Jako ZWROT rozliczają, dlatego gram tam tenisa. Właśnie dostałem zwrot stawki :]jak rozlicza krecz Bartoli na bet365 ?
6 kreczów w 2010, 5 w 2011Assassin84, Azarenka walczy do końca, małe szanse na krecz. Chyba, że na początku meczu już zobaczy, że nie ma opcji by wygrała, ale jak już będzie miała jeden set na koncie, nie odpuści za cholerę. Moją tezę potwierdza przeszłość Victorii.
tak, ale jak kreczowała to mdlała na korcie albo coś poważnego, nigdy nie było tak, że jej nie szło i "oddam mecz, bo i tak nie wygram", czasami nawet mocno igrała ze zdrowiem by doprowadzić spotkanie do końca, tak więc nie liczyłbym jednak na to. zresztą buki swoje wiedzą i nie daliby kursu 3 na Stosur gdyby miała tu mieć więcej do powiedzenia. Oczywiście to nie musi mieć znaczenia. Wszystko się wyjaśni już niedługo.6 kreczów w 2010, 5 w 2011
wiadomo różne powody, ale Viki waleczna, ale też mi przynajmniej kojarzy się, że schodzi z kortu ze łzami, fakt, kiedy już nie ma sensu dalej grać, ale jednak nie jest to taki Federer
będzie walczyć, ale Stosur powinna wykorzystać ból Viki, o ile się taki pojawi
ja pograłem krecz= wygrana, a samym tenisem Sam też może powalczyć spokojnie