Czasami czytałem to co tu poniektórzy mają do powiedzenia i teraz mogę z całą pewnością przyznać, że wasze elaboraty, wykłady, opinie, rewelacje są warte jedno wielkie *****. Czemu? Bo jest Was na tym forum 100-200?
Jak taką liczbę porównać do około 10 mln, które wyboru dokonują na podstawie tego:
a) jak ładne są spoty w
TV danej partii
b) jak ładne mają buźki dani politycy
c) jakie nazwiska zapamiętają z ogłoszeń porozwieszanych na ulicy
d) do jakiej partii należy osobnik
e) jeśli w ogóle wiedzą jak można głosować tzn ile X postawić gdzie i jak to jest super :>
To że Lis się zbłaźnił niby przed Jarkiem miało takie znaczenie na wynik wyborów jak topnienei lodów Arktyki, bo Lisa oglądali Ci którzy coś ogarniają polityke i mają jakies zdanie, a zdecydowana większość która równeiż głosuje pewnie nie wie nawet kto to Lis ????
Wszystko to pisze na podstawie tego ze bylem czlonkiem komisji i na wlasnej skorze przekonalem sie jak to naprawde jest.
Co do Korwina to bajka o tym ze nie byl we wszystkich okregach jest slaba, bo w moim obwodzie mial raptem parę głosów. To ze nie bylo go w mediach, to jest zdeycdowanie wazniejsze; ) plus to ze czasem gada normlanie a czasem pieprzy takieg glupoty ze ktos kto nie interesuje sie
polityka, ma takeigo Korwina serdecznei dsoc po 3 minutach.
By cos osiagnac musielibiscie miec duuuzo kasy by rozreklamowac Korwina (skad ją wziąc ? : > ) + na dobry poczatek zebrac 0,5-1mln wiernych, a ze to niemozliwe (jaki odsetek osob jest wyksztalconych jako tako w Polsce to po pieresze, po drugie jak maly odsetek z tych wyksztalconych sie zajmuje
polityka to drugie, bedzie to liczba niziutka na tle reszty wyborcow ???? )
Mozecie sie uswiadamiac ze to jest be a to jest fe i co z tego, jak pojdzie 1 mln zaglosuje na ladne nazwisko, 5 mln na ladny spot, a 2 mln na ladny krawat Tuska :>
Od zawsze bylo wiadome ze ludzi "glupich" jest zdecydowana wiekszosc i tacy sa wlasnie podatni na wplywy mediow i tacy ludzie zawsze beda wybierac partie rzadzaca
.
Amen ja nie ruszam spraw politycznych bo to bez sensu calkowicie.