Własnie wszedłem na Uni i też nie mam opcji wypłaty przez trustly,od kiedy zablokowali?Trustly wycofało się ze współpracy z Unibet i chyba innymi bukami. Jak wpłacałeś przez Trustly to wypłacić już przez nie nie dasz rady.
Ty tak poważnie? Sam o tym dwa tygodnie temu pisałeśWłasnie wszedłem na Uni i też nie mam opcji wypłaty przez trustly,od kiedy zablokowali?
Kolego,jak nie wiesz do końca o co chodziło to nie zabieraj glosu.Problem miałem taki,że nie mogłem wypłacić na NOWO założone konto bankowe.Ty tak poważnie? Sam o tym dwa tygodnie temu pisałeś
Nie da się takWitam czy moge wplacic przez blik a wyplacic przez ecopayz chociaz nie robilem jeszcze tak depozytu?
A wpłacałeś z tego konta do Unibetu?Czy też macie problem z wypłatami na konto bankowe? Już 4 razy zlecałem i 4 razy pieniądze wróciły z powrotem na konto. Niby wypłata została zaakceptowana, a po 3 dniach komunikat: "
Witaj,
Twoja wypłata została anulowana.
Wypłata została odrzucona przez naszego dostawcę płatności. Upewnij się, że dane dotyczące wypłaty są prawidłowe i kompletne, a następnie poproś o kolejną wypłatę.
Z poważaniem,
Zespół Unibet
Jak poruszyłem temat na live czacie to otrzymałem informację, że to wina banku co jest kompletną bzdurą, bo w erze Trustly pieniądze były w kilka godzin na koncie. Nawet dzwoniłem do banku zapytać czy taka sytuacja jest możliwa na co uzyskałem odpowiedź, że nie było próby wypłaty na konto, a Unibet twierdzi swoje...
Wpłacałem za pośrednictwem Trustly więc siłą rzeczy wpłata szła z mojego konta. W momencie kiedy wspomniany dostawca płatności się wycofał pojawił się problem. Konto bankowe mam z 15 lat więc wypłat z Unibetu dokonałem na prawdę sporo więc tutaj nie szukałbym problemu. Dziwnym zbiegiem okoliczności problem pojawił się całkiem niedawno.A wpłacałeś z tego konta do Unibetu?
Miałem sytuację,że założyłem nowe konto bankowe na które chciałem wypłacić,lecz wypłata została cofnięta jako,że z tego nowego konta nie dokonałem depozytu.
Po depozycie,kanał na wypłaty na nowe konto został odblokowany.
jeśli dokonałeś depozytu z tego konta i wypłata została cofnięta,to nie wiem gdzie jest problemWpłacałem za pośrednictwem Trustly więc siłą rzeczy wpłata szła z mojego konta. W momencie kiedy wspomniany dostawca płatności się wycofał pojawił się problem. Konto bankowe mam z 15 lat więc wypłat z Unibetu dokonałem na prawdę sporo więc tutaj nie szukałbym problemu. Dziwnym zbiegiem okoliczności problem pojawił się całkiem niedawno.
Jeśli wypłacisz w MuchBetter to zanim dotrą pieniądze na Twoje konto w sumie niecałe 10% pójdzie na opłaty niestety.Wiem, wiem tylko jak wypłacałem bezpośrednio na konto (przez trustly) to unikałem prowizji i przewalutowania. Spróbowałem przez Ecopayz to zabrali mi koło 30 zł. Teraz nie mam wyjście i spróbuję przez Muchbetter. Dzięki za pomoc
Kurde Pejtas chłopie, tyle kombinowania i ostatecznie taka wielka strata. Prawie 400zł straty. A wystarczy, że byś korzystał z ecopayz w PLN. I z ecopayz, albo 6 wypłat z bankomatu kartą ecopayz (5x 1000zł, + 1x 700zł) i koszt 2% od każdej wypłaty, łącznie 114zł. ALBO NAJTANIEJ przelew z ecopayz na polskie konto bankowe w PLN. I opłata jednorazowa za przelew równowartość 10 euro. Czyli te powiedzmy 45zł opłaty. Czyli 5655zł miałbyś na koncie bankowym korzystając z ecopayz. Warto tak było kombinować? Przez to straciłeś prawie 350zł więcej. Złodziejskie te przewalutowania, nawet wymieniając po lepszym kursie.Trustly widzę że się wycofuje już ze wszystkich buków widocznie nie chcą mieć z nimi nic do czynienia. Ja osobiście gram na Betsson i od dłuższego już czasu wszystkie transakcje wykonuję za pomocą MuchBetter. Mam konto walutowe w Santander nie ma problemu z założeniem takiego konta i kasa przychodzi mi w Euro ,sam sobie wymieniam w wirtualnym kantorze Santandera gdzie kursy mam takie same jak w zwykłych kantorach. Jeśli dostajecie przelew z MuchBetter na zwykłe konto w PLN to musicie się liczyć z stratami kasy bo banki bardzo zaniżają kursy walut przy zwykłych przelewach.
Z drugiej strony powiem wam, że nawet to konto walutowe nie daje mi możliwości dostanie całej kasy jaką wypłacam na czysto od Bukmachera. MuchBetter bierze prowizje od każdej wypłaty na konto 2%. Ostatnio przy wypłaceniu kwoty z Betsson 5700PLN , na moje konto walutowe na czysto dotarło 1195,40 EUR , po wymianie w kantorze po kursie 4,44 na czysto w PLN dostałem 5308,17 PLN, czyli na takiej transakcji tracę 392PLN....
Ok. Zrobiłem konto na ecopaz i wysłałem dokumenty do weryfikacji. Wiecie I może zająć weryfikacja moich dokumentów? Zrobią to w ciągu jednego dnia?Kurde Pejtas chłopie, tyle kombinowania i ostatecznie taka wielka strata. Prawie 400zł straty. A wystarczy, że byś korzystał z ecopayz w PLN. I z ecopayz, albo 6 wypłat z bankomatu kartą ecopayz (5x 1000zł, + 1x 700zł) i koszt 2% od każdej wypłaty, łącznie 114zł. ALBO NAJTANIEJ przelew z ecopayz na polskie konto bankowe w PLN. I opłata jednorazowa za przelew równowartość 10 euro. Czyli te powiedzmy 45zł opłaty. Czyli 5655zł miałbyś na koncie bankowym korzystając z ecopayz. Warto tak było kombinować? Przez to straciłeś prawie 350zł więcej. Złodziejskie te przewalutowania, nawet wymieniając po lepszym kursie.
Ja im wysyłałem dokumenty 3 lub 4 razy(dowód,wyciąg z banku,selfie z dowodem przy twarzy).Chcieli się upewnić ,że ja to ja.Po weryfikacji zamówiłem kartę,która przyszła po 10 dniach.Ok. Zrobiłem konto na ecopaz i wysłałem dokumenty do weryfikacji. Wiecie I może zająć weryfikacja moich dokumentów? Zrobią to w ciągu jednego dnia?