>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon '14 - turniej główny mężczyzn

Status
Zamknięty.
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Bednarek T. / King V. - Mirnyi M. / Chan H-C. @ 1.40 10/10 bet-at-home
Mirny z Chan moga stworzyc bardzo dobry duet. Chan ostantio byla w dobrej formie , wygrała turniej w Eastbourne pokonujac kilka swietnych par w tym Eranni/Vinci. Mirny wiadome bestia z Białorusii. Klasa sama w sobie.Zaraz po Paesie (6 zwyciestw), najbardziej utytulowany deblista w grze mieszanej (5 zwyciestw). Oboje odpadli juz ze swoich glownych rozgrywek wiec moga w 100% skupic sie na dzisiejszym meczu. Bednarek nie jest jakms wybitnym deblista wiec niewidze tutaj dla niego szans. Na RG Mirny w mikscie odpadl juz w 1 rundzie , tylko dlatego ze trafili na pare Mladenovic/Nestor. Teraz niewyobrazam sobie wtopy z &quot;Polaczkiem&quot;
Nick Kyrgios - Jiri Vasely @ 2.00 6/10 Bet365
Uwazam ze Vesely na chwile obecna jest bardziej poukladanym tenisista z duzo wiekszymi mozliwosciami. Czech zagral swietny mecz z Monfilsem i twardo trzymal swoje podanie prawie przez caly mecz. Monfils wiadome walczak i showman wiec udalo mu sie odrobic straty i wyrownac na po 2 w setach ale dopiero po 2 tb. Niewle brakowalo a Vesely wygralby ten mecz 3-0 w setach! :eek: W 5 Czech znow polamal i bylo po zabawie. W 1 rundzie odpoczywal poneiwaz Estrella poddal mecz w 1 secie. Kyrgios mial problemy z Robertem dajac 12 szans na przelamanie. Francuzowi Gaske dal az 16 szans na przelamnie z czego 8 z nich to byly pilki meczowe.Kyrgios awans do 3 rundy zawdziecza dzieki walecznosci ale bardziej dzieki szczesciu. Czech Moim zdaniem powinen byc faworytem tego meczu.
Peya/Soares - Klizan/Thiem @ 1.25 10/10 bet-at-home
Tylko w BAH jest taki potezny kurs na Peya/Soaers. Inne buki daja na nich mniej niz 1.20. Widze tutaj pewna wygrana faworytow no bo niema zadnych powodow zeby im nie ufac. Ostatnie 2 lata to bilans na trawie 17/3 . 4 finaly w tym 2 wygrane w turniejach ATP na kortach trawiastych toz przed Wimbledonem. O przeciwnikach nie bede sie wypowiadal bo niema o czym.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Kubot ( +2,5 seta ) 1.98 4/10
Ciężki mecz do wytypowania. Obaj w miarę dobrze czują się na trawie, choć paradoksalnie, Kubot chyba trochę lepiej. Raonic ma mega serwis, ale i ten serwis da się czasami przełamać bądź przetrzymać. Kubot jest zdeterminowany, widać, że długo oczekiwał na tegoroczny Wimbledon. Ciężko przewidzieć wynik, ale Kubot z jego klasycznym serve &amp; volley ma duże szanse urwania co najmniej jednego seta.
Kyrgios 1.87 4/10
Kyrgios zrobił na mnie świetne wrażenie w meczu z Gasquetem. Obaj młodzi zawodnicy z dużym talentem, natomiast szczerze mówiąc Kyrgios wydaje mi się bardziej wszechstronny. No i opanowanie i zimna krew jaką pokazał w meczu z Gasquetem - wielki szacunek. Wielu starych wyjadaczy by tak nie potrafiło.
Osobiście cenię Veselyego, ma świetny serwis, przebija się powolutku do czołówki...ale sądzę, że KYrgios ma więcej odpowiediz na Niego niż odwrotnie.
Isner 2.34 6/10
A dlaczego nie? Mecz będzie po stukroć wyrównany, z 2 tie-breaki conajmniej jak się spodziewam, a dlaczego Lopez jako faworyt? Ciężko ocenić. Nagle niby się obudził po dwóch latach tenisowego marazmu i jest tak faworyzowany. Obaj Panowie grę opierają na silnym serwisie i dalej to już się toczy. Szczerze, jak dojdzie do 5 seta to bałbym się powtórki z meczu Isnera z Mahutem...tymczasem tutaj kurs na Amerykanina zdecydowanie za wysoki, sądzę, że warto spróbować.
Robredo 2.25 4/10
Jak już mówiłem, uwielbiam stawiać na Robredo w momencie kiedy nie gra na cegle, bo jest znacząco niedoszacowany kursowo. Robredo to stary wyjadacz, sprytny jak diabli. W polu ma niesamowicie dużo więcej do zaoferowania niż nasz Polak niestety. Wystarczy, że Jerzemu nie będą wchodziły serwisy i może mieć naprawdę ciężko...
Kubot/Lindstedt 1.60 6/10
Już mówiłem - w tym turnieju zamierzam do końca stawiać na Kubota z Lindstedtem. Według mnie mają wszelkie możliwości, by nawet wygrać ten turniej. Oboje czują się świetnie na trawie, oboje grają tutaj naprawdę super, Kubot jest w dobrej formie i to widać. Linstedt jest niesamowicie doświadczony.
Wawrinka &amp; Ivanovic 2.07 4/10
Oba mecze okraszone lekkim ryzykiem, ale z szansą ( dużą ) wejścia. Ivanovic, mimo gorącej głowy jest i tak dużo bardziej stabilna w grze niż Lisicki, i w wymianach zazwyczaj też powinna wygrywać. Wawrinka to Wawrinka, ogromny wyrobiony talent, jest w stanie wygrać z każdym. Istomin nie jest zły, ale sądzę, że niespodzianki raczej tu nie będzie

Otrzymane punkty reputacji: +7
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Janowicz J. - Robredo T.
Robredo T. ::: 2,29 ::: Pinnacle ::: 5/10
Janowicz to ma szczęście, że w drabince turniejowej trafia na samych dość niskich zawodników, a tacy jak wiemy nie serwują zbyt dobrze, co jest ich największą bolączką na nawierzchni trawiastej. Pomimo to Devvarman napsuł Polakowi sporo krwi, zagrał 5 setów, podobnie było z Lleytonem Hewittem który nie oszukujmy się ma już swoje lata. Janowicz w tych dwóch meczach popełnił po 60 niewymuszonych błędów, co rok temu właśnie na tym turnieju było nie do pomyślenia.
Teraz Janowicz zagra z podobnym zawodnikiem co w dwóch rundach poprzednich, również nie za wysoki, bez mocnego serwisu, ale za to sprytny i bardzo doświadczony, co myślę, że to właśnie zaowocuje w końcu zwycięstwem Hiszpana. Jak na razie Tommy pomimo, że preferuje raczej nawierzchnie ziemne to na Wimbledonie gra bardzo solidnie. Pewna wygrana z Lacko i z Mannarino który potrafi grać na trawie.
Jak sobie poradzi Janowicz przeciwko jednoręcznemu backhandowi? To jest właśnie pytanie klucz odnośnie tego meczu. Bo jeszcze punkty z forehnadu Janowicz potrafi zdobywać, to jak będzie sobie radził przeciwko Robredo? Przekonamy się już dzisiaj.
Wynik: 2:6 4:6 7:6(5) 6:4 3:6 ✅ @Edit: Panie Robredo to powinno się skończyć w 3 setach!

Otrzymane punkty reputacji: +20
milanista_12 54

milanista_12

Użytkownik
Lopez - Isner

Spotyka się 2 zawodników którzy przede wszystkim bazują na serwisie , niewątpliwie gra Lopeza jest bardziej urozmaicona i osobiście bardziej cenie tego zawodnika . Myślę że jego slajs na pewno będzie sprawiał problemy Amerykaninowi.Nawierzchnia na pewno faworyzuje Hiszpana jest na niej bardziej ograny (szczególnie ostatnimi czasy) i tutaj mamy paradoks czy tak duża częstotliwość gry przed Szlemem okaże się dobrym rozwiązaniem ? Myślę że ma to swoje pozytywy ale też i negatywy , z pewnośćią Lopez w tamtych turniejach pokazał swoją wartość i to że pasuje mu grass , natomiast aspekt wydolnościowy pozostaje zagadką , jak wiemy Feliciano to tenisista nie należący do młodego pokolenia . H2H 2:1 dla Johna ale trzeba zaznaczyć że panowie nie grali ze sobą jeszcze na korcie trawiastym . Oboje wygrali swoje 2 poprzednie mecze bez straty seta ba Isner nie stracił ani razu swego serwisu , a Lopez oddał go tylko raz .
Uważam że mecz będzie bardzo zacięty , chyba nikt nie wątpi że sety będą się przeciągać , Obaj mają doświadczenie gry w Tb więc uważam że mecz przeciągnie się przynajmniej na 4 sety i polecam wam pogranie zdarzeń :

o 3.5 seta 1.44 Bet365 ✅
o 45.5 g 1.8 bet365 ✅

Powodzenia !:cool:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Robredo - Janowicz 1.75 6/10 pinnacle marathon⛔
Robredo nie przekonuje mnie na grassie. Lacko i Mannarino to zadni rywale i zaden wyznacznik formy. Tommy podczas sezonu na cegle zaprezentowal sie marnie. Trzecia runda to jest maks i przegrywal z Cilicem, Kohlschreiberem, Isnerem, Bautista Agutem, Raonicem, Giraldo. To nie jest top5 rankingu ATP. Wygrywal raczej z cieniasami typu Ward, De Schepper, Monaco, Goffin, Benneteau, Matosevic. Na cegle tacy rywale nic nadzwyczajnego. Janowicz troche szarpie gra ale z Hewittem pokazal kawalek dobrego tenisa. Szczegolnie w piatym secie. Wiadomo, ze dwie 5-setowki to troche zmeczenie jest ale to mlody chlopak, szybko sie regeneruje. Widac, ze mu zalezy po gestach. Nie ma zadnej olewki, fochow, robi co moze zeby wygrac.

Otrzymane punkty reputacji: +16
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Milos Raonic - Łukasz Kubot @7,94⛔⛔ Pinnacle straszny mecz w wykonaniu Kubota
Niektórzy podchodzą do tego meczu bardzo asekuracyjnie stawiając +2,5s itp., ja tutaj gram odważnie czysto Kubota bo to co obecnie zaczynają oferować buku to ich pomyłka, z której należy skorzystać.
Trawa to inna specyfikacja gry, Raonic nigdy nie istniał na tej nawierzchni i 3rd runda to chyba jego najlepszy wynik na Wimbledonie. U naszego rodaka to główny turniej w kalendarzu, w którym co roku ma świetne wyniki, rok temu 1/4. s&amp;v to świetna taktyka na trawe i Raonicowi będzie bardzo ciężko mijać Łukasza, który gdy nadarza się okazja biegnie do siatki. Oczywiście będzie to pojedynek również na serwis. W wymianach również przewaga Łukasza, musi tylko unikać zabójczego fh ze strony Kanadyjczyka i większość piłek posyłać mu na jego bh. Poruszanie się po korcie również po stronie Polaka.
Moim zdaniem obecnie ogromne value po stronie Kubota.

K 0

kamilwln

Użytkownik
Raonic - Kubot DW 0-3 @ 21 Bet365 DW 1-3 @ 17 Bet365
Kursy na dokładny wynik w stronę Łukasza przeogromne.Ale czemu by nie sprubować.
Polak gra właśnie na swojej ulubionej nawierzchni i z pewnością będzie robił wszystko żeby pokonać Kanadyjczyka. Raonic na trawie nie czuje się tak pewnie jak na innych nawierzchniach.Napewno serwis po stronie Raonica, ale gra przy siatce zdecydowanie po stronie Kubota. Kubot w tamtym roku dotarł do ćwierćfinału, więc czemu nie miałby by tego powtórzyć w tym roku. Jeżeli będzie trzymał swój serwis i znajdzie sposób na podanie Raonica widzę tu zwycięstwo Polaka w 3 lub 4 setach. Napewno warto sprubować takich kursów . Powodzenia Łukasz ????

K 0

kamilwln

Użytkownik
Kyrgios - Vesely DW 0-3 @ 5,75 Bet365
Owszem, Australijczyk zagrał super mecz z Rysiem i wygrał po 5 setach braniąc przy tym kilka piłek meczowych. Napewno ten mecz odbije mu się w nogach. Zawodnik solidny, ale popełniający jeszcze dużo niewymuszonych błedów. Przyjdźmy do Czecha. Według mnie z meczu na mecz będzie on grał coraz lepiej. Mecz z Monfilsem to praktycznie jego pierwszy mecz na trawie w tym roku(ponieważ w 1 rundzie Estrella skreczował przy wyniku 5-1 w 1 secie). Myślę że po 5 setówce z Monfilsem Jiri ograł się już na trawie i widać że ta nawierzchnia mu sprzyja. Serwis o wiele lepiej trzyma Vesely niż Kyrgios. Myślę że dużo ludzi podnieciło się Nickiem, a tak naprawdę dzisiaj zobaczą, prawdziwą szkołe bicia jaką dostanie Australijczyk. Gram zdecydowanie na Veseliego i liczę na wygraną w 3 setach .

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Dla Janowicza Wimbledon to spora okazja na podtrzymanie rankingu, tym bardziej że połowa sezonu za pasem ,a niestety wyniki i forma to &#39;obraz nędzy bez pieniędzy&#39;. Z Hewittem momentami wyglądał nieźle i nie bał się przede wszystkim ryzykować. Klocki układanki zaczęły wskakiwać powoli w swoje miejsca. Za dużo jednak podwójnych błędów i skróty nie do końca przygotowane, a całość gry Janowicza była do bólu przewidywalna i zabrakło być może trochę instynktu Lleytona w 5 secie , a mógłby zaliczyć
kolejny powrót z 2:0 do kolekcji. Dziś do spółki kolejny weteran na drodze Juriego i tutaj może być znacznie trudniej, tym bardziej że Robredo to tenisista o nieco lepszych warunkach fizycznych od Hewitta, potrafi być do bólu regularny i poza cegłą , gdzie osiągał chyba najlepsze wyniki w karierze - odnajduje się na szybszych kortach. Jeśli Janowicz nie poprawi dziś swojego serwisu, nie utrzyma regularnego &quot;oddechu&quot; , to Robredo z głębi kortu będzie wiódł prym i zgarniał masę punktów. Nie można też zapominać o jego świetnych 5-setówkach sprzed roku, a to tylko przemawia na korzyść Hiszpana biorąc pod uwagę skłonności Jurka do
maratonów.

Jerzy Janowicz - Tommy Robredo [2,02] PinnacleSports ✅ (2-6, 4-6, 7-6, 6-4, 3-6)

Otrzymane punkty reputacji: +24
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Swoją droga ja rozumiem, że jest mundial, że interesują Wasz ciekawsze mecze, albo mecze Polaków jak Kubota z Raonicem, albo Janowicza z Robredo, ale czy ktoś z Was oglądał na tym turnieju Bolelliego? Gość jest o krok od wyeliminowania Nishikoriego ???? .
???? Djokovic N. - Tsonga J-W.
Tsonga J-W. +2,5 seta ::: 2,07 ::: Pinnacle ::: 3/10
Typ obarczony jest delikatnym ryzykiem, a czemu? Bo jeżeli Francuz zagra taką żenadę jak podczas turnieju French Open gdzie wygrał zaledwie 6 gemów przez 3 sety to ten mecz równie dobrze może skończyć się wynikiem 3:0. Patrząc na pozostałe ich pojedynki podczas turniejów wielkoszlemowych to były to dość zacięte mecze. Pamiętny Roland Garros 2012 gdzie Francuz miał bodajże 4 bądź 6 match pointów, na Wimbledonie 2011 roku gdzie Djokovic był nie do ruszenia rozegrali 4 sety, Australian Open 2010 to mordercza 5 setówka, również w roku 2008 w Melbourne padły 4 sety.
Serb jakoś stracił ten swój blask geniuszu i dawno nie wygrał jakiegoś szlema. Nos mi podpowiada, że w tym meczu może paść niespodzianka (albo w następnym prawdopodobnie z Cilicem bądź Chardym). Tak jak Tsondze nie ufałem przed turniejem przez pryzmat słabych wyników, to jednak mecz z Melzerem i Querreyem potwierdził, że jednak tutaj Tsonga &quot;powalczy&quot;. Może jakby mecz z Amerykaninem nie był przełożony na drugi dzień to kto wie jakby się potoczył ten tenisowy spektakl? Ale w sporcie można sobie gdybać do rana co by było &quot;gdyby&quot; (patrz mecz Brazylia - Chile). Tsonga to masywny chłopak, dobrze serwuje, a forehand jest w jego ręku niczym cep polskiego średniowiecznego rolnika.
Zaczyna się drugi tydzień turnieju (walka o ćwierćfinał), a jak eksperci mówią, że mecze na przełomie 2 tygodnia gry są najgorsze (dla zawodników) to widocznie coś w tym musi być. To nie jest kurs 1,60 tylko ponad 2,00 więc moim zdaniem warto. Powodzenia!
Wynik: 6:3 6:4 7:6(5) ⛔

lipex 349

lipex

Użytkownik
Lopez - Isner
Typ: Lopez
Kurs: 1.72 (niestety nie rozpieszcza mnie Bet365, bo można znaleźć po 1.8)
Stawka: 8/10
Analiza: Dzisiaj to będzie mój konik, na który planuje wydać trochę pieniędzy ze swojego budżetu. Spotyka się Lopez z Isnerem, czyli na pewno możemy liczyć na krótkie gemy z duża ilością asów. Ale ja jestem zdania, że taki układ będzie odpowiadał bardziej Lopezowi. Isner nie radzi sobie z dłuższymi wymianami. Jego wygrane punkty podczas przyjmowania serwisów to ostatnio: 27%, 24%, 21%, 29%, 28%. Nawet ze słabszymi zawodnikami jak Herbert czy Delbonis. Nieminen wielce nie popisywał sie serwisem w swoim meczu, podtrzymując tylko niezły poziom pierwszego serwisu, a i tak Isnerowi było ciężko okiełznać go. U Lopeza to wszystko wygląda zupełnie inaczej. Bardzo dobry serwis i o niebo lepsza sprawność oraz wymiany. Jego punkty z podań rywali to: 33%, 35%, 38%, 29%, 30%. Z Berdychem i Chardym, którzy mają również bardzo dobre serwisy, punkty z ich podań to odpowiednio: 34% i 38%, a to bardzo dobry wynik przy tego typu graczu. Sądzę, że z biegiem czasu Lopez będzie coraz więcej podań. Isner zagrał można powiedzieć kapitalny mecz z Nieminenem pod względem serwisów, ale w niedawnych spotkaniach potrafił oddawał po kilkanaście breakpointów na mecz, których nie wykorzystywali rywale, a może wykorzystać lepiej dysponowany Lopez. Lopez jest w dobrej formie: Gasquet, Stepanek, Querrey, Berdych - to zawodnicy z wysokiej półki, których rozprawił Lopez. Isner nie jest na wielkiej fali i sądzę, ze tutaj Lopez może okazać się dużo lepszym zawodnikiem.
EDIT: I jescze jeden jak dla mnie plusik dla Lopeza, bo będzie miał pierwszą przerwę od ponad dwóch tygodni, grał co 2-3 dni a nawet częściej. Dodatkowo Bet365 zrobił handi -1,5 przy stawce 2.0 na Lopeza, co dla mnie jest świetnym wynikiem. Isner przy 25% odebranych piłek nie ma opcji, zeby wygrał seta inaczej niż 7:6, Lopez natomiast jest w stanie wygrać i w tie-breaku i po przełamaniu. Jutro Lopez pokazuje klasę! Trzymamy ostro kciuki, bo za dużo kasy włożyłem już w niego :smile:

Wawrinka - Istomin

Typ: over 3,5 seta
Kurs: 1,53
Stawka: 7/10
Analiza: Tutaj krótsza analiza, ale chyba bardzo wymowna. Wawrinka w średniej formie, nie pokazuje niczego wielkiego od kilku tygodni i tutaj nie liczyłbym na wielką zmianę. W ostatnim meczu 49% pierwszego podania i gdyby nie to, że Lu nie jest wielkim zawodnikiem i nie umiał tego wykorzystać, moglibyśmy mieć sensację. Istomin w niezłej formie, z bombowym serwisem. Dwa razy więcej winnerów od niezłego Tusunowa i bardzo dobra gra w ostatnim meczu z Reisterem. Myślę, że Istomin zgniecie Wawrinkę w którymś z Tie-breaków i tak wygra uprawgnionego seta a może i pokusi się o niespodziankę.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon
Spotkanie: Gucionne/Hewitt -
Kubot/Lindstedt
Typ: 2
Kurs: 1.5
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Na jutro z tenisa taki typ. A dlaczego? Bo Kubot bardzo dobrze gra na trawie, najlepiej się czuje na tej nawierzchni. Tak samo jego partner. Też lubi trawe, bardzo doświadczony jest to deblista.
Przeciwko nim dwóch australijczyków. Hewitta nie trzeba przedstawiać. Natomiast Guccione to 2 metrowy kolos z bardzo mocnym serwisem.
Jednak z Kubot z Lindstedtem są bardziej doświadczonymi deblistami. Na swojej ulubionej nawierzchni i to w Wielkim szlemie, w tak czesnej fazie turnieju nie powinni przegrać. Polecam.

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Naszla mnie wena to cos naskrobie ???? Wrzuce tutaj razem typy zarowno ATP jak i WTA bo nie beda to single, a jak nie mozna tak to usuncie, tylko pozniej nie placzcie, ze GRUBY nie daje zarobic:razz:
Cilic-Chardy ----&gt;1.3✅✅✅
Safarova-Smitkova ----&gt;1.22✅✅✅
Radwanska-Makarova--&gt;1.28⛔????⛔
ako: 2.04 paddypower
Omijam takie kursy szerokim lukiem, ale prawde mowiac patrzac na jutrzejsze mecze jedynymi dogami wg mnie, ktore moga sprawic niespodzianke to Bolleli, Strycova i Peng. Pierwszy mecz, obaj panowie dobry serwis, ale chyba jednak umiejetnosci i caloksztalt po stronie Chorwata, mecz bedzie pewnie dlugi a gemy krotkie:grin: Safarova jest dla mnie tutaj lokata, kompletnie zaden argument nie przemawia za jej rodaczka, jest w tej rundzie bo dostala bardzo latwa drabinke(Hsieh, Vandeveghe czy Jovanovski), natomiast Safarova(Goerges, Hercog, Cibulkova wszystkie mecze 2-0). Czas na nasza rodaczke, runde wczesniej gralem handi na DeBrito jednak Aga pokarala mnie i ja niemilosiernie, udowadnia kolejny raz, ze ten jej &quot;madry&quot; tenis idealnie pasuje do tej nawierzchni, co do Rosjanki, to jezeli nie bedzie jej siedzial serwis to za duzo z Polka tez nie ugra, H2H 3-1 dla naszej ????
Wawrinka-Istomin ----&gt;1.4✅✅✅
Bouchard- Cornet ----&gt; 1.4✅✅✅
ako: 1.96 paddypower✅✅✅
Zaczne od Kanadyjki, bardzo duzyyyyy progres w ostatnim czasie zrobila Gienia. Naprawde dobrze sie ja oglada, zaczynajac na serwisie konczac na uderzeniach koncowych. Cornet wyeliminowala &quot;faworytke&quot; czyli Serene W. ???? Standardowo nie ma co popadac w hurraoptymizm, bo Cornet potrafi pokonac zawodniczki formatu Williams by w kolejnej rundzie zaliczyc blamaz. Mysle, ze mecz bedzie wyrownany, ale nie widze innej opcji niz zwyciestwo Kanadyjki.
Mecz Stana napewno bym odpuscil, gdyby to nie byl wielki szlem, a wszyscy doskonale wiemy jak Szwajcar potrafi sie spiac na wielkie imprezy. Istomin to strasznie dziwny zawodnik, niby posiada wszystko co nalezy, aby odnosic sukcesy ale nie moge sobie przypomniec jakiegos lepszego rezultatu nie mowiac o jakims spektakularnym wyniku:grin:
Na sucho jeszcze bo skonczyla mi sie wena. Napewno warto sprobowac Bolleliego⛔⛔⛔ kursy w granicach 3, a widzialem go na Wimbleonie zarowno w singlu jaki i deblu i moge smialo powiedziec, ze wyglada solidnie. Widzialem, ze juz ktos wyzej opisal Lopeza✅✅✅, calkowicie popieram ten typ, dobry serwis, slajsami moze operowac kilka godzin bez przerwy:razz: zdecydowanie tak, tym bardziej ze Isner ostatnio nie zachwyca. Wg mnie warto pograc rowniez handi setowe na Strycova✅✅✅ i Peng⛔⛔⛔, a u panow na Mayera +2.5 seta.
Pozdrawiam i powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +8
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Guccione/Hewitt – Kubot/Lindstedt 2 @ 1,57 Bet365
Jak dla mnie różnica par ogromna, na zwycięzców Australian Open taki kurs? Jak dla mnie przesada, możliwe, że bukmacherzy sugerują się ostatnim występem na Roland Garros, lecz jak dla mnie nie ma to znaczenia.
Grając do 3 setów zmniejszają się szansę na niespodziankę, zarówno Kubot jak i Lindstedt przerastają umiejętnościami gry deblowej swoich rywali i myślę, że nie powinni mieć problemów z parą Australijką. Sukcesów na swoim koncie nie mają żadnych, grają przeciętnie dość i nie wróżę im dziś wielkiego meczu.
Para polsko-szwedzka znacznie lepiej się rozumie, grają od tego sezonu dość przypadkowo razem i idzie im to dość dobrze. Jak już wspomniałem wygrane AO, ćwierćfinał RG no to na Wimbledonie też mają szansę na dobry wynik. W pierwszej rundzie wręcz profesorsko pokazali jak się gra duetowi Gonzalez/Giraldo, dziś będzie podobnie.
Po takim kursie naprawdę warto, a wiemy, że skoro the best of five to ryzyko znacznie zmniejszone.

hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Wimbledon 2014
1. Marinko Matosevic - Fernando Verdasco &gt;analiza&lt;
over 3,5s✅ - Matosevic +1,5s✅
2. Milos Raonic - Matthew Ebden &gt;analiza&lt;
under 35,5g✅ - under 36,5g✅ - under 37,5g✅
3. Marinko Matosevic - Jeremy Chardy &gt;analiza&lt;
Matosevic -1,5s⛔
4. Jerzy Janowicz - Lleyton Hewitt &gt;analiza&lt;
over 3,5s✅ - over 41,5g✅
5. Milos Raonic - Łukasz Kubot &gt;analiza&lt;
under 35,5g✅ - Raonic -2,5s✅
Marin Cilic - Jeremy Chardy
Cilic -1,5s @ 1,60 Unibet✅✅✅

VS
Cilic w poprzedniej rundzie gładko 3:0 pokonał Berdycha czego nikt do końca się nie spodziewał. Chardy natomiast po boju w 2 rundzie z Matoseviciem, gdzie moim zdaniem Australijczyk przegrał na własne życzenie, tak zwany &quot;zespół Suareza&quot;, ani jeżeli to Jeremy zachwycił swoją grą w 3 rundzie pokonał Stakhovskiego, gdzie też faworytem był Ukrainiec po wygranej z Gulbisem, który średnio czuje się na trawie.
Panowie spotkali się tylko raz, było to spotkanie na clayu, które wygrał 2:1 Jeremy.
Chorwat to już jednak wyższa półka, co pokazał w meczu z Czechem. Świetnie czuje się na trawie. Może w pełni wykazać swoje walory, jakimi są poruszanie po boisku oraz zwinność. Równie dobre ma podanie, co na trawie jest wielkim atutem. Także jest mocny psychicznie. Cilic na grassie 43/16. W tamtym roku odpadł w 2 rundzie, jednak było to spowodowane kontuzją kolana, i mecz z Schepperem oddał walkowerem.
Francuz natomiast jakoś mnie nie zachwyca. Pięciosetówka z Marinko, potem 3:1 ze Stakhovskim, który po prostu nie miał dnia, a jest dobrym grajkiem na trawie. Chardy na trawie 22/18, czyli nie tak imponująco co Cilic. Rok temu wypadł lepiej od Chorwata, bo odpadł dopiero w 3 rundzie. Jeremy dysponuje dobrze poukładanym forehandem, więcej atutów nie potrafię znaleźć.
Faworytem dla mnie jest Cilic, -1,5s jest bardziej bezpiecznie, niż -2,5s, o którym także rozmyślałem. Chorwat to dobry taktyk, powinien to spotkanie wygrać mentalnie.
Andy Murray - Kevin Anderson
Murray -2,5s @ 1,64 Pinnacle Sports✅✅✅

VS
Szkot gra u siebie. Jest niezwykle zdeterminowany i zmotywowany. Jeden z kandydatów do końcowego triumfu na londyńskiej trawie. Wychowany na trawie gra naprawdę dobrze. W 3 rundzie pokonał gładko Bautiste-Aguta, jednego z objawień tego sezonu. Kevin natomiast wygrał 3:2 z po.ebanym Fogninim. Gdyby Włoch miał lepiej poukładane w głowie, z pewnością wygrałby to spotkanie. Jednym z atutów Andersona jest serwis, jednak lubi popaść w chwilę rozluźnienia i potrafi oddawać gładko swoje gemy.
Obaj panowie spotkali się dwukrotnie, stan pojedynków 1:1. Jednak żadne spotkanie nie zostało rozegrane na trawie. Murray na grassie 77/24, Anderson 27/20.
Murray ma co bronić, i bronić przed własną publiką. Przez cały sezon nie zachwycał, przyszła trawa i od razu ożył. Do tej pory nie przegrał jeszcze seta, a przeciwników wciągał nosem. Zdecydowany faworyt tego spotkania. Przewiduje gładkie 3:0, a kurs fajny. Razem z Ciliciem można skleić fajnego dubla. Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Kubot/Lindstedt + Cilic
ako 1,95 ⛔⛔
Unibet

Co do debelka polsko szwedzkiego to juz chyba wszystko było napisane powyżej, grają świetny tenis ćwierćfinał RG i zwycięstwo w AO to nie przypadek myślę że tu na Wimbledonie mogą powalczyć nawet o zwycięstwo.

Cilic z Berdychem grał na bardzo wysokim poziomie widać że jest w dobrej formie i dobrze mu się gra na trawie. Jeśli utrzyma dyspozycję ze spotkania z Czechem to nie będzie czego zbierać po francuzie ????

Dwa najpewniejsze typy na dzis moim zdaniem ????
Powodzenia

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Coraz częściej pojawiają się wpisy, że Kuboty grają świetny tenis...Świetny tenis to oni grali podczas AO, który wygrali. Ale potem ? Nie chcę przesadzać, ale grali słabo. Podczas RG w spotkaniu z Grothem i Golubevem to już w ogóle była cienizna totalna, ale to szczególnie Szwed zagrał słabo. Nie mówię, że typ nie wejdzie, ale pisanie o tej parze, że gra ostatnio świetny tenis to jest spora przesada...

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 0

dejva199292

Użytkownik
Witam! Na dziś znalazłem 3 moim zdaniem dość &quot; pewne&quot; mecze, które chciałbym zagrać :
Wawrinka : Istomin 1
Cilic : Chardy 1
Klizan/Thiem : Peya/Soares 2
Co sądzicie o tych trzech meczach?
Ponadto do tego dołożyłbym mecz kobiet :
Smitkova : Safaraova 2

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Cilic + Wawrinka-Istomin over 3,5 sets + Kubot/Lindstedt
AKO : 3,35
Bet365
Ja zagram dzisiaj takie AKO.
Wydaje mi sie, że wszystkie typy są dość dobrze przemyślane i w miarę pewne.
Do tego śmiało można powiedzieć, że większość została również powyżej dobrze omówiona.
Według mnie zaczynając od meczu Wawrinki over 3,5 seta powinien spokojnie wejść.
Panowie spotkali się na Wimbledonie w 2010 roku i tam był cieżki 5 setowy bój.
Dzisiaj patrząc na przeciętną bądz co badz formę Wawrinki uważam, że Istomina stać na urwanie seta.
W deblu temat Kubota i jego partnera został powyżej bardzo dokładnie omówiony.
Zgadzam się z wiekszością opinii. Myśle, że powinni dziś spokojnie przejść dalej.
Marin Cilic w tym sezonie gra bardzo dobry tenis. Jego ostatni mecz i zwyciestwo 3:0 nad Berdychem z pewnoscia dalo duzo powodów do zadowolenia jego fanom.
Z drugiej strony Chardy, który w dwóch poprzednich meczach i z Matoseviciem i z Stachovskym był raczej skazywany na odpadniecie. Jest jednak dalej i gra na tym turnieju również bardzo dobre zawody.
Ja jednak uważam, że w tym momencie już nadszedł koniec i dziś Cilic nie powinien mieć wiekszych kłopotów.
Ja spróbuje zagrać wszystko na AKO co daje bardzo dobry kurs.
Oczywiscie bezpieczniej wszystko puscic jako single.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Ok, kilka typów na dzisiaj:
Isner vs Loper - Liczba setów - over 3,5 @ 1.5
Cięzko mi uwieżyć w zwycięstwo któregokolwiek z Panów w 3 setach. Jestem epwien, że będzie tutaj jakiś TB, ale kurs jest 1,1 więc idzemy w tą stronę. Obaj bazują na seriwsie więc prawdopodobnie zobaczymy kilka TB, tam jest to w sporym stopniu loteria ale uważam, ze Lopez jako bardziej kreatywny zawodnik wygra cały mecz. Nie zmienia to faktu, że Isner powinien się postawić i chociaż jednego seta ugrać.
Wawrinka vs Istomin - 2 @ 3.29
No dobra, to było ciu za duże ryzyko

Denis na trawie jest groźny, Wawrinka też niczego sobie, ale szwajcar od dłuższego czasu mnie nie porywa. Zdecydowanie więcej bym sie po numerze 3 spodziewał. Obydwaj poradzili sobie podobnie ze swoimi przeciwnikami, strata seta z Lu przez Stana to jednak trochę gorzej niż Istomina z Tursynovem. Mecz dość ciekawy, nie zaprzeczę, że faworytem jest Stan ale Denis według mnie ma wystarczająco duże szanse aby zaryzykowac za małą stawkę po takim kursie.
Myślę, ze podobnym ryzykiem jest opatrzony typ (lub nawet mniejszym):
TB - No @ 2.78
Ale tutaj już strzał w dziesiątkę!

Panowie mieli po jednym TB w 7 setach które rozegrali. Wydaje mi się w związku z tym, że szanse na wejście są dość dobre ;)
Djokovic vs Tsonga - DW 3:0 @ 1.86
Jak mówiłem, Tsonga mnie nie zachwyca. Już miał kilka okazji aby odpaść i teraz przeciwko Djoko te szanse są bliskie 100%. Novak może nie jest gigantem trawy ale powinien sobie poradzić z, według mnie, słabo grającym francuzem. Typ w sumie dość ryzykowany ale kurs jest niczego sobie, według mnie adekwatny!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom