Trudno sprawdzić? Wejdź w moje konto wciśnij wypłać to zobaczysz!!!czy dalej min. przelew bankowy to 80 pln?
Wystarczy wejść w "Moje konto" i kliknąć "Porównaj sposoby depozytu":Witam, czy nadal istnieje próg minimalnej wpłaty na konto Unibet? i czy potrzebny jakiś skan dowodu czy cokolwiek do weryfikacji? Pozdrawiam
rozumiem, że 2 dyszki to uniwersalne dla wszystkich? bowiem właśnie chcę tam założyć konto i chciałem wpłacić dwie dyszki tylko, a nie chcę zakładać konta i okaże się, ze 8 dych na wejście, a tyle mi szkoda wpłacać bo tylko jedną rzecz chcę tam na IO postawić bo kurs lepszy znacznieWystarczy wejść w "Moje konto" i kliknąć "Porównaj sposoby depozytu":
Dla każdego inaczej. U mnie minimalna wpłata to 21zł, więc jak u Ciebie będzie tak samo to nie wpłacisz tam, nie ma bata. :?rozumiem, że 2 dyszki to uniwersalne dla wszystkich? bowiem właśnie chcę tam założyć konto i chciałem wpłacić dwie dyszki tylko, a nie chcę zakładać konta i okaże się, ze 8 dych na wejście, a tyle mi szkoda wpłacać bo tylko jedną rzecz chcę tam na IO postawić bo kurs lepszy znacznie
????
proszę o odp. Pozdrawiam
Jak założysz konto to w pierwszych 3 dnia minimalna wpłata będzie między 21-27zł, po 4 dnia już 28-33zł...No a jeśli chcę założyć sobie tam konto, to pierwsza wpłata ile będzie minimalna? jak sądzicie? Planuję wpłacić jednak 4 dychy, jak będzie trzeba 8 no to trudno - wpłacę, ale niechętnie ???? A ten bonus 50% stawki do zwrotu w razie przegranej nadal aktualny?
Pozdrawiam ????