Krótko Cirstea w gazie ,ograna na hardzieCirstea - Woźniaki 2
Cirstełka zagrała już kilka meczów w Ameryce Pólnocnej na hardzie, najpierw 1/4 w Citi Open, teraz gładko 2-0 w 1r z Savchuk. Nie mniej jednak dziś jako faworytkę spotkania podobnie jak buki widzę dunkę Woźniaki. Karolajna nie grała od Wimbledonu gdzie gładko uległa Zakopalovej. Zresztą forma jaką ostatnio prezentowała nam była numer 1 rankingu WTA to jakaś kpina.
Typ nie tylko na odbudowanie, podpieram go dobrymi wynikami jakie osiągała Woźniaki na owej imprezie. Należy przypomnieć choćby zwycięstwo z 2010 roku.
Liczę na to, że dunka wróci do swojej normalnej dyspozycji już tu w Toronto.
Bezpośrednie pojedynki 3-2 w tym 2 ostatnie to zwycięstwa Woźniaki właśnie na hardzie.
Ja sądzę, że jest sens lekko zagrać zwycięstwo. Bo tak jak pisałem w analizie z Glushko - Stosur o tym iż jest to hard, tak wczoraj Kerber - Cibulkova pokazała jak on jest wolny, więc tutaj siła Samanty wcale nie będzie taka jednostronna przeciwko Sands. Glushko ja raczej nigdy nie będę uważał za ambitną i równa zawodniczke, a jednak potrafiła obronić piłkę setową i przełamać w gemie Stosur na swój serwis po set.Poruszę taki temat i mam nadzieję że uzyskam od was jakieś ciekawe opinie. Dziś Stosur zagra z Suarez-Navarro. Samantha ciągnie maraton i wczoraj ponad 2 godzinny pojedynek...prędziej czy później jej organizm musi sobie zrobić przerwę a dziś gra z Carlą która na pewno ma lepsze umiejętności niż Glushko. W pierwszej rundzie odprawiła faworyzowaną Hampton i może tutaj też powalczyć a kurs 3,25 bardzo kusi...
Lekki błąd w opisie. Bo Stosur ma 'bajceps' jak rolnik ze wsi, więc sama z się się nie 'łyknie'Ale Gluschko dzisiaj zagrala naprawde chyba mecz zycia(nie widzialem tylko 3 seta-usnalem ) Stosur wyglada tutaj na zmotywowana i bedzie chciala zajsc jak najwyzej, wiec babochlopa lyknie
W zasadzie jak przeczytałem swą odpowiedź, to sam stwierdziłem że dwuznacznie można pisać o nich i mieć rację tak czy takBo to kobieta po przejsciach jest mialem na mysli bardziej buzie
Krótko Cirstea w gazie ,ograna na hardzie
Wozniacka odpada gdzie może i z kim moze ,bez formy bez psychy
pech chciał że kiepsko trafiła w drabince bo z rumunka ciężko bedzie złamac zła passe
"Zresztą forma jaką ostatnio prezentowała nam była numer 1 rankingu WTA
to jakaś kpina"- Exactly ! Myslę że od Wimbledonu gdzie przegrała z Cetkovska (po dłuuugiej przerwie)
nic nie zapowiada nagłego przypływy formy
S.Cirstea-C.Wozniacki @ 2,20 bet 365