matsu
Użytkownik
Kurs niezbyt zachęca, jedynie na podbicie już jakiegoś większego ako.Berdych jest mentalnym zerem, Murray jutro bierze bez najmniejszego problemu, można dorzucać na każdy kupon :razz:
Może ktoś coś powiedzieć na temat +3,5 seta? Kurs wychodzi nawet @2.0 na Bet365, a to półfinał, Berdych nie będzie w stanie ugrać jednego seta? W poprzedniej rundzie Murray rozbił Tsongę w drugim secie 6:1 i było już 2:0, a mimo to, Tsonga zdołał dwa sety urwać, tutaj pytanie - Tsonga tak się podniósł z kolan, czy Andy już myślał o półfinale?
EDIT: Czyli jednak nie był w stanie ugrać seta, ciekawe ile bukmacherzy zyskali wystawiając taki kurs
Znalazłem też coś ciekawego, żeby nie było spamu, mianowicie:
Under 10,5 gemu w 1 secie @1.53 Bet365. Patrząc na ostatnie wyniki obu Panów można dojść do wniosku, że tie-break w pierwszym secie jest mało prawdopodobny, a strata serwisu przez Berdycha może wpaść dość szybko. W tym roku spotkali się w Madrycie na ziemi, gdzie Murray był górą 2:0, a pierwszy set 6:3 - przełamanie pierwszego serwisu Berdycha. Berdych w pierwszej rundzie Wimbledonu pierwszego seta wymęczył po tie-breaku, a został w pierwszym secie złamany już na pierwszym serwisie, w drugiej wygrał 6:4 (później do 1 i do 2), w trzeciej rundzie wygrał 6:4, z kolei w 1/8 z Vaselym pierwszego seta przegrał 6:4 przegrywając pierwszy swój serwis, w 1/4 także wymęczył w tie-breaku, przegrywając swój serwis zaraz po przełamaniu, a wygrywając dwa następne sety do 3 i do 2. Wnioski typowo statystyczne, nie miałem okazji oglądać obu Panów w grze, więc liczę, że ktoś się odniesie do moich spostrzeżeń, z których może wynikać, że pierwszy set Berdychowi nie leży i jeśli Murrayowi siądzie początek meczu to powinien się po Berdychu przejechać.
@EDIT: A tutaj
Rano poszukałem jeszcze ciekawych opcji i znalazłem DW 0:3 @ +/- 1.6, z kolei under 33,5 gema @2.23 (moim zdaniem było value), ale nie napisałem tego przed meczem, więc teraz to sobie można pisać, niemniej jak w masło