>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jeśli Tobet nie wie nic więcej niż ja i Doyle jedzie z 2 w parze z Andersenem to on dzisiaj 5 punktów według mnie nie zrobi. Doyle w Kings Lynn nigdy nie zdobywał dużo punktów, chyba ani razu nie przekroczył tej linii. Do tego dzisiaj w parze z Andersenem który jest mocny na Wyspach. U gospodarzy są zawodnicy który powinni go objeżdżać bo z takim Iversenem, Janowskim, Madsem czy Nermarkiem to on nie wygra. Ma jeden teoretycznie łatwiejszy bieg 8, ale 5 punktów to dużo, tym bardziej że z pozycji 1-5 to on nie punktuje najlepiej. Mecz będzie na styku ale według mnie to właśnie punktów Doyla zabraknie do wygranej Rudzików ze Swindon.
663#
Jason Doyle Under 4,5 @ 2,00 ⛔ 6 Hansior zawalił ten typ :-(
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Hammarby wzmocniło swój skład na to spotkanie za Golloba jedzie Andersson i szczerze mówiąc gdyby jechał Polak to grałbym grubiej a tak normalna stawka na to spotkanie. Piraterna ma bardzo mocny, wyrównany skład. Bardzo mocna pierwsza para Linus i Chris. Holder ostatnio w Szwecji jechał nieźle i liczę na powtórkę. Linus w każdej chwili może odpalić. Druga para mocna, juniorzy z Polski Janowski i Pawlicki jeśli przełożą dobre wyniki z Polski do Szwecji to będzie fajnie. Greg jest zawsze w formie i raczej poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Zengota i Rosen powinni co najmniej zapunktować na takim samym poziomie co rezerwa gości. Hammarby tak jak pisałem nieźle wzmocnione, ale absencja Golloba nie powinna aż tak bardzo podnieść ich potencjału. Pewnego poziomu oni nie przekroczą. Oprócz Walaska to nie ma zawodnika który może dobrze zapunktować. Miedziak bardzo niepewny, Zorro to samo. Alden nic nie zdziała, Denis zrobi więcej niż Gollob no ale ile? maksymalnie 4-5 punktów. Rezerwa szału nie robi bo Schlein nie ma udanego sezonu, a Brzozowski to tylko Brzozowski. Dla mnie wygrana gospodarzy gdzieś tak 14-16 punktami.
664#
Piraterna -10,5 - Hammarby 1 @ 1,80 ✅ 56-34
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Słaba oferta, chociaż są perły w bet3,65 takie jak Smoliński czy Bridger z dodatnimi handicapami :grin: Birmingham Brummies podejmują Belle Vue Aces. Faworytem są gospodarze, który pojadą bez Ułamka za którego jest R/R, w ramach tej rezerwy dodatkowy bieg mają wszyscy oprócz Bjarne. U gości na Hougaarda jedzie Proctor a za Mroczke będzie R/R. To tak ogólnie do tego meczu. Ja gram parę King - Barker. Handicap prawie nieistotny, bo King pojedzie w biegu 15 a Barkera pewnie tam nie ujrzymy. Do tego Dany jest ostatnio w bardzo fajnej formie. Już na SWC jechał bardzo ambitnie i była bardzo szybki, a tam przecież jechała sama śmietanka. W tym roku nie schodzi poniżej pewnego poziomu i u siebie robi ok 10 punktów. Do tego dzisiaj dodatkowy start za Sebe więc te 13 oczek może zrobić, może nawet więcej. Barker jest pod formą. Ostatnie 3 mecze w Anglii to katastrofa jak na niego, chociaż już na początku sezonu to nie był Barker z ubiegłego roku. Do tego pojadą przynajmniej 3 razy w jednym biegu i tu już King powinien zrobić sobie przewagę. Do tego praktycznie jeden start więcej. King powinien spokojnie zdobyć o 3 punkty więcej niż młodszy kolega.
665#
Dany King - 2 - Ben Barker 1 @ 1,90 ⛔ 14-17 Barker ????
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie będę ukrywał liczę na fatalny występ Golloba, mam nadzieję że zajmie ostatnie miejsce. Jest kompletnie bez formy, sprzętowo katastrofa. W Polsce ostatnio zmieniał go junior w Szwecji nie pojechał. Hancock może i w ostatnich zawodach nie jeździł najlepiej, ale to jest Mistrz Świata i lider klasyfikacji przejściowej, jestem przekonany że jutro będzie się liczył, awans do finału jest wielce prawdopodobny. Na torze w Gorican Herbie w przeciwieństwie do Golloba spisuje się bardzo dobrze. Rok temu 4 miejsce i 15 punktów, Gollob który rok temu był w formie wylądował na 11 miejscu z 5 oczkami. On tego toru nie lubi, jutro będzie walczył o to by nie być ostatnim.
#666 ????
Greg Hancock - Tomasz Gollob 1 @ 1,56 ⛔ 10-13
3,5/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dołożyłem jeszcze jeden typ. Gram na Emila w parze z Tomaszem G. O Polaku pisałem już gdzieś wyżej i powtarzać nie będę wiadomo jakie mam zdanie o nim i czego oczekuję po nim podczas tego GP. Emil jest ostatnio w formie. Śmiem twierdzić że na tą chwilę to najlepiej dysponowany zawodnik z GP. Forma zwyżkuje od SWC gdzie doprowadził Ruskich do medalu. Później nie zawodził czy w Polsce czy w Szwecji. Jest w formie, widać że dogadał się ze swoimi silnikami. Jeśli się nie zagotuje to widzę go dzisiaj w finale.

669#
Emil Sajfutdinov - Tomasz Gollob 1 @ 1,47 ⛔ 7-13
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Przy takim handicapie musiałem postawić na Stal. Co prawda Stal nigdy w Zielonej nie czuła się znakomicie, ale kadrowo są o wiele lepsi niż ich rywale. Dudek wraca po kontuzji i nie wiadomo czego można się po nim spodziewać. Tacy zawodnicy jak Holta, Loktajew i Jabłoński żadnymi pewniakami nie są. Protasiewicz i Jonsson to trochę za mało by zlać Stal. Goście swoją siłę pokazali w ostatnim meczu z Unią. Iversen ma sezon konia. Gollob wczoraj nawet nieźle, Jensen jest w dobrej formie. Kasprzak i Zagar raczej powinni nieźle zapunktować. Zmarzlik spokojnie może wygrać z juniorami gospodarzy. Handicap +8 na Stal to ewidentnie za dużo. Mecz będzie na styku.
670#
Falubaz Zielona Góra - Stal Gorzów +8 2 @ 1,75 ▶ odwołany
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Unibet daje rade. Typ dotyczy kto zajmie wyższe miejsce Holder w GP w Goricam które był rozgrywane wczoraj i Holder był 14, a Markiem Webberem który startuje w GP Węgier w F1. Webber jedzie z 11 pola, widziałem część kwalifikacji i miał pecha że nie wszedł do tap 10, był 11. Także dzisiaj jedzie z 11 pola. Znając Red Bulle to zaliczy jakiś awans, jak oczywiście nie spieprzy startu. Na F1 się nie znam ale chyba Webber nie będzie niżej niż 14 pozycja. Kurs jaki jest na Unibecie to mega value skoro wiemy które miejsce zajął Holder.
671#
Chris Holder - Mark Webber 2 @ 2,40 ▶ a to dziady dały zwrot
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dawno w moich typach nie przewijał się Darky więc trzeba to zmienić. Australijczyk wrócił po kontuzji i wydaje mi się że po urazie nie ma już śladu, gdzie się nie pojawi punktuje bardzo solidnie. Dzisiaj według mnie to on będzie liderem Unibaxu w Bydgoszczy. Przy Sportowej czuje się bardzo dobrze, czego potwierdzeniem są jego występy w poprzednich latach. Do tego wygrał na początku sezonu Kryterium Asów. Miedziński bo słabym początku zaczyna się odbudowywać jednak to jeszcze nie jest to co ma do zaoferowania Miedziak. Pomoc psychologa mu pomaga, ale ja tak myślę że szczyt jego formy przyjedzie na PO. Dzisiaj jadą w jednej parze i uważam że to Darcy będzie jej liderem, pomimo tego że to Miedziak jest prowadzącym parę.
Handicap na Marme do przyjęcia. Rzeszowianie na swoim torze są skuteczni. Bardzo dobry sezon notują Walasek i Okoniewski i to właśnie oni powinni być liderami drużyny w tym spotkaniu. Crump jeśli nie da ciała i zrobi te 10 punktów to będzie dobrze, bo ostatnio w SE jeździ jak Kuciapson. Maciek i Kilokarpi u siebie potrafią jeździć i z drugą linią gości nie mogą przegrać, na juniorce jedzie Sówka więc będzie najlepszym młodzieżowcem dnia. A Gaschka też nie powinien 0 wozić na juniorach gości. Wrocław to drużyna własnego toru. Chyba liderem jest Lindgren który notuje najlepszy sezon w karierze. Woffinden niby ostatnio wygląda dobrze ale jak nie widzę go dzisiaj na tym torze, maks to 3 punkty. Ułamek ostatnio słabiej, nie wiem czy to oznaka spadku formy czy może jednodniowa niedyspozycja. Monberg to raczej z drugą linią gospodarzy wygrywać nie będzie. Jędrzejak jest w gazie, ale dzisiaj też jest z kim przegrywać. Juniorka słabsza od gospodarzy i to będzie przyczyna porażki w tym meczu. 50-40 to według mnie bardzo optymalny wynik w tym meczu.
Chyba szlagierowe spotkanie, w Lesznie spotkają się dwie Unie, dla mnie faworytem są gospodarze. Jeśli będzie kopa po same jaja to Leszno wygra gdzieś tak 8 punktami. Jeśli będzie normalnie to będzie mecz na styku. Gospodarze na swoim torze są bardzo solidni. Mocna para Baliński i Batchelor powinni robić różnicę. Bo Bally na swoich śmieciach jest bardzo równy i solidny a Troy ostatnio widać złapał fajną formę. Pawlicki i Adamczewski to para która nie może dzisiaj przegrywać biegów. Pavlic wczoraj w GP genialnie i dzisiaj liczę na powtórkę. Na juniorce Musielak i Pawlicki i według mnie to oni są lepsi niż para juniorska z Tarnowa. Tarnowianie ostatnio w Gorzowie dali niezłą plamę. Coś mi się wydaje żę Hancock obniżył loty, za dużo ma tych wpadek, takich jak wczoraj w GP czy w Szwecji a nawet ze Stalą w Gorzowie. Madsen to startowiec i jak będzie kopa będzie miał ciężkie życie. Vaculik jest solidny chociaż ostatnio w Lesznie za dużo punktów nie zdobył. Kołodziej raczej nie będzie miał problemów z Leszczyńskim torem. Janowski niby na torze w Lesznie dobry ale nie wiem ja mam takie wrażenie że Macika stać na więcej. Dalej zaczynają się schody bo Lampart jeździ słabo w Lesznie a drugi junior obojętnie kto by to nie był będzie raczej oglądał plecy rywali. Dla mnie wygrana coraz to bardziej rozkręcającej się Unii z Leszna.
672#
Darcy Ward - Adrian Miedziński 1 @ 1,65 ▶ odwołany
2/10
Tobet

673#
Marma Rzeszów -8,5 - Sparta Wrocław 1 @ 1,75 ✅ 53-37 dobre i to :razz:
2/10
Unibet

674#
Unia Leszno - Unia Tarnów 1 @ 1,75 ▶ odwołany
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dla mnie Tajski jest faworytem tych zawodów. Własny tor to spory handicap, na Monmore Green po prostu fruwa, jest liderem Wilków i wydaje mi się że po kontuzji wrócił jeszcze lepszy. Ostatnio w Polsce też punktuje na wysokim poziomie, czy to 7 we Wrocławiu czy to 14 w Rzeszowie. Krótko mówiąc jest w gazie. Atutem Taja jest atomowy start a na torze w Wolverhampton to bardzo istotne, chociaż nie raz młody Anglik przedzierał się tu z 4 na 1 pozycję. Hot Scott mnie w tym sezonie nie zachwyca, jest średni. W Coventry miał być liderem a zawodzi, bo od niego trzeba spodziewać się w granicach 13 punktów a nie 8-9. Rok temu wygrał, ale nic dwa razy się nie zdarza. Pamiętam przed rokiem Tajskiemu odnowiła się kontuzja bo na początku zawodów był mega szybki i tylko przez to nie wygrał, teraz to sobie odbije.

675#
Tai Woffinden - Scott Nicholls 1 @ 1,47 ⛔ 3-1
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dany wczoraj zaliczył niezłego dzwona w IM Anglii. Nie stwierdzono żadnych złamać jednak jest solidnie poobijany i wczoraj pomimo tego że chciał wystartować w dalszej części zawodów to zdrowie na to nie pozwoliło. Jakby tego było mało dzisiaj jedzie w parze z Harrisem, Bomber co raz lepiej spisuje się i można zakładać że będzie dzisiaj liderem swojej drużyny. Watt jeździ z rezerwowymi i powinien mieć łatwiej. Ma dość dobre starty a to na torze w Kumli bardzo istotne. Patrząc na średnie biegowo to są porównywali w Elitserien, jednak patrząc na sytuacje jaką ma King to warto zagrać na Kangura.
Skoro nie ma Z/Z za Holdera to Piraci tego nie wygrają. W tym roku brakuje im armat, Janowski na pewno nie jeździ na tyle ile by oczekiwali działacze. Piotr Pawlicki ostatnio też słabiej i wypadł ze składu. Linus potrafi odpalić ale na niego można liczyć raczej tylko na swoim torze. Hancock i Pawlicki niby liderzy ale tacy liderzy bez błysku. Greg to ostatnio zdecydowanie obniżył loty i wpadł chyba w jakiś dołek. Przemek jak to Przemek może odpalić ale dzisiaj jest z kim przegrywać. Gospodarze bardzo mocni. Z rezerwy jedzie Kildemand i dzisiaj narobi punktów, oj narobi. Do tego mocna obsada pozycji 1-5. PK, Bjarne, Nicki, Nilsson i Scott mogą spokojnie wygrywać biegi. Dla mnie faworytem są gospodarze i liczę że wygrają gdzieś tak 4-6 punktami.

676#
Dany King - Davey Watt 2 @ 1,50 ▶ za Kinga Z/Z heh

2/10
Betsafe

677#
Vargarna - Piraterna 1 @ 1,65 ⛔ 38-51
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miałem odpuszczać ten mecz, no ale obok takiego value nie mogę przejść obojętnie. Ok Szczepaniak w tym roku na torze w Kings Lynn jeżdżąc z rezerwy spisuje się świetnie, ale zawsze jak jechał z rezerwy to był tym lepszym rezerwowym i dlatego walił ok 10 punktów. Dzisiaj jedzie na rezerwie z Wolbertem i śmiem twierdzić że to właśnie Kevin będzie dzisiaj skuteczniejszym rezerwowym Gwiazd. Kevin był ostatnio przesunięty na pozycje 1-5 i dlatego punktował tak średnio. W tym roku jak jechali Ci dwaj zawodnicy z rezerwy to zawsze Niemiec punktował lepiej i to znacznie lepiej. Patrząc na formę obu zawodników to jest porównywalna, sprzętowo według mnie lepiej wygląda Kevin. Dzisiaj mając równie szanse (czyli obaj jadąc z rezerwy) ja stawiam na Wolberta.
682#
Mateusz Szczepaniak - Kevin Wolbert +0,5 2 @ 2,90 ⛔ 6-2
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
W Tobecie na ten typ jest 1,50 i tam nie warto tego grać ale po 1,96 to już jest konkretne value na Grzecha. To że zjebał na SWC nie oznacza że dzisiaj nie będzie punktował dla Marmy. Grzesiu rok temu jeździł przecież w barwach Polonii i zanotował średnią domową 2,6. Co jest rewelacyjnym wynikiem. Walasek ogólnie jest w formie i dzisiaj spokojnie można liczyć że przekroczy granice 10 punktów. Jedzie z juniorami więc punktów nie będzie tracił. Okoń też jest w formie ale to głównie na swoim torze w Rzeszowie. Też jeździł przed laty w Bydzi ale jakoś do niego w tym roku na wyjazdach nie mam przekonania. Potwierdzają to też średnie obu zawodników w tym roku w meczach wyjazdowych. Co prawda po wymieszaniu par ma łatwiejszy bieg ale to nie powinno mieć wpływu na wynik tej pary. Stawiam na Walaska że wygra przynajmniej 2 punktami.
683#
Grzegorz Walasek -1 - Rafał Okoniewski 1 @ 1,96 ⛔ 8-9 ale żenada ????
2/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie spodziewałem się takiego kursu na Pszczoły. Mimo tego że jadą żenadę w tym roku to dzisiaj będzie wielka siara jak przegrają z Wilkami. Za Summersa jest R/R który jedzie w PL. Ale za niego dodatkowy bieg ma Larsen. Do tego mamy 3 finalistów IM Anglii, Kennett zaczyna się ogarniać po słabym początku, Nicholls jest bardzo szybki i waleczny, a Harris zdecydowanie ustabilizował formę. Rezerwy w obu drużynach na żenującym poziomie i o wyniku zdecydują liderzy, a takich wydaje mi się że lepszych mają Pszczoły. Goście zrezygnowali z Miśkowiaka za niego jedzie rekonwalescent Klindt i to będzie osłabienie. Lindgen w Anglii obniżył trochę loty, Woffinden jest w gazie i to będzie ich lider. Wells spod 4 dużo punktów nie zrobi. Proctor na tym torze często ma problemy. Aspegren i Thorssell też żenada jak u Pszczół. Dla mnie faworytem są gospodarze pomimo tego że w tym roku jeżdżą fatalnie choć mieli walczyć o zwycięstwo w lidze, no ale kadrowo wyglądają dobrze więc będę zaskoczony jak dzisiaj nie wygrają.
684#
Coventry Bees - Wolverhampton Wolves 1 @ 1,60 ✅ 52-40
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +12
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
685#
400 metrów przez płotki mężczyzn zwycięzca? Javier Culson @ 1,727
2/10
Sportingbet
Podbijam ten kuponik bo Sanchez nawet go nie powącha w finale a kurs pięknie wzrósł :razz:
687#
400 metrów przez płotki mężczyzn zwycięzca? Javier Culson @ 2,25 ⛔ 3 miejsce

2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Co prawda nie mam przekonania do drożyny z Gdańska ale po takim kursie to trzeba zagrać, bo inne buki płacą ok 1,4 na Wybrzeże. Mecz będzie na styku. Jednak WTS na wyjazdach nie prezentuje się najlepiej. Mimo wszystko szkoda że w barwach Wybrzeża nie jedzie Chrzanowski bo ostatnio w jakimś wewnętrznym turnieju w Gdańsku wykręcił 11 punktów. Suchecki to tylko Suchecki ale coś pewnie dorzuci. Świderski też z meczu na mecz powinien jeździć lepiej. Renata szału nie zrobi. Juniorka po stronie gospodarzy. THJ od niego sporo zależy jak zrobi ok 10 punktów to gospodarze to wygrają. Nicki nie powinien z nikim przegrywać. Goście mają 3 liderów Jędrzejak, Ułamek i Lindgren jednak wszyscy na wyjazdach są o wiele słabsi niż u siebie. Juniorka gorsza, Druga linia wydaje mi się że też. Mam nadzieję że Gdańska pojedzie w końcu na poziomie Ekstraligi i wygra to spotkanie.

688#
Lotos Gdansk - Betard Sparta Wrocław 1 @ 1,75 ✅ 47-42

2/10
Betsafe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom