slomiany400
Użytkownik
Do mnie na kartę szła 3 dni
Chłopie, kto będzie szukał przelewu 3k euro u niego?OK, a co z tłumaczeniem US skąd te pieniądze masz?
Niestety już nie.
pewnie tak jak w Jetonie, czyli standardowo, max dzień od czasu zlecenia przez nich przelewu, ale to chyba lepiej sobie ich kartę ogarnąć niż kombinować z przesyłaniem dalej.Może ktoś napisać jak długo "idzie" przelew z MuchBetter na Revolut?
A jeśli chodzi o wypłatę z Uni na Much Better to po jakim czasie pieniądze są na koncie MB?pewnie tak jak w Jetonie, czyli standardowo, max dzień od czasu zlecenia przez nich przelewu, ale to chyba lepiej sobie ich kartę ogarnąć niż kombinować z przesyłaniem dalej.
Na Uni chyba niezależnie od portfela wypłata trwa równo 2h. Przynajmniej na Ecopayz tak miałem, więc na reszcie podejrzewam, że jest tak samo.A jeśli chodzi o wypłatę z Uni na Much Better to po jakim czasie pieniądze są na koncie MB?
Można, z tym że wypłacić na Revolut możesz jeśli tą samą kartą dokonałeś depozytu. Kasa idzie około 2 dni.Można wpłacać i wypłacać na kartę Revoluta w unibecie?
Wiem że jak raz chciałem wpłacić to mi nie chciało przejść
Witam. Mam obecnie walutę w aplikacji i kartę w USD. Prowizja w bankomacie to ok 5%. Jeśli support zmieni mi na PLN wówczas prowizja wyniesie 1%? Z góry dziękujęJeżeli MuchBetter masz w takiej samej walucie jak konto u buka to nie ma żadnych przewalutowań. Płacisz tylko prowizję przy wypłatach. Przy wypłacie 300 z bankomatu biorą niecałe 3zł także niecały 1%.
Dokładnie to chyba 0,99%Witam. Mam obecnie walutę w aplikacji i kartę w USD. Prowizja w bankomacie to ok 5%. Jeśli support zmieni mi na PLN wówczas prowizja wyniesie 1%? Z góry dziękuję
Dziękuję. Przetestuje. A płatności online albo w sklepach?Dokładnie to chyba 0,99%