>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kolejne ściganie na Wyspach. Jednak nie EL a puchar Knockout Cup. Dla mnie faworytem są goście. Także pierwszy mój typ to handicap na gości +5 punktów. Młoty mają bardzo mocny skład. Watt i Karlsson są w znakomitej formie szczególnie ten pierwszy. PK też swoje robi i to są liderzy z prawdziwego zdarzenia. Najprawdopodobniej pojadą dzisiaj z R/R, w tej rezerwie dodatkowy bieg mają wszyscy oprócz PK. Nilsson i Robson w ostatnim meczu pokazali że są bardzo solidnymi zawodnikami i przy 5 startach stać ich na dorobek w granicach 10 punktów. Dzisiaj z rezerwy jedzie Birks praktycznie nie znany mi zawodnik oraz Mear który jest na prawdę mocnym ogniwem tej drużyny a jadąc z rezerwy dzisiaj zapunktuje na poziomie 10 punktów, no może ciut mniej. Coventry to słaba drużyna, choć na papierze wygląda imponująco w EL zawodzi na całej linii. Kennett to nie jest lider i ten zawodnik nie jest gwarantem do dwucyfrowej zdobyczy. Harri pomału się odbudowuje ale wygrywanie z liderami Młotów im nie grozi. Do tego nie jedzie Nicholls za którego pojedzie Kildemand. Jest to osłabienie. Nie jedzie też Summers za którego jest R/R i to jest kolejna strata, bo Aron jest w niezłej dyspozycji w tym roku co potwierdza w PL i na początku sezonu w EL. Larsen też nie zachwyca. Roynon i Bager to mocna rezerwa chyba lepsza niż gości, ale to jednak za mało by myśleć o wygranej w dzisiejszym meczu jak liderzy zawodzą. Drugi typ na over Watta, Davey jest w dobrej, nawet bardzo dobrej formie. Jeśli będzie R/R to pojedzie 6 razy i spokojnie pokryje overa, jeśli pojedzie 5 razy to też pokryje linię 11 punktów :razz:
555#
Coventry Bees - Lakeside Hammers +5 2 @ 1,925 ⛔ 52-38
2/10
Sportingbet

556#
Davey Watt over 10,5 @ 1,60 ⛔ 5 czeba odpocząć :]
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj krótko, gram dubla na dwa mecze w EL. Pierwszy typ na niepokonane jeszcze w tym sezonie Poole. Jadą znowu z R/R za Miedziaka i jest to wzmocnienie. Bo Adrian więcej niż 5 punktów na agrafce w Eastborune dzisiaj by nie zdobył. A Ward, Andersson i Kling na tym torze potrafią jeździć. Do tego gospodarze jadą bez Kilokarpiego, Gustafssona i to są spore straty bo na Arlington obaj jeżdżą świetnie. Wydaje mi się że biźniacy z Australii załatwią sprawę bo praktycznie nie mają z kim przegrywać.
Drugi typ na Lakeside. Młoty na swoim torze to mocna drużyna. Dodatkowo chyba pełna R/R, w awizowanym Nieminen zamiast Robsona więc wzmocnienie. Wczoraj przegrali 9 punktami i dzisiaj muszą odrabiać by awansować do kolejnej rundy. Coventry na wyjazdach spisuje się słabo nawet bardzo, dzisiaj jeszcze bez Nichollsa za którego jest R/R ale dodatkowego biegu chyba nie ma Harris więc strata. Dla mnie zwycięzcą mogą być tylko młoty.
557#
Eastbourne Eagles - Poole Pirates 2 @ 1,555 ✅ 35-37
Lakeside Hammers - Coventry Bees 1 @ 1,266 ⛔ 35-49
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zachciało się dorzucać Lakeside do podbicia kurs :razz: Szala goryczy się przelała także co najmniej tydzień przerwy od grania, trzeba ochłonąć bo za dużo czerwonego się porobił, prawdę mówiąc nie ma tragedii no ale trzeba z innej strony spojrzeć na żużel i inne sporty.
Korzystając z okazji zapraszam tu Kolarstwo 2012 - Critérium du Dauphiné (03.06 - 10.06)
Od jutra zaczynamy oficjalne przetarcie przed Tour de France. Pomimo tego że nie będę nic grał swoje przemyślenia i suche typy będę tam podawał, także zapraszam do zaglądania i przede wszystkim udzielania się w dziale kolarstwo.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Często tu zaglądam i nie rozumiem tej decyzji o zaprzestaniu podawania typów... Typy masz bardzo dobre, wręcz świetne, a przyczyną tego stanu - czyli nagromadzenia kuponowych minusów jest... Twój zachwyt angielskim żuzlem. Po prostu mniej tej ligi graj moim zdaniem. Nie jestem znawcą tej dyscypliny, ale sledzę i widzę to co sie tam ostatnio dzieje to jakis kabaret. Sam się dziwię, ze tak doświadczony typer jak Ty, gra tak dużą ilość typów z tej ligi... Może się nie zgodzisz ze mną, ale tak to widzę...
Przeczytasz sobie i do usunięcia

