1.maja (Fortis bank)Pare pytan mam ????
1. Czy GB ma konto w Polsce?
2. Czy mozna obstawiać za złotówki?
3. Jaka jest najmniejsza wplata?
za wpłaty przelewem GB nie pobiera żadnych opłatA ja mam takie pytanie ile się płaci jak się przelewa prosto z banku kasę do GB?? Bo wcześniej chyba Marcin pisał że jakieś duże prowizję się płaci.
to prawda, tyle ze wplacilem ponad godzine temu i $$ nadal nie ma :/czy to prawda, ze mozna wplacac przez Przelewy24?
zrobiłem błąd - mea culpa, support to naprawił w ok 45 minut po napisaniu do nich emaila także jak by ktoś chciał wpłacać do GB poprzez przelewy24 to polecam, bodajze mój bank ( lukas ) pobrał jedynie 2 zł opłaty za to,to prawda, tyle ze wplacilem ponad godzine temu i $$ nadal nie ma :/
ktoś miał podobne problemy ?
ja czekam juz na zaksiegowanie pieniedzy 4 dzien, wplacalem poprzez przelewy24, support milczy, zwrocilem sie bezposrednio do serwisu przelewy24, odpisali, ze zapytaja dlaczego pieniadze nie sa zaksiegowane - oni przekazali jest prawidlowo. Nie odpisali...zrobiłem błąd - mea culpa, support to naprawił w ok 45 minut po napisaniu do nich emaila także jak by ktoś chciał wpłacać do GB poprzez przelewy24 to polecam, bodajze mój bank ( lukas ) pobrał jedynie 2 zł opłaty za to,
a fundusze po ok 10 minutach na koncie ( jak już zrobiłem poprawną wpłatę ), polecam
Wpłata zaksiegowana, lecz nie odbylo sie bez nerwow... w sumie to support najgorszy z jakim sie spotkalemi jak tam z Twoją wpłatą ?