>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wimbledon '13 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Sabine Lisicki - Francesca Schiavone 1 @1,40 ✅
Ja bym tu wystawił kurs w okolicach @1,20. Magia nazwiska Schiavone działa, lecz pamiętajmy o nawierzchni. Francesca to specjalistka od claya, natomiast piękna Niemka specjalizuje się w grze na trawie. Mimo że nie jest tuzem touru, potrafiła dojść nawet do półfinału na kortach Wimbledonu (2011 r.). Atutem Sabine jest mocny serwis, który dobrze ulokowany w korcie nawet nie pozwoli Włoszce na rozwinięcie swoich umiejętności... lekkoatletycznych ;) Forma w ostatnich turniejach też wskazuje na Lisicki - pobieram! ????

Anastasia Pavluchenkova - Tsvetana Pironkova 2 @1,78 ✅
Tutaj mecz już bardziej wyrównany, ale za to kurs o wiele bardziej tłuściutki. Młoda Rosjanka ostatnio miała jakieś problemy ze zdrowiem, od RG nic nie grała. Nie miała więc czasu na przestawienie się na grass, na którym od początku kariery radzi sobie dość przeciętnie. Nieco starsza, choć też młoda Bułgarka za to specjalizuje się w grassie. Potrafiła nawet sensacyjnie dość do półfinału Wimbledonu (dorosłego!), gdzie w pozostałych Wielkich Szlemach zatrzymuje się zazwyczaj w okolicach drugiej rundy. Kurs wygląda fajniuchno, i można spróbować bez wyrzutów sumienia pograć na Pironkovą.

Otrzymane punkty reputacji: +12
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Co do Halep zgadzam sie w 100%.
Govortsova na trawie grać nie potrafi. Wystarczy spojrzeć na wyniki z ostatnich lat z tej właśnie nawierzchni.
A Halep czuje się na trawie znakomicie w tym roku. Co prawda wynik z poprzednich lat nie ukazują tego, ale w tym roku Rumunka gra bardzo dobrze.
Ważna aspekt to równiez H2H. 2-0 na korzyść Halep. Co prawda oba mecze rozegrane na nawierzchni twardej, jednak w głowie Białorusinki będzie siedzieć to, że po drugiej stronie jest rywalka z która gra się jej ciężko.
psotnick opisał resztę ja podpisuję się pod typem:
Under [email protected] Unibet

Medina - Peng [email protected] Pinnacle
Medina i trawa? Niezbyt mi sie to widzi. Wiadomo, coś tam pogrywa, ale żeby miała wygrać z Peng, która na trawie radzi sobie bardzo dobrze? Jeżeli się przez dwa ostatnie lata dochodzi do 4r Wimbledonu to coś trzeba na tej trawie grać.
Medina znacznie lepiej sobie radzi na nawierzchni ziemnej, tam przecież Hiszpanów uczą grać.
H2H 3-0 na korzyść Chinki. Co prawda na trawie się jeszcze nie spotkały, ale sytuacja analogiczna jak w meczu Halep.
Przez chwilę niepokoiło mnie to, że Peng nie rozegrała jeszcze meczu na trawie w tym roku, jednak jak spojrzałem w statystyki z poprzednich lat to rok temu również nie rozegrała meczu na trawie przed Wimbledonem, a wynik był bardzo dobry. Jak widać to jej sposób na przygotowanie się do turnieju w Londynie i wychodzi na tym bardzo dobrze.
Dwa lata temu Chinka odpadła z Sharapova, rok temu z Kirilenko po walce, nie widzi mi się aby w tym roku miała odpaśc z Mediną i to w pierwszej rundzie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
D 5

degusto

Użytkownik
Kurs powinien być 1.33 ??? Te dwie zawodniczki grały już ze sobą i dwa razy Cepelova wygrała. Co prawda nie na trawie ale i tutaj Cepelova potrafi grać. Wygrała kilka lat temu juniorki australian Open w deblu. Kursy jak dla mnie powinny być wyrównane gdyż zdecydowanego faworyta jak piszesz nie ma ...
A oglądałeś Kristine na trawie w tym roku?
Na innych nawierzchniach to jej siostra jest tą lepszą, na grassie jest zupełnie inaczej, i to nawet nie dlatego, że w bezpośrednim pojedynku wygrała Kristina.
Zaufaj mi - wiem co piszę.
Inna sprawa, że kursy już ostro pospadały.
Podobnie z Kimiko Date Krumm.
Co sprytniejsi obie panie pograli zawczasu. ????

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
Zakopalova - Hantuchova

Jedno z dzisiejszych spotkan podczas turnieju pan w Wimbledonie bedzie to pojedynek miedzy Klara Zakopalova a Daniela Hantuchova. Obie zawodniczki niewatpliwie na przestrzeni ostatnich tygodni zawodza jednak to wlasnie Daniela z dobrej strony pokazala sie nie tak dawno i to ona powinna osiagnac tutaj wygrana. Zakopalova obecnie zajmuje czterdzieste trzecie miejsce w rankingu WTA. Podczas obecnego sezonu rozegrala tylko jeden turniej na trawie w Eastbourne. Gdzie to przegrala mecz z Safarova 2-0. Chociaz umiala powalczyc z swoja rywalka to jednak w decydujacych momentach nie umiala sie jej przecistawic. A przeciez w ostatnim czasie ta zawodniczka nic nie pokazuje. Poniewaz kolejno w Madrycie, Pradze, French Open oraz Nürnberdze odpadala w pierwszych rundach gdzie to miala w dodatku problemy z wygraniem seta. Daniela niewatpliwie jest tutaj faworytka po tym jak z bardzo dobrej strony zaprezentowala sie podczas turnieju w Birmingham gdzie to okazala sie najlepsza zawodniczka. A przeciez pokonywala tam niezbyt latwe rywalki jak Schiavone, Vekic czy Robson. Poziom prezentuje podobny co jej rywalka poneiwaz zajmuje czterdzieste osme miejscew w rankingu WTA. Jedynym minusem jest fakt, ze podczas ostatniego swojego turnieju jaki rozgrywala w Hertogenbosch przegrala w pierwszej rundzie poniewaz musiala skreczowac przez kontuzje. Jednak mam nadzieje, ze jest w pelni zdrowa i to tego spotkania powinna przystapic w dobrych natawieniu a wowczas powinna wygrac mecz tym bardziej, ze Zakopalova nie pokazuje nic szczegolnego. H2H 3-1 dla Danieli.

Typ 2 Kurs 1.40 Bukmacher Bet-at-home

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Laura Robson – Maria Kirilenko
Typ: Robson
Kurs: 1,49 | Pinnacle

Reprezentantka gospodarzy nie może zaliczyć losowania do udanych. Już w 1 rundzie czeka ją wielki sprawdzian formy i obawiam się, że nie będzie w stanie przeciwstawić się Marii Kirilenko.
Rosjanka to zawodniczka bardzo dobrze ułożona technicznie i taktycznie. Ma szeroki repertuar zagrać, potrafi dobrze serwować, a do tego jest świetną deblistką. W ubiegłym tygodniu grała w Eastbourne. Odpadła w ćwierćfinale, przegrywając z dobrze tam grającą Wickmayer.
Robson jak już wiele razy pisałem to jest ogromny talent. Niestety dziewczyna ma podobnym problem, do tego, z którym zmagał się Murray. Nie potrafi wytrzymywać presji… Pokazała to na Roland Garros, gdzie mecz z Wozniacki przegrała już w szatni. W Eastbourne ponownie trafiła na polską Dunkę i miał być wielki rewanż, a skończyło się jak ostatnio. Lubię Brytyjkę, ale dopóki ona nie poukłada sobie w głowie, dopóty będzie takie spotkania przegrywać.

T 205

tomz

Użytkownik
Pojedynek C.Garcia-J.Zheng ? Ma ktoś jakieś info do do zdrowia Chinki ? Nie grała nic na trawie w tym roku,nie wiemczy to kontuzja ? Moim zdaniej jest o klase lepsza od francuzki.W wimbledonie była juz w pófninale,w zeszłym roku urwała seta Serenie,bardzo dobrze serwowała.Garcia w tym roku grała na trawie (3xpo 2-0w kwal do Wilmbledonu ale przeciwiczki bardzo słabe.W Birmingam trawifła na trochę bardziej znaną i doświadczoną DellAcquae i już przegrała 2-0.Co myślicie ?

Otrzymane punkty reputacji: +2
oeb 257

oeb

Użytkownik
Govortsova Olga vs Halep Simona
Typ: 1 +6.5 G @1.80 [Bet365]

Ja postawię w tym meczu, że nie będzie jakiejś miazgi. Ogólnie rzecz biorąc zgadzam się z przedmówcami, że Halep w ostatnich tygodniach prezentuje świetną dyspozycję. Dokładniej licząc od sześciu tygodni. Jak na Halep to bardzo długo. Wieszczę, że Wimbledon to będzie już spadek jej dobrej formy (ale czy już w tym meczu?). Wiadomo jak to jest; laska wygrywa dwa turnieje z rzędu, jest mocno nabuzowana aby wykręcić dobry wynik na Szlemie, oczekiwania jej samej, rodaków śledzących zmagania na żywo czy w TV rosną, a co się z tym wiąże rośnie także presja. I okazuje się, że miał być spacerek, a tu nagle przeciwniczka zaczyna coś grać, nie wszystko wchodzi jak w masło, jak jeszcze tydzień temu. I zaczynają się nerwy, a kiedy zaczynają się nerwy to przychodzą również błędy. Govortsovą ostatnio widziałem w meczu z Bartoli na French Open i zrobiła pozytywne wrażenie. Miała już Marion na widelcu, ale spuchła w kluczowych momentach. Dzisiaj nie oczekuję od niej, że wykręci sobie piłki setowe czy meczbole, ale że zobaczę przebłyski tej gry, którą zaprezentowała w Paryżu. Jednak przebłyski nie wystarczą, musi być jeszcze spełniony warunek obniżki formy Halep. Mnie się wydaje, że coś będzie na rzeczy.

✅ 2/6 6/3 3/6

Oprandi Romina vs Riske Alison
Typ: Under 21.5 G @1.72 [Bet365]

Tutaj myślę, że Alison Riske upora się ze Szwajcarką Oprandi w 21 gemach. Do postawienia betu skłoniło mnie info o problemach z prawym ramieniem Rominy. Także to, że w części sezonu na kortach trawiastych Alison prezentuje się bardzo przyzwoicie. Romina Oprandi w tym sezonie trawy nawet nie powąchała. Myślę, że linia underowa spokojnie do pokrycia przez Jankeskę.

⛔ 7/6 (5) 5/7 1/3

Otrzymane punkty reputacji: +8
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis WTA Wimbledon 25.06 17:15
Begu - Torro Flor
typ: 2-0
2,1
Williamhill
Analiza
Drugi dzien Wimbledonu, na rozklad spotkanie Rumunki, Begu z Hiszpanka, Torro Flor. Zdecydowana faworytka spotkania wydaje sie byc bardziej doswiadczona Rumunka. Begu niezle serwuje i wcale nie jest powiedziane, ze najlepiej spisuje sie na clayu, gdyz potrafi grac rowniez ofensywnie. Fakt popelnia przy tym sporo bledow, rowniez serwisowych, na grassie taka gra moze jednak zaprocentowac. Dla Hiszpanki jest to natomiast pierwsze spotkanie na grassie w kobiecym tourze. Torro Flor nie odwazyla sie nawet zagrac przed Wimbledonem w zadnym z turniejow przygotowujacych. To moze oznaczac, ze czuje sie tragicznie na tej nawierzchni kortu i mysle, ze tak wlasnie jest. Doswiadczenie, umiejetnosci gry wszystko przemawia za Begu.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Stephens-Petkovic 1 @1.65
Fajny kurs buki tutaj daly. Stephens trzymie poziom w szlemach w tym roku tj. AO polfinal, FO 4 runda i mylse, ze tutaj smalio jeszcze smignie conajmniej runde. Rok temu Stephens byla na Wimbledonie wlasnie w 3 rundzie, a przegrala w 3 setach z Sabine Lisicki, ktora wtedy grala swietny turniej. Tutaj w 1 rundzie Stephens miala trudny mecz z Hampton, a wygrala i tego samego spodziewam sie w starciu z Petkovic. Niemka serbskiego pochodzenia gra lepiej, ale to wciaz nie jest to. Widzialem tam trocje Petkovic w Nurnbergu. Jest lepiej, uderzenia sa lepsze, ale wciaz brakuje rytmu w grze i to jest ten czynnik, ktory moze zdecydowac. Stepehens atletycznie jest przygotowana zawsze znakomicie. Wytrzymalosc, gibkosc, kondycja i ogolna sprawnosc i poruszanie sie po korcie to na pewno scisly top w damskim tourze. U Petkovic jeszcze tego nie ma. Wiadomo kontuzja Petkovic zrobila swoje i wciaz brakuje moim zdaniem u Petkovic jezeli wlasnie idzie o sposob poruszania sie po korcie. Tutaj trzeba byc przygotowanym na maksa i mysle, ze Stephens ma tutaj przewaga plus wygrany mecz z Hampton, wiec typuje wygrana Amerykanki.

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Bet365
Petra Cetkovska - Caroline Wozniacki
Typ: Caroline Wozniacki
Kurs: 1,36

Karolina zalazła mi za skórę porażką z Hampton, ale mimo to wydaje się być w niezłej dyspozycji. Cetkovska nie jest zawodniczką mogącą na tę chwilę zagrozić Polce.
Wynik: Petra Cetkovksa 2:0 Caroline Wozniacki (6:2, 6:2)
Komentarz: Koniec grania na Wozniacką...

Dobrze wyglądają też:
Gabrine Muguruza - Ekaterina Makarova
Typ: Ekaterina Makarova

Wynik: Gabrine Muguruza 1:2 Ekaterina Makarova (2:6, 7:6(3), 4:6)
Komentarz: Rosjanka w męczacym boju zrobiła to co do niej należało. Hiszpanka to jeszcze melodia przyszłości choć warto już dzisiaj zapamiętać, że im szybsza nawierzchnia tym lepiej jej idzie.

Monica Puig - Silvia Soler-Espinosa
Typ: Monica Puig

Wynik: Monica Puig 2:1 Silvia Soler-Espinosa (6:2, 5:7, 6:4)
Komentarz: Niski kurs, ale udało się...

Eugine Bouchard - Ana Ivanovic
Typ: Ana Ivanovic
Kurs: 1,20

Wynik: Eugine Bouchard 2:0 Ana Ivanovic (6:3, 6:3)
Komentarz: Zgodnie z przewidywaniami kilku osób Kanadyjka odprawiłą piękną Anę. Gratuluje wyczucia tematu. Młodej będę kibicował w kolejnym(ch) meczu(ach).

Ciekawi mnie jeszcze mecz Azarenki z Pennettą. Włoszka w świetnym stylu odprawiła mocno bijącą Baltachę. Cały mecz grała dobrze, mocno i równo. Drugi set to już był popis pięknej Flavii. Kursy na Białorusinkę wcale nie są super niskie, spodziewałem się poniżej 1,1. To pokazuje, że buki również czują niezłą grę Flavii. Zagrać Włoszkę na czystą 2 lub handi +1,5 seta po również niezłych kursach.

K 203

krolwta

Użytkownik
Petra Cetkovska - Caroline Wozniacki Typ: Caroline Wozniacki Kurs: 1,36 Karolina zalazła mi za skórę porażką z Hampton, ale mimo to wydaje się być w niezłej dyspozycji. Cetkovska nie jest zawodniczką mogącą na tę chwilę zagrozić Polce. Eugine Bouchard - Ana Ivanovic Typ: Ana Ivanovic Kurs: 1,20 Ciekawi mnie jeszcze mecz Azarenki z Pennettą. Włoszka w świetnym stylu odprawiła mocno bijącą Baltachę. Cały mecz grała dobrze, mocno i równo. Drugi set to już był popis pięknej Flavii. Kursy na Białorusinkę wcale nie są super niskie, spodziewałem się poniżej 1,1. To pokazuje, że buki również czują niezłą grę Flavii. Zagrać Włoszkę na czystą 2 lub handi +1,5 seta po również niezłych kursach.
IMO nie widze value w tych meczach. Cetkowska ograla Vekic + zazwyczaj gram przeciwko karolajn. a w drugim meczu ana ivanovic niby powinna wygrac, ale jakos tak moze jej sie glowa popsuje ???? GL
// ehhhh, dalem singlowo te niespodzianki za male stawki a czulem czulem. karolajn jak zawsze - kopalnia pieniedzy ???? gienia - klasa

K 203

krolwta

Użytkownik
Navarro - Baroni
Typ: Baroni 1:6 6:3 6:3 // zaczelo sie dobrze...
Kurs: 2,25 bet365
Baroni starsza, bardziej doswiadczona na tej nawierzchni. Oceniam 50/50 wiec coinflipa mozna zagrac for double up. niskie stawki. GL
Cornet-Hsieh
Typ: Hsieh 6:3 6:2 // ...
Kurs:1,57 bet365
Cornet na trawie jest slaba. W pierwszej rundzie ograla z problemami wanie king ktora na trawie rowniez slaba. Hsieh na trawie ma dodatni bilans i spacerek w pierwszej rundzie. Cornet jakos tak zawsze wyglada na zmeczona i troche lubi pogadac, dlatego przegra ???? . GL
Tsurenko - Birnerova
Typ: Birnerova 3:6 4:6 // always for value... daje dziewczyna zarobic ????
Kurs:3,0 bet365
Gram to for value. Tsurenko moim zdaniem nie jest az taka faworytka. Brinerova 5 mecz bedzie grala z racji kwalifikacji niemniej jednak w pierwszej rundzie dawala dobry kurs wiec teraz tez 3,0 jest oplacalne. For value. GL
Stephens-Petkovic
Typ: Stephens
Kurs: 1,61 bet365
Gram na czarna. Ma byc nastepna serena to musi takie zawodniczki jak petko zjadac na korcie. Mysle, ze kurs warty zagrania. GL

eror26 39

eror26

Użytkownik
Buk: Bet365
Mecz: Alize Cornet - Su-Wei Hsieh
Typ: Alize Cornet 6-3,6-2
✅
Kurs: 2.37

Z kobiecych spotkań w oczy rzucił mi się od razu kurs na Alize Cornet (31) z Hsieh (41). W tym spotkaniu zwyciężczyni upatruje właśnie we Francuzce, obserwując jej mecz z wymagającą rywalką jaką była dla niej King widać było że powoli wchodziła na obroty kończąc w trzecim secie rywalkę 6-1. Hsieh rozbiła w pierwszej rundzie rywalkę ale była ona po prostu słaba. Teraz czas na dużo trudniejszego przeciwnika ja jednak odwrotnie do kursów zaryzykuje i postawie na Cornet.

Otrzymane punkty reputacji: +12
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Eugenie Bouchard – Ana Ivanovic
Liczba Gemów
Typ: Powyżej 18.5 @ 1.649 pinnacle ⛔ (6-3 6-3) :kwasny4565: żenująca Ana, to jakim cudem miał być over?! ????
Handicap Gemów
Typ: Eugenie Bouchard +5.5 @ 1.80 unibet ✅

Jedno w tym meczu jest pewne już teraz: będzie na co popatrzeć. Kursy na Ivanovic sporo przeszacowane, bo ani ona wcale nie taka dominatorka na trawie, ani Bouchard już nie taka nieopierzona juniorka. Wręcz przeciwnie, w tym sezonie Kanadyjka radzi sobie bardzo przyzwoicie i już zdążyła zasygnalizować, że drzemie w niej ogromny potencjał, jak przystało na ubiegłoroczną triumfatorkę juniorskiego Wimbledonu (w singlu i deblu). Ana w tym sezonie prezentuje się lepiej, co od razu widać po jej wynikach, bo już nie przegrywa w pierwszych rundach. Niestety o brazu jej formy dopełniają regularne przegrane z topowymi (2x Szarapowa, 3x Aga, Kvitova, Errani), ale też z dużo niżej notowanymi zawodniczkami (Morita, Babos, Ulka). Obie dziewczyny wysokie bazujące głównie na płaskim graniu z kończącym uderzeniem z obu skrzydeł, gry kątowej raczej dużo n ie zobaczymy . Serwis raczej lepszy ma Kanadyjka, mocny i dobrze plasowany, zwłaszcza drugie podanie, które daje jej sporo łatwych punktów (75% po pierwszym i 63% po drugim serwisie). Z kolei wszyscy znamy elementarne problemy Any na linii serwisowej (wyrzut!), które są wręcz niebywałe na tym poziomie. Bouchard ma jeszcze jedną przewagę nad Serbką, mianowicie lubi i potrafi chodzić do siatki (17/20 w pierwszym meczu), co się bardzo przydaje na trawie. Ivanovic cały czas okopana na linii końcowej takiego atutu nie ma w swoim arsenale. Psychika też raczej na korzyść Bouchard, co pokazała choćby w 1 rundzie odwracając mecz w 2 secie. Ana gigantem mentalności nigdy nie była, jeśli jej idzie to nie ma problemu, ale gdy tylko coś idzie nie tak, to najprostsze zagrania są ponad jej siły. Bouchard ma tenis świetnie pasujący do trawy, co pokazała to już w ubiegłym roku na tych kortach , do tego dochodzi zastrzyk pewności po odwróceniu poprzedniego meczu. Moim zdaniem przynajmniej jeden przedłużony set bardzo prawdopodobny, a to pow inno zape wnić przek roczenie linii overu. Podsumowując wszystko wychodzi mi, że to może dużo bardziej wyrównany mecz niż się wydaje, z potencjałem nawet na trzysetówkę.

Otrzymane punkty reputacji: +15
ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Cetkovska-Wozniacki ✅✅ super gladko i przyjemnie
typ: 1
kurs: 3,00
buk: bet365
stawka:6/10
Gratuluje odwagi tym ktorzy poraz kolejny graja w ciemno na Wozniacki po kursie 1,33.Nie wyobrazam sobie postawic na karoline grubych pieniedzy i denerwowac sie w momencie gdy oddaje kolejny raz wygrany mecz,bardzo wazny turniej ,presja wzrasta bo Wozniacka znow musi odowadniac wszytkim ze jest w czolowce i wiadomo jak to sie skonczy...nie jestem w stanie na obecna chwile powiedziec ani jednego dobrego slowa w strone Dunki,jej tenis przezywa straszny kryzys ,ojciec dwoi sie i troi zeby cos zrobic ale poki co dunka skupia sie na golfiscie bardziej niz na karierze zawodowej.W Eastbourne doszla do polfinalu pokonujac Robson i Makarova ogladalem oba spotkania dunka nie musiala nic robic wystarczalo przebijanie na druga strone siatki Robson,Makarova wykonczyly sie same swoimi bledami.W Polfinale zabraklo oczywiscie najwazniejszego czyli chlodnej glowy serwowala na wygranie spotkania i zabraklo 1 punktu aby postawic kropke nad i ,taka zawodniczka jak wozniacki,byla liderka rankingu nie powinna miec problemu w takich momentach a jednak od przegrania najwazniejszego gemu w meczu jej gra posypala sie
Dzisiaj obie panie beda walczyly o 3 runde,cetkovska wraca po dlugiej przerwie jest napewno zmotywowana i glodna zwyciestw,jak na czeszka szkole gry przystalo to typowa ofensorka ,pokonala gladko w 2 setach Done Vekic dla mnie to spore zaskoczenie i znak ze z czeszka trzeba zaczac sie juz liczyc ,od wczoraj kurs spadl z 3,4 na 3,00✅

Otrzymane punkty reputacji: +19
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Marion Bartoli - Christina McHale 1 @1,28
Bez wielkiej filozofii. Bartoli przewyższa McHale w większości elementów tenisowego rzemiosła. Ma lepszą kondycję, mocniejsze uderzenie, regularniejszy serwis i większe doświadczenie. Oburęczny forehand może i jest niewygodny, ale sprawia że piłki latają z dużo wyższą prędkością, z jaką drobna Amerykanka sobie nie powinna radzić.

Petra Kvitova - Yaroslava Shvedova 1 @1,42 ZWROT
Petra to już na pewno nie ta Petra która zwyciężała w Wimbledonie. Od tamtej pory miała wahania formy, zdarzały jej się kompromitujące wpadki, ale ostatnim czasem systematycznie się odbudowuję. Nie zapominajmy że wciąż jest to numer 8 w rankingu WTA, i specjalistka od gry na trawie. Kurs IMHO nieco przegięty.

Michelle Larcher de Brito - Maria Sharapova DW 0:2 @1,11 ⛔
Innej opcji po prostu być nie może. Jedna z dwóch głównych faworytek do zwycięstwa, potężnie bijąca Masza stanie naprzeciw kwalifikantki z Portugalii, która już w pierwszej rundzie się męczyła. Szarapowa jeśli chce faktycznie odebrać prym Serenie, musi oszczędzać się w pierwszych rundach. Nie może sobie pozwolić na rozgrywanie dodatkowych setów. Szybkie 2:0 i do hotelu na odnowę.
he he he. ????

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Bartoli ma lepsza kondycje hehehe... Pani Marion delikatnie mówiąc spasła się, chyba że jakaś kurację odchudzająca przeszła o której nie wiem, typu nie neguje ale z kondycja to poleciałeś.
Osobiscie gram Stephens - myśle ze jest to jej czas, gładko odprawiła Hampton, która prezentowała wysoką formę, dziś czas na Petkovic. 1,7 ✅

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina - Tenis WTA
Spotkanie - Cornet - Hsieh Su - Wei
typ 1
kurs 2.1
William Hill

Dziś spotkanie II rundy na kortach trawiastych w Wimbledonie spotykają się 31 w rankingu zawodniczka Francji Cornet dziewczyna bardzo utalentowana zawodniczka 23 letnia jednak bardzo doświadczona w roku 2009 była 11 w rankingu jednak potem marsz w dol w tym sezonie zaczyna znów grać na wysokim poziomie wygrany turniej w Strasbourgu trzecia runda Roland Garros i porażka po walce z Azarenką. Na trawie na razie bez rewelacji porażka z Li Na w Eastbourne natomiast w pierwszej rundzie zwycięstwo z King w 3 setach. Jej dzisiejsza przeciwniczka to 41 w rankingu Tajwanka Hsieh Su -Wei zawodniczka 27 letnia bez wielkich wyników dwa wygrane turniej w Azji. w bezpośrednich pojedynkach 2-0 dla Cornet. Moim zdaniem czeka nas wyrownany mecz zakończony zwyciestwem Francuzki.
Edit by kuba:
kolego przenieś typ do działu WTA ????

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Petra Kvitova - Yaroslava Shvedova 1 @1,42
Petra to już na pewno nie ta Petra która zwyciężała w Wimbledonie. Od tamtej pory miała wahania formy, zdarzały jej się kompromitujące wpadki, ale ostatnim czasem systematycznie się odbudowuję. Nie zapominajmy że wciąż jest to numer 8 w rankingu WTA, i specjalistka od gry na trawie. Kurs IMHO nieco przegięty.
Ja bym uważał. Shvedova również ma dobry serwis, niech będzie TB a tam juz loteria.
Wg mnie kurs nie warty gry.
I do tego te wahania formy Petry..

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Podzielam zdanie kolegi wyzej Petra meczyla sie strasznie z zerem tenisowym Vandeveghe ktora urwala czeszce seta(podejrzewam ze czeszka miala faze wyrzucania wszytkiego w out) z Shvedova moze byc roznie jesli jest w formie to naprawde potrafi byc grozna i moze wykorzystac zastoje Petry ktora czesto takie miewa w meczach,nie warto za 1,42 potem plakac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom