Byku smieszny typku. Kolejny raz pytam czemu Kukiz nie wydzielil tobie specjalnego stanowiska ? Zejdz czlowieku na ziemie i przestan gadac takie farmazony, ty nawet obok agenta nigdy nie stales i nie wiesz kto to jest, a tylko zamet smiejesz. Twoj Kukizik leci na leb na szyje tak jak to juz wczesniej zapowiadalem.
A agentem to jest Kukiz, ktory nie stad nie inad zdobyl nagle czas w
TV itd itd.
Alez od dawna trabie o tym i jako specjalista od wysokich wynikow wyborczych mowie ze to co odwalaja kukizowcy to jest amatorka albo sabotaz.
Zobacz najnowsze stenogramy 'Wprost' zanim jeszcze do nich dotarly postanowilem opublikowac szybciej. Rozmowa miedzy mna a jednym z czolowych kukizowcow
BYKU:
wymyslilem taki plan taktyczny
22/06/2015 07:27
1. kukiz np oglosi ze ma juz jedno miejsce na swoich listach, ktos z emigracji, mozna kwalifikacje zrobic, nie mowie ze to ja mam byc ja sa lepsi ale
2. ten ktos ma w mediach reklame, najezdza na platforme, robi szum w calym srodowisku emigracyjnym. tu i tak Kukiz jest populrny ale ma duzo czasu i popularnosc rosnie a to tylko 1/920 miejsc
3. ten ktos nie musi nawet startowac w wyborach ale Kukiz ma kolejna darmowa reklame, do tego ostry najazd na platforme w mediach
czy to glupi pomysl? napewno poszerzy mu to baze za granica znacznie co sie doda do lacznego poparcia za niska cene 1 miejsca
nie wiem czy mozna prowadzic kampanie oficjalnie np w lipcu ale mozna oglosic ze bedzie sie ubiegal ktos, to legalne, a w PL moga sobie listy ukladac. komus na emigracji jest potrzebne wiecej czasu bo dotrzec do wyborcow w 2-3 tyg kampanii to jest nierealne
co wazne media rzuca sie na tego pierwszego na listach a kuki w spokoju sobie moze listy ukladac, nikt nie bedzie tak przeszkadzal bo to odsunie ich uwage, chyba ze sam zdecyduje ze juz jest gotowy i pora do ataku
22/06/2015 07:27
prosze o opinie
DZIALACZ
22/06/2015 09:34
Witam, niestety kampanię można robic tylko w określonym przepisami prawa czasie frown emoticon
22 June
BYKU:
22/06/2015 20:20
ale co innego oficjalna kampania z buzka kandydata, numerem i miejscem na liscie a co innego dzialalnosc promocyjna, prezentacja programu, itp co mozna robic i powinno sie caly czas, mozna przeciez biuletyny po wyborcach rozsylac
DZIALACZ
22/06/2015 20:20
na ten moment skupiamy się na promocji JOW i referendum, to mój cel ????
BYKU:
22/06/2015 20:26
tak, tyle ze to okazja, zywa reklama dla Kukiza bo to on za tym stoi, i bedzie wygrana bo 75% poprze, kwestia frekwencji
22/06/2015 20:27
kampania nieoficjalna jest np ogloszenie podwyzek w sluzbie zdrowia przez nowego ministra, taka sie robi na okraglo, nawet na pogrzebie Bartoszewskiego mowy Komorowskiego, albo wizyty czy ustawione spotkania ze swiatowymi liderami, jaki to swiatowy przywodca ten Komor, lider ruchu przeciw Rosji smiac mi sie chce
KONIEC STENOGRAMU
Tak wiec prosze mnie tu z przegrancami jakimis nie utozsamiac. Jak tak beda robic to ich zjedza, ja trabilem o tym, teraz to mam w dupie. Albo nie znaja sie kompletnie na wygrywajacych kampaniach, albo to jakis sabotaz
Teraz to mnie juz o tyle obchodzi ze popieram okregi jednomandatowe, bo wtedy nie musze szukac jakiegos 'wodzu' zeby mnie wpisal na listy partyjne i mam mu lizac row, tylko sam na siebie bede pracowal i pozamiatam.
Teraz moj wodzu znajduje sie na tym obrazku