Ponawiam posta żeby ludzie korzystali.
Wimbledon dzień czwarty.
Ferrer 1,60 BaH Ferrer emerytura
Ferrer w 1 rundzie zdemolował Sele i myślę że z Mahutem może być tak samo, jest to zawodnik o klasę lepszy, w wymianach zje Mahuta, będzie go mijał jak chciał, jedyne łatwe punkty dla Francuza to może być serwis i niektóre returny bo Hiszpan super serwisem nie dysponuje jednak i tak trawiaste korty pomagają mu w zdobywaniu kilku punktów w secie samym serwisem, Francuz w starciu z pół amatorem Kleinem nie popisał się, tracił też swoje podanie i nie wyglądało to zbyt dobrze, dla mnie pewny win Ferrera choć myślę że seta Mahut może uskrobać.
Andrey Kuznetsov 2,40
BaH
Skoro taki cegłotłuk jak Giraldo uskrobał dwa sety z Mullerem to znaczy że Kuznetsov powinen to wygrać, jednak mecz meczowi nierówny, jeśli Mullera opuści serwis to nie mam wątpliwości kto tutaj wygra, Rusek gra płasko agresywnie, potrafi dosłownie wszystko w wymianach lepszy o klasę jak nie dwie, w tym meczu wszystko będzie zależało od serwisu Mullera ameryki tutaj nie odkryłem, h2h 1;1 ale Rusek wygrał dwa lata temu na szybkiej hali w Kazaniu a to raczej dobry prognostyk przed dzisiejszym meczem, kurs jak najbardziej warty gry i zaczyna powoli spadać...
Ps. Kuznetsov to nie Giraldo który przegrywa z pół amatorami na clayu.
Aliksandr Bury/Igor Zelenay 2,15 BaH
Dlaczemu akurat ta para? Podczas turnieju w Holandii prawie naciąłem się na tym meczu zagrałem Dodiga z Ramem i oglądałem mecz, Bury z Zelenayem są w dobrej formie świetnie trzymali serwis, pod siecią też bardzo pewnie, gdyby nie błysk Dodiga przy niektórych returnach wygrali by ten mecz, a Chorwat to wybitny deblista, forma jest jak widać, w Prostejovie na mączce nie dali powąchać nawet breakpointa rywalom, Koolhof z Midelkoopem wygrali turniej na trawie w Ilkel ale grali tam z samymi patałachami a mimo to tracili sety i prawie każdy mecz kończył się super tie breakiem, jak widać trawka i szybsze nawierzchnie im nie leżą, grali ze sobą w Marsylii i 2-0 wygrali Białorusin i Czech, ogromne value w tym kursie
Albert Ramos +2,5 seta 1,50 STS
Kurs na Troickiego który może przegrać z każdym tak na prawdę to jakaś kpina, mecz będzie pełen wymian i zwrotów akcji, na pewno Albert Ramos nie jest bez szans, w 1 rundzie pokonał Pospisila w 4 setach i pewnie zameldował się w drugiej rundzie, oglądałem fragmenty meczu i Hiszpan wyglądał naprawdę solidnie, jedyną przewagą Trociny będzie serwis, w wymianach porównywalni, 1,25 to jakaś zakrawa i ten kurs mówi mi wiele co tutaj może się wydarzyć, set jak najbardziej do gry na Hiszpana a kurs fajny i ja go pobieram.
Joao Sousa 1,41
BaH
Widziałem cały mecz Novikova z Saville i tak na prawdę mógł on się potoczyć w dwie strony, w drugim secie Saville prowadził 3:1 i serwował, Novikov nie serwował zbyt dobrze, szybka ręka i płaska gra kątowa to będzie raczej za mało na tak doświadczonego gracza jakim jest Jao Sousa który będzie dużo dłużej trzymał piłkę w korcie i dużo lepiej poruszał się po korcie niz Saville, do tego niezła defensywa Portugalczyka będzie tutaj kluczem do zwycięstwa, Amerykaninowi zdarzają się przestoje w grze i sporo niedokładności, myślę ze Jankesa stać tutaj na seta jednak górą będzie Portuglaczyk który w 1 rundzie pokonał w 5 setach bardzo doświadczonego i bardziej sprytnego gracza na trawie jakim jest Tursunov i myślę że taki mecz może mu tylko pomoc w starciu z nieopierzonym jeszcze Amerykaninem.