>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
K 0

krytycznymokie

Użytkownik
Witam. Od niedawna jestem użytkownikiem Unibet i po przeczytaniu sporej części postów z tego forum zacząłem się zastanawiać na kilkoma kwestiami. Mianowicie chodzi mi prawdopodobnie nieuniknioną kwestię limitu/zablokowania konta. Chciałbym by odpowiedzieli bardziej doświadczeni gracze, którzy przeżyli na własnej skórze obroty takimi kwotami w unibet. Jak wygląda sytuacja, którą chciałbym z wami rozważyć:
* Gramy kwotą 2000 zł przy średnim dziennym długoterminowym wzroście 2% +- 0.5% posiadanego kapitału.
I teraz moje pytania:
1) Jak szybko mam się spodziewać limitu/blokady/usunięciu konta ?
2) Po jakiej sumie kwoty wypłat mam się spodziewać limitów i innych nieprzyjemności z usunięciem konta, a nawet utratą środków włącznie (nie mam multikonta i wszelkie dokumenty są ok, tyle że to niekoniecznie pomoże) grając w taki sposób ?
3) Przy jakiej kwocie miesięcznych przychodów radzicie uciekać do innego buka (gram systemem 2-3 pozycje o sumie akumulowanej 1.3 -1.8).

G 0

gvizdek

Użytkownik
na czacie unibet raz się dowiaduje ze można wpłacić poprzez przelewy24 i wypłacić na mb a po jakimś czasie od innego konsultanta dowiaduje się ze nie...

edit.
po 2 min. jednak stwierdzono ze mozna...

M 0

mkzor56

Użytkownik
Mam pytanie przy wypłacie kasy na konto bankowe w polu nazwisko właściciela konta wpisałem imię i nazwisko przez przypadek . Czy kasa dojedzie na moje konto bankowe. Konto bankowe też jest na mnie . te same dane co na unibecie . Proszę o szybką odpowiedz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom