dawid.400
Forum VIP
Kolejne ściganie na Wyspach. Jednak nie EL a puchar Knockout Cup. Dla mnie faworytem są goście. Także pierwszy mój typ to handicap na gości +5 punktów. Młoty mają bardzo mocny skład. Watt i Karlsson są w znakomitej formie szczególnie ten pierwszy. PK też swoje robi i to są liderzy z prawdziwego zdarzenia. Najprawdopodobniej pojadą dzisiaj z R/R, w tej rezerwie dodatkowy bieg mają wszyscy oprócz PK. Nilsson i Robson w ostatnim meczu pokazali że są bardzo solidnymi zawodnikami i przy 5 startach stać ich na dorobek w granicach 10 punktów. Dzisiaj z rezerwy jedzie Birks praktycznie nie znany mi zawodnik oraz Mear który jest na prawdę mocnym ogniwem tej drużyny a jadąc z rezerwy dzisiaj zapunktuje na poziomie 10 punktów, no może ciut mniej. Coventry to słaba drużyna, choć na papierze wygląda imponująco w EL zawodzi na całej linii. Kennett to nie jest lider i ten zawodnik nie jest gwarantem do dwucyfrowej zdobyczy. Harri pomału się odbudowuje ale wygrywanie z liderami Młotów im nie grozi. Do tego nie jedzie Nicholls za którego pojedzie Kildemand. Jest to osłabienie. Nie jedzie też Summers za którego jest R/R i to jest kolejna strata, bo Aron jest w niezłej dyspozycji w tym roku co potwierdza w PL i na początku sezonu w EL. Larsen też nie zachwyca. Roynon i Bager to mocna rezerwa chyba lepsza niż gości, ale to jednak za mało by myśleć o wygranej w dzisiejszym meczu jak liderzy zawodzą. Drugi typ na over Watta, Davey jest w dobrej, nawet bardzo dobrej formie. Jeśli będzie R/R to pojedzie 6 razy i spokojnie pokryje overa, jeśli pojedzie 5 razy to też pokryje linię 11 punktów :razz:
555#
Coventry Bees - Lakeside Hammers +5 2 @ 1,925 52-38
2/10
Sportingbet
556#
Davey Watt over 10,5 @ 1,60 5 czeba odpocząć :]
2/10
Sportingbet
555#
Coventry Bees - Lakeside Hammers +5 2 @ 1,925 52-38
2/10
Sportingbet