>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
J 0

juchas

Użytkownik
Witam.
Zastanawiam się nad 2 sposobami wpłaty do Unibet.
1. czy przelewem bankowym bezposrednio do unibet i wyplaty tak samo.
2. czy najpierw przelewem bankowym do moneybookers potem stąd do Unibet i z powrotem.
Który sposób polecacie? i czy proponujecie jakiś inny ?

J 0

juchas

Użytkownik
i jeszcze pytania w sprawie waluty.
1. czy gra w ruletke w unibecie jest możliwa tylko w walucie euro czy można tam grać tylko na złotówki ?.
2. czy przelewając z konta bankowego pieniądze na moneybookers mam wybrać walute euro? czy dopiero jak bede przelewał pieniądze z moneybookers do unibet wtedy zamienia się to na euro?... czy oni to zmieniają z danym kursem dnia ?.
3. czy wypłacając z unibetu pieniądze na konto bankowe, albo na moneybookers automatycznie zmienia się Euro na złotowki ?
4. czy podczas takich zmian walutowych pobierana jest opłata?

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Witam.
Zastanawiam się nad 2 sposobami wpłaty do Unibet.
1. czy przelewem bankowym bezposrednio do unibet i wyplaty tak samo.
2. czy najpierw przelewem bankowym do moneybookers potem stąd do Unibet i z powrotem.
Który sposób polecacie? i czy proponujecie jakiś inny ?
Lepiej wpłać od razu przelewem na konto Unibetu, bo później jakbyś chciał wypłacić z MB to poniósł byś jeszcze dodatkowe koszty.

nonda 0

nonda

Użytkownik
Mam takie pytanie czy przy zlecaniu 2 wypłaty z Unibetu na konto bankowe zarządają skanu dowodu, bo za pierwszym nie chcieli

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Mam takie pytanie czy przy zlecaniu 2 wypłaty z Unibetu na konto bankowe zarządają skanu dowodu, bo za pierwszym nie chcieli
mogą zażądać w każdym momencie, nie ma reguły. Jeśli nie korzystałeś z żadnych promocji to raczej nie powinni.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Witam
Czy przy wypłacie z Unibetu na konto w MB podajemy e-mail czy wypłata jest na e-mail z którego wpłacaliśmy ?
Gdy wpłacałem do Unibetu kase e-mail MB był inny niż jest teraz, bo kazali mi zmienić adres e-mail.

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
witam,
jeżeli chcę dokonać wpłaty poprzez pocztę to co mam wpisać w tytule ? &#39;numer referencyjny: i podać go&#39; czy wystarczą same cyfry np. 12345678... ?

krisstofer1992 0

krisstofer1992

Użytkownik
1. Jezeli chce przelac kase przelewem bankowym na MB to swoj numer ID podaje w tytule przelewu?
2. Jeżeli mam takie dane:
Własciciel konta: Moneybookers Ltd.
Bank: BRE Bank SA
Miasto: Warsaw
Numer konta: 20 1140 1010 0000 3270 5600 1001
Kod banku: 11401010
to musze to wszystko napisac na tym przekazie czy nie, jezeli tak to gdzie napisac kod banku?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Dawno nie wypłacałem z Unibetu na MB i bardzo mile mnie zaskoczyli.
Wczoraj wypłata w 45 minut, dzisiaj w 40.
Idą w dobrym kierunku, a nie stoją jak niektóre buki

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
dokonałem wpłaty w zeszłą środę na poczcie, kasy nie ma do dziś a tu już tydzień minął, miał ktoś taką sytuację?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam.
Minimalna wpłata do Unibetu to 80 zł ??
W pierwszym poście było to napisane...
Ale jak zadajesz pytanie to konkretnie... jaką metodą.
Minimalna stawka: 1zł
Minimalna wpłata: 80zł przelewem i Moneybookers, 50zł kartą kredytową
Minimalna wypłata: przelewem bez ograniczeń, Moneybokers 80zł
Tyle, że zmieniło się to. Teraz widzę, że minimalna wpłata na MB i kartą kredytować to 40 zł. Zaraz edytuję 1 post i zmienię.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom