>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Spodziewałem się takiego kursu więc gram na wygraną Polaków w pierwszym półfinale. Raczej wszyscy nasi reprezentanci dobrze czują się na tym torze. Gollob to wiadomo że tu się wychował i tor zna jak własną kieszeń. Protasiewicz i Walasek występowali w barwach Polonii. Obaj nie powinni zawieźć. Trochę obawiam się o Janowskiego, niby w lidze z Tarnowem zrobił tu 9 punktów ale on ostatnio według mnie jeździ ciut słabiej. Rosjanie praktycznie mają tylko dwóch pewniaków bo Emil i Grisza raczej swoje pojadą. Artiom w tym sezonie w Polsce a szczególnie w Bydgoszczy pomimo tego że to jego zespół jeździ fatalnie i wątpię że coś się jutro zmieni. Niepoważny to na pewno nie jest zawodnik który będzie wygrywał biegi jak zrobi 5 punktów to będzie bardzo dużo. Duńczycy natomiast po cichu mówią że chcieli by jechać w barażu, chociaż i tak kadrowo wyglądają podobnie jak Rosja. Mają jednego pewniaka Iversena i dwóch bardzo skutecznych w tym sezonie Madsena i Jepsena Jensena. Mikkel Jensen na pewno będzie odstawał. Usa prócz Hancocka nie ma pewniaka do zabierania punktów. Co prawda wraca Hamill ale cudów po nim nie można się spodziewać. Wells dobrze jeździ w EL więc może nie będzie woził ogonów i coś przywiezie. Fisher w Anglii też ładnie. Ogólnie to jest bardzo mocny półfinał, jednak własny tor, publiczność i chęć sięgnięcia po 4 złoto przemawia za Polakami.
610#
SWC Event 1 (Bydgoszcz) zwycięzca? Polska @ 1,54 ⛔ 2 dzięki Walasek. Cipo.
3/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Może i kurs taki sobie, ale Grisza zdecydowanie powinien lepiej sobie radzić jutro przy Sportowej. Sprzętowo obu zawodników dzielą kilometry, no chyba że Grigorij użyczy swój sprzęt swojemu bratu. Artiom zawodzi i oprócz kilku przebłysków w Elitserien jest bardzo przeciętnie. Grisza zarówno w Polsce i Szwecji jeździ aż miło, jutro powinien by liderem drużyny.
611#
Grigorij Laguta - Artem Łaguta 1 @ 1,40 ⛔ 7-8 gdyby nie 17 bieg...
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Według mnie za bardzo wszyscy w liczą na Janowskiego. A on ostatnio na pewno nie jeździ perfekcyjnie, dzisiaj ma z kim przegrywać. Jedzie pierwszy raz na tak ważnym turnieju, presja go nie zje ale sraka w gaciach będzie. Na torze w Bydgoszczy co prawda jeździć potrafi ale ja się tam dzisiaj po nim wielkiej zdobyczy punktowej nie spodziewam. Protasiewicz powinien być dzisiaj liderem naszej drużyny, Piotrek jest w mega formie i dzięki kontuzji Kołodzieja dostał się kuchennymi drzwiami do kadry, na pewno na miejsce zasługuje, w każdej lidze w której występuje nie zawodzi. W Bydgoszczy zawsze jeździł dobrze, przecież kilka lat reprezentował barwy Polonii.
Rosja jest faworytem wraz z Polską do wygrania tego Eventu. Mają praktycznie dwóch liderów którzy ok 10 punktów spokojnie zrobią czyli Grisza i Emil. Do tego Artiom zer na pewno nie będzie woził no i Poważny który też ok 4-5 powinien zdobyć. USA ma praktycznie tylko Grega, on jest pewniakiem na te 12 punktów. Wells w Anglii ładnie śmiga ale tutaj ranga i poprzeczka o wiele wyższa, będzie mu ciężko. Hamill po nim tylko nazwisko pozostało, Fisher to najsłabsze ogniwo i każdy punkt będzie dobry. Linia według mnie o te 2 punkty za nisko wystawiona. Także spróbuję zagrać na Ruskich.
613#
Piotr Protasiewicz - Maciej Janowski 1 @ 1,80 ⛔ 9-11
2/10
Tobet

614#
Rosja -11,5 - USA 1 @ 1,70 ✅ 35-23
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Numerację nadam po rozstrzygnięciu LŚ. Typ dzięki Tadzinowi bo prawdę mówiąc nie spojrzałbym w ofertę na zwycięzcę LŚ. Kurs jaki jest na Polskę to jest komedia. Prawdę mówiąc mamy jedną z lepszych drużyn na Świecie. Stać nas na grę w finale. Siatkówka tak się wyrównała że nie ma jakiegoś znacznego faworyta. Brazylia to już nie jest drużyna która gra nieosiągalną siatkówkę. Ruski, jak to Ruski mogą wszystko zrobić. Włosi niby skład bardzo mocny ale spokojnie możemy ich ograć. Reszta w zasięgu Polaków jak nie gorsza. Dla mnie kurs marzenie. Kibicowsko za Polską, to i bukmachersko musi być.
616#
Liga Światowa zwycięzca? Polska @ 32,85 ✅ TAK *****
1/10
Pinnacle
Dziękuję, dobranoc. Nie kontrowałem tak jak przykazał mentor Kukla ????

Otrzymane punkty reputacji: +19
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Oferta bardzo słaba, ale wybrałem dwie pary pierwsza z nich to pojedynek pomiędzy Alesem Drymlem a Maxem Dilgerem. Handicap tylko -1,5 także nie dużo. Max to słaby zawodnik w tym sezonie jeździ w Premier League i jeździ słabo, co najwyżej średnio, 5-6 punktów to jego dorobek jak na PL to mizernie. W Polsce pojechał raz w Krakowie w barwach Polonii i pogoniono go równo o do kasy pierwszy ale do punktów ostatni. Ales to solidna firma w Anglii, tzn zawodnik na 8 punktów w EL. Ostatnio forma zdecydowanie zwyżkuje. Ales to kapitan i lider Czechów dzisiaj według mnie tylko on i jego brat nawiążą walkę z Aussie i Brytolami. 20 czerwca jechał na torze w Kings Lynn i zdobył w 5 startach 9 punktów czyli ładnie. Miał przetarcie z tym torem i dzisiaj powinno to zaprocentować i powinien zdobyć przynajmniej dwa oczka więcej niż Max.
Woffi wrócił w imponującym stylu po kontuzji dobry mecz we Wrocławiu i znakomity w Wolverhampton, o kontuzji już chyba zapomniał. Na torze w Kings Lynn raczej czuje się dobrze. Według mnie to właśnie Tai będzie dzisiaj liderem Brytoli, dynamiczny start, zadziorna jazda takiego zawodnika potrzeba na tor w Kings Lynn. King notuje bardzo dobry sezon ale według mnie to nie ta półka by wygrywać biegi z Australijczykami, a i nie zdziwię się jak przegra jakiś bieg z Drymalmi albo ze Smołą i Welbertem. W KL jak jechał to raczej nie zawodził. Ale według mnie dzisiaj nie powinien zdobyć więcej oczek niż Tajski.
620#
Ales Dryml -1,5 - Max Dilger 1 @ 1,65 ✅ 12-1 lokata
2/10
Sportingbet

621#
Tai Woffinden - Danny King 1 @ 1,50 ✅ 8-5
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
W planie było ✅ 8j do końca miesiąca wyszło ✅ 25j. Prawdę mówiąc głównie to za sprawą wygranego typu na Zwycięstwo Polaków w LŚ, ale kto o tym będzie pamiętał za jakiś czas. Dojechałem do bariery którą mam zamiar złamać czyli w skali rocznej 10% yieldu. Zdecydowanie trzeba postawić na skuteczność, bo ostatnio zbyt mocno się podjarałem i za dużo typów było zagranych. Jest dobrze byle to utrzymać. Mam nadzieję że ktoś zarobił parę groszy na typach ;) Pzdr ????

Podane Kupony: 621
Trafione Kupony: 364
Zwroty: 18
Zainwestowane: 909j
Wygrane: 999,782j
Zysk: 90,782j
Yield: 9,99%

Żużel: 140/231 w tym 13 zwroty
Kolarstwo: 87/171 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 78/126
Piłka Nożna: 4/12 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

Otrzymane punkty reputacji: +17
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Teraz kurs już o wiele niższy, no ale tak to jest w żużlu że trzeba łapać typy zaraz po wystawieniu oferty. Czemu na Polskę, uważam że powalczymy z Danią chociaż w końcowym rozrachunku przegramy. Według mnie Cieślak popełnił kardynalny błąd nie dając szansy Buczkowskiemu w Bydzi. Bo tu w Szwecji Walasek o wiele bardziej by się przydał niż Krzysiek. Mamy pewniaka Golloba, Protasiewicz w Szwecji jeździ solidnie, chociaż w Mallili raczej cudów nie ma. Janowski w Bydzi zaskoczył i jeśli powtórzy ten wynik to będzie fajnie. Buczkowski najsłabsze nasze ogniwo i on będzie tracił punkty. Anglia nie awansując w Kings Lynn skreśliła szanse na awans do finału. Nie mają pewniaka. Bo Harris może dzisiaj wszystko zrobić a w Szwecji nigdy nie przekonywał. Nicholls nawet w półfinale nie był za szybki. Woffi widać że po kontuzji, King nie on nie będzie zbyt dobrze punktował.
626#
Polska - Wielka Brytania 1 @ 1,50 ✅ 38-30
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kurs na awans Duńczyków bardzo niski, więc wolę zagrać ich ogólny triumf w SWC. Wzmocnieni Nickim Pedersenem będą bardzo groźni. Madsen na tym torze jeździ dobrze, Jensen występuje w barwach miejscowej Dackarny. Iversen to najlepszy zawodnik Elitserien. A Nicki, Nicki nigdy nie zawodzi. Dania ma kompletną drużynę bez dziur dla mnie są ogromnym faworytem. Dzisiaj raczej spokojnie sobie poradzą z Polską a w finale Australię objadą, bo kangury w Szwecji nie są skuteczne. Ward po kontuzji to też spora zagadka. Holder w barwach Piraterny nie zawodzi ale na pewno brakuje błysku. Watt potrafi odpalić ale będzie miał z kim przegrywać. Crump w Szwecji słabo od początku sezonu. Ruski powalczą ale raczej nie o zwycięstwo, medal mogą wydłubać. Gospodarze Szwedzi oni nie jeździli więc mogli potrenować na tym torze, ale ten skład jakoś mocno nie przekonywuje. Jonasson na pewno nie jest w rewelacyjnej formie. Ljung może słaby nie jest ale będzie przegrywał. Lindgren i Jonsson mocni liderzy ale też spokojnie do pokonania. Dla mnie Dania jeśli będzie w finale będzie ogromnym faworytem więc pobieram już dzisiaj kurs 5,5 bo uważam że jest to value bo w finale więcej niż 3,5 nie będzie.
627#
Drużynowy Mistrz Świata? Dania @ 5,50 ✅
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom