>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Stambuł, 25-30.10.2011 (Season-Ending Championships)

Status
Zamknięty.
koper 29

koper

Użytkownik
O co sądzicie o meczu Azarenka - Li typ na zakład na set 2-0 dla Azarenki? Według mnie 1,55 to bardzo dobry kurs? Czy Chinka ma szanse urwac seta?

D 5

damiantyper

Użytkownik
O co sądzicie o meczu Azarenka - Li typ na zakład na set 2-0 dla Azarenki? Według mnie 1,55 to bardzo dobry kurs? Czy Chinka ma szanse urwac seta?
Moim zdaniem taki kurs nie jest chyba adekwatny do ponoszonego rysyka, ponieważ jak wiemy kobiecy tenis jest trochę nieprzewidywalny, owszem Azarenka zagrała bardzo ładnie ze Stosur ale faktem jest, że Australijka sama ten mecz oddała popełniała dużo błędów a nawet serwis nie był jej mocną stroną, czego nie można powiedzieć o Chińce która po średnim wejściu w mecz z Sharapova pod koniec pierwszego seta zaczęła grać bardzo ładnie i już utrzymała swoją dobrą grę do końca meczu. Do czego zmierzam..
uważam, że 1,55 jest zbyt małym kursem by grać 2-0 - to moja opinia

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Widzę,że idzie masówka na Kvitovą. Piszecie,że jest w super dyspozycji Czeszka. Nie zgodzę się. To nie ona wygrała mecz z Vierą,to Viera go przegrała.I nie piszcie mi tu,że gra się tak jak przeciwnik pozwala! Ja w tym meczu widziałem przeciętną Kvitovą i beznadziejną Zwonariową,która psuła mnóstwo piłek,wiele ue i słaby 2 serwis który atakowała Czeszka. Czeszka,która rzadko się myliła tego dnia. Wczoraj Viera pokazała jak można zmienić grą w przeciągu 24 godzin. Z Wozniacki miała aż 49 kończących i bodajże 14 błędów własnych zaledwie. Nie jestem fanem Dunki,ale dziś kurs na jej zwycięstwo jest tak wysoki,że żal nie skorzystać.Nie pamiętam,żeby w tym sezonie kurs na nią był powyżej dwóch. Gra dziś praktycznie o być albo nie być w tym turnieju. Na pewno nie popełni tyle błędów co Viera w meczu z Czeszką. Większość piłek będzie wracała na stronę Czeszki. Jeśli tylko przeważać będą piłki grane na jej beckhend,to widzę tu pewną wygraną Caroline.

Wozniacki @2,31 Betsafe⛔⛔

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
V. Zvonareva - P. Kvitova - 2 ✅
C. Wozniacka - A. Radwańska - 1 ✅
C. Woznicki - V. Zvonareva - 1 ⛔
V. Azarenka - S. Stosur - 1 ✅
---------------------------------------------------------------------
Nie wiem co się stało wczoraj z Verą Zvonareva ale wyraźnie mi zaimponowała podczas meczu, ponieważ zaryzykowała &quot;po męsku&quot; swoją grą szczególnie w trzecim secie bijąc trudne piłki przy samej lini bocznej boiska. Ryzyko się opłaciło. Zadyszana Karolina Woźniacka nie dała rady już nawet do nich dobiec stojąc bezradnie na środku kortu czasami robiąc krok bezradny krok w stronę piłki.
Caroline Wozniacki - Petra Kvitova
Karolina dzisiaj podejmuje Petra Kvitova która już ma jedno zwycięstwo i zapewne przystąpi do tego meczu z mniejszym obciążeniem psychicznym mając świadomość, że ma jeszcze mecz z Radwańską do rozegrania, przystąpi z mniejszym obciążenie fizycznym. Petra Kvitova miała spory odpoczynek ostatnio. Karolina Woźniacka natomiast zagrała dwa pod rząd trzy setowe mecze w obu przypadkach walcząc do końca. P. Kvitova słynie z tego że rewelacyjnie gra w dobrze obsadzonym turnieju. Czego przykładem jest Wimbledon w tym roku. Nie jest tutaj wielką faworytką. Karolina Woźniacka jest u schyłku wytrzymałości psychicznej. Wszyscy tutaj na nią liczą a po wczorajszej porażce i zmęczeniu które na pewno daje się we znaki odbije się dzisiaj na meczu. Karolina nie wytrzyma dzisiaj trzech setów. Ona o tym dobrze wie. Jeżeli dojdzie do 3 seta Karolina prawdopodobnie mecz przegra. Petra Kvitova dzisiaj ma wielką szasnę pokonać zmęczoną Dunkę i stawiam dzisiaj na nią.
Agnieszka Radwańska - Vera Zvonareva

Agnieszka Radwańska gra dzisiaj all in. Wóz albo przewóz. Sukces albo porażka. Agnieszka dobrze wie co się wczoraj działo na kortach. Widziała jak gra Vera Zvonareva. Powiem wprost. Agnieszka ten mecz wygra. Od jakiegoś czasu już mówiłem, że Polka ma patent na Rosjankę. Zmęczona będzie dzisiaj bardziej Vera Zvonareva. Obie zawodczniki grają o wszystko tak samo jak w ostatnich trzech meczach w których grały ze sobą dwa razy w finale i raz w 3 rundzie. Agnieszka trafiła na najłatwiejszą rywalkę w swojej grupie. Radwańska powinna była wygrać z Wozniacka. Zrobiła błąd że nie dociągnęła meczu przy stanie 1:0 z Wozniacka ponieważ Dunka jest w podobnej formie jak Vera Zvonareva. Z Kvitova będzie jeszcze gorzej, chyba że ta dzisiaj wygra i odpuści spotkanie z Agnieszką. Stawiam dzisiaj na Radwańską która dobrze gra gdy jest podrażniona.
Karolina Wozniacka - Petra Kvitova - 2
Agnieszka Radwanska - Vera Zvonareva - 1

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Nie jest tutaj wielką faworytką. Karolina Woźniacka jest u schyłku wytrzymałości psychicznej. Wszyscy tutaj na nią liczą a po wczorajszej porażce i zmęczeniu które na pewno daje się we znaki odbije się dzisiaj na meczu.
No właśnie,że dziś Kvitova jest faworytką,stąd kurs na Wozniacki @2,3...A o zmęczeniu Dunki ja bym nie pisał za dużo,bo kondycję to ona ma wyśmienitą. I jeśli dojdzie do 3 seta,to raczej Kvitova tego nie wytrzyma.Ale każdy ma swoje zdanie;)

W 18

wlodas60

Użytkownik
Vera Zvonareva - Agnieszka Radwanska
typ-1- 1.9- bet365

WTA- Stambul godz. 16.00

Wczoraj typowałem łatwe zwycięstwo Karoliny. Jak było - wszyscy widzieli. Sądziłem
i nie tylko ja, ze Vera jest bez formy i ma jakies problemy osobiste. Dla mnie wygrana wczorajsza nie jest zaskoczeniem. Znane mi są walory tej tenisistki. Teraz uwazam, ze jest to działanie przemyslane. Ostatnie porazki z Agnieszką,Ivanovic,Cibulkovą a nawet Kvitovą. Mam swoje zdanie i nie będę się publicznie wypowiadał. Vera jest tenisistką doswiadczoną i nie pierwszy raz gra w takim turnieju. Dobrze wie, ze przy tak wyrownanym poziomie zawodniczek wygranie wszystkich meczy jest prawie nie mozliwe i nic nie daje. Wazne jest wyjscie z grupy i zachowanie sił na następne mecze. Moim zdaniem postanowiła skoncentrowac się na tych, ktore moze ograc[Wozniacki, Radwanska]. Dlatego dzisiaj gram na Vere i sądzę, ze zrealizuje swoj plan. Taktyka Agnieszki skrot-lob [ typowe zagranie stosowane przez amatorow] po raz kolejny nie przyniesie efektu. Jej atutem jest dłuzsza przerwa między meczami. Myslę ze to nie zawazy na wyniku. Tenisowo Vera od Agnieszki jest o klasę lepsza. Taktyka Very jest prosta- nie nalezy grac przez srodek i pozwalac Agnieszce prowadzic gry. Wystarczy zobaczyc jak to robi Safarova i nie ma znaczenia, ze gra lewą ręką. Zvonareva moze to przegrac tylko mentalnie. Powtarzam,tylko mentalnie czyli &quot;hebel&quot;. Ale na tym forum chodzi o to, zeby przekazac mozliwosci tenisowe. Ktora i kiedy dostanie &quot;hebla&quot; trudno to przewidziec. Jak będzie zobaczymy.
Oczywiscie trzymam kciuki za Agnieszkę.

Najlepsza analiza ma sie nijak do trafialnosci.

M 0

mafia66

Użytkownik
Taktyka Agnieszki skrot-lob [ typowe zagranie stosowane przez amatorow] po raz kolejny nie przyniesie efektu.
no nie wiem ostatnie trzy spotkania wygrała Aga więc ta taktyka amatora może coś w sobie ma ?? I bardzo Ciekawa teoria że Vera celowo przegrała pierwszy mecz brawo!!!! Ja wolałbym najpierw zapewnić sobie awans a potem kalkulować ale pewnie masz racje;) I nie przesadzajcie z tą kondycją dziewczyny zagrały po dwa mecze przecież to zawodowy tenis Turniej Mistrzyń a nie CHALLENGER biorę 2,3 na Wozniacki bo ja tu widzę 50 na 50, a co do meczu Agi not bet tam może być wszystko;)

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Już za moment Azarenka rozprawi się z Li. Formalność. Na 90% Nie ma innej opcji jak 2 sety, ale to nobet.
Dla mnie dzisiaj ewidentnie zwycięstwo Wozniacki nad Kvitovą (2,50). Jest w równej formie, a Kvitova to zawodniczka, która albo trafi albo nie trafi. Ze Zwonariową wygrała, bo ta grała beznadziejnie, nie to co wczoraj. Puszczam ten zakład grubo.
Radwańska - Zvonareva aka wieeeelka niewiadoma. Kursy po 1,9 bardzo rozsądne, bo na miejscu oddsmakerów też nie wiedziałbym kogo nawet lekko faworyzować. Jakbym musiał zgadywać to Aga i oby Aga.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 5

damiantyper

Użytkownik
To co wczoraj pokazała Vera to jest mistrzostwo świata, Wozniacki grała dobrze a Vera grała świetny tennis, świetnie biegała z każdej pozycji potrafiła trafić kończącą piłkę po linii ja osobiście bardzo dziwie się, że Wozniacki potrafiła wczoraj ponieść się i powalczyć a nawet wygrać 2 seta bo takie mecze jak wczoraj Zvonarovej rzadko się zdarzają, nie sądzę by Kvitova potrafiła tak zagrać tak samo skutecznie jak wczoraj Vera.
Nie możemy tutaj mówić, że Kvitova ogra Wozniacki bo ograła już Verę a ta rozprawiła się z Wozniacki bo tak po prostu nie jest. Również uważam, że Kvitovej nie stać na taki mecz jak wczoraj Very z Wozniacki dlatego kurs jaki buki oferują na liderkę rankingu jest bardzo kuszący i zdecydowanie warty zagrania.
Moja propozycja: Wozniacki Carolina 2,50

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Kvitova pograłem po kursie 2,00 i widze ze spadło do 1,50 z czego jest zadowolony ale nawet nie mam zamiaru zabezpieczac tego dla surebetu bo Kvitova to wygra. Wozniacka rozkojarzona i z goraca glowa, z krzykliwym ojcem nad nią (głową) to co ona moze tak dysponowanej Czeszce ? NIC ! ✅ no nic
Azarenka widac daje z siebie 100% chyba jako jedyna, mam nadzieje ze nie przytrafi sie jej jakas kontuzja bo to u niej utrapienie. Li dramat ale to wiadomo od dawna, o Szarapowej nie wspomne bo nie dalo sie tego ogladac. Nie wiem ktora byla bardziej beznadziejna... ale byla nia chyba Chinka mimo wygranej 2-0. Azarenka 2-0 1,60 juz daje Expekt i nie sadze ze bedzie wyzej promocja ✅
3 mecz oczywiscie NO BET
Wczoraj stwierdzilem ze mecz Vera-Radwanska jest no bet. Po meczu Azarenki i wczesniejszych skrotach meczu Very z Wozniacka ( mecz ogladalem katem oka ) dochodze do wniosku ze warto postawic na Vere u buka gdzie krecz jest zaliczany. Radwanska i jej &quot;sztab&quot; zala sie na reke, Vera po zwyciestwie z liderka zapewne pokusi sie o wygrana i przejscie do polfinalu. Dla mnie to ona jest lepsza na ta chwile mimo ostatnich 3 porazek z Isia i przede wszystkim dzisiaj to ona jest bardziej zmotywowana. Narazie gram lekka stawke bo czekam na rozstrzgniecie meczu Kvitova-Wozniacka

edit :
Zvonareva-Radwanska 1,90 bet365 ???? nieudacznica jeszcze wieksza niz sharapowa wczoraj... brak slow. na szczescie bylo wiele okazji zabezpieczenia stawki po kursie 11,00 i 8,00 na radwanska..
To ze Wozniacka jest slaba to wiemy od dawna, mam nadziaje ze w 2012 szybko odda 1 miejsce bo na nie nie zasluguje. Radwanska przegrala z tak slabo dysponowana zawodniczka ktora popelniala dziwne babole, wczesniej porazka z Safarova. Widac ze nie zostało nic z zawodniczki z meczy ze Stanow. Vera niby słabo z Kvitova ale czy mozna z nia zagrac lepiej.. ? Nie wiem. Porazka wczesniej z Cibulkova ktora grala jak mala bomba wiec sie nie dziwie. Wczoraj Rosjanka pokazala w 1 secie ze potrafi grac i potem w 3 rowniez. Zwyciestwo daje jej awans wiec nie widze innej mozliwosci. Isia sie po 3 gemach obrazi i po godzinie pojdzie pod prysznic.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Iska 1.85✅:grin:;):razz:

Agnieszka odpoczęła i z pewnością zagra o zwycięstwo. Styl polki wybitnie nie lezy rosjance. Wczoraj Verka zagrała kapitalny mecz...pierwszy set był palce lizać. Polka walczy o przetrwanie, Viera o awans...licze na to że Aga zagraq swój techniczno-inteligentny tenis na poziomie z Azji, Viera lubi grać szybko i płasko, trzeba ją rozregulować i wtedy jej tenis jest nasycony błędami i jak zacznie się denerwować wtedy potrafi się zagotować...

licze że nie powtórzy wczorajszego dnia a jej dyspozycja będzie odrobinę gorsza...AgA mocno Ci kibicuje

Andre@

N 77

noobcior

Użytkownik
Vera Zvonareva - Agnieszka Radwańska

Mecz o być albo nie być. Patrząc po obecnym wyniki Petry z Karoliną - to nawet jedno dzisiejsze zwycięstwo może dać Agnieszce awans. Bardzo na to liczę. Polka rozegrała dotychczas mecz, a może maraton z Dunką. Wozniacka może biegać w nieskończoność - tu widzę przepis w jej przedwczorajszym sukcesie w pojedynku przyjaciółek. Ogólnie gra Isi nienaganna. Została po prostu zamęczona. Vera z kolei sinusoida. Beznadziejny mecz z Kvitovą. Sporo UE. Dzień później trzysetówka z liderką rankingu. I tu z kolei gra była już lepiej niż dobra. Dużo winnerów, mało błędów. Często starała się ryzykować i to jej wyszło wczorajszego dnia. Jednakże kobieta zmienną jest. Można to spostrzec na samym przypadku Rosjanki. Wątpię, by była w stanie zagrać 2 tak świetne mecze z rzędu. Agnieszka znalazła na nią sposób w tym sezonie. Trzy zwycięstwa w niewielkim odstępie czasu. Przyszedł czas na rewanż? Oby nie.

Agnieszka Radwańska @ 2.05 Bwin ✅

NIEMOŻLIWE ;). Brawo Isia!

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Radwańska wygra cały turniej @17 youwin

Polecam ten typ za małą stawkę, wszędzie gdzie patrze kurs na to, ze Polka wygra turniej waha się w granicach 8-11. I nie tylko dlatego uważam, że value na ten typ jest duże. Radwańska aby na 100% awansować do 1/2 musi wygrać seta z Kvitovą, która moim zdaniem nie gra jakoś super w tym turnieju, bo prawdę mówiąc Vera i Carolina grały bardzo słabo z Czeszka i to wcale nie dlatego, że to tamta grała genialnie - kto oglądał ten wie.

Nawet jeśli ktoś kupi 17.00 i Aga wejdzie do 1/2 to spokojnie będzie można odsprzedać na Betfair z ładnym zyskiem.

Otrzymane punkty reputacji: +7
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Radwańska wygra cały turniej @17 youwin Polecam ten typ za małą stawkę, wszędzie gdzie patrze kurs na to, ze Polka wygra turniej waha się w granicach 8-11. I nie tylko dlatego uważam, że value na ten typ jest duże. Radwańska aby na 100% awansować do 1/2 musi wygrać seta z Kvitovą, która moim zdaniem nie gra jakoś super w tym turnieju, bo prawdę mówiąc Vera i Carolina grały bardzo słabo z Czeszka i to wcale nie dlatego, że to tamta grała genialnie - kto oglądał ten wie. Nawet jeśli ktoś kupi 17.00 i Aga wejdzie do 1/2 to spokojnie będzie można odsprzedać na Betfair z ładnym zyskiem.
czas pójść spać... bez urazy ale Radwanska z taka grą to nie ma najmniejszych szans z Kvitova czy Azarenka wiec po pierwsze typ z kosmosu a po drugie nie wiem kto mialby to odkupic. Wygrala jedynie przez to ze Zvonareva jest psychicznie nieudana i sie spalila.
Co do jutrzejszego meczu to szukam układu i wygranej Kvitovej 2-1 po kursie 3,75. Piszac scenariusz to Kvitova zagra na maxa 1 seta zeby zobaczyc ktora lepiej przepuscic i ktora jest slabsza. Co do wygranej to nie ma watpliwosci ze wygra to Czeszka bo te 100tys za wygrana na pewno jej sie przyda a sa to latwe pieniadze jak widac. Seta mam nadzieje ze mimo wszystko odda

D 570

duff999

Użytkownik
O czym Ty chłopie gadasz ? Jeśli Petra gra słabo to ja nie wiem jakie Ty mecze oglądałeś ? ,a Radwańska gra o wiele lepiej niż Wozniacki czy Zvonareva ? Z Dunką przegrała ,a z Rosjanką powinna.
Nawet jeśli Kvitova nic nie musi to się będzie musiała bardzo postarać aby seta przegrać.
a za pieniadze na Radwanska to win tournament to lepiej idź na piwo bo Ona niestety ,ale nie ma żadnych szans nie ten kaliber.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Koledzy mają rację. Nie znasz się na tenisie i tyle. Mimo że Radwańska wygrała i typ mi wszedł, to uważam że trafiło się jej jak ślepej kurze ziarno. Zvonareva ten mecz przegrała i to nie zasługa Agnieszki. Jutro nie polecam ruszać spotkanie Agnieszki i Kvitovej ponieważ może się zdarzyć wszystko i nie mam tu na myśli czystej rywalizacji a raczej kalkulacji jednej i drugiej.
A propo finału to typuje Kvitova - Azarenka ;)

K 99

krecik87

Użytkownik
Mam pytanie, czy jesli Aga by jutro wygrała mecz obojętnie w jakim stosunku to czy zajmie pierwsze miejsce w grupie? bo jesli tak to w półfinale czeka na nią zwyciezca meczu Stosur-Li.....i finał bylby w zasięgu...

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Agnieszka ma szanse jedynie na drugie miejsce. Wystarczy że ugra jutro seta w spotkaniu z P. Kvitova. Co do awansu S. Stosur to bym się jeszcze wstrzymał.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
@duff999
Proszę Cię, pokaż mi gdzie napisałem, że Kvitova gra słabo, proszę Cię o to bardzo. Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to gdzie ci do bukmacherki?
To jest WTA i tu się zdarzają rzeczy o których się nawet filozofom nie śniło i jeśli widzę, że kurs na zawodniczkę, która ma duże szanse na czwórkę wynosi 17,00 to go gram.

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Kvitova P. - Radwanska A.
Zakład na set - Typ: 2:0 1,80
Stosur S. - Li N.
Zakład na set - Typ: 2:0 2,00
Całkowity kurs 3,60 ✅

Petra Kvitova vs Agnieszka Radwanska

nie jestem przekonany czy Radwanska po tak ogromnym wysilku bedzie wstanie urwac jutro seta Kvitovej ktora specialnie sie nie natrudzila w tym turnieju... z drugiej strony Kvitova jest juz w polfinale i nie musi grac jutro na 100% no ale po co ma traci sily na pojedynki trzy setowe przed polfinalem ? 2:0 powinno byc wykonane na 90%

Samantha Stosur vs Na Li

Obie panie zostaly rozbite przez Azarenke gladko w dwoch setach. Obie panie pokaly w dwoch setach beznadziejna Marie Sharapova. Niby 50/50 ale w dotychczas rozegranych meczach miedzy nimi wynik ma sie piec wygranych Samanthy przy zerowym Na Li. Co wazne trzy ostatnie mecze rozegrane zostaly w roku 2011 (2 w sierpniu, 1 w maju)

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom