>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa typy z SE na niedzielny wieczór.
Unia Tarnów podejmuje Unibax Toruń, według mnie mecz będzie jednostronny i wygra drużyna gospodarzy. Handicap 8 punktów to nie jest tak dużo i ja sobie go pobieram. Juniorzy z Torunia w Tarnowie nie czują się najlepiej i na ich zdobycz punktową nie można liczyć, Miedzieński jak to Miedziński człowiek zagadka może zrobić wszystko zdobyć ponad 10 albo ledwo 5 uciułać, jednak przy takiej obsadzie druga opcja jest o wiele bardziej prawdopodobna. Sullivan na wyjazdach na pewno nie jest tak skuteczny jak na MA, Ward po kontuzji, wczoraj było widać że bliźniakowi brakuje jazdy, wydawało mi się że jechał trochę bojaźliwie. Holder no on jest w genialnej formie ale jeden zawodnik nie pociągnie wyniku. Tarnów ma kapitalna pakę. Sporą różnicę zrobią juniorzy, szczególnie Janowski który pewnie zdobędzie sporo punktów. Hancock jest w dobrej formie i u siebie nie zawodzi. Vaculik też rewelacja sezonu, Madsen podrażniony brakiem występu w finale SWC będzie miał coś do udowodnienia. Kołodziej po kontuzji, ale co to była za kontuzja, praktycznie nie powinna wpłynąć negatywnie na jego postawę na torze. Dla mnie sporym faworytem są Tarnowskie Jaskółki i uważam że Toruń będzie miał problemy z wyjściem z 40 punktów.
Drugi typ to drugi szlagier. Unia Leszno podejmuje Stal Gorzów. Jeśli będzie przyczepa to goście nie istnieją. Siłą gospodarzy będzie, musi być wyrównany skład, każdy musi zapunktować, juniorkę mają lepszą i spokojnie mogą Zmarzlika przywieźć na 5-1. Do tego Gollob na przyczepie nie radzi sobie za dobrze. Kasprzak niby jeździł w Lesznie, ale co to za argument, jak formą w tym roku nie grzeszy. MJJ jest w gazie i on może namieszać. Iversen na torze w Lesznie nie jeździ rewelacji ale on za to jest w wybornej formie więc nie powinien mieć problemów. Zagar w Lesznie jeździ słabo, może nie słabo ale na pewno poniżej oczekiwań. Gospodarze mówią że jest mega mobilizacja, przecież to oni po dwóch latach pokonali Stal w Gorzowie. Teraz nie wolno tego zmarnować i trzeba wygrać za 3 punkty. Trzy punkty dadzą sporo bo szansę na awans do Tap 4. Mocno liczę na Balińskiego i myślę że te 10 punktów zrobi. Pawlicki Przemek jest w dobrej formie i też dwucyfrówkę wykręci. Adamczewski u siebie 3 biegi jedzie dobrze. Pavilic i Batchelor od nich wszystko zależy jak nie spieprzą to Unia to wygra. Bo juniorka tak jak pisałem Tobi i Piotruś powinni ładnie zapunktować.
634#
Unia Tarnów -8 - Unibax Toruń 1 @ 1,90 ✅ 50-40 ufff :cool:
2/10
Sportingbet

635#
Unia Leszno +6 - Stal Gorzów 1 @ 1,925 ✅ 51-39 Gollob ????
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +17
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Bajeczny tydzień, &quot;wszystko&quot; wchodziło tak jak chciałem. ✅ 17j w tym tygodniu to dla mnie tyle co zarabia przeciętny Kowalski w miesiąc. Spełniłem swoje założenie czyli mniej typów ale lepsza skuteczność i tak na prawdę tylko dwa bety nie weszły i to jeszcze z kolarstwa. Przed sezonem kolarskim założyłem że będzie ok 50% skuteczności by dyscyplina nie przynosiła strat jest 52% także jest już lekki plus, nawet na kolarstwie :grin: Cóż utrzymać taką formę do końca roku i &quot;trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść&quot;. Mam nadzieję że ktoś korzystał z typów i coś tam sobie zarobił. Pozdro ????

Podane Kupony: 635
Trafione Kupony: 375
Zwroty: 19
Zainwestowane: 929j
Wygrane: 1036,473j
Zysk: 107,473j
Yield: 11,57%

Żużel: 144/236 w tym 14 zwroty
Kolarstwo: 94/180 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 78/126
Piłka Nożna: 4/12 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Oczywiście przesadzili z tym kursem. Ja bym dał tyle co dają inni bukmacherzy czyli w granicach 1,45-1,50. Ja nie mogę znaleźć atutów przemawiających za gośćmi. Miedziński na pewno nie jest pewniakiem na wielką zdobycz punktową. Andersson jeździ tak słabo że we Wrocławiu przegrał walkę o miejsce w składzie z Monbergiem. Gollob ???? tego typa nawet nie będę opisywał liczę na 3 zera i obrażony na cały Świat pójdzie pod prysznic. Walasek jego forma jest zagadką, w Szwecji radził sobie dobrze ale na SWC jeździł fatalnie wczoraj w Polsce nie jechał także trudno powiedzieć co on dzisiaj zrobi. Ale nawet niech dobrze zapunktuje to oprócz niego nie ma zawodnika który zrobi 10 punktów. Zorro to raczej zawodnik swojego toru. Batchelor w słabej formie w tym roku. Brzozowski też raczej nic nie zwojuje, ale jakieś punkty może przywiezie. Gospodarze mają mocny zespół. Dwa Pederseny czyli Bjarne i Nicki w Elitserien nie zawodzą. DO tego solidny Karlsson, przyzwoity Kildemand i nieobliczalny Hott Scott to mieszanka wybuchowa. Do tego fajnie rezerwy Nilsson Mellgren. Nicki jest niewątpliwym liderem i dzisiaj praktycznie nie powinien przegrywać. Seniorzy z numerów 1-5 zdecydowanie lepsi po stronie gospodarzy. Do tego rezerwy tak jak pisałem niezłe i przynajmniej powinny zapunktować tak samo jak rezerwy gości. Dla mnie faworytem jest Vargarna i zdecydowanie pobieram ich wygraną. Do tego bym jeszcze zagrał under Galopa, ale przyjąłem ostatnio zasadę jeden mecz jeden typ więc odpuszczam.
637#
Vargarna - Hammarby 1 @ 1,727 ✅ 46-44 Gollob 3 punkty ????
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Trochę przesadzona linia. Gram dzisiaj na Eastbourne, dlaczego? a no dlatego że Gwiazdy jadą bez Janowskiego, za niego jest R/R i to będzie osłabienie. Może i Iversen fruwa ale tak na prawdę to tylko on jest murowanym pewniakiem do punktowania. No dobra jest jeszcze Nermark i też powinien ładnie zapunktować. Korneliussen wystawiony z Iversenem i przez to stracił na wartości. Welbert na swoim torze niezły. Szczepaniak i Ostergaard wyglądają fajnie ale według mnie ten tor który dzisiaj jest Kings Lynn nie będzie żadnym atutem gospodarzy, zresztą jak zawsze, bo ten tor przygotowywany jest niezbyt specjalnie pod gospodarzy. Goście mają moc pod numerami 1-5. Kilokarpi powinien ładnie ogarnąć. Dryml też nie jeździ na tym torze najgorzej. Cam Woodwart i Simon Gustafsson jeśli nie będą przegrywali swoich biegów to będzie close meeting. Bridger to raczje solidny zawodnik. Szkoda że nie jedzie z rezerwy Gizatullin bo wtedy ten handicap byłby bardzo fajny. Ale Lahti jest w niezłej formie i śmiem twierdzić że może wygrywać biegi z rezerwą gospodarzy. Schramm na niego kompletnie nie liczę, ale wiadomo że zdarzają się takie rzeczy że zawodnik który jest noł nejmem zdobywa kilka oczek. Handicap przesadzony, uważam że powinna być linia w granicach 8,5. Do tego są przecież jokery i może je dobrze wykorzystać.
640#
King&#39;s Lynn Stars - Eastbourne Eagles +12,5 2 @ 1,72 ▶ odwołane
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Analizy w dziale

641#
Nicolas Roche - Juan Jose Cobo 1 @ 2,00 ✅ 12-28
1/10
Sportingbet

642#
Haimar Zubeldia - Chris Horner 1 @ 1,65 ⛔ 22-9
1/10
Betsafe

kupon#
Koszulka w grochy dla najlepszego górala; zwycięzca? Fredrik Kessiakoff @ 6,00
1/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Za duży ten handicap, to będzie close meeting. Swindon rewelacja ligi wczoraj dość nieoczekiwanie dostali w dupę u siebie i dzisiaj powinni to odbić, bo według mnie to oni ten mecz wygrają. Gospodarze mają słabe rezerwy na dzisiejsze spotkanie a tak w Anglii się nie da. Thornblom i Franc na pewno są gorsi niż ich vis-a-vis Alden i Lampart. Liderzy ou drużyn porównywalni, bo Kennett nie ma najlepszego sezonu, Nicholls też kompletu dzisiaj nie zrobi, Harris może się obudził ale to praktycznie jeden pewniaczek drużyny. Summers po dobrym początku ostatnio gorzej, Larsen człowiek zagadka i nikt nie wie co zrobi. Goście mają skutecznego w Anglii Andersena. Kildemand też przeważnie swoje robi. Mocna druga para Steat i Batchelor powinna robić różnice. Troy ma dobre starty ostatnio w Anglii ale słabo wyglądał na trasie, jednak tor w Coventry to taki na którym trzeba wygrywać właśnie starty i w tym upatruję szansy zawodnika Unii Leszno. Młody Bjerre też zer nie powinien przywozić. Tak jak pisałem wyżej handi za wysokie więc spróbuję to zagrać.
644#
Coventry Bees - Swindon Robins +6 2 @ 1,80 ✅ 42-48 :cool:
2/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pierwszy typ na Ciemka, nie wiem czy to błąd tobeta (bo to raczej powinien być Tobiasz Musielak no i kurs chyba się nie zgadza) czy nie ale pobieram, najwyżej będzie zwrot.
Drugi typ na EL. Dzisiaj na Agrafce w Eastbourne miejscowe Orły podejmują Niedźwiadki z Birmingham. Faworytem są gospodarze. Mocna obsada numerów 1-5. Do tego ten znakomity w tym sezonie Lahti. Gizatulin jak ogarnie dupe to te 5 punktów może zrobić. A tacy zawodnicy jak Kilokarpi, Dryml, Bridger, Cam czy mały Henka mogą wszystkie biegi spokojnie wygrywać. Goście to chyba będzie tylko Bjarne który jeździł w Orłach, tor zna. Smoła raczej nie jest skuteczny na tym torze, King i Barker też miewają tu problemy, Seba o ile się nie mylę jeszcze tu nie jechał (chyba) więc zbierze frycowe. Auty z rezerwy niby petarda ale ostatnio obniżył loty. Piszcz chyba w tym gronie outsider. Dla mnie wygrana Orłów tak 10-12 punktami. Rok temu Brummies dostali wpie*rdol 66-24.
648#
Przemek Pawlicki - Sławomir Musielak 1 @ 1,85 ✅ 12-5 plus dla Tobetu za rozliczenie ????
2/10
Tobet
649#
Eastbourne Eagels - 8 - Birmingham Brummies 1 @ 1,925 ✅ 54-38
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gram po ciut niższym kursie ale z zabezpieczeniem zwrotu za remis. Marma osłabiona brakiem Crumpa, Z/Z na pewno nie zrobi tyle punktów co Australijczyk o ile Okoniewski i Walasek swoje zrobią jadąc z Z/Z ale reszty nie widzę. Kilokarpi po jednym dobrym meczu w SE raczej nie zachwyca. Juniorka porównywalnie słaba. Falubaz ma dwóch liderów na ten tor to Jonsson i Protasiewicz powinni swoje zrobić, do tego druga para Loktajew i Holta mogą zrobić wszystko. Loktajew jeździ ostatnio bardzo fajnie, Holat jeździł w Rzeszowie przed laty. Falubaz jest lepszy na papierze no i forma też po stronie Zielonogórzan, pogromu żadnego nie będzie ale Falu wygra minimalnie to spotkanie.
Fajna linia i fajny kurs, z tego co pamiętam to PePe w Rzeszowie jeździł dość skutecznie, dzisiaj jeśli on nie zrobi co najmniej 12 punktów to Falubaz mimo wszystko będzie miał ciężko. Dodatkowo gospodarze jadą bez Crumpa, może i Australijczyk nie jeździ dobrze w SE ale zawsze jest groźny i na nim mógłby tracić punkty. Tak patrzę w rozpiskę jego biegów i on te 11 punktów może zrobić po 4 startach, oby nie zawiódł bo zawsze kiedy na niego stawiam to daje dupy.

651#
Marma Rzeszów - Falubaz Zielona Góra 2 ML @ 1,60 ⛔ 48-42 ????
2/10
Betsafe

652#
Piotr Protasiewicz Over 10,5 @ 1,85 ✅ 11

2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Może i kurs nie zachwyca ale ja gram na Wrocławian, gdyby był handicap 4,5 to bym grał z handi ale 6,5 to trochę dużo chociaż i tak uważam że Sparta pokryje taką linię. Wrocław z meczu na mecz jeździ lepiej, wreszcie ustabilizowali skład. Jest trzech bardzo mocnych liderów, głównym działem jest Jędrzejak który u siebie nie zawodzi, Ułamek i Lindgren też fajnie spisują się na tym torze, drugą linię tworzą Woffinden i Monberg, jak na razie wygląda to obiecująco. Woffi po kontuzji śmiga bardzo fajnie, jest szybki i ostatnio zdecydowanie lepiej startuje, we Wrocławiu to bardzo istotne. Dolny i Malitowski dobra juniorka na pewno nie gorsza niż Curyło i Woźniak. Goście chyba nie mają armat. Emil to za mało, Buczkowski no po nim można się wszystkiego spodziewać, ale ja uważam że z liderami Wrocka nie będzie wygrywał. Gapiński i Kościecha para zagadka ale raczej fajerwerków nie będzie. Artiom zdecydowania dziura w składzie a we Wrocku takowej nie ma. Juniorka teoretycznie i na papierze mocna, ale tor w tym roku weryfikuje że jednak aż tak potężni nie są. Dla mnie wygrana Wrocławia nie podlega dyskusji. Wrocław wręcz musi wygrać ten mecz by utrzymać się w lidze, bo później mają tak trudne mecze że siły wyższe będą musiały zadziałać by Wrocław dołożył jakieś punkty.
653#
Betard Wrocław - Polonia Bydgoszcz 1 @ 1,30 ✅ 46-44 ale emocje uff :razz:
3/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +12
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Teraz dopiero spojrzałem na mecz Stali z Unią. Handicap zdecydowanie za wysoki jak na moje oko. Unia to bardzo mocna drużyna praktycznie bez dziur, bo za Lamparta będzie wchodził Janowski chociaż z drugiej strony Dawid ostatnio w Anglii ładnie punktował więc może jakieś punkty dzisiaj zrobi. Hancock, Vaculik, Madsen i Kołodziej raczej wszyscy dobrze czują się na torze w Gorzowie. Stal obniżyła loty, przegrana w Leszno obnażyła ich słabości. Brakuje punktów Golloba i dzisiaj odbudowania formy sprzętowej i psychicznej ja nie widzę, bo ma z kim przegrywać. Iversen lider z prawdziwego zdarzenia ale czy będzie miał takie wsparcie od drużyny? Zagar u siebie niby solidny. MJJ jest w gazie co potwierdził wczoraj w IMŚJ. Zmarzlik na swoim torze szyki ale ma godnego rywala Janowskiego. Kasprzak u siebie raczej solidny ale mnie on w tym sezonie nie przekonuje. Mecz będzie na styku, kwestia bonusa otwarta, kwestia zwycięzcy meczu też. Ja stawiam na Tarnowskie Jaskółki dzisiaj podtrzymają swoją passę bez przegranej w tym sezonie.

654#
Stal Gorzów - Unia Tarnów +8 2 @ 1,72 ▶ 49-41 Jak można wygrywać 10 i przegrać 8 :?:
2/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po analizy zapraszam do działu kolarstwo, typy można śmiało pobierać :razz:

655#
Team Sky Procycling - Radioshack-Nissan Trek 1 @ 1,95 ⛔ 2-1
2/10
Unibet

656#
Bradley Wiggins Wygra etap na Tour de France @ 1,65 ✅
1/10
Unibet

657#
Ilu będzie liderów klasyfikacji generalnej Under 5,5 @ 1,75 ✅ 2 liderów
1/10
Sportingbet

658#
Denis Menchov - Vincenzo Nibali 2 @ 1,95 ✅ 15-3
1/10
Tobet

659#
Maxime Monfort TOP 10 @ 15,00 ⛔ 16
0,5/10
Sportingbet

660#
Rein Taaramae TOP 10 @ 9,00 ⛔ 36
0,5/10
Sportingbet

661#
Wygra Prolog? Bradley Wiggins @ 7,50 ⛔ 2 miejsce
1/10
Unibet
662#
Koszulka w grochy dla najlepszego górala; zwycięzca? Fredrik Kessiakoff @ 6,00 ⛔Allez Allez Toma Voeckler
1/10
Sportingbet
Niedosyt jak cholera. Sky zwalił jako drużyna tak na prawdę tylko jeden etap w górach i to wystarczyło by przegrać drużynówkę o prawie 6 minut. Co z tego że na czasówkach demolowali, jak w górach mieli tylko dwóch pewniaków Frooma i Wigginsa. Nibali zgodnie z planem przed Mienszowem. Włoch tak na prawdę jest zwycięzcą tego Touru bo na dwójkę ze Skaja nie było mocnych. Liderów było tylko dwóch także chyba dobrze sobie to zaplanowałem. Monfort i Taaramae zaprzepaścili szansę na Tap10 razem jednego dnia. Było tak ładnie kiedy Maxime był 6 a Rein 8. Prolog dla Cancellary bo Wiggins nie chciał go po prostu wygrać. Grochy dla Voecklera nie wiem co brał ale musi być to bardzo dobre bo był mocny. ;)

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
✅ 6j w tym tygodniu, szału może i nie ma ale do póki będzie plus to nie będę narzekał. Szkoda mi tych kolarskich longtermów bo liczyłem na więcej. Ogólnie 60% skuteczności z kolarstwo i 90% z żużla tak ma wyglądać ten temat. Oby dalej z fartem i do usłyszenia ;)

Podane Kupony: 662
Trafione Kupony: 390
Zwroty: 21
Zainwestowane: 970j
Wygrane: 1083,254j
Zysk: 113,2535j
Yield: 11,68%

Żużel: 150/245 w tym 16 zwroty
Kolarstwo: 103/198 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 78/126
Piłka Nożna: 4/12 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty