U tego samego buka 3-drogowo +6 po 2.25. Raczej warto tę opcję wybraćNa bet365 Mchale +5,5 jest po 2.10, spodziewam się trudnej przeprawy dla Agnieszki dzisiaj.
Duque-Marino moze ze 3-4 razy wygrała swój serwis padaczka na maxa łamały sie co chwile no ale rumunka lepiej radziła sobie przy swoim drugim serwisieM. Duque-Marino @ 1.847 (Pinnacle) 4/10
Duque-Marino gra w swoim rodzinnym mieście. Dwa lata temu wygrała tutaj swój pierwszy turniej pokonując w finale Kerber. W zeszłym sezonie odpadła w pierwszej rundzie z Chinką Han. Gallovits ma rozpoznawalne nazwisko, ale poza deblem nigdy nic nie osiągnęła. W 2007 notowała lepsze wyniki, ale to już przeszłość. Teraz Edina ma problemy ze zdrowiem, choć jeśli jest czuje się dobrze potrafi zaskoczyć. Do tego turnieju przystąpiła z bilansem 10 przegranych meczy z ostatnich 12. Zapowiada się dobry mecz, ponieważ obie zawodniczki są niezłe technicznie, lubią podejść do siatki i dążą raczej do rozwiązań w ofensywie. Marino pokonała w poprzedniej rundzie mocną Dominguez-Lino po przegranym pierwszym secie co bardzo dobrze świadczy o jej formie. Edina wczoraj pokonała nr 1 turnieju czyli Erakovic w dwóch setach, jednak Marina nie czuje się za dobrze na mączce. Kursy są praktycznie 50-50 więc stawiam na Marianę, która gra u siebie, jest przyzwyczajona do specyficznych warunków panujących w Bogocie i wygląda na to, że jest w formie.
zmęczona? po ponad 2tyg przerwie od AO, na początku sezonu?ile mozna wygrywac? wczoraj Azarenka zagrala drugi set dosc slabo, jest juz zmeczona, wiec licze na trzysetowke! a kto wygra nie wiem, byc moze i Radwanskiej uda sie wygrac, pewien jestem jednak dlugiego spotkania, a wiec trzysetowka i kurs 2.52
2tyg odpoczynku po AO... jakoś średnio mi się wydaje, ża na początku sezonu mając taki czas przerwy czuje zmęczenie, to nie maszyna, więc musi jej się przydarzyć jakiś słabszy mecz/setile mozna wygrywac? wczoraj Azarenka zagrala drugi set dosc slabo, jest juz zmeczona, wiec licze na trzysetowke! a kto wygra nie wiem, byc moze i Radwanskiej uda sie wygrac, pewien jestem jednak dlugiego spotkania, a wiec trzysetowka i kurs 2.52
Jaka znowu zmęczona? Czym zmęczona, 3 szybkimi spotkaniami z mało wymagajacymi zawodniczkami (nie licząc belgijki) i dlaczego słaby set zagrała drugi bo Wickmayer ugrała 4 gemy? Janina nie jest jakaś tam panienka do bicia i spięła poślad w drugi secie bo chciała coś ugrać. Spotykają się dwie babki w najwyższej formie i kursy jakie zostały wystawione według mnie nie są adekwatne do ryzyka, 1,28 na Viktorie z Aga?? Dziękuję, nie biorę. Może i będą 3 sety ale nie ze względu na zmęczenie, sezon się dopiero zaczął i takie zawodniczki jak białorusinka nie spuszczają powietrza tak szybko.ile mozna wygrywac? wczoraj Azarenka zagrala drugi set dosc slabo, jest juz zmeczona, wiec licze na trzysetowke! a kto wygra nie wiem, byc moze i Radwanskiej uda sie wygrac, pewien jestem jednak dlugiego spotkania, a wiec trzysetowka i kurs 2.52
Tylko, że przestoje w grze kobiet to normalna sprawa i zarówno są po jednej jak i drugiej stronie. W finale AO Azarenka też zagrała "słabo" w pierwszych dwóch gemach, a jak się skończyło każdy wie.wczoraj Azarenka zagrala drugi set dosc slabo
jako zaklad przegranyjak rozlicza krecz Bartoli na bet365 ?