Zazwyczaj jest na drugi dzień. Zawsze przychodzi w ostatniej sesji rozliczeniowej w moim banku, koło 18,więc przelewy robią jakoś po południu.Ja mam opcję wypłaty na konto normalnie. Tak swoją drogą to realnie ile idzie taka wyplata zlecona np. rano ?
Firma zewnętrzna, tytuł przelewu to ciąg cyfr.Mazaq pod jaką nazwą przychodzi ten przelew? Czy jest on przez firme zewnętrzną?
Najwyraźniej była przejściowa bo dziś rozmawiałem na czacie i jest możliwość wypłat na portfele. Mowa o normalnej sytuacji, nie o zlimitowanym koncie. Chodziło mi o Skrill ale na Netellera pewnie też się da.Unibet zlikwidował wypłaty na portfele dla Polaków? To przejściowa sytuacja, czy o co chodzi?
Czym się różni wypłata ze zlimitowanego konta od normalnej sytuacji? Karą i próbą zniechęcenia do gry jest juz limit....są też gracze, którzy nie wiedzą, ze mają limit, bo graja małymi stawkami....przejsciowo to ten pseudobuk trafia na czarna listę????
Dla tego buka widocznie się czymś różni. Też mi się to nie podoba - żeby nie było. Jedyne wyjście to wypłacać małe kwoty na konto bankowe w takiej sytuacji.Czym się różni wypłata ze zlimitowanego konta od normalnej sytuacji? Karą i próbą zniechęcenia do gry jest juz limit....są też gracze, którzy nie wiedzą, ze mają limit, bo graja małymi stawkami....przejsciowo to ten pseudobuk trafia na czarna listę????
mod może w końcu łaskawie napisze co się dowiedział...
czyli godzić się na jawne skur..syństwo i złodziejstwo ze strony tego psudobuka????Dla tego buka widocznie się czymś różni. Też mi się to nie podoba - żeby nie było. Jedyne wyjście to wypłacać małe kwoty na konto bankowe w takiej sytuacji.
Jakie to mogą być względy by oddawać komuś kasę za darmo? Małe sumy można bez ryzyka wypłacać na bieżąco do banku (a większą podzielić na kilka czy kilkanaście mniejszych).Sa tez tacy, ktorym wyplata na konto nie odpowiada z roznych wzgledow i wtedy nierentowny gracz staje sie rentowny bo jego kasa zostaje w firmie.
ciekawe...juz byli kozacy co z BAHA na konta bankowe wypłacali małe kwoty a teraz po sądach ich ciągają...????Jakie to mogą być względy by oddawać komuś kasę za darmo? Małe sumy można bez ryzyka wypłacać na bieżąco do banku (a większą podzielić na kilka czy kilkanaście mniejszych).
Idźmy dalej, co się będziemy ograniczać! Wypłata w papierowych banknotach z Monopoly, wypłata w żelkach Haribo!Co do samej firmy to po prostu jest to parodia oraz sprawdzenie na ile można sobie w stosunku do graczy pozwolić, zakaz wypłaty na portfele ze zlimitowanych kont - przeszło? To jedziemy dalej, co będzie kolejne? Wypłaty tylko w siedzibie firmy? Albo może wypłata tylko w dolarach zimbabwe?