>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Stambuł, 25-30.10.2011 (Season-Ending Championships)

Status
Zamknięty.
lukasss 35

lukasss

Użytkownik
To może i ja dorzuce swoje 2 grosze do dyskusji. Bardzo dzisiaj kusi Stosur, bo kurs na prawdę mega. Tak jak wcześniej pisałem Stosur może być czarnym koniem tego turnieju. Forma dobra, wolna nawierzchnia bardzo sprzyjająca, grupa tez okey, wiec może namieszac, jedyne co mnie dzisiaj odstrasza od grania Stosur to h2h 9:0 na korzyść Sharapovej. Ten wynik nie wziął się z nikad. Dzisiaj teoretycznie świetna okazja na przełamanie, bo Maria tutaj jakiej rewelacyjnej formy nie powinna mieć, no ale to tez takie trochę gdybanie. Kolejny dzisiejszy mecz Radwańska - wozniacki. Jakos jestem dziwnie spokojny, ze Aga to wygra. Mimo, ze nie gra się jej z Dunka zbyt dobrze h2h 1:4 to dzisiaj wszystko wskazuje na Polkę. Forma ewidentnie po stronie Agnieszki i widać to gołym okiem. Polka gra mądrze, miesza grę, potrafi skoczyć i to powinno starczyć na Caroline, która nie jest juz tak bezbledna, popełnia stanowczo wiecej błędów niż w okresach swojej najwyższej formy, gdzie potrafiła być prawie bezbledna. Także jak Polka nie wykorzysta teraz swojej szansy to nie wiem kiedy zamierza to zrobić. Ostatni mecz to dla mnie win Kvitova. Tak jak pisałem forma Very jest dość średnia, a sredniosc to za mało na ten turniej. Ofensywa Czeszki weźmie gore w tym meczu. Świetny serwis, bezkompromisowa, ofensywna gra powinny dać efekt w postaci zwycięstwa.*

W 18

wlodas60

Użytkownik
Caroline Wozniacki- Agnieszka Radwanska
typ- powyzej-21.5- 1.83- bet365

WTA- Stambul- godz. 17.30

Kolezanki swoją grę znają doskonale w takich meczach prawie nigdy nie ma łatwego zwycięstwa dlatego gram over. Radwanska pod opieką Wiktorowskiego-życiowa forma. Wygrane turnieje: Tokio i Pekin. Wozniacka wyraznie w dołku [ przegrane z Kanepi i Pennettą ]. Czy tym razem Agnieszka z nią wygra? Jesli nie teraz- to kiedy?
Jednak jest małe ale. Prawie wszystkie mecze z czołowką to nie wygrane przez
Agnieszkę , ale przegrane jej rywalek. Karolina nie jest tenisistką ktora sama przegra.
Trzeba ją ograc i tu jest pytanie jak? Dzisiejszy mecz to test dla Wiktorowskiego.
Jezeli Agnieszka tego nie wygra, może oznaczac, ze nie zrobiła postępow pod jego opieką. Wczesniejsze wygrane to słaba forma rywalek
Trzymam kciuki za Agnieszkę i trenera.

Najlepsza analiza ma sie nijak do trafialnosci

Otrzymane punkty reputacji: +1
N 77

noobcior

Użytkownik
Petra Kvitova - Vera Zvonareva

Ahh. W końcu zaczynamy długo wyczekiwany turniej. W pierwszym meczu Kvitova ze Zvonarevą. Wybór trudny, jednakże mam upatrzoną swoją faworytkę. Kvitova po Wimbledonie spuściła ewidentnie z tonu. Przespała drugą część sezonu, przegrywając z teoretycznie słabszymi rywalkami. Dopiero dwa tygodnie temu coś ogarnęła w Linzu i zdobyła tytuł. Pokonała tam zgodnie z planem Marino, Mayr, beznadziejną Hantuchovą, waleczną Jankovic i w finale Cibulkovą. Proszę mnie nie łapać za przymiotnik, dodany do wizerunku Danieli, bo bardzo dobrze wiem, jak wyglądała w tym okresie gra Słowaczki. Vera przegrywała z dobrymi rywalkami. Razi nieco rozmiar porażki z Ivanovic. W Moskwie uległa Cibulkovej. Czy można usprawiedliwiać tą porażkę? Sądzę, że tak. Dobrze wiemy, że Vera pojechała do swojej stolicy z przymusu. Wygrała jeden mecz, po czym uległa, grającej świetnie, Dominice. Scenariusz możliwy i takiego się trzymam, gdyż zapewne Rosjanka chciała odpocząć przed ważniejszym turniejem. Petra jeśli nie będzie swoimi silnymi uderzeniami trafiać, to jej szanse są niemal bliskie zera. Gdy będzie miała dzień - Vera również może taki mieć a mecz będzie na kosmicznym poziomie. Myślę, że Rosjanka będzie mogła się temu przeciwstawić. Stawiam Verę.

Vera Zvonareva @ 2.25 Bwin ⛔

drago 108

drago

Użytkownik
Kvitova @1.72 ✅
Stosur @2.37 ✅
3 sety Isi @2.15 ✅
:eek:
Jutrzejszy dzień powinien być zwiewny i lekki niczym wiosna.
Zacznę od Sharapovej. Skromnie stwierdzę, że nie pomyliłem się, co do Sam i już mogę powiedzieć, że jest czarnym koniem imprezy, ale o niej później. Maria z Australijka sobie nie poradziła, bo ta grała świetnie, zwłaszcza pierwszego seta. Maria wyglądała nieźle i lepiej niż się spodziewałem. LiNy jeszcze nie mieliśmy okazji widzieć, ale musiałaby zagrać, jak na AO, by tutaj o coś powalczyć, a Maria po rozgrzewce ze Stosur może wygrać nawet z Chinką o formie z początku roku.
Zdecydowanie Maria @1.5
Wozniacka - Vera
Tutaj krótko. Jak zwykle podkreślę, że typ przeciwko sympatii do Rosjanki, ale ta nie podjęła rękawicy z Kvitovą, czemu miałaby z Karoliną coś więcej pograć to nie wiem. Rok temu w półfinale przegrała z Polko-Dunką 75 60. Dzisiaj liderka rankingu pokazała, że grając falami poradziła sobie z Isią. Jutro zapewni sobie awans z grupy.
Azarenka - Stosur
Hit na początek dnia, by potem dramaturgia spotkań opadała, coraz to niżej. Sam dzisiaj się popisała, jest w formie i powiem szczerze, że wczoraj typowałem awans z pierwszego Viktorii, a z drugiego Samanthy. Australijka ciągnie ciekawą serię 24 spotkań w których zwyciężczyni 1. seta, wygrała mecz. Tak przewrotnie typowałbym 1. dla Azy, drugi dla Sam, a trzeci dla Białorusinki, ale prawdziwym typem jest set dla Sam. Po tym co dzisiaj pokazała, myślę, że może ten mecz nawet wygrać, bo kurs pod 3 jest mocno, mocno przesadzony.

Sharapova @1.50 ⛔
Wozniacka @1.53 ⛔
Stosur +1.5s @1.60 ⛔
Pozdrowienia, powodzenia.

E: Całe WTA... Raz 3/3 raz 0/3. Stosur zaskakująco słabo.

Otrzymane punkty reputacji: +6
W 18

wlodas60

Użytkownik
Victoria Azarenka - Samantha Stosur
typ -1-1.4- bet365

WTA-Stambul godz.16.00
Azarenka-głowna pretendentka do wygrania tego turnieju.Jej sukces w Luxemburgu utwierdza mnie w przekonaniu o słusznosci typowania. Azarenka zawsze dobrze grała ze Stosur [ wszystkie mecze wygrane]. Samanta wczoraj niczym nie zachwyciła
[ widziałem jej lepszą grę] - mecz raczej przegrała Sharapova. Jedynym atutem dla Stosur jest nawierzchnia,dlatego mozna spodziewac się wyrownanego meczu.

Najlepsz analiza ma sie nijak do trafialnosci

J 13

jrq-

Użytkownik
Popieram typy wyżej: Szarapowa i Woźniacka jeśli zagrają na podobnym poziomie co wczoraj, to wygrają. Zwonariowa fatalna od dłuższego czasu, Na Li to nie wiem co gra nawet...

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Jeśli ktoś oglądał Isię z Woźniacką na livestreamie z bet365 miał przyjemność słyszeć jak wygląda różnica w radach trenera taty (Woźniacka), a trenera spoza rodziny (Radwańska). Genialne.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Witajcie koledzy i koleżanki,

Jutro zdziwiłbym się bardzo jeżeli P. Kvitova nie wygra spotkania. Powód jest bardzo prosty. Vera Zvonareva jest bez formy. To co prezentuje w tej chwili to po prostu solidny tenis wypracowany przez lata treningów. Vera porusza się obecnie na korcie za wolno, w porównaniu do P. Kvitovej, Czeszka to kubica. Kvitova w tym sezonie bardzo dużo rozegrała spotkań na hali. Było ich o ile się nie mylę 14 i wszystkie wygrała. Zvonareva zagrała ich ledwie 3 i jedno wygrała.

Jeżeli chodzi o Agnieszke Radwańską to jutro szykuje się trzy setówka.✅ Ani Karolina ani Agnieszka nie jest w stanie jutro zakończyć spotkania w 3 setach. Karolina jest jak czołg rozpędza się wraz z meczem. Dosyć podobnie jest z Agnieszką. Jutro spodziewam się sporo błędów obu dziewczyn. Ciężko powiedzieć kto wygra, ale raczej Woźniacka. Sugeruje się tym że Woźniacka rozegrała 5 spotkań na hali w tym sezonie i wszystkie wygrała. Agnieszka rozegrała tylko jedno na którym przegrała. Na Agnieszkę prędzej bym postawił w meczu ze Zvonareva.

V. Zvonareva - P. Kvitova - 2 ✅
C. Wozniacka - A. Radwańska - 1 ✅

Dzisiaj to będzie mecz do jednej bramki. Obie zawodniczki popełniałają błędy jednak to C. Wozniacka lepiej je zdecydowanie wykorzystuje. Dunka lepiej radzi sobie na nawierzchni halowej. V. Zvonareva dominuje na naiwrzchni twardej. Na pozostałych jest zielona. Vera Zvonareva porusza się za wolno po korcie, a na tym korcie należy sporo biegać, ponieważ kort w Stambule do szybkich nie należy więc bicie Very piłka po rogach wielkiego sensu nie ma jeżeli się nie może trafić w boisko. Wozniacka zabiega zpewne Vere w tym meczu. Karolina zapewne będzie chciała dzisiaj pokonać Vere biorąc pod uwagę że później czeka ją pojedynek z P. Kvitova która według mnie jest w tej grupie najbardziej obiecującą zawodniczką. Vera dzisiaj zagra lepiej niż wczoraj jednak nie sądze aby wygrała. Nie szalałbym jednak z wynikiem na 2:0.

Jeżeli chodzi o mecz V. Azarenki i S. Stsour tutaj zachowałbym umiar. Według mnie dzisiaj się spotykają dwie najsilniejsze zawodniczki tej grupy. Szykują się 3 sety. V. Azarenka minimalnie powinna być lepsza w tym pojedynku. Jednak ten mecz wolałbym nie ruszać. S. Stosur ma bardzo dobry serwis i po wczorajszym meczu widać że forma jest. M. Sharapova wiele w tym turnieju nie powalczy swoją dyspozycją.

C. Woznicki - V. Zvonareva - 1
V. Azarenka - S. Stosur - 1

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Popieram kolegę wyżej jeśli chodzi o typ na Wozniacką, myślę, że kurs na czyste zwycięstwo dość ciekawy. Co do Azarenki Stosur także spodziewam się wyrównanego ciekawego meczu, w którym ja zamierzam zagrać na +1,5 seta na Stosur po kursie 1,65-1,70. Co do Sharapovej to myślę, czy nie zagrać +1,5 na Na Li, bo rosjanka mnie totalnie nie przekonuje, ale na razie to przemyślenia ;)

money 52

money

Użytkownik
Maria dzisiaj spokojnie 2:0,nie sadze ze dzisiaj przegra po wczorajszej porazce,musze przyznac ze w 1 secie sie osmieszyła,przegrywajac 6:1 z Samanta Stosur,jednakze drugi set zupelnie inny,bylo szybkie przelamanie i wydawalo sie ze Maria pewnie zmierza po wygrana 2 seta...Uwazam ze pomimo problemow z serwisem Sharapova zagrala w 2 secie na dobryn poziomie i mysle ze kwetia czasu jest kiedy znowu bedzie wygrywac

Maria
Wozniacki
Azarenka

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Jak dla mnie na dziś to pewna wygrana Maryśki Szarapowej. Wg mnie jest rozdrażniona wczorajszą porażką i nie da szans chyba nasłabszej z całej stawki Chince Na Li. Warto zagrać do jakiegoś kuponiku ????

Szarapowa @ 1,40

dorzucam też:
Wozniacki @ 1,54

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Łozniacki 1.45⛔

Nie wiem co się porobiło z grą, psychą i nastawieniem Very??? Znowu przypomina tą Viere z przed kilku lat...rozzalona, niepewna swoich decyzji na korcie, po przegrancyh gemach czy secie ma chyba i swojej gry dość, pamiętam jak po przegranym secie z Cebulą wezwała swojego kołcza z którego zrobiła posmiewisko, odreagowała na biedaku....zbeształa go jak psiaka...rosjanka mnie zupełnie nie przekonuje.

Karolina pójdzie za ciosem, zacisnie zeby i będzie łoiła ile wlezie, jest w duzo lepszej dyspozycji, psychiką i walecznością miazdzy rosjanke, jak nie bedzie szło to tato expiłkarz wpadnie na kort i powie...Karolina rotuj, nie bój się grania i takie tam truizmy i oklepane banały...

dla mnie zdecydowanie Karolina...

Ostatecznie chyba stawiam na Aze, jest w faormie wysmienitej, bliska ideału swoich najlepszych występów...

@ myslałem że bede miał zero kontaktu z netem i tv, ale udało mi się i jestem na bieząco z rozgrywkami, przynajmniej dzisiaj

@ oglądam mecz nażywo Li - Masza...komentarz tej chyba Kasi Strączy jest dramatyczny....dziewczyna boi się coś powiedziec od siebie, a jak powie to parodia, dobrze że ten dzentelmen mówi coś z sensem

Andre@

Vera zagrała mecz sezony, a ten bekhend był zabójczy...szkoda

W 18

wlodas60

Użytkownik
Caroline-Wozniacki-Vera Zvonareva
typ-1-2:0-2.20-bet365

WTA- Stambul-godz-19.30
Zvonareva ostatnio bez form pokazała to w meczu z Kvitovą.
Karolina bardzo zmotywowana; widac powrot do formy. Mozna zaryzykowac 2:0 dla Karoliny.

Najlepsza analiza ma sie nijak do trafialnosci

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Znowu nietrafione masówki na Vere i Łoźniaki. Tak jest jak sobie człowiek dopowiada, że Verze się nie chce bo przegrała z Kvitową. To chyba nie jest wielka sensacja przegrać z główną (ewentualnie z Azarenką) kandydatką do zwycięstwa, a z Łoźniaki to tylko Radwańska umie przegrać. Co ona robi na pierwszym miejscu w rankingu? PS ciekawe czy następnym razem pójdzie masówka na Li w końcu wygrała z wielką Marią;]
Odrzanski zaczyna mi się podobać Twoje podejście (nie żebym jakoś chciał kogoś obrazić) to się po prostu sprawdza na takich masówkach, które poparte są tylko wcześniejszym meczem i wymyślaniem, że rzekomo któreś nie zależy;]

O 27

odrzanski

Użytkownik
No ja osobiście czekam na kolejne typy i mam nadzieje, ze bedzie jakas pełna zgoda co do jakiegos meczu i znow zagram odwrotnie niz wszyscy ????

Ja tez nie chce nikogo obrazac bo nie jestem specem od tenisa, ale gram od jakiegos czasu przeciw kazdej masówce jaka tutaj sie pojawia i nie wygląda to źle.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
tak jak wczoraj i dzis mecze byly trudne tak jutro nie widze innego rozwiazania niz wygrana Kvitovej i pogromu 2-0 Azarenki.
Kvitova pograłem po kursie 2,00 i widze ze spadło do 1,50 z czego jest zadowolony ale nawet nie mam zamiaru zabezpieczac tego dla surebetu bo Kvitova to wygra. Wozniacka rozkojarzona i z goraca glowa, z krzykliwym ojcem nad nią (głową) to co ona moze tak dysponowanej Czeszce ? NIC !
Azarenka widac daje z siebie 100% chyba jako jedyna, mam nadzieje ze nie przytrafi sie jej jakas kontuzja bo to u niej utrapienie. Li dramat ale to wiadomo od dawna, o Szarapowej nie wspomne bo nie dalo sie tego ogladac. Nie wiem ktora byla bardziej beznadziejna... ale byla nia chyba Chinka mimo wygranej 2-0. Azarenka 2-0 1,60 juz daje expekt i nie sadze ze bedzie wyzej ✅✅✅ promocja
3 mecz oczywiscie NO BET

L 10

leszekalar

Użytkownik
Azarenka pewne zwycięstwo. Kurs w okolicach 1.3 wydaje się lokatą. Petra powinna wygrać też. Caro będzie przebijać na środek a Petra będzie kończyła jeszcze lepiej niż dziś Vera.
Vera Aga no bet.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Wozniacki - Kvitova 2 1,53 - bet365
Wozniacki zagra 3 mecz z rzędu (dzień po dniu), oba poprzednie były wyczerpujące. W dodatku wczoraj grała ostatni mecz dnia, który zakończył się około północy miejscowego czasu. Wspomnę jeszcze tylko o hali, w której grają zawodniczki...Jest tam bardzo duszno, co zapewne nie pomaga w długotrwałym wysiłku. Karolina to tenisistka, która można stawiać za wzór, jeśli chodzi o kondycję, ale w takich okolicznościach nawet ona może odczuć zmęczenie.
Dobrze wiadomo, że jeżeli nogi u reprezentantki Danii nie są w 100% gotowe do biegania to jej tenis znacząco się pogorszy.
Kvitova wypoczęta, pewna siebie po gładkiej wygranej ze Zvonareva, ja osobiście widzę tutaj jedną faworytkę do wygrania.

drago 108

drago

Użytkownik
Stwierdziłem, że jak już podałem typy na 6 rozegranych spotkań to sprawdzę się i postaram się potypować każdy dzień... Ciekaw jestem czy skuteczność przekroczy 50% ;)
Masówki to zło. Jedna z dewiz bukmacherskich, która tego roku przypomina mi się każdego tygodnia, ale jak tutaj nie typować wygranej Azarenki z LiNą, czy Petry z Karoliną?
W każdym sporcie podczas rozgrywek grupowych bierze się pod uwagę ewentualne porażki, tych co awans sobie zdążyli zapewnić. I tak oto wpadłem na niebywałą teorie spiskową. Wozniacka wygrywa z Petrą, by mie bilans 2-1, a potem Kvitova wygrywa łatwo i przyjemnie z Radwańską i tak oto obie panie awansują.
Po co Czeszce się bawić w targi z Dunką, skoro może już mieć grupę z głowy, a i tak Karolince zostają matematyczne szanse na półfinał. Kvitova łatwo wygrała z Verą, bo jej celownik był dobrze ustawiony, a Vera nie podjęła walki. Wozniacka ma za sobą 2 trudne trzysetówki... Nie jest to łatwy mecz, ale jeśli Petra zagra na podobnym poziomie w/ue co Vera to nie widzę drogi do wygrania spotkania przez Karolajn.
Dostrzegłem zasadniczy problem, który można sformułować w takie pytanie: Czy po 6 dotychczas rozegranych spotkaniach, zawodniczki bardziej wygrywają, czy przegrywają swoje spotkania? Jak trafić za Verą? Oddała mecz z Petrą, a dzisiaj w dobrym stylu ograła Woźniacką. Isia stoi przed ciężkim zadaniem, ale zważając na zmienny nastrój Very i przede wszystkim na 3 wygrane z rzędu z Rosjanką w ostatnim czasie, myślę, że Polka będzie wiedziała co na korcie zrobić. Nie przypadkowo wygrywa się z Verą trzykrotnie i to bez straty seta.
Azarenka to formalność, wygrana 2:0 i pewne wyjście z grupy. Podtrzymuję typ z poprzedniej strony.
Kvitova @1.60 ✅
Isia +1.5s @1.40 ✅

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Radwanska A. - Zvonareva V Typ; 2 1,85

Radwańska i jej otoczenie wróciło do starej metody narzekania - na bark, na gorąco, na kort na zle odbijające sie piłki - to nie jest dobry nastrój do grania w turnieju masters. Inna sprawa ze po kilku złych piłkach Radwanska podłamuje sie i błedy lecą seriami.
Zvonareva po kilku słabych wystpach z Wożniacką zagrała całkiem przyzwoicie, zreszta w moskwie z Cibulkowa przegrała głownie przez słaba głowę. Wczoraj grała solidnie, jnawet pod koniec meczu z Kvitovą pokazała ze moze byc mocna. Polka jest inna zawodniczką niż ta która widzielismy w Tokio oraz Pekinie. Vera powinna dzisiaj wykorzystac szanse na awans do dalszej czescie turnieju kurs 1,85 całkiem przyzwoity.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom