andre@
Użytkownik
Podpisuje się pod opiniami kolegów powyzej. Wczoraj dunka wybiła skutecznie bukmacherkę ludziom na całym świecie. Czy coś wskazywało na porazke. W/g mnie nie! Lucka oprócz serwisu i "złotych" strzałów ...nie ma nic więcej w arsenale, no jeszcze woleja który jest na wysokim poziomie. Nagle czeszka zagrała tenis zycia, wychodziło jej dosłownie wszystko. Winersy były niesamowite. Co strzał to pod linie.
Wozniacki grała na bardzo przeciętnych swoich warunkach. Dotrzymywała kroku tą swoją obronną przebijanką.
Ta dziewczyna nie wie co to skrót, co to slajs, o kończącym uderzeniu nie ma zielonego pojecia, no chyba że z oburecznego bekhendu, ale to rzadkość. Jej forhend to dramat, gra baloniki na pół kortu, zero siły i mocy...
Jakimś cudem doprowadziła do 3 meczowych, których nie wykorzystała...
Kopara mi opadła...
Panie tato Radwański pogoń pan tego golfiste!
Na dzisiaj zero pomysłu, wadą tego turnieju jest to że nie mozna zobaczyć wszystkich meczy...przez to zamazuje sie kompletnie obraz!
Andre@
Wozniacki grała na bardzo przeciętnych swoich warunkach. Dotrzymywała kroku tą swoją obronną przebijanką.
Ta dziewczyna nie wie co to skrót, co to slajs, o kończącym uderzeniu nie ma zielonego pojecia, no chyba że z oburecznego bekhendu, ale to rzadkość. Jej forhend to dramat, gra baloniki na pół kortu, zero siły i mocy...
Jakimś cudem doprowadziła do 3 meczowych, których nie wykorzystała...
Kopara mi opadła...
Panie tato Radwański pogoń pan tego golfiste!
Na dzisiaj zero pomysłu, wadą tego turnieju jest to że nie mozna zobaczyć wszystkich meczy...przez to zamazuje sie kompletnie obraz!
Andre@