//dawid
To co piszesz jest sensowne, ostatnio w Anglii jest sporo zaskakujących wyników i niestety wpakowałem się w takie mecze, czy typów jest za dużo? nie! jest tyle samo co zawsze. Tragedii co do finansów nie ma bo ledwie
⛔6j, ale po prostu chcę sobie odpocząć od bukmacherki to chyba właściwa kolej rzeczy przy takiej częstotliwości grania jaką ja mam.
elo

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Myślę że GP w Dani jest odpowiednim momentem by powrócić do typowania.
Zagrałem 3 typ. Pierwszy z nich to para Jensen - Harris. Jensen otrzymał Dzikusa i myślę że była to słuszna decyzja. Jest młody, w tym sezonie prezentuje rewelacyjną formę i przede wszystkim rokuje na przyszłość. Myślę że będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony swoim kibicom oraz dziadom BSI. Anglia, Szwecja i Polska w tych 3 ligach w swoich zespołach nie zawodzi. Harris, jak jemu Rosko nie pomógł w Goeteborgu to już mu nikt w tym roku nie pomoże. W Polskiej lidze nie jeździ, w Anglii na pewno nie zachwyca choć ostatnio poprawił swoje wyniki. W Szwecji też zawodzi. Popularny Bomber tylko w 2010 roku pojechał w Dani ponad przeciętnie, a tak bardzo mizernie. Do tego teraz jest w słabej formie w porównaniu do lat ubiegłych. Sprzętowo wygląda słabo, nic nie przemawia za Bomberem.
Drugi typ to para Jonsson - Lindgren. Gram na Andreasa bo ostatnio jest dobrze dysponowany. Szału w GP nie ma ale ostatnie wyniki rokują że nie powinien dać ciała. Dobra jazda w IM Szwecji gdzie zajął 2 miejsce. Solidnie w Polsce. AJ był szybki i uważam że w Danii gdzie już wygrywał przed laty stać go na miejsce w finale, chociaż to może dużo ale na półfinał spokojnie go stać. Lindgren zaliczył dzwona w Częstochowie i jeszcze się po tym nie otrząsnął. Słaba postawa w IM Szwecji, w Anglii nie jeździł. Fredka to tak sinusoida, a więc skoro ostatnio wygrał to dzisiaj szału nie będzie.
Trzeci typ to para Pedersen - Gollob. Jeśli Polak awansuje do półfinału to będzie dobrze. Ostatnio jest cienki. W Gorzowie kompletny zawód. W Szwecji 10 punktów ale rywali tam za dobrych nie miał. Ostatnio w GP fatalnie. Nie przekonuje ten zawodnik w tym roku. Pedersen jedzie o wygraną w dzisiejszym GP. To odwrotność Golloba w GP imponuje, w ligach nie zawodzi i zawsze lideruje swojemu zespołowi. Do tego dodatkowa motywacja bo jedzie przecież u siebie. Nicki minimum podium a Gollob według mnie na półfinał będzie musiał się postarać.

558#
Michael Jepsen Jensen - Chris Harris 1 @ 1,50 ⛔ 7-10 (11m-4m)
2/10
Unibet

559#
Andreas Jonsson - Fredrik Lindgren 1 @ 1,55 ⛔ 8-15 (9m-2m)
2/10
Unibet

560#
Nicki Pedersen - Tomasz Gollob 1 @ 1,68 ✅ 9-3 (7m-15m)
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kapitalny kurs na Polonię Piłę, u siebie ta drużyna w tym roku nie przegra. Mamy 3 kapitalnych liderów którzy nie zawodzą. Puszakowski, Jędrzejewski i Świst ostatnio pokazali jaką mają moc, sprzętowo ostatnio wyglądają wybornie jak na 2 ligę. Mamy mocną drugą linię bo Szymko po słabym początku zaczyna swoje jeździć, a Franków to rutyniarz który na 6 punktów w każdym meczu spokojnie pojedzie. Juniorka po prostu ma nie przegrać pierwszego biegu 5-1 i będzie gitara. Goście mają niby mocny skład, ale nie na tyle by wygrać. Na juniorce wyglądają lepiej. Ale liderów mają gorszych. Liderem jest Allen ale on z naszymi liderami nie będzie wygrywał. Charczenko jest przeciętny w tym sezonie i nie przekonują mnie argumenty że jeździł w Pile i zna tor. Chromik i Rempała bez błysku ale solidni, jednak w Pile obaj jeżdżą bardzo nierówno. Dla mnie faworytem jest Piła i uważam że zwycięstwo nie podlega dzisiaj dyskusji a kurs bardzo, bardzo przyjemny.
Wobec kontuzji Jarka Hampela ciężko wskazać zawodnika z Unii Leszno który mógłby przejąć na własne barki liderowanie drużynie. Jednak liczę na to że mecz będzie na styku i ostatni bieg zdecyduje o zwycięzcy tego meczu. Nie bawię się jednak w typowanie zwycięzcy tego meczu i gram over punktowy Darcy Warda. Uważam że 11 punktów powinien spokojnie zrobić, jedzie w parze z Ząbikiem a jak Karol jeździ każdy widzi, jest fatalny. Później po zmianie par jedzie z Miedzińskim. Według mnie nie będzie dzisiaj tracił punktów ani na kolegach z zespołu ani na rywalach z Leszna. Jeśli Leszno np zaskoczy to będzie jeszcze szansa na dodatkowy bieg z rezerwy taktycznej. Dla mnie ta linia jest za niska i gram na niesfornego bliźniaka.

561#
Polonia Piła - ROW Rybnik 1 @ 2,25 ✅ 51-38 hej Polonia!! sialalala ????
2/10
Tobet

562#
Darcy Ward Over 10,5 @ 1,72 ✅ 11 brawo Darky :cool:
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +13
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Za wysoka ta linia. Zdecydowanie za wysoka. Wells to głównie zawodnik swojego toru, na wyjazdach w tym roku jest bardzo przeciętny. Na wyjazdach w tym roku raz zrobił 8 punktów a w pozostałych spotkaniach zdobywał poniżej 5 punktów. Dzisiaj Asy mocno wzmocnione, promotorzy postawili na to co jest siłą czyli pozycje rezerwowych i po to właśnie ściągnęli Renatkę Gafurowa który na torze w Manchesterze w ubiegłym roku w barwach Poole wykręcił 12 punktów. Ales Dryml to bardzo solidny zawodnik na swoim torze, teraz jadąc z rezerwy myślę że spokojnie te 7 punktów zrobi. Według mnie Wells nie wygra biegu z rezerwowymi gospodarzy. Nie pomoże mu nawet 7 biegów w których powinien jechać, chociaż przy gorszej dyspozycji to nawet Aspgren może pojechać w R/R za Woffindena. Patrząc w rozpiskę biegów nie widzę miejsca by zapisać 3 po stronie Rickiego więc bariery 11 punktów dzisiaj nie powinien przeskoczyć. Np rok temu jechał w Manchesterze i zdobył 8 punktów a za rywali miał Kozę Smitcha i Dawida Stachyrę więc o wiele gorszych zawodników niż Dryml i Gafurow.

563#
Ricki Wells Under 10,5 @ 1,65 ⛔ 14 ????
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Piotruś jeździ z Holderem i wątpię że na nim będzie zdobywał punkty. Według mnie jeżdżąc pod numerami 1-5 zarówno w Polsce jak i Szwecji marnuje się. Jest to za młody zawodnik by jeździć jako senior, w tym roku jego talent zdecydowanie stoi w miejscu i Piotrek nie rozwija się. W Szwecji wyniki takie se, ale zawsze bez szału. Peter to dobry zawodnik w Elitserien. Dzisiaj dodatkowo jedzie z rezerwy więc punktów nałapie. Bardzo słabo wyglądają Piraci na rezerwie więc myślę że Peter biegi rezerwowych wygra więc teoretycznie ma już 6 punktów. Do tego pewnie będzie zmieniał pozostałych seniorów i myślę że ok 11 punktów dzisiaj zdobędzie. A Piotrek jak 5-6 zdobędzie to będzie gitara.
Drugi typ para Miedziński - Kilokarpi. Adrian bardzo słaby w tym roku, praktycznie wszędzie zawodzi i nie spełnia oczekiwań. W Szwecji też szału nie ma. Jeszcze jak jechał z rezerwy to było nieźle ale spod numerów 1-5 spisuje się słabo. Do tego w parze z Zorro który mam nadzieję że się w końcu ogarnie i zacznie punktować na poziomie. Kilokarpi wrócił po kontuzji i nie zawodzi. W Polsce bardzo dobrze spasowany oprócz ostatniego meczu, w Szwecji też było fajnie. Jeździ w parze z Andersenem który ostatnio obniżył loty. Ogólnie w Szwecji Hansior jeździ bez błysku i w tym upatruję wysokiej zdobyczy Kilokarpiego.
Trzeci typ na Holdera. Chrispy jedzie z Piotrkiem Pawlickim już wyżej pisałem że na nim punktów nie będzie tracił. Do tego jedzie z 3 a to dość fajny numer w Szwecji. W formie jest dobrej co ostatnio potwierdzał. Może w Szwecji rewelacji nie ma ale jest solidność. Harris jedzie w parze z Wattem i według mnie na nim może tracić punkty. Ogólnie Harris poprawił swoją dyspozycję, ale dzisiaj jest z kim przegrywać bu u Piratów Pawlicki, Hancock, Janowski czy Holder o wygraną biegową będzie ciężko. Według mnie Holdera stać na przynajmniej 11 punktów a Harris jak 9-10 zrobi to będzie dużo.
564#
Piotr Pawlicki - Peter Ljung -2,5 2 @ 1,85 ✅ 2-14
2/10
Sportingbet

565#
Adrian Miedziński - Joonas Kylmakorpi -0,5 2 @ 1,75 ▶ mecz odwołany
2/10
Sportingbet

566#
Chris Holder -0,5 - Chris Harris 1 @ 1,55 ✅ 9-5
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Loktajew jedzie w parze z Holtą, myślę że Ryszard będzie lepszy w tej parze ale Aleksandr jest w stanie zdobyć ok 8 punktów. Tym bardziej że na torze w Zielonej Górze jeździ bardzo dobrze. Ma dobry start a to na tym torze jest kluczowe. Joonas jeździ z Okoniewskim i na nim będzie tracił punkty. Do tego Rafał ma o wiele lepsze starty niż Joonas więc według mnie Kilokarpi za dużo dzisiaj nie przywiezie. Ostatnio słabiej w Polsce, wczoraj w Szwecji nie jechał, także trochę jego dyspozycja jest zagadką. Nigdzie jednak nie mogę znaleźć jego wyników na torze w Zielonej, ale raz pamiętam że tam jechać i rewelacji nie było.
567#
Aleksandr Łoktajew -0,5 - Joonas Kylmaekorpi 1 @ 1,65 ✅ 10-5 gitara
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Sporo spotkań w EL ale oferta słaba. Raczej staram się odpuszczać tak wysokie handicapy, ale dzisiaj Belle Vue po prostu nie ma żadnego atutu i jeśli ujadą 30 punktów to będzie spory sukces. Bo niby kim mają punktować, jest Schlein który powinien poliderować drużynie, ale co dale? Mroczka? Dryml? Lemon(????)? Szczepaniak? Gafurow? nie , nie, nie z czym do ludzi przecież to są bardzo przeciętni zawodnicy i ledwo co nadają się na drugą linię, ale nie na pozycję lidera drużyny. Gospodarze mają niezłą pakę, szkoda jednak że odszedł Monberg bo to solidny zawodnik, ale w zamian jest Buczkowski i Kościuch a oni na pewno lepiej będą punktowali niż Jesper. Jest Bjerre który ostatnio zaczyna osiągać pozytywne wyniki. Jensen i Sundstrom to kapitalni zawodnicy w Anglii. Allen spora solidność i pewnik 10 punktów w meczu. Lawson powinien objeżdżać najszybszych z Asów. Więc ja nie widzę żadnej dziury u gospodarzy, handicap wysoki bo są jokery ale raczej goście nie mają czym straszyć.
569#
Peterborough Panthers -18 - Belle Vue Aces 1 @ 1,90 ⛔ 47-46 Asy odżyły po fatalnym początku
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gram bez handicapu, chociaż ten dość niski. Ale w Anglii ostatnio pada i tory nie są przygotowane tak aby były wielkim atutem gospodarzy i goście na początku często są lepiej spasowani niż gospodarze. Ceventry w tym roku pokonało już Kings Lynn 47-43. Dzisiaj liczę co najmniej na powtórek choć po cichu liczę na wygraną Pszczół za 3 punkty czyli przynajmniej 7 oczkami. Gospodarze osłabieni brakiem kontuzjowanego Nichollsa, za niego mamy Ułamka, jednak jak tak sobie przypomnę Sebastiana jak w tym roku przyjechać z Brummies i wykręcił tu 13 punktów to jestem szalenie spokojny o jego dorobek. Szkoda że nie jedzie Larsen bo po kontuzji wyglądał świetnie, ale jest R/R. Jednak jest Summers więc druga linia nie wygląda najgorzej. Trójka liderów Harris, Kennett i Ułamek powinni swoje zrobić. Z rezerwy jedzie Bager i Roynon. Ten drugi ostatnio jeździ bardzo przyzwoicie i dzisiaj liczę na spory dorobek punktowy. Goście poważnie osłabieni bo bez Iversena bez Korneliussena za którego jest R/R i bez ostatnio będącego w dobrej formie Janowskiego. Oni tego meczu po prostu wygrać nie mogą. Są za nich goście ale Schlein w tym roku w Coventry pojechał fatalnie, Wells tak samo. Stead w tym roku na pewno nie zachwyca formą. Mocna rezerwa b Welbert potrafi tu jeździć, a Szczepaniak ostatni łapie formę. Jednak to za mało by wygrać to spotkanie. Nermark też nie szaleje więc myślę że Pszczoły powinni spokojnie uporać się z Gwiazdami i dopisać do swojego skromnego dorobku 2 albo 3 punkty.
Ja rozumiem że to gość i w 15 może nie pojechać, ale Seba tak jak pisałem wyżej w meczu Brummies wykręcił tu 13+1. Oglądałem tamto spotkanie i on tu po prostu fruwał. Dzisiaj 7 punktów to niezbyt dużo tym bardziej że jest wystawiony pod 5. Czekałem na oficjalną informację odnośnie tej decyzji bo widziałem gdzieś że był awizowany pod 4 i miałem spore wątpliwości odnośnie tego typu, teraz wszystko chyba się wyjaśniło i pobieram over Seby.

570#
Coventry - Kings Lynn Stars 1 @ 1,35 ✅ 48-42
3/10
Tobet

571#
Sebastian Ułamek Over 6,5 @ 1,60 ✅ 11
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jak nie wygrają to nie ma awansu i będę mógł hejtować Dyzmę, jak wygrają to mam kasę i mimo wszystko trzeba będzie się cieszyć z tego awansu. Zespół gra całkiem przyzwoicie i prawdę mówiąc się tego nie spodziewałem, trójka z Dortmundu robi różnicę, farbowane lisy Perkis i Polanski grają przyzwoicie i trzeba to powiedzieć są wzmocnieniem tej drużyny. Obraniak słabo no ale te zakrętasy z wolnych ma konkretne. Benisz nieporozumienie. Kompletne nieporozumienie. Pozostali dobrze uzupełniają zespół. Widzę że mobilizacja jest niesamowita, balon nadmuchany jak przed meczem z Grecją oby tylko nie skończyło się takim samym wynikiem.
572#
Polska - Czechy 1 @ 2,10 ⛔ 0-1 pokazali klasę ????
2/10
Bah

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pojawiła się oferta na jutrzejszą SE. Trzeba grać już teraz bo linia z 6 na 4,5 a do jutra to się kursy pewnie wyrównają. A więcej o tym meczu napisze jutro.
Tak jak pisałem kursy się wyrównały, dla mnie Włókniarz jest faworytem tego meczu. Dobrze że u Griszy po kontuzji nie ma już śladu. Dzisiaj będzie konkretnie liderował drużynie a do tego jedzie w parze z Zengotą który jest bardzo skuteczny na własnym torze. Dodatkowo Grzegorz ma motywację udowodnienia żałosnym działaczom z Zielonej Góry że wypuścili takiego zawodnika. Bjerre i Jabłoński swoich biegów nie powinni przegrywać. Duńczyk ostatnio złapał formę i myślę że może w granicach 10 punktów zdobyć. Nermark też po małym dołku znowu punktuje jak należy. Na juniorce Czaja który według mnie spokojnie powalczy z Dudkiem o miano najlepszego juniora dzisiejszego dnia. W Falubazie według mnie nie ma takiego pewniaka do wygrywania wszystkiego. Jonsson i Protasiewicz niby są ostatnio w formie ale jakoś mnie nie przekonują. Davidsson fatalny. Holta przeciętny. Nieobliczalny Loktajew. To za mało na Częstochowę. Dudek też ostatnio obniżył loty. Także taki handicap jaki wczoraj pobrałem wydaje się bardzo przyzwoity. Dzisiaj jest tylko 2,5 ale też bym pobrał.
573#
Włókniarz Częstochowa +4,5 - Falubaz Zielona Góra 1 @ 2,00 ✅ 45-45
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jestem pozytywnie zaskoczony kursami wystawionymi przez Unibet. Ja rozumiem że Leszno jedzie bez Hampela ale zamiast niego jedzie Batchelor który dostaje chyba ostatnią szansę na pokazanie się. Troy na pewno zawodził w tym roku, ale na pewno stać go na przyzwoity wynik. Bo w meczu z Toruniem Z/Z za Hampela było raczej niewypałem. Mam też nadzieję że Piotr Pawlicki pojedzie na juniorce bo już pisałem że on jadąc po numerami 1-5 się marnuje. Przemek Pawlicki jest w dobrej formie. Tak samo Jura Pavlic pokazał w Szwecji że może być liderem drużyny. Baliński u siebie nie zawodzi. W biegu juniorskim powinno być już 5-1. Ja uważam że Leszno wygra to spotkanie co najmniej 50-40. Goście według mnie nie mają lokomotywy. Sajfutdinow zawodzi i na pewno nie jest pewniakiem. Buczkowski możliwości ma ale dzisiaj jest też z kim przegrywać. Gapiński po kontuzji nie odzyskał błysku z początku sezonu. Kościecha co prawda jeździ co raz lepiej ale na przyczepie w Lesznie może mieć problemy. Laguta na wyjazdach bardzo niepewny. Juniorka gorsza niż Leszna więc ja po prostu nie widzę gdzie Polonia może uderzyć.
574#
Unia Leszno - Polonia Bydgoszcz 1 @ 1,45 ✅ 51-39 mam nadzieję że ktoś skorzystał :razz:
3/10
Unibet

575#
Unia Leszno -4,5 - Polonia Bydgoszcz 1 @ 2,00 ✅ 51-39
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa spotkania w Anglii, pierwsze to spotkanie na szczycie Młoty z Thurrocka podejmują Rudziki ze Swindon. Kto jest faworytem ciężko wskazać, według mnie o zwycięzcy tego spotkanie rozstrzygnie ostatni bieg. Młoty oczywiście z R/R, jadą wszyscy oprócz Watta (chyba). Dwójka liderów powinna pojechać swoje czyli PK i DW. Reszta może odpalić ale może też zepsuć. Nilsson ostatnio wygląda średnio i stać go na pewno na lepsze wyniki ale ostatnio czytałem że miał problemy sprzętowe. Robson taki jakiś markotny w tym roku i nie punktuje na tyle ile powinien. Worral i Mear, szczególnie ten drugi to mocna rezerwa, jednak goście mają mocniejszą, bo Doyle po przesunięciu na rezerwę odżył i punktuje rewelacyjnie. Aspegren też potencjał ma. Rosko zaskakuje z taktyką i wystawia Andersena wraz ze Steadem tworząc solidne uderzenie. Morris i Batchelor mają po prostu nie przegrywać. A Kildemand jadąc z rezerwowymi też powinien się bronić. Dla mnie mecz na styku u pobieram handicap 6,5 punktów w stronę rewelacji tego sezonu.
Drugi typ to pojedynek Doyla z Nilssonem. Doyle tak jak pisałem jedzie z rezerwy i według mnie na rezerwach punktów nie powinien tracić. Myślę że stać go na zdobycie ok 11 punktów. Nilsson jedzie w parze z Karlssonem i o punkty będzie bardzo ciężko. Handicap -2,5 punktów nie taki straszny bo Doyle ma łatwe biegi a u Nilssona próżno takich szukać.
Ostatni typ na over Lemona. 5 punktów to wcale nie tak dużo, a kurs rewelacja. Tor w Wolverhampton jest bardzo podobny do toru Newcastle, a w barwach Diamentów Mark na swoim torze jeździ znakomicie, prawie za każdym razem pokonywał barierę 10 punktów, dzisiaj na pewno nie będzie łatwo bo jest z kim przegrywać. Ale jadąc z 5 ma dwa biegi w których powinien przyjechać na 2 pozycji. Więc praktycznie będzie brakował 1 punkt i może gdzieś go doczłapie. Kurs jaki jest teraz czyli 3,2 to ogromne value.

576#
Lakeside Hammers - Swindon Robins +6,5 2 @ 1,85 ✅ 36-53
2/10
Betsafe

577#
Jason Doyle -2,5 - Kim Nilsson 1 @ 1,65 ✅ 13-2
2/10
Sportingbet

578#
Mark Lemon over 4,5 @ 3,20 ⛔ 4+1 ajajaj był bliziutko :wink:
1/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +7
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po fatalnym początku gdzie trafiła się seria nawet 7 z rzędu przegranych, odrobiłem całe straty z czerwca i jestem w tym miesiącu na zero. Ostatnio gra wygląda tak jak ma wyglądać. Przerwa jednak dobrze zrobiła. Jak do końca miesiąca zrobię ✅8j to będzie gitara. To tyle, siema ;)
Podane Kupony: 578
Trafione Kupony: 342
Zwroty: 18
Zainwestowane: 829j
Wygrane: 894,162j
Zysk: 65,162j
Yield: 7,86%

Żużel: 127/206 w tym 13 zwroty
Kolarstwo: 80/155 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 76/124
Piłka Nożna: 4/12 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Fantastyczny kurs na Poole jednak trzeba pamiętać są mocno osłabieni. Ale z drugiej strony grzech tego nie zagrać. Kurs w Unibecie czyli @2,40 to spore value na gospodarzy. Więc ja pobieram ich wygraną. Za Warda jedzie Watt i tu żadnej straty nie będzie bo Watt zrobi ok 12 punktów. Holder raczej punktów nie pogubi. Wszystko zależy od Anderssona i Klinga jeśli oni pojadą na poziomie 7 punktów to Poole wygra to spotkanie. A są w stanie wykręcić taki wynik. Masters z rezerwy powinien powalczyć z Autym. Kurtz z 5 spora dziura ale dzisiaj w parkingu jest Ward i kto wie czy nie użyczy swoich motorów. Howarth spory potencjał także liczę że parę oczek dorzuci. Goście na papierze są mocni. Bjarne jeździł tu przed laty, raczej nie zawodził ale ostatnio na pewno nie jest aż takim pewniakiem. Smolinski raczej szału tu nie pojedzie. Druga para King i Ułamek groźni, nawet bardzo ale spokojnie można ich przywozić na 3-3. Barker w Poole raczej szału nie jeździ więc nie jest źle. Z rezerwy to Auty powinien dzisiaj być najlepszy, ale Piszcz z kolei powinien przegrywać z rezerwowymi gospodarzy. Typ ryzykowny zresztą jak zawsze, ale atut swojego toru może mieć znaczenie. Poole podtrzyma swoją świetną passę 16 zwycięstw z rzędu.
Dodaję jeszcze jeden typ z tego meczu para Sam Masters - Martin Smolinski. Sam jedzie z rezerwy i teoretycznie tylko Auty jest lepszym zawodnikiem jadącym z rezerw. Sam u siebie potrafi zapunktować. Przyjaciel Warda więc może dostanie od niego jakiś sprzęcik. Ale tak na poważnie jeśli Poole myśli o wygraniu to Sam musi zapunktować w granicach 9 punktów, albo przynajmniej na tyle by być na równi z rezerwą gości. Smolinski jedzie w parze z Bjarne Pedersenem i na pewno o punkty łatwo nie będzie. Ogólnie to ma trudne biegi więc jak 5 punktów przywiezie to będzie gitara, handicap tylko albo i aż -1,5 wygląda obiecująco a jaki będzie rezultat to zobaczymy za 2h.
579#
Poole Pirates - Birmingham Brummies 1 @ 2,40 ⛔ 46-46 :-|
2/10
Unibet

580#
Sam Masters -1,5 - Martin Smolinski 1 @ 1,65 ⛔ 5-8
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ostatni typ z drugiego meczu Kevin Welbert kontra Richie Worrall. Handicap spory bo aż -4,5 punktów odejmujemy od dorobku Kevina. Ale obaj jadą z rezerwy, w Gwiazd z Welbertem jedzie Szczepaniak i praktycznie dwa biegi rezerwowych powinny się skończyć po 5-1. Welbert w tym roku na torze w Kings Lynn zdobywał w granicach 8-10 punktów dzisiaj powinien spokojnie to powtórzyć. Worrall to słaby zawodnik na dodatek jedzie z rezerwy z Drymlem i Ales też powinien go spokojnie pokonać. Uważam że pojedzie 3 biegi i pod prysznic, a Kevin może dzisiaj sobie polatać może nawet 5 razy.
581#
Kevin Welbert -4,5 - Richie Worrall 1 @ 1,85 ⛔ 9-8 Kevin zrobił swoje ale Worrall ????
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Według mnie bardzo przyjemny typ. Martin będzie chciał udowodnić dziadom z BSI że gdyby nie chore przepisy w SE byłby bardzo solidnym jeźdźcem w GP. W tym roku praktycznie gdzie się nie pojawi to nie zawodzi. W SE tworzy bardzo skuteczną parę z Madsenem chyba najlepszą w lidze. W Szwecji też jest bardzo dobrze, jest jednym z liderów drużyny. Sprzętowo wygląda bardzo dobrze w tym sezonie, dzisiaj myślę że spokojnie może awansować do półfinału. Zmarzlik dostał dziką kartę, według mnie nie zasłużenie, bo Janowski jest na pewno lepszym zawodnikiem, no ale Zmarzlik jeździ w Gorzowie więc musiał dostać dzikusa. Ostatnio jego forma spadła, regres formy nastąpił w tym samym czasie co Golloba.. Zawodnik z potencjałem ale na pewno brakuje doświadczenia by powalczyć o dobry wynik w GP. Ostatnio w lidze słabo punktuje i swój dorobek zawdzięcza tylko dzięki wygranej w biegu juniorskim. Z seniorami jest ciężko, dodatkowo tor dzisiaj będzie inaczej przygotowany niż na ligę więc wcale to nie będzie atut Polaka. Dla mnie w tej parze zwycięzcą może być tylko jeden zawodnik czyli Vaculik.
582#
Martin Vaculik - Bartosz Zmarzlik 1 @ 1,60 ✅ 20-13 (1m - 3m)
3/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom