Też bardziej bym się przychylał co do Hercog ???? Tylko pamiętaj iż ta nawierzchnia to nie jest klasyczna cegła! ???? Pisane już było o niej.
Moje typy na dziś:
Mirza/Vesnina @ 1.61 (Szok...)
Safarova @ 1.61
Zvonareva @ 1.2 ????
Rodionova +6.5 gema @ 2.0
Wszystko bet365
Jeszcze kusi
Over 21.5 gemów w Lisicki - Shvedova @ 2.0 oraz
Over 22.5 Safarova - Wozniak @ 2.0 . ????
Niestety nie mam czasu aktualnie napisać żadnych analiz. Jak coś znajdę to coś napiszę
Wczorajszy dzień zaliczam do udanych, szkoda że nie kontrowałem Mirzy/Vesniny przy kursie 4.50 na Pavlyuchenko/Safarovą, bo kupon z nimi też już miałbym odhaczony heh z pewnym zyskiem dużym, a tak to czekać nadal na wyrok, kurs aktualnie na
live będzie pewnie taki jak był przed przerwaniem czyli 2.50 na parę Czesko - Rosyjską, ale już nie ma sensu kontrować ???? Mirza/Vesnina powinny podołać. Liczę na to że Lucie podejdzie do kontynuacji meczu z przymrużeniem oka. Chociaż wiadomo, że zmęczenie w deblu ma się nijak do singlowego
Na dziś:
????
Vera Zvonareva - Lucie Safarova Typ: @ 2.37 IZI (W nocy było 2.75, że też poszedłem spać wcześniej ;( )
????
Sabine Lisicki - Serena Williams Typ: 1(+4.5) @ 2.0 ZWROT
Bet365
Stawka: 30zł
Ako: 4.75
Ew. Wygrana: 142,50zł
Tak wpisuję też stawkę teraz itd, żeby nie było że podaję typy na ślepo i ich nie gram
Jeśli pisałbym analizę do tych dwóch spotkań to skupić bym się musiał tylko na analizie statystycznej. Spotkań Lucie,Sabine i Very nie było na żywo do obejrzenia, z wczorajszego dnia, natomiast Sereny nie oglądałem z Eraković. Ci, którzy stawiali wczoraj na Verę, i śledzili wynik, a mieli niezłe sumy do wyjęcia z kuponów to wiem co przeżywali
Rozdanie 9 bp,z przeciętną przejrzyście grającą Vogele to coś niesamowitego. Po pierwszej rundzie w wykonaniu Very pomyślałem, że może nie przejedzie się jakoś gładko po Stefani, ale że będzie to pojedynek 2setowy zakończony np. 6:4,6:4. Pierwszy serwis utrzymała w spotkaniu ze Szwajcarką na poziomie 67%. ALe pierwszy serwis jej jakoś super nad to nie służył, gdyż wygrała tylko 42 z 63 piłek. W spotkaniu z Lucie może mieć to katastrofalne skutki.
Vera przy 5 asach, popełniła 6 podwójnych błędów. Returnem nie "cieszyła", gdyż po 1 podaniu Stefani było to 34%, po drugim 61%.... Czy ja wiem czy jest sens kontynuowania tej analizy? Wszyscy przecież statystyki mogą sobie sprawdzić na
www.livescorehunter.com . Więc dalej chyba nie będę "przepisywał" . Wiemy że Vera jest nierówną zawodniczką, Lucie w tym turnieju idzie bardzo dobrze
Wczoraj ograła dobrze serwującą w tym turnieju Wozniak, która uporała się wcześniej z McHale oraz Zahlavovą- Strycovą. Drugi pojedynek, który biorę to Sabine Lisicki - Serena Williams. Dajmy spokój
Lata panowania sióstr W. minęły już sporo czasu temu, Serena nie gra jakiegoś kosmicznego tenisa. Gładko przeszła poprzednie dwie rundy, ale z kim? Trochę się pomęczyła z Vesniną, która świetnie serwowała, ale tragicznie returnowała. Eraković przeszła gładko, Nowozelandka serwowała bardzo przeciętnie, nie wykorzystywała "atutu" własnego podania, chociaż wiemy jak to u pań wygląda
Returnem też "nie grzeszyła", nie wykorzystała żadnej z 3 szans przełamania serwisu Sereny. Za to break pointy rozdawała jak szalona(12) z czego obroniła 8.
Sabine Lisicki nie będzie raczej dawała się "łatwo robić" na korcie Serenie, Sabine czuje się tu dobrze, a wczoraj odstawiła do domu Yaroslavę, która czuła się tu widać dobrze, i szła nieźle. W dodatku dobrze serwowała.
Nie będę pisał danych statystycznych dalej bo to się jak już wspominałem mija z celem... Szczerze? To co teraz napisałem to żadna analiza, to zwykłe masło maślane
Nie wiem czy ktokolwiek po takich "bazgrołach" zaufa mi i weźmie chociaż z jeden z typów
Ale nie liczę na to, liczę na zysk w dniu dzisiejszym. Cieszy mnie jedno i to bardzo, oba te spotkania będzie można obejrzeć na b365 ???? Plus? OGROMNY!
Po statystykach nie wywnioskuję dokładnych "skilli" w tym turnieju zawodniczek, chociaż do tej pory udawało mi się to bdb
. Jak coś jeszcze dzisiaj "dokopię" jako drugi kupon to też tutaj napiszę.
A teraz pozostaje mi życzyć wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, Wesołego Alleluja, ale szczególnie to Smacznego Jajka i "Lanego Poniedziałku".
P.S. WYSOKICH WYGRANYCH! Bogaćcie się i miłujcie, Buki z pieniędzy skrójcie ????
E#1: Ja jeszcze na kuponie swoim innym co mam trebla wrzuciłem z tenisa Petrovą @ 2.0 Jestem zaskoczony takim kursem, myślę że Nadia podtrzyma dyspozycję z poprzednich spotkań i wygra ze Słowenką
Więc: Petrova @ 2.0