ganador1988
Użytkownik
tutaj byłbym ostrożny ,także licze po cichu na zdolna Ule tylko ile razy juz było tak że po wspanialym meczu z zawodniczka z czołówki w nastepnej r odpadała z duzo słabsza i niżej rankingowa...Ula gra dziś z włoszką, która powiedzmy sobie szczerze ten sezon ma średnio udany.
Ostatnio cechuje ją przede wszystkim masa niewymuszonych błędów - multum.
Polka zagrała już w USA na twardzielu najpierw w Stanford gdzie uległa triumfatorce - Cibulkovej i w Carslbad gdzie musiała uznać wyższość finalistki dobrze znanej sympatykom tenisa - Azarence z którą zresztą obie siostry sobie ewidentnie nie radzą.Pojedynki bezpośrednie : 1-0 dla Radwańskiej. W obecnej dyspozycji Polka jest dla mnie zawodniczką lepszą i powinna dziś spokojnie ogarnąć.
ESTORIL win-Cibulkova,next round porażka A.Morita
RZYM win Ivanovic,next porażka A.Morita
ROLAND G. win V.Williams (świetne widowisko, Ula zagrała moim zdaniem życiowy mecz)i niestety nex round porażka z Pfizenmaier?
wniosek taki ze Ula ma zdolnosci talent ale wciąż ja zawodzi psychika w waznych momentach,jest mega skoncentrowana i zmobilizowana i jest wstanie walczyc i wygrywać z najlepszymi(Jankovic,Cibulkova,Vinci,Bartoli,Ivanovic,V.Williams) ale z zawodniczkami z ktorymi powinna wygrywać bezwzględnie ma problemy i przegrywa bez walki,szkoda bo osobiście wole ogladać zmagania Uli niż bardziej utytulowanej z sióstr Radwańskich
Flavia Penetta-U. Radwańska /over 2,5 seta kurs 2,25 (grałem itak win wloszki)
J.Zheng-M.Bartel typ 1 kurs 3,75 bet365
hehe było blisko ale bravo dla Mony
Lubie doszukiwać sie value i niespodzianek w tego typu spotkaniach szczególnie w tenisie kobiecym,Mona nie gra obecnie nic szczególnego ,jesli ma dzien , wszytko wychodzi i jest w miare skoncentrowana i trafia to git majonezo , ogarnia i nie da sie jej zatrzymac a nie daj Bog jesli nie ma dnia ojojoj i nie trafia to robi masakryczne błedy niczym Petra Kvitova , ja licze dzisiaj na ten z gorszych dni ofensywnej niemki , po drugiej stronie mega walczak z chin napewno to wykorzysta ,chinka nie posiada rażącego podania a wiec Mona będzie starała sie wszytko returnowac znajac Mone ciekawe czy celnie....Zheng potrafi prowadzic długie wymiany i zmieniac czesto rytm gry co może doprowadzić do szewskiej pasji niecierpliwa niemke.
Licze na niespodzianke,napewno sprobuje za mała kwote