lukasss
Użytkownik
To może i ja dorzuce swoje 2 grosze do dyskusji. Bardzo dzisiaj kusi Stosur, bo kurs na prawdę mega. Tak jak wcześniej pisałem Stosur może być czarnym koniem tego turnieju. Forma dobra, wolna nawierzchnia bardzo sprzyjająca, grupa tez okey, wiec może namieszac, jedyne co mnie dzisiaj odstrasza od grania Stosur to h2h 9:0 na korzyść Sharapovej. Ten wynik nie wziął się z nikad. Dzisiaj teoretycznie świetna okazja na przełamanie, bo Maria tutaj jakiej rewelacyjnej formy nie powinna mieć, no ale to tez takie trochę gdybanie. Kolejny dzisiejszy mecz Radwańska - wozniacki. Jakos jestem dziwnie spokojny, ze Aga to wygra. Mimo, ze nie gra się jej z Dunka zbyt dobrze h2h 1:4 to dzisiaj wszystko wskazuje na Polkę. Forma ewidentnie po stronie Agnieszki i widać to gołym okiem. Polka gra mądrze, miesza grę, potrafi skoczyć i to powinno starczyć na Caroline, która nie jest juz tak bezbledna, popełnia stanowczo wiecej błędów niż w okresach swojej najwyższej formy, gdzie potrafiła być prawie bezbledna. Także jak Polka nie wykorzysta teraz swojej szansy to nie wiem kiedy zamierza to zrobić. Ostatni mecz to dla mnie win Kvitova. Tak jak pisałem forma Very jest dość średnia, a sredniosc to za mało na ten turniej. Ofensywa Czeszki weźmie gore w tym meczu. Świetny serwis, bezkompromisowa, ofensywna gra powinny dać efekt w postaci zwycięstwa.*