pojęcia jak &quot;pogarda&quot;, bo ja nie gardzę nikim i nigdy. Każdy zasługuje na szansę. I nie mam żadnych kompleksów, ani kwestii wyszalenia się bo dyskutujemy na płaszczyźnie wyborów politycznych.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-16.html#post5372910
Wow, prawo wyborcze od 6 lat - gratuluję &quot;dzieciaku&quot;.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-16.html#post5373572
A ty serio jesteś takim głupim gimbusem ? Proszę o usunięcie tego postu i obraźliwego postu dawida bo wyzywanie się to już nie dyskusja.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-16.html#post5372717
Jak wygra Duda, a w wyborach na jesieni wygra PO i będzie mogła stworzyć koalicję - Duda będzie wszystko wetował co spowoduje, że będziecie mieli głąby ZERO ZMIAN - JESZCZE WIĘKSZĄ STAGNACJĘ, a PO będzie miała zawsze wytłumaczenie - Duda.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-19.html#post5378353
Pewno znowu się na mnie posypią gromy, ale co się spodziewać tutaj po tym forum: większość osób wypowiadających się to gówniarstwo i hejterstwo na poziomie gimnazjum - 26 lat, które jedyne co to umie pokazywać memy i przedstawiać teorie spiskowe o udziale służb i wietrzeniu wszędzie spisków. Taka mieszanka: Kukiza, narodowców, fanatyków PiSu i innych oszołomów.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-29.html#post5398751
To jest śmieszne i smutne, że to całe pokolenie - dzieci internetu nie rozumie, że z hipermarketami i bankami się nigdy nie wygra, a każde uderzenie w nich wróci do nas podwójnie.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-29.html#post5397072
Nie będę tu dłużej dyskutował bo nie ma często z kim. Macie po te 18-30 lat i gó... o wszystkim wiecie.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-5.html#post5425399
No właśnie dzieci - pokolenie netu, wami jeszcze łatwiej manipulować niż ludźmi za czasów zasłużonego Stana Tymińskiego.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-6.html#post5443211
I są dokonania tego rządu i PO. Jest ich mnóstwo tylko wy - dzieci netu mogliście mieć 10 lat jak zaczynał ten rząd rządzić
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-12.html#post5462426
Nie chcę znowu nikogo obrażać, żadnego pokolenia, ale wnioski cisną się znowu same - jak strasznie to młodsze pokolenie kompletnie się nie zna na polityce i jak łatwo nim manipulować.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-14.html#post5480011
No i jak na moderatora forum to tylko świadczy o całym &quot;zarządzie&quot; tego forum. To nie pierwszy raz kiedy mod/admin tak się zachowuję ! Po prostu wstyd i takim wypowiedziom powinni przyjrzeć się sponsorzy !! Bo ja nikogo tu nie obrażam !
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-21.html#post5519348
Ja tak staram się prowadzić dyskusję żeby nikogo nie obrażać. Nigdy nikogo ani w tym dziale, ani w działach tematycznych nie obrażałem od &quot;idiotów&quot;, &quot;kretynów&quot; itd, mnie to natomiast spotyka tutaj bez przerwy więc szczytem hipokryzji jest zarzucanie mnie właśnie, że kogoś obrażam !

Na koniec zostawiłem najlepsze - The Best of Adamo. Generalnie brak logiki i konsekwencji, JEDEN WILEKI BEŁKOT i BREDZENIE. Potrafiłeś nawet stać się PiSowcem, hehe

Adamo - fan ustrojów totalitarnych
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-16.html#post5373612
Jak by PO miała dyktaturę to wtedy bym był spokojny, ale to nie jest możliwe bo mamy demokrację. Niestety ludzie, szczególnie młodzi są totalnie podatni na populizm, demagogię i nie mają pojęcia co sobie szykują na głowę.

Adamo lubi PiS
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-26.html#post5394917
Tak naprawdę ja już nie boję się PiSu bo tam mimo wszystko są zawodowi politycy, jacyś tam eksperci, ale eksperci i PiS jest przewidywalny i racjonalny (mimo wszystko)
Adamo zażenowany konwencją Bronka
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-29.html#post5398566
Komor przegrał nie przez propagandę tylko przez chyba najgorszą z możliwych kampanię, a także przez to co się w Polsce dzieje. Jak ja zobaczyłem 1 konwencję przedwyborczą to oczy przecierałem ze zdumienia. Całe towarzystwo się świetnie bawiło, Kopacz całe to kolesiostwo, które jeszcze nie dawno słyszeliśmy na taśmach prawdy, a w środku tego Bronek. A potem było tylko gorzej - wielki Pan nie zszedł do ciemnego ludu na debatę przed I turą, obrażał od dyletantów innych kandydatów. Po prostu żenada straszna.
Adamo nie generalizuje ludzi, ale z drugiej strony to przecież cała Europa kolaborowała z niemcami
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-30.html#post5475030
Żydzi MAJĄ JESZCZE PRAWO mieć takie traktowanie i taryfę ulgową następne 100 lat za to co zrobiły im Niemcy, ale też często cała Europa kolaborująca jawnie i ukrycie.

Ja po prostu nie uznaję generalizowania ludzi
i pisania w negatywnym kontekście o jakiejkolwiek grupie: Żydów, gejów, Polaków, kibiców bo są tylko POSZCZEGÓLNI ludzie, którzy zrobili coś złego, a nie całe narody.
Adamo i Ruch Kukiza
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841.html#post5399793
Większym jednak zagrożeniem jest Ruch Kukiza, bo jak wejdą tylko po to, żeby wszystko psuć i negować z nikim nie wejdą w koalicję nie powstanie żaden rząd, a jak tak będzie to mamy momentalnie słabą złotówkę, bezrobocie i wszystko co najgorsze.
No comment ????
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841.html#post5400630
Wiesz ja sam jestem Żydem i do tego gejem i do tego czarnoskóry więc ban to mało, powinieneś mnie wytropić i zabić.
Uff, Adamo odetchnął z ulgą - Duda nie zniszczy kraju
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-2.html#post5403017
Tak jak pisałem wcześniej jestem generalnie uspokojony, propozycja Dudy w sprawie wieku emerytalnego jest ok, jak reszta będzie równie wyważonych to nie zniszczą kraju.
Adamo - prorok
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-4.html#post5407206
Miałem taki sen, że Kukiz rozpętał wojnę domową. Było też coś o Żydach w negatywnym kontekście. Miał jakieś bojówki. Mam nadzieję, że to był tylko sen.
Adamo - ten, który zawsze bierze odpowiedzialność za swoje słowa
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-4.html#post5408405
Tak jak mam podpis w stopce, że biorę odpowiedzialność za typy tak samo chcę brać odpowiedzialność za swoje słowa. Nieważne, że to tylko forum, anonimowe. To co piszę świadczy tylko o mnie tak jak wypowiedzi innych. Każdy może ocenić.
Adamo ma wątpliwości czy wiara w PO to jedyna słuszna droga. Czyżby Adamo sie nawrócił?
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-5.html#post5411243
Tym nie mniej zmiana władzy po 8 latach jest chyba potrzebna i piszę to jako zwolennik PO; bo marazm i zastój osiągnął w PO stan stały. Do tego ta armia urzędników ścigających ludzi za drobne rzeczy. My tu doskonale wiemy o działaniach Pana Kapicy, ale jest też wiele innych przykładów bezduszności urzędników. Było obiecywane danie większej swobody ludziom, a taka błahostka jak &quot;interpretowanie wątpliwości na korzyść podatnika&quot; dopiero w trakcie kampanii została przeforsowana, bo Min Finansów się sprzeciwiało. A przecież PO miała być partią liberalną.
Jednak nie. Ten post wyżej to było tylko chwilowe otrzeźwienie umysłu. Umysł Adamo znów ulega zaćmieniu i powraca do ślepej wiary w PO.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-6.html#post5443211
Rządy PO zrobiły mnóstwo dobrego dla Polski i Polaków*tylko to wydaje się nam w 2015r oczywistością, a jedyny problem to nielegalnie podsłuchane rozmowy polityków.
A wcześniej Adamo pisał, że w PiSie są ludzie na poziomie, zawodowi politycy i eksperci. To jak to w końcu jest panie Adamo? Raz są ci ludzie na poziomie, a na drugi dzień ich nie ma?
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-6.html#post5443437
Niestety ani w PiSie ani tym bardziej u Kukiza nie ma za wiele ludzi na poziomie, którzy będą nas mogli tak sprawnie prowadzić w UE. Nie mówię, że nie ma nikogo, ale jest ich mało. Na całe szczęście Prezydent jest jedną z tych osób. Jeśli Polacy wybiorą na jesień Kukiza i PiS może nam grozić jazda na wstecznym. Nie mówię, że tak będzie, miejmy nadzieję, że nie, ale jest bardzo duża obawa, że tak może być.
Po co głosować na kogoś innego, przecież na pewno będzie gorzej.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-6.html#post5445170
Generalnie w moim podejściu do PO jest zasada &quot;lepsze zło znane, niż nieznane&quot; i &quot;zawsze może być gorzej&quot;. Oczywiście mogę się mylić i rządy Kukiza i PiS przyniosą tą lepszą zmianę.
Kłamczuch Adamo
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-6.html#post5445170
Określenie &quot;dzieci netu&quot; nie jest wulgarne ani obraźliwe i moją intencją nie była żadna pogarda. Jeszcze raz powtarzam - to słowo mi jest obce.
Znów chwilowe otrzeźwienie umysłu. Adamo zdaje sobie sprawę, że jest źle w kraju.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-6.html#post5445555
Też mam żal do PO, że nic nie zrobiła z tą rozrośniętą hydrą urzędniczą i już nawet nie chodzi o kasę bo to nie jest taki problem w budżecie, ale o to, że oni przeszkadzają i utrudniają w wielu przypadkach zamiast pomagać. Największy jednak obecnie problem ekonomiczny w Polsce to niewydolny system emerytalny i brak pieniędzy dla emerytów. To są ogromne wydatki w budżecie i tego nikt nie jest w stanie rozwiązać.
Adamo znów zmienia poglądy i znów jest PiSowcem.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-8.html#post5450522
Ja jako wyborca PO, który sobie w 2006 r. przyrzekał, że nigdy na nich nie oddam głosu, po kandydaturze Szydło, NIE WYKLUCZAM oddania głosu na PiS. Ponieważ: nie chcę rewolucji tylko stabilizacji, nie chcę hejterstwa tylko pojednanie peowców z pisowcami.
Znów kłamczuch Adamo
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-9.html#post5450664
Piszę o tym bo niektórzy &quot;młodsi wyborcy&quot;, nie będę już używał sformułowań &quot;dzieci netu&quot; bo zarzucono mi, że nimi gardzę co jest nieprawdą; mogą o tym nie wiedzieć.
Też mam nadzieję, że uda się powstrzymać takich ludzi jak ty.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-11.html#post5458952
Dla mnie jako zwolennika PO JOWy się przydadzą bo może uda się zatrzymać to oszołomstwo, które zalewa ideologicznie nasz kraj.
Nie wszyscy, ale większość peoewców też umie tylko obrażać, przykład: Adamo
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-14.html#post5480011
No prawda - nie wszyscy, ale*większość pisowców umie tylko obrażać !. A może się nachlałeś i to napisałeś po pijaku ? Nie rozumiem.

http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-15.html#post5481601
Gorsze od poglądów, nawet sprzecznych z moimi jest ignorancja, niewiedza, głupota i nietolerancja oraz brak umiejętności rozmowy. Jak Unia się zawali, może i za rok czy dwa od rozwalenia będzie lepiej, ale przez ten okres czasu czeka nas piekło, a pierwsi w dupę dostaną młodzi 18-30 lat bo zawsze przy problemach bezrobocie uderza w nich.
PO - profesjonaliści w robieniu lodów
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-16.html#post5485632
Jeśli chodzi o PO to też oczywiście obsadza swoimi ludźmi, z tym, że z jednej strony mają oni ciągoty &quot;do robienia lodów&quot;, z 2 strony są większymi profesjonalistami niż ci z PiSu.
Uff, Adamo odetchnął po raz drugi - Kukiz powiedział, że jednak nie przeprowadzi zamachu stanu.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-16.html#post5485632
Bałem się wcześniej, że Kukiz to jakiś anarchista, rewolucjonista itd. ale wyraźnie powiedział, że nie chce przeprowadzać zamachu stanu.
Adamo deklaruje miłość do Platformy. Jednocześnie warto zauważyć, że Adamo staje sie zwolennikiem pomocy frankowiczom.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-16.html#post5485770
Premier Ewa Kopacz zapowiedziała, że jeszcze we wtorek, a najpóźniej w środę rano do*Sejmu trafi projekt ustawy rozwiązującej problemy kredytobiorców. Chcemy pomóc nie tylko tym, którzy brali swoje kredyty we frankach czy euro, ale chcemy też pomóc tym, którzy są w trudnej sytuacji i wzięli kredyt w złotówkach - mówiła premier we wtorek wieczorem w TVP Info.

I to jest coś za co kocham Platformę. Nie ma dzielenia na frankowiczów i resztę. Dlaczego niby oni mają mieć lepiej od kogoś kto jest tak pogrążony w długach, że jedynie co może zrobić to sobie strzelić w łeb.
Dosłownie na drugiej stronie Adamo deklaruje rozczarowanie, że PO chce pomóc frankowiczom. Zmiana poglądów z dnia na dzień jak jego ukochany prezydent i władca Bronisław.
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-121841-17.html#post5487639
Mimo, że jestem wyborcą PO nie biorę odpowiedzialności za to co mówią i robią politycy PO, nie odpowiadam także za to jakie rzeczy wygadują w Sowa i Przyjaciele. Sam się rozczarowałem i to, że to PO chce pomagać frankowiczom tak samo mi się nie podoba jak to, że chce to robić PiS.

Generalnie, co tu dużo dodawać. Adamo to człowiek mający nie po kolei w głowie - nie mówię tutaj o tym, że popiera PO, tylko o tym, że zmienia zdanie jak rękawiczki pokazując przy tym swoja głupotę i brak logiki. Tyle w temacie.

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Adamo80
Co ty do cholery piszesz ?!?! Przeciez to PO twoja partia wmawia ludziom , ze oni ida na zachod, ze maja byc zachodnie standardy, ze udalo sie w Irlandii to sie uda w Polsce. Wiec oczekuje od nich tego by bylo jak na zachodzie.
Czlowieku przestan zreszta wracac do tego PRL-u masz jakas fobie tego okresu , a teraz znajdz mi starsze osoby, ktore nie dorobily sie wlasnego mieszkania, nie maja wlasnego domu, albo zyja gorzej. Moze w PRL-u nie bylo pomaranczy czy papieru toaletowego, ale ludziom pomagano w postawieniu pierwszych krokow tansze mieszkania itd. A nie teraz zero kompletne zero.
Narzekasz na place minimalna , spojrz na zachod wszedzie ona istnieje i ma sie dobrze, a twoje bajeczki o tym, ze ludzie traca prace itd. Jedne wielke HAHAHA. Powiedz mi panie czemu WLASCICIEL BIEDRONKI dostaje jutro Krzyż Kawalerski Orderu Zasługi RP ?!?! Co on takiego zrobil dla Polski ?! To ze kobiety na kasie za 6 zl. robia a on sobie do kieszeni upycha ? Czlowieku wiesz czemu sa takie place ? Bo ludzie tacy jak ty maja to w dupie byle tylko dostac prace i nawet za nizsza stawke robic niz murzyn na polu w Nigerii. Trzeba sie szanowac , a nie glupa palic i sie cieszyc oh jak u nas jest kolorowo mozna pracowac za 2.5€ za godzine jestem na umowie smieciowej moge zostac zwolniony w kazdej chwili , ale co tam wazne ze pani Premier RP jedzie najpierw autobusem potem limuzyna, a na koniec wraca pociagiem.
Jak masz takie podejscie do zycia to sorry, ale nikomu sie w dupie nie przewraca, tylko wszyscy rozliczaja PO, z jej zapowiedzi.
Wracajac do mediow. HAHAHAHAHA CO ty wygadujesz? podales Media prawicowe i koscielne ok, wiadomo sa one za PiS , ale ja mowie o mediach publicznych !! Obejrzyj sobie TVP Info i pania Lewicka,ktora za nasze pieniadze tam pracuje i nawet nie ukrywa , ze sprzyja PO . DAlej Tadla, Krasko, czemu mieli takie smutne miny jak Komorowski przegral ? Toc wedlug Ciebie to neutralne media. To samo TVN i stokrotka na czele,
ktora z michnikiem i reszta spotykala i ukladala.
Co do skokow . Temat zastepczy typowego leminga przeczyta cos w gazecie wybiorczej i mysli, ze mozgi pozjadal. Problemy ma jeden skok gdzie palce maczalo WSI i Komorowski , wiec sorry temat jedynie zastepczy. A dalej idac, sam jestes przeciwny finansowaniu partii, a teraz naskos, ze Skoki finansuja. Przypomnij mi o Amber Gold i te przekrety u nich , szkoda ze nikt sie tym nie zajmuje , ale no coz. Leming uslyszal Skok i chodzi i powtarza.
więc pogadamy za rok ile firm upadło, jak poprawiło się PKB, jakie będzie bezrobocie w wyniku uderzenia w wolność zatrudniania pracowników (płaca minimalna, ozusowienie wszystkiego itd), jak wzrosną ceny wszystkich dóbr konsumpcyjnych, ale głównie żywności bo nie wierzcie w bajki, że Polaczki cwaniaczki jak markety podniosą ceny w wyniku podatku, sami opuszczą. BĘDZIE DROŻEJ WSZĘDZIE. W końcu zobaczymy jak nam wzrosną ceny utrzymania kredytów i to nie tylko z powodu podatków bankowych, ale złej polityki monetarnej i podwyższania stóp procentowych. To oczywiście wszystko jak będzie rządził &quot;nowy PiS&quot;, bo jak to ma na celu zdobycie tylko władzy, to będzie powtórka z lat 2005-07 i rozliczanie Smoleńska i wsadzanie do więzienia ludzi z poprzedniej ekipy co sądząc po postach bułeczki i paru innych nawet by się tutaj spodobało. Pogadamy za rok jak to się nam wszystko polepszy.
Moge sie z Toba w tym momencie zalozyc, ze oprocz zwyklej inflancji ceny nie podskocza, bo bedzie wlka o klienta. Dlatego tez moge tak argumentowac i napisac : za rzadow PiS Snickers kosztowal 1 zl. a teraz 1,50 , ah jakie zle te PO ???? ((
Banki przez lata w Polsce dymali budzet jak chcieli, wiec sie nie martw oni maja pieniadze, tak samo markety. Przyklad odznaczenie dla wlasciciela Bierdonki ciekawe za co ?
Nikt nie broni PO, bo tego sie po prostu NIE DA !! PO nic kompletnie nic nie robila, i twoja taktyka straszenie PiSem tez nie dziala bo akurat w latach 05-07 w Polsce pod wzgledem gosp. spolecznym itd. bylo dobrze. Tyle, ze koalicja sie rozpadla, a Kaczynski mial honor sam ustapic, a nie wydymano wyborcow PO jak teraz. Bo glosowaliscie na TUSKA , a nie na Kopacz. ????

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Ewa Kopacz, pytana na konferencji prasowej we Wrocławiu przez Agnieszkę Burzyńską o koszty podróży po Polsce, odpowiedziała:

„To będzie odpowiedź chyba najbardziej konkretna. Są tacy ludzie w Polsce, którzy wydają pieniądze publiczne na to, by się od obywateli odgradzać, a ja wydaję pieniądze na to, żeby być bliżej obywateli”
Jak przekonywała premier:

„Proszę mi wierzyć, że wielu z tych, których spotykamy na ulicy, w czasie spotkań, nie mieliby szansy rozmawiać z ministrem, premierem, nawet jeśli temu premierowi chcą ‚nawtykać’. Gdyby nie wyjazdowe posiedzenia rządu. Cenię sobie to ponad wszystko, dlatego powtórzę: będę wydawać pieniądze na to, żeby być bliżej obywateli”.
A ja zaptyam ! Czy ta Kobieta nie ma honoru ?!? Czemu tak ciezko powiedziec ile to kostzuje , to sa pieniadze podatnikow, a nie PO. PO robi sobie kampanie za nasze pieniadze, i to nie te przeznaczone na finansowanie partii tylko to te przeznaczone na finansowanie Polski. Szkoda ze przez 8 lat nie jedzila, a teraz udaje Greka, ze jej zalezy na obywatelach itd.

P 276

pwlib

Użytkownik
Ja nadal czekam też na jego odpowiedź apropo firmy Drutex, którą tu przywołał jako przykład tej, której właściciel zrobił oszałamiającą rzekomo nie będąc powiązanym z dawnym systemem bądź służbami.
Szybko okazało się kim za prl-u był leszek gierszewski ( celowo z małej litery )
CZEKAM!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom