Dawno w moich typach nie przewijał się Darky więc trzeba to zmienić. Australijczyk wrócił po kontuzji i wydaje mi się że po urazie nie ma już śladu, gdzie się nie pojawi punktuje bardzo solidnie. Dzisiaj według mnie to on będzie liderem Unibaxu w Bydgoszczy. Przy Sportowej czuje się bardzo dobrze, czego potwierdzeniem są jego występy w poprzednich latach. Do tego wygrał na początku sezonu Kryterium Asów. Miedziński bo słabym początku zaczyna się odbudowywać jednak to jeszcze nie jest to co ma do zaoferowania Miedziak. Pomoc psychologa mu pomaga, ale ja tak myślę że szczyt jego formy przyjedzie na PO. Dzisiaj jadą w jednej parze i uważam że to Darcy będzie jej liderem, pomimo tego że to Miedziak jest prowadzącym parę.
Handicap na Marme do przyjęcia. Rzeszowianie na swoim torze są skuteczni. Bardzo dobry sezon notują Walasek i Okoniewski i to właśnie oni powinni być liderami drużyny w tym spotkaniu. Crump jeśli nie da ciała i zrobi te 10 punktów to będzie dobrze, bo ostatnio w SE jeździ jak Kuciapson. Maciek i Kilokarpi u siebie potrafią jeździć i z drugą linią gości nie mogą przegrać, na juniorce jedzie Sówka więc będzie najlepszym młodzieżowcem dnia. A Gaschka też nie powinien 0 wozić na juniorach gości. Wrocław to drużyna własnego toru. Chyba liderem jest Lindgren który notuje najlepszy sezon w karierze. Woffinden niby ostatnio wygląda dobrze ale jak nie widzę go dzisiaj na tym torze, maks to 3 punkty. Ułamek ostatnio słabiej, nie wiem czy to oznaka spadku formy czy może jednodniowa niedyspozycja. Monberg to raczej z drugą linią gospodarzy wygrywać nie będzie. Jędrzejak jest w gazie, ale dzisiaj też jest z kim przegrywać. Juniorka słabsza od gospodarzy i to będzie przyczyna porażki w tym meczu. 50-40 to według mnie bardzo optymalny wynik w tym meczu.
Chyba szlagierowe spotkanie, w Lesznie spotkają się dwie Unie, dla mnie faworytem są gospodarze. Jeśli będzie kopa po same jaja to Leszno wygra gdzieś tak 8 punktami. Jeśli będzie normalnie to będzie mecz na styku. Gospodarze na swoim torze są bardzo solidni. Mocna para Baliński i Batchelor powinni robić różnicę. Bo Bally na swoich śmieciach jest bardzo równy i solidny a Troy ostatnio widać złapał fajną formę. Pawlicki i Adamczewski to para która nie może dzisiaj przegrywać biegów. Pavlic wczoraj w
GP genialnie i dzisiaj liczę na powtórkę. Na juniorce Musielak i Pawlicki i według mnie to oni są lepsi niż para juniorska z Tarnowa. Tarnowianie ostatnio w Gorzowie dali niezłą plamę. Coś mi się wydaje żę Hancock obniżył loty, za dużo ma tych wpadek, takich jak wczoraj w
GP czy w Szwecji a nawet ze Stalą w Gorzowie. Madsen to startowiec i jak będzie kopa będzie miał ciężkie życie. Vaculik jest solidny chociaż ostatnio w Lesznie za dużo punktów nie zdobył. Kołodziej raczej nie będzie miał problemów z Leszczyńskim torem. Janowski niby na torze w Lesznie dobry ale nie wiem ja mam takie wrażenie że Macika stać na więcej. Dalej zaczynają się schody bo Lampart jeździ słabo w Lesznie a drugi junior obojętnie kto by to nie był będzie raczej oglądał plecy rywali. Dla mnie wygrana coraz to bardziej rozkręcającej się Unii z Leszna.
672#
Darcy Ward - Adrian Miedziński
1 @ 1,65 odwołany
2/10
Tobet
673#
Marma Rzeszów -8,5 - Sparta Wrocław
1 @ 1,75 53-37 dobre i to :razz:
2/10
Unibet
674#
Unia Leszno - Unia Tarnów