a co jak nie będzie trafiała? Trzeba rozważyć każdą ewentualność.pamiętajcie, że Serena to zdecydowanie tenisistka z największymi możliwościami, w tym turnieju leje wszystkich jak chce i żadnego typu na jej przeciwniczkę bym nie próbował, bo jak Serena gra swoją grę i trafia...
tyle ode mnie
1. Lucie nie stracila nawet gema z Hercog.Lucie rozgrywa świetny turniej, bez dwóch zdań. Ale finału nie wygra. Serena w swoim półfinale zmiażdżyła Sam Stosur, inaczej wyniku 6:1 6:1 nazwać nie można.
Panie, luz1. Lucie nie stracila nawet gema z Hercog.
2. Nie mozesz mowic przed meczem ze nie wygra.
3. OK Serena zmiazdzyla Stosur, która grala beznadziejnie, bez pomyslu, czytelnie - moze to zmeczenie ? Dzien wczesniej 5,5 seta rozegrane.
Widziałeś mecz Stosur z Sereną? Stosur grała może nie bardzo dobrze, ale poprawnie. Serena grała bardzo mądrze i celnie. Często trafiała z returnów pod końcową linię i wtedy już miała wymianę ułożoną. 1 serwis ponad 70% u Australijki - to mało? Nie, to dużo, ale z takim returnem jaki ma Amerykanka ciężko jest coś ugrać. Drugi serwis to wiadomo, prawie wszystko na jeden strzał Sereny. Lucie ma IMO słabszy serwis niż Sam. Czeszka lubi długo utrzymywać piłkę w korcie, a Serena lubi skrócić, co było widać wczoraj w meczu ze Stosur - troszkę wyższa i krótsza piłka to od razu spychający do defensywy bh albo fh i kończenie akcji albo atomowym fh lub przy siatce.1. Lucie nie stracila nawet gema z Hercog.
2. Nie mozesz mowic przed meczem ze nie wygra.
3. OK Serena zmiazdzyla Stosur, która grala beznadziejnie, bez pomyslu, czytelnie - moze to zmeczenie ? Dzien wczesniej 5,5 seta rozegrane.
4. Lucie czuje sie tu jak ryba w wodzie, debel Pavlyuchenkova/Safarova - widnieje w tym turnieju glownie dzieki Lucie.
5. Czeszka na prawdę nieźle gra w tym sezonie, a uwieńczeniem dotychczasowych gier będzie zwycięstwo z Sereną w USA - wiemy jak amerykanki traktuja mecze u siebie.
6. Tak samo mogles skazywac na porazke Sammy w US Open z Sereną... A co sie stalo? Serena zostala osmieszona w Nowym Jorku!
Więc ja podtrzymuje swoją wiarę w Lucie. Bardzo ją lubie jako tenisistkę , poza tym przed cwiercfinalem zagralem na wygraną w turnieju Lucie po kursie 13.0 i nie zaluje, teraz kursy na zwyciestwo są ok. 5, wiec to jest ogromna roznica ????
Lucie do boju!
???? Safarova wygra w Charleston @ 13.0
Stawka: 20zł
Ew. Wygrana: 260zł
Jakbym tego nie grał to też łapalbym dzis Lucie po ~5.0
Pozdrawiam wszystkich typerów! Miejmy nadzieję, że finał będzie niesamowity i zasłuży na nazywanie go finałem. Bo półfinały wyglądały jak kwalifikacje...
Oczywiscie Jedyny mecz od czasu przekazu na zywo z tego turnieju ktory opuscilem to Serena vs Erakovic, reszta wszystko ogladalem Ja nie wysuwam wnioskow z powietrza, tak czy inaczej jestem za Lucie i sercem , i gotowka i rozumem. Serena ulegla w Miami Wozniackiej, ktora nie jest ostatnio w swietnej dyspozycji, licze ze Safarova ktora gra bardzo dobrze i przyjemnie sie ja oglada siegnie po tryumf w Charleston.Widziałeś mecz Stosur z Sereną?
zgadza się, jednak chciałbym zobaczyć mecz Sereny z naszą Agnieszką. Z jednej strony widzę wyrównaną grę, a z drugiej max 3 ugrane gemy Isi. Ciekawe jak w tym momencie wyglądałby ten meczno i jak po meczu ?
chyba powraca serenminator
szybki kort jej sprzyja
ta baba jednak ma technike i siłe w jednym ... nie ma absolutnie drugiej takiej na świecie, reszta może jej piłki nosić jeżeli chodzi o wszechstronność : >