Generalnie rzadko sie udzielam na forum gdyż poziom w dziale tenisowym jest napprawde ,,średni" i czasem ręce opadają co się tutaj wyczytuje.
Coz zapraszamy. Na pewno go podwyzszysz, chociaz zdanie samo w sobie pokazuje jak sie asekurujesz, obawiajac konfrontacji z rzeczywistoscia.
Ogolnie to zabawni sa ludzie, ktorzy boja sie typowac i pisac regularnie analizy, po czym wychodza z przyslowiowych krzakow i udaja wieszczy, takze jeszcze raz zapraszam do analiz.
Popepłniasz nieprawdopodobne gafy w swoich analizach a uważasz sie za Boga tego forum. Pierwsze z brzegu piszesz że Bastad zdegradowali z 250 do rangi challenger a od poniedziałku rusza tam 250 ....
Jak sam widzisz tez jestem nieomylny, co zmiania faktu ze w tamtym, sezonie challengera w Bastad nie bylo, a teraz jest przetarciem przed turniejm glownym.
Nie uwazam sie za alfe i omege. Szanuje kazdy typ, co powtarzam. Czym innym jednak jest typ z analiza, a czym innym zwykle "madrosci" bez typu. Prosze pokaz mi gdzee kogokolwiek skrytykowalem za sam typ...
generalnie mam gdzieś twoją radosną twórczość na tym forum ale jestes tak nieprawdopodobnie irytującym w tym swoim przeświadczeniu o swojej wielkości że aż głowa mała.
Skoro masz gdzies to po co piszesz we wywody? Powtorze raz jeszcze. Nie mam nic do typow, nawet jezeli sie z nim nie zgadzam, bo kazdy moze zagrac wedle wlasnego uznania. Moje opinie sa ewentualnie riposta na wpisy bez typow, jezeli z czyms sie nie zgadzam.
Modów prosze o nie usuwanie tego wpisu gdyż może kogoś uchroni on przed graniem typów forumowego Nikosia Dyzmy. Pozdrawiam
Pisalem milion razy pewnie od dwoch lat, ze kazdy typuje wedlug siebie. Ogolnie wyglaszam ta opinie od srednio 2 lat, ale Ty tu chyba goscisz tylko od czasu, zeby przypomniec o swoim istnieniu na forum.
Piszesz o zjadaniu rozumow. To ja Cie odsylam do tego dzialu "typy na zywo" to zobaczysz kto zjadl rozumu. Nie jestem w stanie powiedziec czy Ty sie tam udzielasz, bo mi sie nigdy w zyciu nie zdarzylo tam czy s.p. "Hyde parku" cokolwiek wpisac. ALe odsylam tam to bedziesz miec porownanie.
Na koniec to ja tam zawsze powtarzam, ze nie ma ludzi nieomylnych, nie da sie wszytskiego trafic, wszyskkiego przewidziec. Tez tak od dwoch lat gdzies. Nigdy nie pisalem dla jakis reputacji, ale zdarzylo sie ze ktos tam czasem podziekowal za typ, albo za turniej przy typie lub w prywatnej wiadomosci. Byly takie serie 22 trafionych analiz z rzedu, na French Open bylp 14 na 15 trafionych typow, tylko nie obwieszczam tego swiatu , bo nie czuje zeby mi to bylo potrzebne.
Do dziś mam dodaną w zakładkach twoją ,,analize" na mecz S.Giraldo i zdania które nawet chciałem zgłosić do forumowego łapu-capu ale mówie nie ma sensu.
Rozumiem, ze Ty trafiles wsyzstkie analizy i typ, ktore podales, tylko ze jeszcze nikt tego nie dostrzegl. Jestes idelanym przykladem tez tego o czym dzis pisalem, ze osobiscie napisalem ponad 1700 postow i mysle ze spokojnie jakies conajmniej 1650 byly analizami z typami, niestety ostatnio jest "boom na madrosci", a nie na typy.
Co moge powiedziec. Od zawsze tez powatrzam. Ja nigdy nie mam problemu wziac dajmy 20-30 ostanich typow z porownac z kimkolwiek bo wtedy bez dyskusji i obiektywnie wychodzi kto jak typuje. Moim zdaniem napisanie, ze kiedys taki czy siaki typ byl do bani jest po prostu slabe. Poszukamy Twoich typow?
P.S. A jak nie bedziesz grac moich typow to przystawie Ci pistolet do głowy ! <dopisze ze to sarkazm na wszelki wypadek>. Zachecam do pisania analiz i pokazania klasy.
Pozdrawiam Nikos Dyzma tego forum.