>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon 2016 - turniej główny

Status
Zamknięty.
dx2 262,6K

dx2

Użytkownik
Almagro-Istomin 2 @1.45 exp
Juz pogralem z rana, ale wciaz leci, wiec nie czekam z typem. Istomin jakze wartosciwoa wygrana nad Andersonem. Ma smykalke do turniejow na trawie Uzbek i nie chodzi tylko o jakis tam fakt, ze wygral turniej w Nottingham w ubieglym sezonie. Istomin raz tylko w 4 rundzie Wimbleodnu byl, ale ilez on tu fajnych meczow zagral z klasowymi zawodnikami w swoim szczycie karier jak na przyklad z Berdychem, kiedy Czech gral pozniej w finale Wimbledonu albo z Youzhnym, ktory tez jeszcze 4-5 lat wstecz na Wimbedlonie przegrywal tylko z tymi najwiekszymi. Almagro ma serwis, swietnie zagral na French Open Hiszpan, ale cos niedobrego stalo sie z Almagro generalnie. Niby Hiszpan ma serwis, niby pokonywal Isnera na Wimbledonie, ale u Hiszpana na jeden dobry wystep turniejowy przypada jakies 10 bardzo slabych, a wymeczone zwyciestwo nad Dutra Silve to w perspektywie spotkania z Istominem nie napawa optymizmem.

Otrzymane punkty reputacji: +17
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Tomic @1.833 Marathon
Tomicowi ten deszcz spadł w idealnym momencie bo już brakowało paliwa. Wywalał proste piłki, serwis nie funkcjonował a Verdasco solidnością wygrywał punkty. Inaczej to wyglądało we wcześniejszych 2 setach gdzie Tomic miał pełną kontrole. Jutro na świeżości powinien szybko zamknąć ten mecz. Kurs miodzio

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Jak jutro upatrujecie Wawrinke + Mullera, warto coś tam zainwestować czy czujecie niespodziankę. Z jednej strony spokojny Muller, który przedwczoraj na meczu się denerwował, bardzo dziwne, wszedł wczoraj spokojny i ugrał, ale było blisko. Wawrinka z tym młodym, pierwszy set zacięty, w drugim było widać jak Wawrinka przeważa go pod każdym względem, łamał go jak chciał, wygrał 6-1. Trzeciego seta przegrał, być może odpuścił, może być ciekawię, czy to nie było by za proste? ;)
Muller dostawał 0-2 i był kurs 3.60, kto łapał ten kurs, to ładnie zarobił, jednak wtedy Muller nie był sobą i jego jestem jutro najbardziej pewien. Jakieś Wasze przemyślenia?

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Mannarino +9,5 @ 1,71 unibet ✅

Nie przesadzajmy Djoko juz nie jest takim dominatorem. Nie jest juz tak pazerny na rozwalanie rywali. Gra ekonomicznie , ma przestoje , klopoty przy wlasnym podaniu....nie widze tu z Francuzem ktory potrafi odbijac , tym bardziej na trawie przewagi 10 gemow.

Willis-Federer over 27,5 @ 1,91 Pinnacle ⛔

Fedek jest bardzo kulturalny gosc. Nie bedzie chcial upokorzyc Angielskiego snu o bochaterze. Pogra , wygra , max jedno przelamanie w secie. Tie break bardzo mozliwy.

Seppi + 6,5 @ 1,70 Pinnacle

Hmm Raonic-Seppi 1,13 no ciekawy kurs. Wloch tez potrafi grac na trawie , tez wszystko umie , tez jak trzeba zaatakuje przy siatce czy da skrota. Takie handi mysle ze do gry.

Otrzymane punkty reputacji: +4
aggress 64

aggress

Użytkownik
Tomic @1.833 Marathon
Widzi tu ktoś szansę dla Verdasco ? Pytam ponieważ zamyka mi ładny kupon z ako 7,5.
Meczu nie oglądałem ze względu na pracę dlatego zwracam się z prośbą o kilka słów na temat tego pojedynku.

Otrzymane punkty reputacji: +38
marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Widzi tu ktoś szansę dla Verdasco ? Pytam ponieważ zamyka mi ładny kupon z ako 7,5.
Meczu nie oglądałem ze względu na pracę dlatego zwracam się z prośbą o kilka słów na temat tego pojedynku.
A niby dlaczego nie mialby szans? Dzisiaj w pierwszym secie juz na poczatku dwa razy polamal Tomica. 50/50

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Tomic kiepsko wszedl w mecz, później pokaz jednego zawodnika no i totalny brak sil i wywalanie wszystkiego co sie da. Jezeli mecz skonczylby sie wczoraj to Verdasco by ogarnal a tak to nie widze opcji
btw. jutro raczej duzo nie pograja wiec jak nie chcecie mrozic kasy to nie grajcie

bosco 372

bosco

Użytkownik
Siekiera, co to za glupoty wypisujesz? akurat ogladalem dasco i w 1 secie robil praktycznie z tomiciem co chcial, w dwoch kolejnych poszlo w druga strone, pozniej verdasco zwietrzyl szanse i zaczal cos w koncu grac, o silach tomicia nie dyskutuje. idac twoim tokiem rozumowania, ze tomic nie mial sily i to dla niego mega szansa i wygra latwo 5 set, a patrzac na poczatek meczu i tak jak sam napisales slabo wszedl w mecz, tak samo teraz moze slabo wejsc w mecz po tej przerwie ;) skoro tak spuchl to teraz ma pewnie zakwasy i zdycha ???? trzeba poczekac i zobaczyc jak beda grac.
Verdasco wygra 2,0 w bet365, wedlug mnie ma wieksze szanse po tym co widzialem i oczywiscie siekiera pogral na tomicia wiec powinno byc super latwo ????
jednak ⛔

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Djoko vs Manna
over 3.5 seta |5,00| betsson szkoda taja ⛔

Krótko bo mam mało czasu. Ja dziś idę w stronę Francuza, który na trawie czuje się świetnie i potwierdza to wynikami. Serb wiadomo, wygrać wygra na pewno, ale doprowadził do tb z Wardem, chcąc nie chcąc. Jeśli Brytyjczyk w jakimś stopniu się mu postawił to co dopiero Mannarino, chodź Djoko po 6:0 w pierwszym secie na pewno chciał dać mu ugrać parę gemów, ale niespodziewanie zrobił się tb. Francuz pewnie już w tym sezonie składał Seppiego chodź też z nim przegrał, Edmunda, Fritza czy Grotha. Francuz na specyficzny styl gry i spokojnie w wymianach z Serbem może powalczyć a Ward udowadniał że 0:40 zrobić wcale nie jest tak trudno i Manna na pewno coś połamię i byle to utrzymał. Widzę seta dla Francuza.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Z niższych kursów to dzisiaj widzę Wawrinkę jako super typ ;).
???? Federer R. - Willis M.
Willis M. +2,5 seta ::: 4,85 ::: 0,5/3 Pinek ⛔
Tak, liczę na filmowy scenariusz który i tak cały czas trwa. Willis trener, jako zawodnik bez kasy, z rankingu +700 itd. spełnił swoje marzenia dostając się do głównego turnieju. Mobilizacji i zaangażowania mu na pewno nie brak. &quot;Brytole&quot; niezwykle mu kibicują, bo to było widać chociażby po pokonaniu Berankisa 3:0. Cały tenisowy świat mówi o nim, a teraz zagra z żywą legendą tej dyscypliny która sama mówi, że &quot;tenis potrzebuje takich historii&quot;.
Brytyjczyk ze scenariuszem vs. legenda tego sportu, na wimbledońskich kortach, czego chcieć więcej? Kurs dość spory, ale za to stawka niższa więc trudno nie spróbować. Roger przecież w tym roku nie gra jakoś wybitnie po tej przerwie i na pewno szanse na stratę seta jakieś tam są. Do tego Anglia to stolica zakładów i bukmacherów więc kto tam wie co się tutaj stanie...

Wynik: 6:0 6:3 6:4

weedplaja 152

weedplaja

Użytkownik
Chardy vs Johnson 2 1.53 @b365
Ciekawe spotkanie na dzisiejszych kortach trawiastych Wimbledonu.
Zastanawialem sie czy nie lepiej brac to spotkanie pod over 3.5 bo czuje tutaj 4 sety, ale jakos po prostu widze tutaj prosty win amerykanina.
Chlopaki znaja ta nawierzchnie dosc dobrze w ost meczach Jeremy z bilansem 3/3 natomiast Steve niewiarygodne 6/0 i tytul w Nottingham. Ciagla gra Johnsona moze wkoncu dac znac gdyz pomiedzy zdobyciem tytulu ATP a meczem na Wimbie uplynal jeden dzien, jednak podchodze do tego tak ze ma swietna dyspozycie bedac w niesamowitym gazie, a na plus bedzie np deszczowa pogoda, ktora dala obu tenisistom dodatkowy dzien odpoczynku (nie wiadomo tez czy i dzisiaj pograja).
Steve posiada swietny serwis oraz porzadny kawalek forhandu i backhandu, ktory pozostaje szczegolnie nisko na szybkich nawierzchniach.
Chardy podmeczony 5setowka z Gaelem ulegnie w tym spotkaniu w 4ech setach. Fajny kurs na amerykanina polecam i zycze powodzenia!

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Steve posiada swietny serwis oraz porzadny kawalek forhandu i backhandu, ktory pozostaje szczegolnie nisko na szybkich nawierzchniach.
!
porządny backhand ? oglądałes kiedys jego mecz ? jego backhand to slajs a nie jakies porzadne uderzenie ...

pazzini 213

pazzini

Użytkownik
Ja szukałbym handi na Mahuta albo w ogóle nie ruszał, dobrze serwuje, przed Wimblem wygrana w Hertogenbosch, dobra gierka z Murrayem, widać że jest w gazie a Ferrer na trawie aż takim wirtuozem nie jest. Wg mnie są znacznie pewniejsze bety po wyższym kursie, np. handi na Willisa.

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Wimbledon dzień trzeci.
Ferrer 1,60 BAH
Ferrer w 1 rundzie zdemolował Sele i myślę że z Mahutem może być tak samo, jest to zawodnik o klasę lepszy, w wymianach zje Mahuta będzie go mijał jak chciał, jedyne łatwe punkty dla Francuza to może być serwis i niektóre returny bo Hiszpan super serwisem nie dysponuje jednak i tak trawiaste korty pomagają mu w zdobywaniu kilku punktów w secie samym serwisem, Francuz w starciu z pół amatorem Kleinem nie popisał się tracił też swoje podanie i nie wyglądało to zbyt dobrze, dla mnie pewny win Ferrera choć myślę że seta Mahut może uskrobać.

Andrey Kuznetsov 2,40 BAH
Skoro taki cegłotłuk jak Giraldo uskrobał dwa sety z Mullerem to znaczy że Kuznetsov powinen to wygrać, jednak mecz meczowi nierówny, jeśli Mullera opuści serwis to nie mam wątpliwości kto tutaj wygra, Rusek gra płasko agresywnie, potrafi dosłownie wszystko w wymianach lepszy o klase jak nie dwie, w tym meczu wszystko będzie zależało od serwisu Mullera ameryki tutaj nie odkryłem, h2h 1;1 ale Rusek wyrgał dwa lata temu na szybkiej hali w Kazaniu a to raczej dobry prognostyk przed dzisiejszym meczem, kurs jak najbardziej warty gry i zaczyna powoli spadać...
Ps. Kuznetsov to nie Giraldo który przegrywa z pół amatorami na clayu.

Aliksandr Bury/Igor Zelenay 2,15 Bah
Dlaczemu akurat ta para? Podczas turnieju w Holandii prawie naciąłem się na tym meczu zagrałem Dodiga z Ramem i oglądałem mecz, Bury z Zelenayem są w dobrej formie świetnie trzymali serwis, pod siecią też bardzo pewnie, gdyby nie błysk Dodiga przy niektórych returnach wygrali by ten mecz, a Chrwat to wybitny deblista, forma jest jak widać w Prostejovie na mączce nie dali powąchać nawet breakpointa rywalom, Koolhof z Midelkoopem wygrali turniej na trawie w Ilkel ale grali tam z samymi patałachami a mimo to tracili sety i prawie każdy mecz kończył się super tie breakiem, jak widac trawka i szybsze nawierzchnie im nie leżą, grali ze sobą w Marsylii i 2-0 wygrali Białorusin i czech, ogromne value w tym kursie

Otrzymane punkty reputacji: +4
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Nie rozpędzajcie się z tym graniem bo dziś raczej nie pograją chyba że późnym popołudniem albo pod wieczór. Wcześniej nie ma takiej opcji. Nie mówię o tych 3 spotkaniach przewidzianych na kort centralny (Radwańska, Djoko, Federer ) bo jest dach ????

weedplaja 152

weedplaja

Użytkownik
porządny backhand ? oglądałes kiedys jego mecz ? jego backhand to slajs a nie jakies porzadne uderzenie ...
Oczywiscie, duzo meczy w stanach i obecny sezon na trawie, co raz bardziej mi si3 podoba ten zawodnik dlatego go sledze. Napisalem ze jego backhand jest dosc porzadny bo i taki jest szczegolnie na trawie tutaj to widac gdzie puszcza pileckzi bardzo nisko przy ziemi a pisze ze porzadny bo mocno sie poprawil i powoli robi sie all-rounderem a nie tylko porzadnym graczem na hardzie. Po to jest forum zeby siebwymirniac spostrzezeniami i uwagami, dzieki za to, kazdy poczyta i oceni! Btw napisalem o jego zagrywkach tez dlatego ze zaczalem czytac opinie ekspertow tenisowych o jego grze, zawsze to robie zanim napisze jaka kolwiek opinie. Po za tym ostatnio z ojcem-trenerem tenisa mocno cwiczyl te zagrania. Powodzenia w typowaniu. Duzych wygranych zycze! Sry za literowki napierdzielam z fonu i na silke lece ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 2,4K

promark

Użytkownik
Nie rozpędzajcie się z tym graniem bo dziś raczej nie pograją chyba że późnym popołudniem albo pod wieczór. Wcześniej nie ma takiej opcji. Nie mówię o tych 3 spotkaniach przewidzianych na kort centralny (Radwańska, Djoko, Federer ) bo jest dach ????
Pada? Jesteś na miejscu czy masz jakąś kamerę ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom