>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Doha & Bogota, 13-19.02.2012

Status
Zamknięty.
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Podpisuje się pod opiniami kolegów powyzej. Wczoraj dunka wybiła skutecznie bukmacherkę ludziom na całym świecie. Czy coś wskazywało na porazke. W/g mnie nie! Lucka oprócz serwisu i &quot;złotych&quot; strzałów ...nie ma nic więcej w arsenale, no jeszcze woleja który jest na wysokim poziomie. Nagle czeszka zagrała tenis zycia, wychodziło jej dosłownie wszystko. Winersy były niesamowite. Co strzał to pod linie.
Wozniacki grała na bardzo przeciętnych swoich warunkach. Dotrzymywała kroku tą swoją obronną przebijanką.
Ta dziewczyna nie wie co to skrót, co to slajs, o kończącym uderzeniu nie ma zielonego pojecia, no chyba że z oburecznego bekhendu, ale to rzadkość. Jej forhend to dramat, gra baloniki na pół kortu, zero siły i mocy...
Jakimś cudem doprowadziła do 3 meczowych, których nie wykorzystała...
Kopara mi opadła...
Panie tato Radwański pogoń pan tego golfiste!

Na dzisiaj zero pomysłu, wadą tego turnieju jest to że nie mozna zobaczyć wszystkich meczy...przez to zamazuje sie kompletnie obraz!

Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +7
rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
W/g mnie nie! Lucka oprócz serwisu i &quot;złotych&quot; strzałów ...nie ma nic więcej w arsenale, no jeszcze woleja który jest na wysokim poziomie. Nagle czeszka zagrała tenis zycia, wychodziło jej dosłownie wszystko.
dlatego ryzykuję dziś i gram na doświadczoną Kuznetsovą (kurs 1,55) za grosze, a w innym kuponie handicap + 1,5 dla Safarovej. Może doświadczenie weźmie górę dziś? Nie patrzę już na statystyki, poprzednie mecze, stawiam na farta.

G 32

gosc83

Użytkownik
Niculescu-Bondarenko
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: Expekt
Witam, dojdzie dziś do spotkania pomiędzy dobrze dysponowaną Rumunką a Ukrainką Bondarenko, dziwią mnie troszeczkę kursy podejrzewam może jakiś uraz ktoś coś może wie byłbym wdzięczny za informację, nie ma żadnych argumentów po stronie Kateriny chyba że jak wspomniałem zmęczenie bądż uraz Rumunki, rano kurs wynosił 1.60 teraz już 1.70, pozdrawiam.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Niculescu-Bondarenko
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: Expekt
Witam, dojdzie dziś do spotkania pomiędzy dobrze dysponowaną Rumunką a Ukrainką Bondarenko, dziwią mnie troszeczkę kursy podejrzewam może jakiś uraz ktoś coś może wie byłbym wdzięczny za informację, nie ma żadnych argumentów po stronie Kateriny chyba że jak wspomniałem zmęczenie bądż uraz Rumunki, rano kurs wynosił 1.60 teraz już 1.70, pozdrawiam.
nie ma tu żadnych kontuzji. Kurs wysoki, bo Niculescu oraz Kasia to nie są jakieś wybitne tenisitki. Granie na Rumunkę jest swego rodzaju odwagą często, ponieważ z nią nigdy nic nie wiadomo. Większość &quot;potęg&quot; nie lubi grać z tkaimi tenisistkami, gdyż walczą do upadłego, a jak poczują możliwość ugrania czegoś to może się skończyć na sensacji. O Rumunkę dziwnie jestem spokojny. Wielkiego tenisa nie gra, ale sercem do walki i poświęceniem to ona się wyróżnia. 1,70 (BAH) na Niculescu to według mnie odpowiedni kurs.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
L. Safarova - S. Kuznetsova - 1 (2,25) ✅
bet365

Zgadzam się z przedmówcami a szczególnie z @Andre do faworytek zaliczyłbym jeszcze L. Safarova. Jest tylko jeden warunek. Jeżeli dzisiaj zagra piach, kupie osobiście bilet do Dohy i rozwale jej głowę o jej własną paletkę i nie chodzi tutaj o jakieś straty finansowe tylko o głupotę jej gry i brak konsekwencji. Jeżeli rozegrała tak galaktyczny mecz z C. Wozniacka to musi zagrać chociaż połowe tego co wczoraj zagrała. W głowie mi się nie mieści ile ona trafiła piłek bitych wzdłuż lini kortu. Żadna zawodniczka nie obroniłaby takich zagrań. Nie sądze aby miała farta ponieważ zdecydowana większość jej wchodziła. C. Wozniacka nie grała rewelacyjnie ale nie grała aż tak źle.. no może poza beznadziejną grą przy siatce. S. Kuznetsova gra nieźle jednak nierówno. Miewa kryzysy podczas gry i potrafi przegrywać gemy z kapelusza. Czeszka zapewne pójdzie za ciosem i będzie chciała ograć i Rosjankę dzisiaj. No jeżeli przegra 2:0 Czeszka to nigdy więcej w życiu nie podejeme się analizy jej spotkania.
No! Jakaś sprawiedliwość jest!

by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +5
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
L. Safarova - S. Kuznetsova - 1 (2,25)
bet365

Zgadzam się z przedmówcami a szczególnie z @Andre do faworytek zaliczyłbym jeszcze L. Safarova. Jest tylko jeden warunek. Jeżeli dzisiaj zagra piach, kupie osobiście bilet do Dohy i rozwale jej głowę o jej własną paletkę i nie chodzi tutaj o jakieś straty finansowe tylko o głupotę jej gry i brak konsekwencji. Jeżeli rozegrała tak galaktyczny mecz z C. Wozniacka to musi zagrać chociaż połowe tego co wczoraj zagrała. W głowie mi się nie mieści ile ona trafiła piłek bitych wzdłuż lini kortu. Żadna zawodniczka nie obroniłaby takich zagrań. Nie sądze aby miała farta ponieważ zdecydowana większość jej wchodziła. C. Wozniacka nie grała rewelacyjnie ale nie grała aż tak źle.. no może poza beznadziejną grą przy siatce. S. Kuznetsova gra nieźle jednak nierówno. Miewa kryzysy podczas gry i potrafi przegrywać gemy z kapelusza. Czeszka zapewne pójdzie za ciosem i będzie chciała ograć i Rosjankę dzisiaj. No jeżeli przegra 2:0 Czeszka to nigdy więcej w życiu nie podejeme się analizy jej spotkania.

by scotratez
Osobiście trzymam się od tego meczu jak najdalej. Zdecyduje dyspozycja dnia. Safarova nie jest i nigdy nie była dobrze poukładaną zawodniczką. Raz zagra dobrze, raz...no dużo gorzej.
Kuznetsova umiejętności ma, co do formy...to jak wiadomo ta kuleje od jakiegoś czasu ( forma, nie Rosjanka ???? ) ale i tak jest w stanie wygrywać z większością zawodniczek, może oprócz ścisłej czołówki jak Kvitova czy Sharapova.
Dla mnie ten mecz może skończyć się każdym możliwym wynikiem;2:0, 0:2, 2:1, 1:2, wszystko. Kursy moim zdaniem są ustalone dość dobrze, nie widzę value po żadnej ze stron.
Wg mnie NO BET. ( Oczywiście scott tak czy tak życzę powodzenia ???? )

waniak 179

waniak

Użytkownik
McHale C. - Peer S. @ 2,10
Pervak K. - Wickmayer Y. @ 1,35
Ako
Stawka:25 zł
Przewidywana Wygrana: 74,42
McHale C. - Peer S.
Już Radomiak napisał wszystko co chciałem napisać o tym meczu, Peer czuje się świetnie w tym turnieju pokonała 334 w rankingu Lalami 2:0 oraz 2:0 Jankovic (13 rakietę świata).
Może napisze troszkę o warunkach fizycznych tych zawodniczek, Wzrost McHale 168cm 49kg (źródło wikipedia), a Peer 170cm przy 70kg wagi. McHale to kruszynka która wczoraj rozegrała 3 setowy mecz z Peng Shuai o podobnych warunkach fizycznych jak Peer. Sadzę iż tym razem McHale poniesie porażke.
Pervak K. - Wickmayer Y.
Pervak w tym roku nie czuje się za dobrze na Twardych Kortach bowiem ma odniesione 3 porażki i 2 wygrane i te dwie wygrane właśnie w tym turnieju pokonując 2:1 Pavlyuchenkovą (15 rakieta świata) która powiedzmy sobie szczerze ostatnio jest w słabej formie. I w drugim meczu poradziła sobie łatwo ze 103 w rankingu Razzano Virginie 6:4 6:0.
Wickmayer w tm roku na kortach twardych ma 7 zwycięstw i 3 porażki, w Paryżu doszła do półfinałów przegrywając w nim 1:2 z Kerber. W turnieju Doha pokonała już Japonke Morite 6-2 6-1 oraz Francuzkę Schiavone 7-6 6-4.
Co do warunków fizycznych obu Pań to Wickmayer ma wzrost 180cm ważąc 68kg, Pervak 170cm, 60kg, Jak dla mnie wzrost w tenisie jest ważny przy własnym serwisie i oprócz formy Wickmayer to właśnie wzrost daje mi kolejny argument żeby na nią postawić.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
M. Niculescu - K. Bondarenko - 1 (1,60) ✅
bet365

Monica to trochę nieobliczalna zawodniczka aczkolwiek jeżeli chodzi o ten turniej jestem o nią spokojny. Rumunka okresu przygotowawczego nie przespała w porównaniu do sunshine która wczoraj pogrążyła się z Czeszką. K. Bonadarenko grzecznie sobie przechodzi w drabince turnieju co raz wyżej jednak jak do tej pory grała z dziewczynami z kiepską formą. F. Pannetta prezentuje podobne dno do Dominiki Cibulkovej. Równie dobrze w tym meczu wystąpić mogła Dominika. Jak dla mnie ich mecz stał na beznadziejnym poziomie w którym decydowała duża losowość. V. Dushevina także nic wielkiego nie prezenuje. Dobrze sobie radzi z rywalkami poza pieerwszą setką gdy przychodzi do pojedynku ze ścisłą dziesiątką jest pogrom. Niedawno przergała nawet z beznadziejną G. Voskobeova. Monica pokonała gładno Vesnine a potem Vere Zvonareva która formą nadaje się do C. Wozniackiej. Spodziewam się tutaj wygranej Rumunki która jak dla mnie całkiem wysoko tu powinna zajść w turnieju.

Co do Safarovej. Jak przegra 2:1 to jej wybacze. Natomiast jeżeli przegra gładko 2:0 to jej nie wybacze.

by scotratez

mrbet 9

mrbet

Użytkownik
Kilka slow na temat dzisiejszych spotkan
Radwanska - Lepchenko
Tu osobiscie pogrywam +7 na Lepchenko , ktora na szybszych kortach jest naprawde grozna , co udowodnila wczoraj przeciwko Goerges .
Jesli chodzi o Age to wczorajsza koncowka mnie trozke zaniepokoila. Choc bylolatwo i przyjemnie to jednak dostrzeglem pewne zniecierpliwienie i upust energii - do tego ten zabandazowany bark .
Lepchenko +7 @ 2,15 Pinnacle
McHale - Peer
Wiekszosc grajacych zachwycila sie wynikiem z JJ , ale - JJ nie powrocila do siebie , po kontuzji jakiej nabawila sie na Fed Cup , a podczas tych rozgrywek niemilosiernie meczyla sie z nizej notowana Flipkens .
Obrazu z tego meczu z pewnoscia nikt nie mial, takze nie rozumiem skad te uwielbienie dla Peer - ktora krotko mowiac nicczym nie zachwyca .
Osobiscie odpuszczam to spotkanie ale bardziej sklanialbym sie ku McHale
Wickmayer - Pervak
Mlode gniewne , ale bardziej podoba mi sie mloda Kazaszka , ktora jest mniej chimeryczna , bardziej waleczna . W mej opinii Wickmayer czeka dzis ciezka przeprawa - solidnosc , regularnosc , zacietosc to atutu Pervak ktore powinny zapewnic over w tym spotkaniu
over 20 @ 1,88 Pinnacle
Kuznietsova - Safarova
Pozwole sie nie zgodzic z opinia iz Safarova zagrala magiczno - kosmiczny mecz !
To co grala Wozniacka to parodia tenisa a nie tenis w wykonaniu #2 WTA.
Przebijanie w pol kortu , pol metra nad siatka - smieszylo mnie to spotkanie , jak i rowniez oczy bolaly .
Jesli Safarowa bylaby w tej kosmicznej formie to te pilki grane w pol kortu powinne byc konczone zdecydowanie szybciej -a tak na korcie ja widzialem meczarnie a nie tenis , przebijanie a nie gre .
Owszem zmiana trenera w boksie Czeszki moze cos wniesie , z pewnoscia in + byl pierwszy serwis , ale jesli nim nie trafi = meczarnia !
Jak dla mniewyzej cenie sobie umiejetnosci jak i forme Kuzy , to tez delikatnie pogram Rosjanke .
Szkoda ze nie bedzie obrazuz tegospotkania - uwazam ze wyszloby szydlo z worka i wielka forma Safarovej .
Kunietsova -2,5 @ 1,88 Pinnacle

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Ormaechea-Rampre 1 1,21 Fortuna

Na podbitkę jak znalazł.Ormaechea,rezprezentantka Argentyny jest dla mnie tutaj zdecydowaną faworytką.W Bogocie ograła już Pereire,Dentoni oraz Dokic a więc zawodniczki nie byle jakie.Rampre ograła jedynie słabą Castiblanco-Duarte 2-0.Ormaechea złapała formę co widać po wynikach i sądze,że warto w nią zainwestować ;)

Knapp też powinna wygrać,jednak 1,50 jest mało zachęcające,zwłaszcza,że gra ona z gospodynią-Castano,która zapewne powalczy;)

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
wyjątkowo miło zaskoczyła Monica Niculescu. Mimo, że nie miałem jak i gdzie obejrzeć jej meczu, bo nie było transmisji wideo, to śledząc LIVE relację tekstową doszedłem do wniosku, że ona praktycznie z każdego szamba potrafi wyjść. Waleczna zawodniczka, a w serii WTA to istotne. Obiecałem sobie, że coś jeszcze na nią zagram, może jakiś handicap, bo zasługuje na postawienie na nią trochę kasiorki.
Teraz skupiam się na meczu Kuznetsovej z Pironkowej, która najlepiej niech przegra 1:2 ????

malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Ormaechea - Rampre
Spotkanie drugiej rundy turnieju WTA rozgrywanego na kortach ziemnych w Bogocie pomiędzy niespełna 20-letnią Argentynką Paulą Ormaecheą a 32-letnią Slowenką Petrą Rampre. Młodziutka Argentynka jest obecnie na 141 miejscu w rankingu WTA, rok 2009 zakończyła jeszcze pod koniec ósmej setki rankingu, ale to ze względu na wiek grała oczywiście znikomą ilość turniejów choć mimo tego już wtedy zdołała wygrać dwa turnieje rangi futures na ziemi, kolejny rok (2010) zakończyła już pod koniec trzeciej setki rankingu a prócz dwóch wygranych turniejów rangi futures, wygrała również challenger w... Bogocie. Zeszły rok rozpoczęła jeszcze wygranym futuresem w Santiago by w dalszej części sezonu już na stałe przenieść się na wyższy poziom - czyli challengery, w których to również odnosiła sukcesy zwyciężając w Podgoricy i Foggi. Zakończyła zeszły rok już w końcówce drugiej setki rankingu a ten sezon niespodziewanie dobrze zaczęła na kortach twardych, w Australian Open przeszła kwalifikacje, w pierwszej rundzie turnieju głównego pokonała Halep by dopiero w drugiej odpaść z Agnieszką Radwańską. Jest to specjalistka od kortów ziemnych na których czuje się świetnie, w tym turnieju przeszła kwalifikacje, a pierwszej rundzie turnieju głównego pokonała Dokic. Jej dzisiejsza rywalka Petra Rampre gdy była w podobnym wieku jak Paula również wydawało się że może sporo zwojować, była również pod koniec drugiej setki rankingu mając 19 lat, jednak od tamtego czasu nie rozwinęła się, choć ostatni rok miała niezły i zdołała awansować z czwartej do drugiej setki rankingu, jednak dziś nie daję jej większych szans, woli grać i lepsze rezultaty osiąga na szybszych nawierzchniach, w drugiej rundzie tego turnieju znalazła się przede wszystkim dzięki sporemu szczęściu, trafiła w pierwszej rundzie na grającą z dziką karta reprezentantkę gospodarzy Castiblanco, która jest w piątej setce rankingu, Słowenka miała ledwie 39% pierwszego podania w korcie a po drugim serwisie wygrała tylko 39% piłek, nie widzę by dziś mogła przeciwstawić się młodej Argentynce.

1 -&gt; 1.25
DW 2:0 -&gt; 1.66

4 96

46ckm

Użytkownik
Bartoli - Safarova @2,6 Betsson ⛔
Bartoli - Safarova handicap gemowy (0 : 3,5) @1,76 Betsson ⛔
W jednym z dzisiejszych ćwierćfinałów w Doha Safarova zmierzy się z Bartoli. Dotychczasowy bilans spotkań Safarovej z Bartoli jest dla Czeszki niekorzystny (1-4) ale Lucie jest w stolicy Kataru dobrze dysponowana pokonała już tutaj we wcześniejszych rundach min. Wozniacki i Kuzniecovą a to tenisistki z najwyższej półki. Francuzka może być trochę pod męczona natłokiem spotkań jeszcze w niedzielę grała przecież finał w Paryżu. Zapowiada się ciekawy pojedynek w którym górą moim zdaniem będzie Czeszka.

O 27

odrzanski

Użytkownik
Witam,

Dzisiaj trudno jest cokolwiek wytypować. Wczoraj pewniakiem był mecz Lucki i wszystko poszło zgodnie z planem, buki odwrotnie wystawily kursy i kto przygladal sie dokladnie turniejowi z tego skorzystal. Dzisiaj juz nie jest tak lekko. Mysle, że Safarova bedzie miala dzisiaj wieksze problemy z Bartoli, bo ona ma bardzo niewygodny styl gry, walczy do upadlego, chociaz powiedzmy sobie szczerze, jej tenis nie jest piorunujacy. Mysle, ze i tak warto zagrac na Safarova ale juz nie bylbym pewny tak wyniku jak wczoraj. Smieszne kursy na Azarenke i Radwańską wiec nie ma co tego ruszac, jedyny mecz ktory jest wart jeszcze przemyslenia to mecz Niculescu ze Stosur. Nie jestem tak do konca przekonany, że kurs na Stosur 1.30 jest odpowiedni i ze tak latwo sobie poradzi z rumunką. Osobiscie pogram chyba jakis over gemowy albo handicap gemowy na Niculescu, bo nie uwazam, ze Stosur pojedzie na lajcie grajaca w sposob zaskakujacy do rywalek rumunke.

theblues21 1

theblues21

Użytkownik
Z tenisa w Doha to można obstawić ze Azarenka wygra ten turniej. 1,82 w pinnacle. Jakoś nie widze by kto inny mógł jej tutaj zagrozić. Gra Radwańskiej wczoraj wogóle mnie nie przekonała, a to ona jest najpoważniejsza kandydatka dla Vicki. Duzo rozstawionych zawodniczek juz odpadło także moim zdaniem warto spróbować.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
WTA Tour Doha&amp;Bogota

T. Pironkova - P. Herog +1,5 seta P. Herog
(1,45) ⛔
C. Garcia - M. Barthel 0:2 (1,40) ✅
Lisicki S. - Kerber A. - 2 (2,33) ✅
F. Pennetta - D. Cibulkova - 1 (1,60) ✅ T. Pironkova - A. Kerber - 2 (1,43) ⛔
V. Zvonareva - M. Niculescu +1,5 seta M. Niculescu (1,50) ✅
S. Cirstea - S. Stosur - 1 (2,75) ⛔
V. Azarenka - M. Barthel 2:0
(1,30) ✅
L. Safarova - S. Kuznetsova - 1 (2,25) ✅
M. Niculescu - K. Bondarenko - 1 (1,60)✅
----------------------------------------------------------------------

S. Stosur - M. Niculescu +1,5seta M. Niculescu
(1,85) ✅
bet-at-home
Samantha przstąpiła do turnieju po dość długim okresie nieregularnej gry. Ciężko mi sobie wyobrazić aby Australijka była w wilkiem formie. Jak narazie nie musiała się specjalnie na korcie męczyć no może oprócz S. Cirstea. Rumunka to już inny tenis. Kiedyś może i Samantha rozwalała M. Niculescu w dwóch setach dzisiaj spodziewam się problemów zwłaszcza że Rumunka jest na fali. Nie przewiduje tu łatwego 2:0 dla S. Stosur.

L.Safarova - M. Bartoli - +1,5 seta L. Safarova
(1,55) ✅
bet-at-home
Trochę zachowawczo ale kto wie. Jak do tej pory Lucie nie rozczarowuje i według moich wskazań pokonała wczoraj Rosjankę. Chyba wysłuchała moich gróźb. Cóż lepsza rywalka jej się trafić dzisiaj nie mogła. Marion jest zapewne w podobnym stanie fizycznym co ostatnio A. Kerber. Nie wierze aby Francuzka daleko zaszła w tym turnieju. Po prostu padnie. Za dużó 3 setowych pojedynków w Paryżu i wczorajszy jak dla mnie męczący pojedynek z T. Pironkovą tylko pokazał że Marion męczy się, zresztą wczoraj widziałem jak się już cała pociła przy niej w pewnym okresie gry, no ale może Marion tak ma. Dla odważnych proponuje zwycięstwo L. Safarovej która jak dla mnie biegnie do finału i na chwile obecną podejrzewam że nawet Radwańska nie poradzi sobie z nią. V. Azarenka w tej chwili wydaje się być największym faworytem turnieju. Pytanie czy główka Czeszki wytrzyma ponieważ umiejętności na pewno są.
A jednak główka nie wytrzymała, a szkoda
by scotratez

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 6

jukenduit

Użytkownik
A MChale(+6). Agnieszka nie bedzie cały czas wygrywac po 6-2 6-3. Wczoraj z Lepchenko pierwszy set juz ciutnerwowy 7-5 Dzis Mchale mysle ze nieco lepsza dyspozycja od Lepchenko, wygrane Z Peer i Peng a to chyba wzsza połka niz Kheotavong czy Lepchenko? Tobet daje 1.9. Wydaje mi sie,że warto. Nie jestem jakims specem od tenisa ale tak czysto teoretycznie to 65-35 bym tu dawał.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis WTA Bogota 16-00 17.02.2012
Panova - Knapp
typ: 0-2
4.0
williamhill
Analiza
Dziś w spotkaniu cwiercfinalowym turnieju wta w bogocie Wloszka Karin Knapp zagra z Rosjanka Alexandra Panova. Obie w tej fazie turnieju znalazly sie dosyc niespodziewanie. Rosjanka po ograniu w I rundzie Minelli w trzech setach, w drugiej sprawila niespodzianke pokonujac Gisele Dulko, ktora w tym sezonie jednak jest wyraznie pod forma. Wloszka w I rundzie bez najmniejszych problemow wyeliminowala Rumunke Alexandre Dulgheru 6-2 6-2, w drugiej pokonala zawsze grozna na kortach ziemnych Castano. Wloszka zdecydowanie najlepiej czuje sie na kortach ziemnych, co potwierdzaja chociazby wyniki podczas tego turnieju. Rosjanka to zawodniczka ktora zablysnela podczas tego turnieju. Nie ma na swoim koncie zbytnich sukcesow na ziemi. Osobiscie wyzej cenie umiejetnosci Wloszki i ta ja typuje jako zwyciezczynie tego spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +1
berciq89 473

berciq89

Użytkownik
A MChale(+6). Agnieszka nie bedzie cały czas wygrywac po 6-2 6-3. Wczoraj z Lepchenko pierwszy set juz ciutnerwowy 7-5 Dzis Mchale mysle ze nieco lepsza dyspozycja od Lepchenko, wygrane Z Peer i Peng a to chyba wzsza połka niz Kheotavong czy Lepchenko? Tobet daje 1.9. Wydaje mi sie,że warto. Nie jestem jakims specem od tenisa ale tak czysto teoretycznie to 65-35 bym tu dawał.
Na bet365 Mchale +5,5 jest po 2.10, spodziewam się trudnej przeprawy dla Agnieszki dzisiaj.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Teoretycznie macie rację. McHale ograła niezłe rywalki i to jest wyższa półka niż Lepchenko i Keothavong, ale tylko teortycznie.
Pamiętajcie, że Amerykanka to jest tenisistka defensywna a do tego praworęczna. Leworęczne dziewczyny to od jakiegoś czasu zmora Agnieszki. Jak wspomniałem wcześniej McHale nie ma kończącego uderzenia i głównie przebija, a właśnie z takimi rywalkami lubi grać Agnieszka.
Sam nie gram niczego w tym meczu, bo kursy są jakie są, ale jak analizujecie to pamiętajcie nie tylko o wynikach jednej i drugiej ale też o tym jak tenis jednej wpływan na tenis drugiej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom