na czym ta weryfikacja polega??? sorry ale jestem zielony w tych sprawach:?Weryfikacja jest w trakcie wpłaty.
Ja zwykle jak zlecałem wypłatę to do 2 dni miałem kase u siebie na koncie w mBanku. Ogólnie polecam tego buka. Nigdy nie miałem z nimi problemu.Kiedy mogą spodziewać się przelewu na koncie jeśli w sobote dostałem maila, że kasa wyszła od Unibetu?
ok, dzięki. Mam nadzieje że w środe-czwartek będę miał kasę. Przez święta wszystko się opóźnia.Ja zwykle jak zlecałem wypłatę to do 2 dni miałem kase u siebie na koncie w mBanku. Ogólnie polecam tego buka. Nigdy nie miałem z nimi problemu.
Jaki bank? Zleciłem wypłatę dzisiaj o 8:00, czekać standardowo od 2 do 3 dni roboczych dla mnie nie problem, ale ciekawi mnie kiedy dojdzie. Ostatnio jak robiłem to po dwóch dniach, wcześniej po trzech więc różnie z tym bywa. No i jeszcze jedna sprawa wcześniejsze wypłaty były znacznie mniejsze o tej zleconej dzisiaj (1,5 tysiąca dzisiaj) i nadal ode mnie nie chcieli żadnych dokumentów w celu weryfikacji konta co jest nie do pomyślenia np w Tobecie.Wielki dla Unibetu. Dziś rano zlecona wypłata na konto bankowe i po południu już mam pieniądze.
Ale to ciebie chyba nie martwi ???? Ja w unibet jeszcze nigdy nie zlecalem wyplaty ale niedluigo mam taki zamiar. Wyplacalem spore sumy z Bet365 i Pinnacle i tez nigdy niechcieli zadnych skanow wiec to fajna sprawa. Moze dlatego ze wplacam i wyplacam tylko i wylacznie przez MB. Nigdy nie korzystalem tez z zadnych bonosow od wplaty itp.Jaki bank? Zleciłem wypłatę dzisiaj o 8:00, czekać standardowo od 2 do 3 dni roboczych dla mnie nie problem, ale ciekawi mnie kiedy dojdzie. Ostatnio jak robiłem to po dwóch dniach, wcześniej po trzech więc różnie z tym bywa. No i jeszcze jedna sprawa wcześniejsze wypłaty były znacznie mniejsze o tej zleconej dzisiaj (1,5 tysiąca dzisiaj) i nadal ode mnie nie chcieli żadnych dokumentów w celu weryfikacji konta co jest nie do pomyślenia np w Tobecie.