Nie wiem czemu żeście się tak rzucili na te undery Sereny, jak tyle jest pewniejszych typów dzisiaj. To prawda, że Minella jest beznadziejna, ale przecież wystarczy, że Serenka zerknie na swojego francuskiego kochasia, nogi jej zmiękną i sama odda ze dwa gemy, a wasz under będzie wisiał na włosku. Jeśli jeszcze dodamy, że to jej pierwszy mecz na trawie w tym roku, to dla mnie żadne value w tych kursach. Wolę skupić się na dużo pewniejszych typach.
Olga Goworcowa v Simona Halep
Typ:
Simona Halep 2-0 @ 1.425 sportingbet (2-6 6-3 3-6) :kwasny4565:
Liczba Gemów
Typ:
Under 18 .5 @ 1.92 unibet
Halep złapała życiową formę w ostatnich tygodniach, bo dwa wygrane turnieje z rzędu, to jej się chyba jeszcze nie zdarzyły (Nurnberg i Hertogenbosch), a przecież wcześniej jeszcze zaliczyła półfinał w Rzymie. Co ciekawe zupełnie nie przeszkodziła jej przesiadka z mączki na trawę, bo tydzień po tygodniu wygrała turnieje na obu nawierzchniach ogrywając po drodze takie zawodniczki jak Voskoboeva, Safarova, Petkovic, Vinci, czy Flipkens. Forma Rumunki jak widać kapitalna, a o awans do następnej rundy może być tym łatwiej, że jej rywalka nie przedstawia obecnie większego zagro żenia. Goworcowa dołuje od dłuższego czasu i chyba już przeszła na c iemną stronę swojego tenisa. N otuje właśnie serię trzech przegranych, w ostatnich 10 meczach bilans 3-7, a gdy tylko weszła na trawę, t o od razu dostała baty od słabującej ostatnio Ulki (2-6 0-6). Naprawdę trudno oczekiwać innego wyniku niż łatwe zwycięstwo Simony, tym bardziej, że już w tym sezonie zdążyła spuścić Białorusince
solidne manto oddając jej tylko jednego gema. Dla mnie to jedne z pewniejszych typów na dzisiaj.