Weryfikacja trwa maksymalnie kilka dni. Dokumenty, które przesłałaś na pewno zostały już sprawdzone. Nawet pracownicy Unibet nie są tak niedorozwinięci żeby parę papierków sprawdzać kilka tygodni. To jest zwykłe przetrzymywanie kasy. Za kilka tygodni pewnie napiszą, że wymagają jeszcze jednego dokumentu, który będą sprawdzać następny miesiąc... Frajerzy, nie mogą się pogodzić z wypłatą większej wygranej, a tym bardziej dla kobiety, więc grają na czas.Jestem tutaj nowa. Wplacilam na konto Unibet ok. 60E, w krotkim czasie zostaly one pomnozone (ok. 700E), Unibet zablokowal konto (nawet nie probowalam wyplacic pieniedzy) i zada weryfikacji. Wszystko co chcieli zostalo im przeslane (kopia dowodu osobistego, wyciag z konta, dowod wplaty na konto Unibet), po tygodniu od ostatniego maila napisalam i otrzymalam informacje, ze jeszcze nie dokonali weryfikacji i potrwa ona kilka tygodni! :-| Sprawa ciagnie sie juz ponad 2 tygodnie od blokady i przeslania pierwszych dokumentow! Czy to normalne, spotkaliscie sie z czyms takim, zeby porownywac 3 papierki przeslane mailem kilka tygodni ? Istnieje jakas organizacja, ktora jest wyzej niz Unibet i moze zareagowac, bo troche mnie to zaczyna denerwowac ????
Faktem jest, że ostatnio co raz częściej się słyszy o problemach z Unibetem...Napisz jak Ci wypłacą. Chcę założyć tam konto ale po ostatnich wypowiedziach mam wątpliwości.
Jeśli przez "przeskrobanie" rozumiesz, ogranie ich na większą kasę to masz rację. Jednak jeśli sądzisz, że walczą albo utrudniają granie tylko oszustom to jesteś w błędzie.Wedlug mnie zaden z renomowanych(a za takiego moim zdaniem mozna uznac Unibet) bukmacherow bez przyczyny nie zamyka konta/wyplaca pieniędzay. Wedlug mnie musiałeś coś przeskrobać i w gruncie rzeczy zapewne wiesz o co chodzi
Często sami gracze proszą się o kłopoty...Dziękuję, raczej nie sądzę abym wpłacony skromny kapitał pomnożył chociażby to kilku tysięcy, więc chyba zdecyduję się na tego bukmachera. Swoją drogą jak tak przeglądam forum to niemal z każdym internetowym bukmacherem są jakieś problemy.
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam wypłaty środków. To co wypisują pracownicy BOK Unibet woła o pomstę do nieba. Tak nierzetelnych osób dawno nie widziałam, a to tylko burzy wizerunek firmy.Weryfikacja trwa maksymalnie kilka dni. Dokumenty, które przesłałaś na pewno zostały już sprawdzone. Nawet pracownicy Unibet nie są tak niedorozwinięci żeby parę papierków sprawdzać kilka tygodni. To jest zwykłe przetrzymywanie kasy. Za kilka tygodni pewnie napiszą, że wymagają jeszcze jednego dokumentu, który będą sprawdzać następny miesiąc... Frajerzy, nie mogą się pogodzić z wypłatą większej wygranej, a tym bardziej dla kobiety, więc grają na czas.
Napisz do nich maila z pytaniem, który punkt w regulaminie unibet pozwala im przetrzymywać twoje środki aż tyle czasu.
Są organizacje, do których możesz napisać, np.
nie chce mi się ogółem komentować twoich stwierdzeń , mi konto zablokowali po 2 latach grania gdy wyciąłem sporo gotówki , więc po pierwszej wypłacie pewnie ze 100 zł to nie oceniaj skoro tylko osób przekręcili !!Moją pierwszą wypłatę zleciłem w niedziele,dziś na koncie bankowym mam już pieniążki.
Dodam że nie wymagali ode mnie żadnych skanów dokumentów.I jeśli ktoś jest zainteresowany grą u nich proszę się nie obawiać złymi postami co do nich.Zapewne mieli powód takich pseudo klientów blokować.
Wielki plus dla tego buka,polecam. :}
Cóż za doświadczony klient!Moją pierwszą wypłatę zleciłem w niedziele,dziś na koncie bankowym mam już pieniążki.
Dodam że nie wymagali ode mnie żadnych skanów dokumentów.I jeśli ktoś jest zainteresowany grą u nich proszę się nie obawiać złymi postami co do nich.Zapewne mieli powód takich pseudo klientów blokować.
Wielki plus dla tego buka,polecam. :}