W sts juz 44.5% reszta nie ma nicCiężko przewidzieć po ostatniej wtopie gdzie pograłem powyżej 53,5% w samorządowych. A według prognoz miała być ok, 59%.
Ja osobiście pograłem poniżej 52,5% w sts po 1,85, bo wyraźnie komuś przegrzały się styki przy wystawianiu oferty. Jak dotąd największa frekwencja w eurowyborach była w 2019 45,7%. A w poprzednich latach była jeszcze mniejsza i nie przekraczała 30%. Widać że to wybory, które najmniej emocjonują ludzi.
Na razie najpopularniejsi spece od prognoz politycznych sondują frekwencje na poziomie od 37,5 do 49% czyli rozstrzał bardzo duży. Na razie słaba oferta na te wybory czekam na rozszerzenie.
sts ma aktualnie linie 44,5... dali ci chociaz z 2 stowy rzucic na to 52,5?Ja osobiście pograłem poniżej 52,5% w sts po 1,85, bo wyraźnie komuś przegrzały się styki przy wystawianiu oferty.
Tak 2 razy zagrałem za 250 złsts ma aktualnie linie 44,5... dali ci chociaz z 2 stowy rzucic na to 52,5?
czemu gracie takie bety online zamiast isc do punktu ziemnego nie dosc ze sie czlowiek dowie jaki jest limit na zdarzenie/rynek to jeszcze bedzie szansa zeby podobierac jakies gowienka 1.01 zeby ominac limit. tzn bo widze ze byles bardzo pewny ze ten kurs to totalny idiotyzm co sie potwierdzilo bo linie obnizyli o 8 pkt procentowych, to wtedy moglsby sobe stawki dolozyc o wiele wiecejTak 2 razy zagrałem za 250 zł
W naziemnych ciężej pograc niż online. Przerabiałem to na własnej skórze w 3lokalach podczas wyborów samorządowych. Obniżają kursy zanim przyjmie i stawki daremneczemu gracie takie bety online zamiast isc do punktu ziemnego nie dosc ze sie czlowiek dowie jaki jest limit na zdarzenie/rynek to jeszcze bedzie szansa zeby podobierac jakies gowienka 1.01 zeby ominac limit. tzn bo widze ze byles bardzo pewny ze ten kurs to totalny idiotyzm co sie potwierdzilo bo linie obnizyli o 8 pkt procentowych, to wtedy moglsby sobe stawki dolozyc o wiele wiecej
tzn no to jest taka moja rada po prostu no, jak ktos chce wiecej upakowac
no i wydrukowany kupon na papierze no to juz dla stsagwozdz do trumny nie ma szansy an jakis komiczny zwrot bo zle wystawili kursy/blad w ofercie i inne takie, a tak taki kupon online no to wiaodmo jak branża teraz wyglada...
Jakby Ci to powiedzieć. Napisać, że nie jest lubiany, to za mało. Przez część Pisu jest wręcz znienawidzony. Ale za to dobrą dla Ciebie informacją jest to, że Kaczyński ma do niego "słabość" A w Pisie to jest decydujący czynnik.w Pisie jest lubiany