psychol32
Użytkownik
Bez prowizjiDziękuję. Przetestuje. A płatności online albo w sklepach?
Bez prowizjiDziękuję. Przetestuje. A płatności online albo w sklepach?
Witam.Cześć
Grałem sobie od jakiegoś czasu za jakieś drobne kwoty na unibecie i zawsze wygrane wypłacałem na konto bankowe, ale teraz udało się wygrać trochę grubszą kasę i boje się wypłacić je bezpośrednio do banku. Poczytałem trochę o tych wszystkich portfelach i z tego co rozumiem to została tylko opcja z muchbetter tak?
Muchbetter z tego co wiem ma bardzo małe limity jeśli chodzi o gotówkę w bankomatach. A może lepiej założyć rezoluta i pieniądze z muchbetter przesłać na revoluta? Czy urząd skarbowy ma wgląd w takiego rezoluta czy jest to bezpieczna opcja do przelania kasy z zagranicznego buka? Jaka jest generalnie najbezpieczniejsza droga żeby wypłacić grubszy grosz rzędu 15 000 euro ? z góry dzięki za pomoc
Portfel elektroniczny typu Much better ew karty z tych portfeli .. Innej opcji nie widze. Karty bankowe odpadaja.Pisałem tutaj kiedyś ale do końca nie zostało wyjaśnione. Wpłaciłem na unibet z mBanku i poszła automatyczna blokada zablokowali mi kartę musiałem dzwonić żeby mi odblokowali co zrobić żeby tu na Unibet grać bez żadnej blokady karty??
Niezbyt mądrze zrobiłeś. Na konto bankowe z nielegalnego buka?Witam właśnie zleciłem wypłatę z unibeta bezpośrednio na konto bankowe ,kwota wypłaty 1100 może ktoś się orientuje jaka kwotę mi pobiorą z tych 1100 zł za to transakcje mam konto bankowe z PKO BP
Juz po gościu. Taka kwota na pewno zrobiła różnice i bank wyslal zgłoszenie do urzedu celnegoNiezbyt mądrze zrobiłeś. Na konto bankowe z nielegalnego buka?
Obowiązek zgłoszenia do US jest od 15k Euro. Czy mniejsze zgłaszają wyrywkowo? Tego nie wiem.Siema, mam pytanko dla zorientowanych. Ostatnio na uni udało mi się wygrać większą sumę (kilkanaście tys zł) które już przelałem na ten much better i pytanie czy przelewając z MB finalnie na konto w mBanku może być jakiś przypał czy to raczej sobie urzędy nie zawracają głowy takimi sumami? Czy może lepiej kilka przelewów na mniejsze sumy ? I przeszedłem w MB ten dziwny proces identyfikacji włącznie z selfie... i mam opcje przelania dalej.
Jak nie zależy Ci na czasie to MB można poprosić o kartę kredytową i nią sobie powoli wypłacać. Prowizja w bankomacie chyba 1 %.Siema, mam pytanko dla zorientowanych. Ostatnio na uni udało mi się wygrać większą sumę (kilkanaście tys zł) które już przelałem na ten much better i pytanie czy przelewając z MB finalnie na konto w mBanku może być jakiś przypał czy to raczej sobie urzędy nie zawracają głowy takimi sumami? Czy może lepiej kilka przelewów na mniejsze sumy ? I przeszedłem w MB ten dziwny proces identyfikacji włącznie z selfie... i mam opcje przelania dalej.
Kilka godzin. Raz dwie, a raz pięć. Nie ma reguły.Sorry jeśli już było pytanie. Ktoś się orientuję w jakim czasie wypłacają pieniądze z unibet na MuchBetter? W jakim czasie? Ktoś ostatnio takim sposobem wypłacał?