obserwator-m
Forum VIP
Nie rozumiem, o co ta dyskusja !? Wiecie i piszecie, że WTA to częste zmiany sytuacji, dużo przełamań itd ? Mamy live, mamy zakłady na przełamanie, wiemy, co to progresja, więc po co spory o ruletkę itd ?
Co do typu Andre@ (akurat bez znaczenia jakiego)...
Typuje, co chce, przedstawia swoje argumenty i tyle.
Ktoś jest innego zdania ? Niech przedstawi swoją, a nie krytykuje, że obie słabe, nierówne, grube i brzydkie...
Blox i BABE już to napisali z resztą.
Wiem, wiem, zaraz ktoś napisze, że to dział tenisowy, w którym powinno umieszczać się analizy, że ten to S&V, ten regularność i przebija wszystko itd, ale nie tylko o to chodzi w obstawianiu tenisa, bo tenis to nie tylko 1 lub 2...
Co do typu Andre@ (akurat bez znaczenia jakiego)...
Typuje, co chce, przedstawia swoje argumenty i tyle.
Ktoś jest innego zdania ? Niech przedstawi swoją, a nie krytykuje, że obie słabe, nierówne, grube i brzydkie...
Blox i BABE już to napisali z resztą.
no oby jak najwięcej takich spotkań, proszę osobiście i w imieniu tych, którzy grają na przełamania a i grający na równowagi też byliby happy:grin:zabawa na korcie w wykonaniu dwóch pań z humorami i 20 przełamaniami w meczu plus jakieś 25 bp.
Wiem, wiem, zaraz ktoś napisze, że to dział tenisowy, w którym powinno umieszczać się analizy, że ten to S&V, ten regularność i przebija wszystko itd, ale nie tylko o to chodzi w obstawianiu tenisa, bo tenis to nie tylko 1 lub 2...