>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wpłaty i wypłaty w Unibet

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
witam, ile czasu idą środki wypłacone na kartę kredytową/debetową? Wpłata jest instant więc myślałem że wypłata też w tych granicach czasowych...

tomek-28-11 15

tomek-28-11

Użytkownik
Panowie nigdy tam depo nie robilem, ale udalo mi sie ugrac troche ze spinow potem na zakladach i zlecilem wyplate w poniedzialek (2dni temu) na mbank, jak dlugo idzie kasa? Kiedy sie moge spodziewac?
aha i czy zawsze przysylaja meila ze kase wysylaja czy nie bo ja poki co nie dostalem
EDIT: wlasnie doszla dzis po 19;)

S 0

sziwona

Użytkownik
Jestem tutaj nowa. Wplacilam na konto Unibet ok. 60E, w krotkim czasie zostaly one pomnozone (ok. 700E), Unibet zablokowal konto (nawet nie probowalam wyplacic pieniedzy) i zada weryfikacji. Wszystko co chcieli zostalo im przeslane (kopia dowodu osobistego, wyciag z konta, dowod wplaty na konto Unibet), po tygodniu od ostatniego maila napisalam i otrzymalam informacje, ze jeszcze nie dokonali weryfikacji i potrwa ona kilka tygodni! :-| Sprawa ciagnie sie juz ponad 2 tygodnie od blokady i przeslania pierwszych dokumentow! Czy to normalne, spotkaliscie sie z czyms takim, zeby porownywac 3 papierki przeslane mailem kilka tygodni ? Istnieje jakas organizacja, ktora jest wyzej niz Unibet i moze zareagowac, bo troche mnie to zaczyna denerwowac ????

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Jestem tutaj nowa. Wplacilam na konto Unibet ok. 60E, w krotkim czasie zostaly one pomnozone (ok. 700E), Unibet zablokowal konto (nawet nie probowalam wyplacic pieniedzy) i zada weryfikacji. Wszystko co chcieli zostalo im przeslane (kopia dowodu osobistego, wyciag z konta, dowod wplaty na konto Unibet), po tygodniu od ostatniego maila napisalam i otrzymalam informacje, ze jeszcze nie dokonali weryfikacji i potrwa ona kilka tygodni! :-| Sprawa ciagnie sie juz ponad 2 tygodnie od blokady i przeslania pierwszych dokumentow! Czy to normalne, spotkaliscie sie z czyms takim, zeby porownywac 3 papierki przeslane mailem kilka tygodni ? Istnieje jakas organizacja, ktora jest wyzej niz Unibet i moze zareagowac, bo troche mnie to zaczyna denerwowac ????
Weryfikacja trwa maksymalnie kilka dni. Dokumenty, które przesłałaś na pewno zostały już sprawdzone. Nawet pracownicy Unibet nie są tak niedorozwinięci żeby parę papierków sprawdzać kilka tygodni. To jest zwykłe przetrzymywanie kasy. Za kilka tygodni pewnie napiszą, że wymagają jeszcze jednego dokumentu, który będą sprawdzać następny miesiąc... Frajerzy, nie mogą się pogodzić z wypłatą większej wygranej, a tym bardziej dla kobiety, więc grają na czas.
Napisz do nich maila z pytaniem, który punkt w regulaminie unibet pozwala im przetrzymywać twoje środki aż tyle czasu.
Są organizacje, do których możesz napisać, np. http://www.lga.org.mt/lga/content.aspx?id=85923
http://www.eu-ba.org/en/about/contact

F 0

fedoryniec

Użytkownik
Przestrzegam wszystkich tych którzy grają tam, bądź zamierzają wiązać się z tym bukiem. Ja dokonałem wpłaty 412 zł (równowartość 100 euro) i ugrałem ponad 800 euro. Po dokonaniu wypłaty, zablokowali moje konto i zażądali dokumentów. Wysłałem im skan swojego dowodu osobistego oraz kserokopie wyciągu bankowego. W odpowiedzi otrzymałem:
2.3.
Unibet zastrzega sobie, w każdym czasie i według własnego uznania, prawo do:

Zatrzymania i/lub skonfiskowania środków dostępnych na Koncie w Unibet i/lub odrzucenia żądania wypłaty w przypadku bezpośredniego albo pośredniego naruszenia Regulaminu Unibetu i/lub innego nieuprawnionego działania dokonanego w związku z typowanym wydarzeniem i/lub transakcjami na Koncie w Unibet. Powyższe znajduje zastosowanie w przypadku, gdy dane wydarzenie pozostaje w związku z Kontem w Unibet i/lub kwestionowanym żądaniem wypłaty.
Bardzo mi przykro, ale decyzja w tej sprawie jest ostateczna i dalsza korespondencja w tej sprawie pozostanie bez odpowiedzi.

W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.
Pozdrawiam,
Aneta
CHAMSTWO I BEZKARNOŚĆ MNIE PRZERAZIŁA.
NIE GRAJCIE TAM, JEST TYLE INNYCH BUKÓW, PRZYNAJMNIEJ NIE TAKICH ZŁODZIEI JAK UNIBET

F 1

faceoff

Użytkownik
Witam,
Po tym wpisie sam zacząlem sie bać bo troche wygrałem i chyba zlecę wypłate i zobacze jak postapia. Mam nadzieje ze bedzie w porzadku ????
Jesli chodzi o wyplaty z konta to bardzo sprawnie dziala bwin. tam nie mialem zadnych problemow.

duda 380

duda

Użytkownik
Napisz jak Ci wypłacą. Chcę założyć tam konto ale po ostatnich wypowiedziach mam wątpliwości.

T 0

tenznany

Użytkownik
Wedlug mnie zaden z renomowanych(a za takiego moim zdaniem mozna uznac Unibet) bukmacherow bez przyczyny nie zamyka konta/wyplaca pieniędzay. Wedlug mnie musiałeś coś przeskrobać i w gruncie rzeczy zapewne wiesz o co chodzi;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Napisz jak Ci wypłacą. Chcę założyć tam konto ale po ostatnich wypowiedziach mam wątpliwości.
Faktem jest, że ostatnio co raz częściej się słyszy o problemach z Unibetem...
Jeśli jednak jesteś &quot;niedzielnym graczem&quot; albo Twoje stawki wahają się w przedziale 1-100 złotych, raczej nie masz się czego obawiać.
Wszystkie problemy jakie pojawiły się ostatnimi czasy, dotyczyły graczy, którzy dość szybko wygrali dużą sumę, wpłacając &quot;grosze&quot;.
Jako &quot;nowy&quot;, problemów mieć nei będziesz... ja przez 2 lata też nie miałem :]

Wedlug mnie zaden z renomowanych(a za takiego moim zdaniem mozna uznac Unibet) bukmacherow bez przyczyny nie zamyka konta/wyplaca pieniędzay. Wedlug mnie musiałeś coś przeskrobać i w gruncie rzeczy zapewne wiesz o co chodzi;)
Jeśli przez &quot;przeskrobanie&quot; rozumiesz, ogranie ich na większą kasę to masz rację. Jednak jeśli sądzisz, że walczą albo utrudniają granie tylko oszustom to jesteś w błędzie.

duda 380

duda

Użytkownik
Dziękuję, raczej nie sądzę abym wpłacony skromny kapitał pomnożył chociażby to kilku tysięcy, więc chyba zdecyduję się na tego bukmachera. Swoją drogą jak tak przeglądam forum to niemal z każdym internetowym bukmacherem są jakieś problemy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dziękuję, raczej nie sądzę abym wpłacony skromny kapitał pomnożył chociażby to kilku tysięcy, więc chyba zdecyduję się na tego bukmachera. Swoją drogą jak tak przeglądam forum to niemal z każdym internetowym bukmacherem są jakieś problemy.
Często sami gracze proszą się o kłopoty...
Warto poczytać o bukmacherach na forum, aby wiedzieć jak unikać problemów. Bo grunt to unikanie problemów a nie unikanie bukmacherów- co do zasady. Chociaż niektórych bukmacherów jednak trzeba unikać.

R 1

rooney1

Użytkownik
nigduy nie mialem zadnego problemu z tym bukmacherem, a wyplacalem juz nie male sumy, gdy wplacalem przez przelewy 24 to nigdy nawet dokumehntow zadnych nie chcieli przy wyplacie, co innego gdy depozytu dokonalem za pomoca karty kredytowej

S 0

sziwona

Użytkownik
Weryfikacja trwa maksymalnie kilka dni. Dokumenty, które przesłałaś na pewno zostały już sprawdzone. Nawet pracownicy Unibet nie są tak niedorozwinięci żeby parę papierków sprawdzać kilka tygodni. To jest zwykłe przetrzymywanie kasy. Za kilka tygodni pewnie napiszą, że wymagają jeszcze jednego dokumentu, który będą sprawdzać następny miesiąc... Frajerzy, nie mogą się pogodzić z wypłatą większej wygranej, a tym bardziej dla kobiety, więc grają na czas.

Napisz do nich maila z pytaniem, który punkt w regulaminie unibet pozwala im przetrzymywać twoje środki aż tyle czasu.

Są organizacje, do których możesz napisać, np.
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam wypłaty środków. To co wypisują pracownicy BOK Unibet woła o pomstę do nieba. Tak nierzetelnych osób dawno nie widziałam, a to tylko burzy wizerunek firmy.

Tydzień temu otrzymałam maila, po wielu upomnieniach &quot;Witam serdecznie! Dziękuję za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że środki zostały wypłacone z konta Unibet w dniu dzisiejszym. Konto pozostanie zablokowane.&quot;, a dzisiaj po prawie tygodniu &quot;Uprzejmie informuję, że nasz Wydział finansowy wciąż oczekuje danych Pani konta bankowego, w celu realizacji wypłaty z konta Unibet. Bardzo proszę o przesłanie -numeru konta bankowego kończącego się-0417, -numeru konta IBAN, - numer konta BIC (Swift), a także imię i nazwisko właściciela konta. Proszę o dokładne informacje, do kogo należy podane konto bankowe i mimo innych danych, wysłać podany dokument, z którego dokonała Pani wpłaty, a także zgodę tej osoby na użycie konta do wpłat na konto Unibet.&quot;

Już dawno temu dostali w/w dane i chcieli wypłacić pieniądze na SWOJE konto, na które wpłaca się pieniądze przelewem bankowym. Następnie zażądali numeru konta i danych właściciela konta, z którego dokonano depozytu, tylko że pieniądze wpłacałam w okienku, w BOŚ Banku, bo tam też mają polskie konto, więc jak mogłam coś takiego wysłać? Korespondecja jak z dzieckiem 3 letnim, normalnie aż żal czytać, to co przysyłają, bo robią z siebie idiotów.

Z tego ostatniego maila wynika, że mam na piśmie uzyskać zgodę osoby, która przyjmowała ode mnie pieniądze, że wyraziła zgodę na przelew. Normalnie paranoja, a przecież wpłata może być dokonana z konta innej osoby, w tym przypadku banku, więc naprawdę brak słów...

G 0

gwozdzluk

Użytkownik
To pier.oleni oszuści. Najpierw załozyłem u nich konto i wpłaciłem depozyt. wygrałem dość sporo więc wypłaciłem. Zarządano ode mnie dowodu + wyciąg. Wysłałem i kasa doszła. Teraz gdy chciałem wpłacić gotówkę poprzez przelewy24 (też nie mało), kasa gdzieś utknęła chociaż wyszła z banku zachodniego. Napisałem do nich reklamację a oni zablokowali moje konto bez uzasadnionej przyczyny. W mailu Pani Aneta napisała że mają do tego prawa bez podania przyczyny zablokowania i dalsza korespondencja w sprawie odblokowania konta oraz reklamacji depozytu pozostanie bez odpowiedzi. Nie wiem gdzie się zwrócić z reklamacją, zależy mi żęby odzyskać wpłacone środki.

Z 0

zielonka16

Użytkownik
Należy na nich uważać. Miałem u nich konto i zlikwidowałem.
Kiedyś wpłaciłem do nich depozyt kartą kredytową do gry. Niespełna miesiąc później chciałem wypłacić gotówkę z bankomatu a tu zonk....brak środków na koncie.
Pobiegłem do Banku żeby sprawę wyjasnić i okazało się że dzień wcześniej dokonano transakcji na mojej karcie w Unibecie.
Z banku pobiegłem do domu zadzwonić do Unibet i niesympatyczna konsultantka wyjaśniła mi że Unibet ma prawo do samodzielnego pobrania opłat z karty bo wyraziłem na to zgodę w regulaminie gdy zakładałem konto.
Napisałem reklamację do nich a oni mi odpisali:
&quot; Witam serdecznie Panie Stanisławie!
Dziękuje za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że niestety, ale Unibet nie może pomóc w tej sprawie i zwrócić Panu podanej sumy. Decyzja naszego Wydziału w tej sprawie jest ostateczna i dalsza korespondencja pozostanie bez odpowiedzi.

W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta. Pozdrawiam,
Aneta
Biuro Obsługi Klienta&quot;

To jest zwyczajna kradzież, zgłosiłem to w banku, Bank zastrzegł moją kartę i przyjął reklamację. Niewykluczone że Bank zawiadomi nawet organy ścigania za praktyki stosowane przez Unibet.
Ja prawdopodobnie odzyskam pieniądze, jednak przestrzegam że Ten bukmacher szuka za wszelką cenę pieniędzy gdzie się da, nawet oszukując swoich klientów.

pozdrawiam
Stanisław

T 0

tudziez

Użytkownik
A pamiętacie czasy, jak Unibet potrafił zaskoczyć i dać na konto 10 euro do wykorzystania w kasynie. Można było się trochę pobawić na rulecie i na slotach,i można było nawet jakieś drobne ugrać do zakładów sportowych.
Ostatni raz dali rok temu, teraz nawet za free spinów nie chcą dawać. Lepszy o niebo jest bettson, przynajmniej tam od czasu do czasu jest 1 euro w kasynie.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Moją pierwszą wypłatę zleciłem w niedziele,dziś na koncie bankowym mam już pieniążki.
Dodam że nie wymagali ode mnie żadnych skanów dokumentów.I jeśli ktoś jest zainteresowany grą u nich proszę się nie obawiać złymi postami co do nich.Zapewne mieli powód takich pseudo klientów blokować.
Wielki plus dla tego buka,polecam. :}

D 5

dami21

Użytkownik
Moją pierwszą wypłatę zleciłem w niedziele,dziś na koncie bankowym mam już pieniążki.
Dodam że nie wymagali ode mnie żadnych skanów dokumentów.I jeśli ktoś jest zainteresowany grą u nich proszę się nie obawiać złymi postami co do nich.Zapewne mieli powód takich pseudo klientów blokować.
nie chce mi się ogółem komentować twoich stwierdzeń , mi konto zablokowali po 2 latach grania gdy wyciąłem sporo gotówki , więc po pierwszej wypłacie pewnie ze 100 zł to nie oceniaj skoro tylko osób przekręcili !!

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Cóż za doświadczony klient!
Może jesteś jeszcze w stanie zapewnić, że nigdy nie przyznają limitów? Nie wspominając już o tym, że przy setkach czy tysiącach zakładów (które z pewnością wniosłeś) nie miałeś żadnych błędów/problemów!
Normalnie bym nie zabierał głosu ale sam miałem z nimi problemy.
Idealną fimą nie są - szczególnie ostatnio. Mam nadzieję, że jeszcze wrócą na dawniej prezentowany &quot;poziom&quot;

Edit: A nadmiar pochlebnych opinii w stylu &quot;nie słuchajcie tych pierdół&quot;, powoduje że firma poczuje się bezkarna.
Przynajmniej według mnie :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom