>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Pekin, 01-09.10.2011

Status
Zamknięty.
S 11

skorp

Użytkownik
jasmin_Bogow dawno niewidzialem aby tak kogos poniosło w pisaniu analizy.Po pierwsze.Bagatelizowanie rywalek np Pawluczenkova bez formy? zastanawiam sie ile czasu ogladasz tenis bo pawluczenkova tutaj i na us gra najlepszy tenis w karierze natomiast wychwalasz Penette zryta 2 ciezkimi 3 setowkami ktora z aga grala katastrofe bagatelizujesz tez niculescu uznajac ja za prezent poprostu brak slow.Natomiast wszystkiego dopelnia stwierdzenie ze pierwszy set Ivanovic Radwanska to najlepszy set jaki kiedykolwiek widziales.No coz mozna to skwitowac usmiechem.
Podsumowujac moim zdaniem kurs 1,44 bo juz takie sa na Age nie sa warte gry natomiast Betsafe oferuje nam bardzo ciekawe zaklady.
Radwańska-Petkovic(+1,5seta) 2 1.6 10/10
Radwańska-Petkovic 2 2,90 7/10
Spodziewam sie latwego meczu dla Niemki a po meczu wielkie żale jak to sie stało ,ze Isia niegrala dzis tak jak dorychczas ????

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
jasmin_Bogow dawno niewidzialem aby tak kogos poniosło w pisaniu analizy.Po pierwsze.Bagatelizowanie rywalek np Pawluczenkova bez formy? zastanawiam sie ile czasu ogladasz tenis bo pawluczenkova tutaj i na us gra najlepszy tenis w karierze natomiast wychwalasz Penette zryta 2 ciezkimi 3 setowkami ktora z aga grala katastrofe bagatelizujesz tez niculescu uznajac ja za prezent poprostu brak slow.Natomiast wszystkiego dopelnia stwierdzenie ze pierwszy set Ivanovic Radwanska to najlepszy set jaki kiedykolwiek widziales.No coz mozna to skwitowac usmiechem.
Haha ????
Dobra, zacznę od Niculescu. Gdybyś oglądał więcej tenisa to może potrafiłbyś zrozumieć jak diabelnie styl gry Niculescu pasuje Petkovic, co zresztą potwierdza wynik jakim mecz się skończył.
Pavlyuczenkova w US Open grała świetnie - nie przeczę - ale w tym turnieju? Który taki jej mecz tak bardzo Ci się spodobał? Z przyjemnością wysłucham ????
Co do Pennetty - tylko mogę napisać to co wcześniej - gra się na tyle, na ile pozwala przeciwniczka.
A co do seta Ivanovic - Radwanska - cóż, każdy ma własne zdanie. Jak dla mnie to był set stojący na najwyższym poziomie, jeśli Ty oceniasz go inaczej to znowuż - z przyjemnością wysłucham.
Musze natomiast zauważyć że kolego skorp nie znasz pojęcia stopniowania. &quot;Jeden z lepszych setów&quot; a &quot;najlepszy jaki w życiu widziałeś&quot; zdecydowanie się czymś różnią. Rozumiem, że czułeś potrzebę przekłamania mojej wypowiedzi, aby samemu wyjść na mądrzejszego ale nie rób tak więcej, to tylko świadczy o Tobie. A i twoja argumentacja za Niemką w finale jest niesamowita, sądzę, że przekonałeś każdego kto się wahał;)

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Szczerze mówiąc kompletnie nie rozumiem tych co szukają w tym meczu niespodzianki. Przecież Isia jest w życiowej formie do tego H2H 4:0 dla Radwanskiej, to nie może byc przypadek. Po prostu widac że Petkovic leży Agnieszce, więc dla mnie dziś 2:0.

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
zgoda ale Aga przegrywaja 2-3 zero po co miała sie szaqrpac jak i tak nic by to nie dało przegrała do zera odpoczeła troche i pokazała w 4 secie kto rzadzi reka jej nie drżała w decydujacych momentach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom