>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Miami, 22.03-03.04.2011

Status
Zamknięty.
M 55

meggie1

Użytkownik
&quot;Po IW za pewne wielu rzuci się na Włoszkę, która sprawiła kłopoty Wozniackiej w finale tego turnieju, jednak Bartoli to wg mnie nie jest tenistka która miałaby pewnie wygrywać większą ilość spotkań.&quot;

Małe sprostowanie - Bartoli jest Francuzką :)

Otrzymane punkty reputacji: +2
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Świetny kurs na parę Vesnina/Mirza,to w mojej opinii underdog dnia.W ubiegłą niedzielę dziewczyny wygrały turniej w Indian Wells zwyciężając wszystkie pięć spotkań w stosunku 2:0,pokonały także dzisiejsze rywalki,parę Radwańska/Hantuchova 6:0 ,6:4 więc wygrana nie podlegała jakiejkolwiek wątpliwośći,jak wiadomo &quot;baby to baby&quot; ale zdecydowanie warto zaryzykować nawet i większe pieniądze na zwycięstwo pary Rosyjsko-Hinduskiej.
Mirza/Vesnina vs Hantuchova/Radwańska
@2,10
Betsson

sekular 47

sekular

Użytkownik
Witam
Chcialbym poruszyc pewien temat, a mianowicie co sadzicie o typie na Dominguez Lino L? Kurs w okolicach 5.5 mozna nawet znalesc. Wydaje sie o tyle ciekawy, ze Schavione nie jest obecnie w jakies niesamowitej formie, w pierwszym meczu grala srednio, oddawal sporo punktow. Hiszpanka natomiast takze nie najlepiej ale wydaje mi sie, ze solidniej jesli chodzi o psychike, ogladalem jej ostatni mecz i po pierwszym przegranym secie naprawde sie sprezyla, zeby wygrac spotkanie... Schavione napewno do finalu nie wejdzie i odpadnie lada mecz, i tak sie poprostu zastanawiam, czy dzis nie jest dobry moment na to ?

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Clijsters K. - Martinez Sanchez M.J.
2
8.50 ⛔ bet at home

Hm, typ szalony i wariat jak się patrzy ! Ale co mnie to obchodzi - gram za swoje i stawiam na swoje wyczucie. Wszyscy wiedzą że Kim ma problemy z barkiem. Martinez i jej nieprzyjemny tenis da się napewno we znaki belgijce. Po 1 secie wygranym z Bartoli kurs na francuske sięgał &quot;20&quot; i nikt przy zdrowych zmysłach nie postawiłby większej kwoty. Jednak tenis lubi zaskakiwać a kontuzja KIm jest ciągle w &quot;tle&quot;. Transmisja będzie na zywo w Eurosporcie - warto czekać tez na medikala Kim i tez mozna bedzie atakować buka. Szkoda że w tym samym czasie gra Kvitova z Pavl. - chętnie bym zobaczył to spotkanie, początkowo myślałem o Petrze ale rosjanka ma też pazurki i moze być rożnie. Andre@

---

jedyny plus to że oglądałem Clajsters cały mecz i postaram się wykorzystać swoją wiedzę w następnych jej meczach, ogólnie forma Kim jest przeciętna, na hiszpanke starczyło - jak wpadnie na kogoś z ciut wyzszej półki gram na wtope belgijki konsekwentnie !

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Azarenka – Cibulkova 2 2,86 (2/10) – pinnacle
Typ ewidentnie przeciw Azarence, która ostatnio kreczowała w Indian Wells. Od tamtego czasu minął około tydzień i wątpię, aby uraz, którego doznała został w 100% usunięty. Grać w tym turnieju musi, ponieważ jest to obowiązkowy turniej. W Indian Wells tylko z obowiązku grała Clijsters i wiemy jak się to skończyło ;)
Cibulkova to „walczak”, nic za darmo nie odda, w tym roku ograła m.in. Wozniacka czy Zvonarevą. To jest zawodniczka, która genialnie potrafi wykorzystać sytuacje, w której rywalka nie jest w pełni dyspozycji.

drago 108

drago

Użytkownik
Shuai Peng v Alexandra Dulgheru @1.25 ⛔
Poczynania Peng bacznie śledzę od meczu z JJ na AO, gdzie stawiałem na Shuai w kontekście gry przeciwko Serbce. Od tego czasu Chinka radzi sobie nieprzeciętnie. Przegrywa jedynie z topem WTA: Isia, Vera, Aza, Bartoli (chcąc niechcąc) i Szpara. Zawodniczki z poziomu Rumunki ogrywa i jej skuteczność jest 100%. Biorąc pod uwagę wyczyny Peng w ostatnich czasach jestem jej w stanie zaufać bez oporów.
Caroline Wozniacki v Andrea Petkovic @1.12 ⛔
Tutaj nie trzeba wiele pisać. Czy Karolina zasłużyła na #1 WTA w tym momencie jest mało ważne, w tym roku Wozniacka jest, wg mnie numerem 2, biorąc pod uwagę to, że gdyby nie kontuzja Kim to IW mógłby zakończyć się inaczej, jednak rozmyślanie o Belgijce to inny temat. Pamiętam, jak dziwiłem się, gdy komentatorzy ES byli pod wrażeniem gry Petkovic, wróżyli jej prestiżowe sukcesy, jednak dla niej Polka to poziom w tej chwili nieosiągalny. Innego rozwiązania sobie nie wyobrażam.
Zdecydowanie najciekawszym kobiecym meczem w jutrzejszym OOP jest starcie Stosur z Sharapovą. Sezon temu nie byłoby wątpliwości, kto to wygra, jednak Sam po RG obniżyła loty. W tym roku zgromadziła mniej punktów niż np. Dokic, czy kolejna Australijka - Groth i właśnie Sharapova. Sam w tym roku jeszcze nie ograła żadnej cenionej rywalki. Rzadko na to zerkam, ale najwyżej sklasyfikowaną, ograną rywalką była Wicky (23) w Sydney. O Sharapovej wbrew pozorom można powiedzieć to samo. Jest to spotkanie najbardziej chimerycznych zawodniczek, które zostały w tym turnieju i tutaj może być na prawdę wszystko, więc odradzam grę tego spotkania, lub grę doga, a dogiem jest Sam i z tego co widzę to kurs na nią rośnie. Dla Australijki może to być przełom, bo w perspektywie jest pojedynek o półfinał z prawdopodobnie Peng, a chciałbym, żeby Sam w końcu przełamała się i wróciła do gry choćby z RG&#39;10.
NB ze wskazaniem na doga.
JJ @1.16 ✅ też powinna sobie poradzić z Mediną... ale już starczy pisania.

M 55

meggie1

Użytkownik
Dziś na szybciutko bo mam niewiele czasu.

Shuai Peng v Alexandra Dulgheru @1.30 ⛔ 3:6, 4:6 ⛔
Typ na Peng popieram ???? Liczyłam, że odpadnie z Kuznetsova, jednak ona odprawiła ją w 2-óch szybkich setach. Nie sądzę żeby teraz dała się ograć zawodniczce o znacznie mniejszych umiejętnościach, jaką jest Dulgheru.

Azarenka v Pavlyuchenkova 1,84 ✅ 3:6, 6:1, 6:4 ✅
Wczoraj byłam pewna typu na Pavluczenkova i na Azarenke. Dzisiaj obie zawodniczki zmierzą się ze sobą. Azarenka w prawdzie wygrywa swoje pojedynki, jednak szału nie ma, mimo to wydaje mi się ze dziś również swoje spotkanie wygra.

drago 108

drago

Użytkownik
Marion Bartoli v Vera Zvonareva @1.53 ✅
Głupio samego siebie cytować, ale cóż: &quot;Po IW za pewne wielu rzuci się na Francuske (fakt ;P), która sprawiła kłopoty Wozniackiej w finale tego turnieju, jednak Bartoli to wg mnie nie jest tenistka która miałaby pewnie wygrywać większą ilość spotkań.&quot; Z Makarovą mocno się przeliczyłem, ale Vera to już realnie wybitna zawodniczka, która Marion powinna pokonać bez zbędnych analiz.
Francesca Schiavone v Agnieszka Radwańska NB
Krótko i na temat. Największa zaleta Frani to, to, że Isia jej idealnie pasuje i wygrywa z nią bez większych problemów, jednak wadą jest to, że ostatnio nie błyszczy. Męczarnia z DLino, którą w formie ograłaby w szybkim tempie. Isia ma niezły sezon i jeśli miałaby w końcu wygrać z Włoszką, to chyba tylko tu.
BRAWO ISIA
Kurs na Ane @4 uważam za sporę value, handi itp. uważam za warte uwagi. Ana +5.5g ✅ o ile jest, czy +1.5s. ✅

D 21

duza-stawka

Użytkownik
Azarenka - Pavlyuchenko typ Pavlyuchenko kurs 2.00 Według mnie to rosjanka jest faworytką tego spotkania , Azarenka tutaj i wcześniej nic wielkiego nie grała 3 setówka z Hradecką oraz Cibulkovą ogólnie nie wygrywa tych meczy pewnie. Natomiast młodziutka rosjanka jak jest w formie to naprawdę jest bardzo trudną przeciwniczką wygrała finał z Jankovic na hardzie w meksyku zawodniczka trochę trudna do przewidzenia raz wychodzi jej mecz wyśmienity a kolejny przecietny i żegna się tak jak z Peer ale wygrana pewna z Kvitovą doda jej pewności siebie i wygra to spotkanie zauważyłem ciekawy + dla mojego typu z 2 serwisu 68% punktów więc po takim kursie czuję się dosc pewnie tego typu pozdrawiam.
Kolejny typ Aga-Schavione H2H wyglada fatalnie ale przełamanie kiedyś musi być i zapewne będzie to dzisaj Schavione wygrała oba mecze po ciężkich bojach ale z kim Kerber czy Dominguez jeśli Aga dzisaj tego nie wygra z tak słabo grającą włoszką to w niedługim czasie top 30 ale powinna wygrać i to easy.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Shuai Peng - Alexandra Dulgheru
Shuai Peng - 4,5 @ 1,79 pinnacle sports
Od razu, gdy spojrzałem na kursy na to spotkanie to uświadomiłem sobie, że mimo takiego &#39;&#39;niskiego&#39;&#39; kursu to i tak jest to value. Dlaczego? Shuai Peng to bardzo dobra tenisistka, która ma na rozkładzie już wiele gwiazd - w zasadzie jest w stanie wygrać z każdą tenisistką - pokonała takie gwiazdy jak Sharapova czy Clijsters. Na twardej nawierzchni gra najlepiej. Natomiast Dulgheru preferuje wolniejsze nawierzchnie, najlepsza jest na kortach ziemnych. Moim zdaniem Peng całkowicie zdominuje Dulgheru, której tutaj w zasadzie nie powinno już być. Miała łatwą drabinkę, teraz trafia na solidną rywalkę, z którą według mnie przegra 0-2 i różnicą co najmniej kilku gemów. ;)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Co Ci daje mozliwość oglądania meczy na zywo? To nic nie daje. Podczas meczy pań przeciez sytucja zmienia się z piłki na piłke i nie idzie tego przewidzieć. Tak samo idzie sie oszukac jak grając przed mecze.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Co Ci daje mozliwość oglądania meczy na zywo? To nic nie daje. Podczas meczy pań przeciez sytucja zmienia się z piłki na piłke i nie idzie tego przewidzieć. Tak samo idzie sie oszukac jak grając przed mecze.
Tobie może nic nie daje. Mi, koledze i wielu innym daje ogromnie dużo. Wyłapywanie &quot;sytuacji przesądzonej&quot; po dobrym kursie NAWET u kobiet nie jest wcale takie trudne, tylko trzeba mieć cierpliwość i dostrzegać pewne rzeczy (zachowanie, zmęczenie, dzienny brak rozumu). Owszem też można się naciąć. Ja jednak z gry live mam 90-parę % skuteczności, a grając przed meczem to chyba bym nawet na minus wychodził

Każdy gra jak chce, w sposób jaki daje mu zysk. I nie rozumiem sensu udowadniania, że taki i taki sposób jest dobry lub zły. Że jednemu coś nie wychodzi/nic nie daje nie oznacza, że innym tak samo

Apropo twojego ostatniego postu... jeśli na podstawie 6:1 w 1 secie postawiłbyś typ z góry to tylko o Tobie by świadczyło. czyste 1x2 jestem w stanie zagrać live tylko w przypadku zawodniczek ze ścisłego topu, bo wiadomo, że po nich można się czegoś spodziewać. W przypadku reszty preferuję grę na sety (głównie).

Tu wychodzi właśnie złożoność obstawiania na live. Kto się tego nauczy, uważa tenis za kopalnię szmalcu jak ja. Kto nie, to ma inny sposób myślenia. Jak przynosi mu zysk to tylko fajnie

piotrex007 154,5K

piotrex007

Użytkownik
Ja Cie prosze nie rozszmieszaj mnie kolego. Tak jestes w syanie przewidziec jak zawodniczka wygrywa 6:1 kończy wszytskie pilki przeciwnik nie ma nic do powiedzenia a w drugim secie 1:6 i zupelnie odwrotna sytuacja. W takim razie gratuluje, ale ja wkładam twoje opowiesci między bajki ???? bez odbioru.
No tak, ale jeśli oglądasz mecz i widzisz, że jedna zawodniczka wygrała seta, a w drugim została złamana na początku, to możesz grać na przegraną w pierwszym secie na zwycięstwo w secie, dodatkowo grać na przełamania. Osobiście tak nie gram, ale oglądając mecz napewno można więcej przewidzieć (nie mówię, że dużo) niż patrząc się tylko w statystyki, które potrafią być zgubne. Dlatego nie neguję tego, że można na WTA zarobić grając live.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Wozniacki, C - Petkovic, A
Typ: 2 +6,5
Kurs: 1,67
Buk: Unibet
Stawka: 6/10
No obok takiego handi nie mogłem przejść obojętnie! Buki trochę przesadziły, Ok Karo dominuje korty w ostatnich miesiącach ale nie miazdzy rywalek oddają im po 3,4 gemy na mecz. W dwóch pierwszy meczach tutaj sytuacja była bardzo podobna, Dunka wygrywał łatwo pierwszego seta a w drugim po walce 7:5 lub 7:6. Aby pokryć handi wystarczy wygrać 6 gemów a to jest Niemka zrobić nawet w jednym secie. Takie handi jak gra 23 rakieta z 1 to trochę przesada. Andrea to nie jest dziewczyna do bicia, na pewno stać ją tutaj na równą grę. W pierwszych meczach zniszczyła swoje rywalki, więc forma na pewno jest dobra.

C 89

cyt-555

Użytkownik
Czy ktokolwiek z szacownego tu grona typerów bierze pod uwagę warunki pogodowe jakie będą dzisiaj panowały na kortach w Miami?
Zawsze, ale to absolutnie, bezwzględnie zawsze, sprawdzam przy turnieju granym na otwartym powietrzu jaka będzie aura. Wietrzyk który nie zrobi żadnego wrażenia na Karolinie, France, Vierze i pomoże wręcz Dulgheru, jednocześnie może doprowadzić do łez i łamania rakiet przez Agnieszkę R., Petkovic czy Bartoli.
A może ktoś zechciałby zamieszczać przed każdym dniem plan gier i prognozę pogody. Taki konkretny wstęp do typków na dany dzień.
Cyt 555 i jego wszystkie odmiany {cyt, cyt 5, cytryn, pan.nowak, cyt nie cytuje itp} melduje się na forum.
Ciekawe kiedy dostanę bana? Przyjmuję zakłady! 1,8- do 50 dni, 1,5-powyżej 50.
Pozdrawiam.

4 96

46ckm

Użytkownik
jeśli twierdzisz że oglądanie meczy i obstawianie na żywo nic nie daje to to Ci szczerze gratuluje!!! dam prosty przykład nie bd daleko szukał tydzień temu indian wells mecz clijsters- bartoli 1 set dla clijsters w drugim przy stanie 21 belgijka krzywi sie z bólu bierze medicala nie jest wstanie grać w tym momencie kurs u buka na livie był ponad 10 grasz to za 100 i jesteś tysiąc do przodu. Druga sprawa to oglądając mecze na żywo widzisz w jakiej dyspozycji danego dnia są zawodnicy i czy nic im nie dolega bo jednego dnia mecz sie układa wychodzi wszystko a drugiego już może być na odwrót. W pełni się zgadzam z kolegą Levy42 a Ty jeśli meczy nie oglądasz to po co tu w ogóle typy podajesz i ludzi w błąd wprowadzasz oglądanie meczy to jest podstawa do tego żeby coś na tym zarobić jeśli twierdzisz że nie to daj se z tym spokój bo opieranie sie na suchych statystykach może coś daje ale bardzo niewiele bo mecz meczowi nie równy.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Przeciez nie mówie, ze nic nie daje, ech jak tu z Wami dyskutowac. Tylko mi nie pierdzielcie ze dzieki ogladaniu meczy nie wiadomo ile wygrywacie i gracie tylko live a nie normalnie przed mecze. Bo to nie jest jakos super zajebiscie oglądac w Tv i wygrywac bo obraz gry sie zmienia niekiedy po jeden pilce. Idzie sie tak samo na tym oszukac jak i skorzystac wiec mi tu nie piszcie bajek, tyle.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Przeciez nie mówie, ze nic nie daje, ech jak tu z Wami dyskutowac. Tylko mi nie pierdzielcie ze dzieki ogladaniu meczy nie wiadomo ile wygrywacie i gracie tylko live a nie normalnie przed mecze. Bo to nie jest jakos super zajebiscie oglądac w Tv i wygrywac bo obraz gry sie zmienia niekiedy po jeden pilce. Idzie sie tak samo na tym oszukac jak i skorzystac wiec mi tu nie piszcie bajek, tyle.
Nie rozumiesz tego że stawiając przed meczem patrzysz na statystyki i wcześniejsze mecze co często jest błędne oglądając mecz statystyki i wcześniejsze mecze są na drugim planie.Jeśli dla Ciebie to jest to samo to gratuluje ...

piotrex007 154,5K

piotrex007

Użytkownik
to nie jest jakos super za******ie oglądac w Tv i wygrywac bo obraz gry sie zmienia niekiedy po jeden pilce.
Owszem, zmienia się, ale tutaj na poparcie gry live podam przykład z ATP. Zeszłoroczny Wimbledon, II runda, Kubot gra z Petzschnerem. W setach 2:2, w decydującym Polak prowadzi z przełamaniem, po czym piłkę wyraźnie lądującą w korcie sędziowie widzą jako aut. Kubot się denerwuje i zaczyna gotować, długo dyskutuje, a raczej krzyczy na sędziego. Zaraz po tym jeśli dobrze pamiętam popełnił DF, przestał grać nagle swój tenis. Wtedy można było łapać szybko na Niemca na live, ale to dzięki temu, że widziało się przebieg meczu i to co się wydarzyło i jak wkurzyło Kubota. I nikt tu nie pisze, że oglądając WTA w TV nagle skuteczność jest super, ekstra i zbija dobrą kasę na tym. Chodzi o to, że na damskim tenisie również można zarobić, ale lepiej obstawiać WTA na żywo, aniżeli przed meczem ;)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Rzuciliscie sie na goscia,jak pies na kosc;)Ma racje,live to poniekad zlo,czasem zawodniczka wygrywa seta 6:0,zeby przegrac w nastepnym,w takim samym stosunku,lecz Wy tez macie racje,bo lepiej przyjrzec sie poczatkowi spotkania dla wlasnego spokoju i pewnosci,takze ta dyskusja nie ma dalszego sensu,prawda jest taka,ze obydwie metody zawodza,bo to tylko sport i nie jestesmy w stanie go przewidziec w 100%,koniec dyskusji;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom