>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Pekin, 01-09.10.2011

Status
Zamknięty.
W 18

wlodas60

Użytkownik
Sofia Arvidsson - Alona Bondarenko.-typ- 2- 2.00- bet365

WTA- Pekin jutro rano godz. 8.00.

Zawodniczki o podobnym stylu gry,opierającym się na wymianach z głębi kortu. Obie są w słabej formie. Arvidsson: przegrane z G. Arn 5:7 3:6 H.Watson 5:7 3:6 i wygrana w 3-setach ze słabą Boviną. Bondarenko: przegrane z Kirilenko 4:6 2:6, Lisicki 3:6 3:6
Rezai 4:6 7:5 4:6, Bartoli 1:6 2:6 wygrana z Moritą 6:2 4:6 6:2. Wyniki jakie ostatnio osiągały w lepszym swietle stawiają Alone,która mentalnie jest lepsza i sądze,ze nastąpi przełamanie złej passy. Dlatego stawiam na Alone.

Najlepsza analiza ma sie nijak do trafialnosci

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Do rozpoczęcia turnieju WTA w Pekinie zostało kilkanaście godzin, na zakłady jest jeszcze mała podaż, kursy jeszcze się nie zmieniły, więc staramy się to za wczasu wykorzystac:

Andrea Petkovic
- Lucie Safarova 1.424 Pinnacle
Niemka ładnie pograła na US Open, pokonała kogo miała pokonac, jednak odpadła po trzysetowym pojedynku z Caro Wozniacki w 1/4 Finału. Natomiast dziewczyna Tomasa Berdycha w US Open skończyła swoje zmagania na trzeciej rundzie, w której przegrała z Rumunką Niculescu, następnie została jeszcze na kontynencie, gdzie zagrała dwa spotkania - przegrywając w drugiej rundzie w Quebec City z Andreą Hlavackovą. Odpoczynek Petkovic i ogólnie doświadczenie ofensywnie grającej Niemki powinno załatwic dwusetowy pojedynek, z którego zwycięsko wyjdzie Andrea Petkovic. h2h 2:1 dla Andrei - 11.03.2011 2:0 (7:6 7:5) Nawierzchnia Twarda - Indian Wells.

Jie Zheng
- Alberta Brianti 1.294 Pinnacle
Panie grały ze sobą 20.09.2011 więc kilkanaście dni temu - wygrała Jie Zheng 2:0 (7:6 6:4) - teraz mecz także w ojczyźnie Jie Zheng - tym razem w Pekinie. Ogólne warunki fizyczne bardzo zbliżone, jednak na tej nawierzchni niezbyt dobrze czuje się Włoszka Brianti - która gra jak na jej dotychczasowe rezultaty - jeden z lepszych sezonów w karierze. Chinka ma przewagę psychiczną i gra u siebie, a u siebie jak gra, to gra dobrze - w Guangzhou dotarła do cwiercfinału (porażka z Magdaleną Rybarikovą) a w Pekinie była nawet w półfinale AD 2008 (porażka ze Svietą Kuznietsovą). Alberta zanotowała w ostatnim czasie trzy porażki z rzędu na twardej nawierzchni - Sabine Lisicki, Coco Vandeweghe oraz przed paroma dniami Jie Zheng - nie oddały jej nawet jednego seta. Wygrana miejscowej.

Jarmilia Gajdosova
- Anabel Medina Garrigues 1.709 Pinnacle
h2h 2:0 dla Jarmilii Gajdosovej, o dziwo w tym sezonie wygrała z Hiszpanką na Roland Garros 2:0 (7:6 6:4) a jak wiemy Hiszpania - hoduje zawodniczki głównie clay&#39;owe. Nie rozumiem trochę tak wysokiego kursu na Australijkę, nawierzchnia twarda jest jej ulubioną - powinna byc wypoczęta po US Open. W tamtym roku nie było jej w Pekinie, ale wygrała turniej w Guangzhou, natomiast Anabel Medina szybciutko przegrała tu w 2010 z babcią Kimiko Date-Krumn. h2h, nawierzchnia oraz forma Jarmilii skłania mnie do chwytania tak wysokiego kursu, jak na okoliczności tego meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Sara Errani - Petra Cetkovska 2 @ 1,69 [jetbull] - 3/10j

Już jutro zaczynamy poważny turniej z serii WTA Tour. Jutro pierwsza runda turnieju i od razu zaczynam typowanie. Na jutro wybrałem mecz Włoszki Errani i Czeszki Cetkovskiej.
Sara Errani jak wiemy bardziej preferuje grę na mączce i tam miała swoje sukcesy, ale na hardzie to dość przeciętna zawodniczka. Przed US Open obie grały w New Haven, gdzie Włoszka pożegnała się w pierwszej rundzie natomiast Czeszka uległa dopiero w finale samej Woźniackiej. Typ jak dla m,nie pewny, nie sądzę, żeby Włoszka stawiała opór dobrze grającej Czeszce, choć jak wiemy to jest WTA i wszystko jest możliwe. Różnica w rankingu jest spora, ale nie odzwierciedla tego co obie tenisistki pokazują na tej właśnie nawierzchni! Warto dodać, że Czeszka miała małą kontuzję stąd pewnie kurs jest w miarę do grania, ale nie sądzę, by ta kontuzja jej przeszkodziła. Mam nadzieję, że wejdzie, ale pożyjemy, zobaczymy!
Ja na początek coś takiego. Analizy nie chciało mi się dokładnie, ale coś tam jest...
EDIT:✅✅✅ Tak jak pisałem, planowo, choć było ciężko!

Otrzymane punkty reputacji: +1
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Jans/Rosolska - Chan/Hradecka 2 @ 1,67 [william hill] - 5/10✅
Na jutro z singla nie widzę, żadnych ciekawych meczów, więc muszę zadowolić się deblem. Polska para w ogóle jest bez formy. W ostatnich turniejach spisuje się poniżej oczekiwań, a ich rywalki to solidna para i już niestety Polska para przegrywała z nimi i to właśnie na hardzie. Kurs jest chyba najlepszy z jutrzejszych pewnych spotkań, więc warto spróbować, po dobrym początku i środku sezonu Polska para znacznie puściła z tonu, a na dodatek Alicja Rosolska miała drobny uraz nadgarstka. Typ jak najbardziej pewny!
EDIT: Planowo, bez większych problemów ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Maria Kirilenko - Julia Goerges 1 @ 1,69 [pinnacle] - 7/10j
Na jutro wybieram spotkanie tenisowe gdzie zmierzą się na korcie Niemka Julia Georges, a na przeciwko jest Maria Kirilenko z Rosji. Rosjanka jest bez wątpienia faworytką tego meczu i jak dla mnie kurs 1,60 to jest jakiegoś typu promocja, bo jak dla mnie to powinien być 1,45 góra. Kirilenko bardzo dobrze spisywała się w Tokio, wyeliminowała tam Stosur czyli mistrzynię US Open, a także byłą numer 1. Anę Ivanović. Oba te mecze były bardzo ciekawe i zacięte. Rosjanka uległa dopiero w ćwierćfinale z późniejszą finalistką Verą Zvonarevą. Co do Niemki to nic szczególnego nie pokazała. Wygrała swoje mecze ze słabymi rywalkami i w 3 rundzie uległa Szarapowej, ale w ogóle bez walki. Oglądając ten mecz robiła wiele prostych błędów! To już nie ta sama osoba z przed kilku miesięcy gdzie pokonywała 2 razy pod rząd Karolinę Woźniacką. Co do typu, to jest on jak najbardziej pewny, ponieważ jeśli Maria zagra jak w Tokio to będzie gładkie 2-0 dla niej, a warto spróbować taki kurs 7/10. Polecam! Ludzie pytali mnie o to, czy Rosjanka nie będzie zmęczona po takich meczach, ale skąd? Dotarła do ćwierćfinału, zaaklimatyzowała się super i to jej na pewno pomoże, nawet w dalszych rundach turnieju. Obie zawodniczki grały ze sobą tylko raz, ale za w tym roku i to przed US Open. Nawierzchnia taka sama i tam moja faworytka wygrała praktycznie bez walki, 6:2, 6:3. Myślę, że zostało napisane wiele o tym typie i dlaczego tak typuję, stąd też proponuję większą stawkę na ten typ, gdyż to jest błąd w wystawieniu kursów. Gorąco polecam!

Otrzymane punkty reputacji: +4
kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
W pierwszej rundzie turnieju w Pekinie zmierzą się ze sobą Petrova i Zakopalova. Zdecydowana faworytką tego spotkania jest dla mnie Rosjanka. Nadia wraca do gry po US Open, gdzie po zaciętym meczu przegrała z późniejszą triumfatorką - Sam Stosur. Nadia nie grała blisko przez miesiąc ale myślę, że ten czas przepracowała dość solidnie. Zakopalova od US grała już w Seulu i Tokio. W tym pierwszym turnieju odpadła w półfinale z Martinez, w drugim natomiast musiała uznać wyższość Azarenki. W Tokio pokonała Urszulę Radwańską i znajdującą się w słabiutkiej formie Peer. Zawodniczką lepszą i bardziej kompletną jest Petrova i to ona powinna wygrać to spotkanie. Kurs jest naprawdę niezły. H2H 2-1 dla Nadi. Jedyne zwycięstwo Czeszka odniosła kiedy to Rosjanka oddał mecz z powodu kontuzji, pozostałe przegrywała w dwóch setach. Jutrzejsza faworytka powinna wygrać i wywindować bilans na 3-1.
N. Petrova 1.50 ⛔

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis WTA Pekin 3.10.2011 13:30
Ivanovic - Kuznetsova
typ: 2
2,50
Pinnacle

Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju wta w pekinie serbka ana ivanovic zagra z rosjanka svetlana kuznetsova. Obydwie zawodniczki nie sa aktualnie w swojej najwyzszej formie, choć dziwią mnie kursy wystawione na to spotkanie. Zdecydowana faworytka przynajmniej wedlug bukmacherow jest Serbka, ja nie podzielam tego zdania. Serbka oddala zaledwie 2 gemy w I rundzie Kimiko Date Krumm, Japonka jednak ma juz swoje najlepsze czasy dawno za soba. Rosjanka rowniez rozbila w I rundzie swoja rywalke, oddala 3 gemy Rumunce Dulgheru. Ivanovic po us open ma juz za soba jeden turniej. Wystepowala w Tokio, gdzie triumfowala Agnieszka Radwanska. W japonii Serbka dotarla do III rundy gdzie ulegla zdecydowanie innej rosjance marii kirilenko. W US Open pokazala sie z niezlej strony, gdyz nawiazala walke z Amerykanka Serena Williams, przegrywajac ostatecznie w III rundzie. Kuznetsova podczas nowojorskiego turnieju dotarla do IV rundy, gdzie musiala uznac wyzszosc numer 1 swiatowego rankingu - Karolinie Wozniackiej, po 3 setowym boju. Serbka jednak to bardzo himeryczna zawodniczka. Ivanovic ostatnimi czasy jest bardzo nierowna, potrafi jednego dnia zagrac bardzo dobry mecz, by w meczu nastepnej rundy zagrac totalna klape. Mimo ze Rosjanka nie zachwyca w ostatnich tygodniach, to jednak trzyma rowną formę. Ivanovic ostatnio nie potrafi wygrac z nikim z czolowki i sadze, ze dzis rowniez nie przelamie tej zlej passy.

W 18

wlodas60

Użytkownik
Ana Ivanovic- Svetlana Kuznetsova -typ-2-2.25-bet365

WTA-Tokio godz. 13.30

Śliczna Ana z klasycznym pieknym forhendem ostatnio nie zachwyca. Servis-katastrofa[patrz wyrzut]. Porusza sie po korcie jak księżniczka na szczudłach.To wszystko co mam do powiedzenia o Ivanovic. Kuznetsowa natomiast to zawodniczka tenisowo kompletna i sprawnosciowo, chociaz ostatnio w niezbyt dobrej formie. Moim zdaniem jedynym jej problemem jest psychika [ jak u wszystkich Rosjanek ].Pokaz &quot;hebla&quot; dala Vera w meczu z Agnieszka a dzisiaj Petrova z Zakopalovą. Licze na to, ze dzisiaj Sveta bedzie mętalnie silna i rozstrzygnie mecz na swoją korzysc. Kurs 2.25 jak najbardziej do zagrania.

Najlepsz analiza ma sie nijak do trafialnosci

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wozniacki-Gajdosova over 19,5 gemów @2,00
Bet365

W zeszłym tygodniu panie spotkały się w Tokio gdzie wygrała Dunka po rozegraniu 29 gemów.Dziś Wozniacki znów męczyła się z Hradecką i rozegrała 27 gemów. Jarmilka już w poprzednim meczu bardziej przegrała sama ze sobą niż z Caroline. Dunka w każdym kolejnym meczu utwierdza mnie w przekonaniu że jest najsłabszą &quot;jedynką&quot;w historii WTA.Gajdosova wygra conajmniej seta według mnie.A żeby pokryć mój typ wystarczą nawet 2 zacięte sety,więc polecam

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Przeglądając ofertę na dzisiejsze spotkania z miejsca w oczy rzucił mi się kurs na Pennettę. Włoszka na US Open pokazała, że w tenisa jeszcze grać umie. Co prawda porażka z Kerber chluby jej nie przynosi ale w końcu dotarła w tym turnieju do ćwierćfinału, czyli dość daleko. W Tokio Włoszka miała pecha i trafiła na bardzo dysponowaną w tamtym turnieju Kanepi. Flavia po walce uległa 1-2 w setach. W Pekinie natomiast w pierwszej rundzie pokonała zawsze groźną Peng. Wiktoria przyszła w dwóch ciężkich setach, co świadczy o tym, że Pennetta umiała się skupić w końcówkach. Jej dzisiejsza rywalka w ostatnim czasie formą nie błyszczy. Hantuchova w Nowym Jorku odpadła z Parmentier a w Quebec z Erakovic. Obydwie porażki miały miejsce w stosunku 0-2. Nie muszę mówić o jakiej to formie Słowaczki mówi jeśli z tak słabymi rywalkami nie ugrała nawet seta. W Pekinie w pierwszej rundzie pokonała Greczynkę Danilidou 2-0, ale ta to jest któraś z kolei półka w żeńskim tenisie. Obydwie dotąd grały ze sobą 4 razy, w tych starciach mamy remis 2-2. Co ciekawe mecze zawsze kończyły się w dwóch setach. Biorąc pod uwagę obecną formę jednej i drugiej zdecydowaną faworytką jest Włoszka. Kurs do gry naprawdę bardzo dobry.
Pennetta F. 1.80 ✅

Bukmacherzy zaskoczyli wystawiając dość wysokie kursy na parę Huber/Raymond. Dość wysokie, bo to powinno być 1.15 max. Amerykanki w kapitalnej dyspozycji, wygrały kolejno US Open oraz turniej w Tokio. Co ciekawe grały w Japonii kilka dni temu z parą Chan/Goerges. Teraz Tajka dostaje zamiast Niemki nieco gorszy support w postaci Hradeckiej. Skoro tamto spotkanie zakończyło się łatwym zwycięstwem faworytek 6:3 6:2, to dzisiaj też nie będę miało problemu z rywalkami, które zagrają dopiero drugie spotkanie w takim duecie.
Huber L./Raymond L. 1.35 ✅

Do wyżej wspomnianego typu dorzucam jeszcze Zvonarevą, ale to nie wymaga raczej komentarza. Vera w ciągu ostatnich kilku tygodni przegrywa jedynie z czołowymi zawodniczkami cyklu (Szarapowa, Stosur, Radwańska). Zakopalova to nie ta półka i faworytkę czeka dość proste zadanie.
Zvonareva V. 1.15 ✅

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA
Spotkanie: Caroline Wozniacki - Jarmila Gajdosova
Typ: dokladny wynik 2-1
Kurs: 3,75

Woźniacki w ubiegłym tygodniu broniła tytułu w Tokio i już w III rundzie przegrała z Kaia Kanepi, choć Estonka zrobiła 65 niewymuszonych błędów. Dunka Caroline Wozniacki liderka rankingu tenisistek nie bez trudu uporała się z Czeszką Lucie Hradecką 3:6, 6:0, 7:5. Trwającym jedną godzinę i 52 minuty spotkaniu Woźniacka zapisała na swoje konto 16 kończących uderzeń przy 15 niewymuszonych błędach. Hradeckiej, dla której to 10. porażka z rzędu w cyklu WTA, zanotowano 43 piłki wygrywające, ale też 44 błędy własne. Kolejną rywalką liderki rankingu będzie Jarmila Gajdošová. Panie spotkały sie w II rundzie turnieju Toray Pan Pacific Open rozgrywanego na kortach twardych w Tokio. Karolina Woźniacka pokonała Jarmilę Gajdošovą (WTA 34) 6:1, 6:7(3), 6:3 Gajdošová wygrała pierwszego seta, choć gdyby wykazała się większą konsekwencją w grze i spokojem miała szansę wyeliminować broniącą tytułu liderkę rankingu, której gra od połowy II seta wyglądała bardzo słabo. Przy piątym meczbolu bekhend Jarmili wylądował poza kortem i jej życiowa szansa na pokonanie liderki rankingu prysła jak bańka mydlana. Uważam, że Gajdošová jest dalej w stanie urwac seta słabo grajace w Azji Karolinie.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Podczas turniejów w Azji liderka rankingu jest w dość średniej formie. W Tokio w pierwszej rundzie pokonała właśnie Gajdosovą 2-1 a potem uległa Kanepi 1-2. Już w Pekinie w pierwszej rundzie też się nie popisała. Dunka wygrała co prawda z Hradecką 2:1 w setach, ale zwycięstwo w takim stosunku, z taką rywalką chluby jej na pewno nie przynosi. Zresztą zobaczcie sami statystyki z tego spotkania:

Słabiutka Czeszka miał aż 12 szans na przełamanie Wozniackiej. O czym to świadczy? Ano o tym, że liderka rankingu strasznie kaleczy swoją grą. Gajdosova to nie jest jakaś wybitna zawodniczka, ale solidna już jak najbardziej. Skoro kilka dni temu sprawiła dzisiejszej rywalce niemałe kłopoty to dlaczego ma nie powtórzyć tego dzisiaj? Australijka w pierwszej rundzie dość pewnie pokonała Medinę 2-0 co może świadczyć o tym, że w Pekinie zaaklimatyzowała się dość dobrze. Bukmacherzy wystawili takie kursy jakby sądzili, że faworytka jest tylko jedna. Ja sądzę nieco inaczej. Gajdosova zapewne przegra ten mecz, ale jestem niemal pewien, że powalczy. Długo myślałem nad tym czy wziąć handicap setowy czy też over gemowy. Ostatecznie decyduje się na ten drugi wariant.
C. Wozniacki - J. Gajdosova over 19 gemów ⛔

blads 187

blads

Użytkownik
TY to jesteś jednak ... fachowiec
a o co Ci człowieku chodzi ? Widziałeś mecz że wylewasz tutaj swoje żale ? Gajdosowa popełniła bodaj 8 podwójnych błędów serwisowych to jest praktycznie 2 gemy oddane za darmo. Momentami grała naprawdę fajnie, ale czasem popełniała głupie błędy - zwłaszcza zagrania przy siatce, które posyłała w aut. Typ był jak najbardziej dobry, bo Dunka wielkiego tenisa nie gra, w tym meczu też nie grała i gdyby tylko się ogarnęła Gajdo serwisowo to spokojnie mogła ugrać jakiegoś TB , czy nawet wyjść w gemach po 5 co już dawało pokrycie overa. Pretensje można mieć tylko do niej bo typ był przemyślany i takie teksty są tu nie na miejscu

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
TY to jesteś jednak ... fachowiec
Gajdosova 34 niewymuszone błędy,8 podwójnych serwisowych,pierwszy serwis poniżej 50 %,z drugiego serwisu wygrywała co trzecią piłkę..Jak nie oglądałeś meczu to nie komentuj. To nie Wozniacki go wygrała,tylko Jarmila przegrała. Trzeba było zagrać na under a nie się wymądrzać po meczu!

santoro86 27,5K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis (WTA) - Beijing
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Jie Zheng H(0 - 5.5)
Typ: 2
Kurs: 1.80
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Radwańska po sukcesie życiowym w Tokio jutro zaczyna kolejny turniej. Przeciwniczka od razu bardzo trudna, grająca w dodatku &quot;u siebie&quot;. Isia obecnie plasuje się na 12 miejscu w światowym rankingu a Zheng jest plasowana na miejscu 72.
Obie panie grały ze sobą dwukrotnie do tej pory. W 2007 roku wygrała Radwańska bardzo pewnie 6:4,6:4 (turniej w Miami) a rok później na kortach w Pekinie Zheng się zrewanżowała naszej tenisistce wygrywając 2:6,3:6.
Jak widzimy w obu tych meczach Zheng pokryła spokojnie oferowany handi +5.5 gema.
Mimo iż kibicuję Radwańskiej to uważam, że jutro czeka ją trudny pojedynek z Chinką. Nie sądzę, że w 4 dni podróżując jeszcze po Azji Isia będzie w 100% gotowa do grania takiego jakie prezentowała w Japonii.
Edit//
6:1, 6:4

szkoda, ale wygrana Isi cieszy ????

robel 153

robel

Użytkownik
Scheepers Chanelle - Niculescu Monica 0:2✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 2.09✅✅✅
Pinnacle Sports

Spotkanie pomiędzy 41 i 57 rakietą świata. Chanelle wygrała juz 8 meczy z rzędu, wygrała ostatni turniej w Guangzhou, do tego turnieju przebijała sie z kwalifikacji, widziałem jej jeden mecz i szczerze bez zachwytu, widać już brak świeżości. Monica świetnie zaprezentowała się w US Open dochodząc do 1/16. Turniej w Pekinie jest jej pierwszym od tamtego czasu, gładko przeszła kwalifikacje. Bilans meczy na hardzie oby dwu zawodniczek podobny odpowiednio 22/14 i 20/13. H2H 1:0 dla Chanelle z tego roku Madryt 2:1(clay). Kurs 2.09 moim zdaniem delikatnie przesadzony.

Easy

Otrzymane punkty reputacji: +9
wojas 11

wojas

Użytkownik
Witam
Zvonareva - Ivanovic
Ivanovic 2,25
✅
Jutro dojdzie do ciekawego pojedynku. Ana gra z Verą. Ostatnie starcie w Carlsbad wygrała Vera, ale po bardzo zaciętym meczu 3 setowym. Dlaczego Ana? Bo Zvonareva zagrała słabo pierwszy mecz z Zakopalova. Dwa, psychika Very, która jak jej nie idzie to raczej się frustruje, poza tym ma przestoje w grze. Trzy, kapitalna forma Ivanovic. Jezeli zagra tak jak z Kuzntesova, to naprawdę może spokojnie wygrać. Oglądałem ten mecz i nie mogłem się nadziwić jak świetnie technicznie gra Ivanović. Dziewczyna z olbrzymim talentem, jeżeli będzie chciała to może i nawet wrócić na szczyt. Cztery, Kuznetsova jest po turnieju w Tokio gdzie grała dużo, Ana powinna być świeższa. Ivanovic odpadła tam z Kirilenko, jednak w tej formie co obecnie ma szanse ograć Zvonareva.

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
V. Razzano - M. Niculescu
M. Niculescu @ 1.775
Pinnacle
✅ 46 61 62 Niculescu
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby Niculescu ze swoją regularnością i umiejętnościami gry w obronie przegrała z Razzano po której nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. Francuzka gra dobry turniej bo pokonała już kilka uznanych tenisistek (Vinci, Dulko, Dushevina) i nie może być przypadku w tym, że jutro zagra już w R16. Teoretycznie w tej rundzie ma najłatwiejsza rywalkę, ale żeby wygrać z Rumunkę trzeba się sporo napracować. Ciągłe sięganie po slajsy, szukanie pozycji do ataku i długie wymiany. Watpię, żeby Razzano dała radę, tym bardziej, że Monica jest w dobrej formie. Poprawny występ na USO, tutaj również dobrze to wygląda i sądzę, że w kolejnej rundzie zamelduje się Rumunka.

Otrzymane punkty reputacji: +8
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
V. Razzano - M. Niculescu
M. Niculescu @ 1.775
Pinnacle
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby Niculescu ze swoją regularnością i umiejętnościami gry w obronie przegrała z Razzano po której nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. Francuzka gra dobry turniej bo pokonała już kilka uznanych tenisistek (Vinci, Dulko, Dushevina) i nie może być przypadku w tym, że jutro zagra już w R16. Teoretycznie w tej rundzie ma najłatwiejsza rywalkę, ale żeby wygrać z Rumunkę trzeba się sporo napracować. Ciągłe sięganie po slajsy, szukanie pozycji do ataku i długie wymiany. Watpię, żeby Razzano dała radę, tym bardziej, że Monica jest w dobrej formie. Poprawny występ na USO, tutaj również dobrze to wygląda i sądzę, że w kolejnej rundzie zamelduje i się Rumunka.
Pewny typ, a taki kurs to promocja, wystarczy połączyć z innym meczem tenisa i ładne ako wychodzi. Razzano gra w kratkę i nie wiadomo jak jej jutro wyjdzie ???? Podzielam typ również ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom