ciągła weryfikacja
Ja założyłem konto w
Unibecie w czwartek.
Wpłaciłem 500 zł i zacząłem grać w gry i kasynie
live.
Nagrałem dość sporo, więc postanowiłem część wypłacić 2000 zł.
Część pieniędzy dalej zainwestowałem w gre w kasynie
live i mam tam na koncie 56 tysięcy.
W piątek koło południa chciałem się zalogować na koncie, a tu komunikat że konto jest zablokowane.
Napisałem wiadomość do supportu, a ten kazał mi wysłać skan dowodu (2 strony) wraz z print screnem konta bankowego na które realizowałem wypłatę.
Wczoraj piszę do nich, dlaczego moje konto jest nadal zablokowane a oni mi odpisali że dokumenty nie zostały zaakceptowane i proszą o zdjęcie cyfrowe mojego dowodu osobistego wraz z umową konta bankowego z pieczątkami i rachunek za jakieś media.
Wszystko natychmiast wysłałem jak kazali, dzisiaj piszę do nich a oni mi odpisują że dokumenty oczekują na weryfikację.
Ileż można sprawdzać takie dokumenty. Mam wrażenie że nie bardzo im się podoba że dużo wygrałem i robią wszystko i przedłużają w czasie.
Ja dzisiaj nawet pomyślałem żeby pójść do notariusza i wysłać im poświadczone te dokumenty, skoro mają jakieś wątpliwości co do mojej tożsamości.
Jest to moje pierwsze i jedyne konto, ale od samego początku ten buk u mnie i u moich znajomych jest już skreślony.