>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Numerację nadam po rozstrzygnięciu LŚ. Typ dzięki Tadzinowi bo prawdę mówiąc nie spojrzałbym w ofertę na zwycięzcę LŚ. Kurs jaki jest na Polskę to jest komedia. Prawdę mówiąc mamy jedną z lepszych drużyn na Świecie. Stać nas na grę w finale. Siatkówka tak się wyrównała że nie ma jakiegoś znacznego faworyta. Brazylia to już nie jest drużyna która gra nieosiągalną siatkówkę. Ruski, jak to Ruski mogą wszystko zrobić. Włosi niby skład bardzo mocny ale spokojnie możemy ich ograć. Reszta w zasięgu Polaków jak nie gorsza. Dla mnie kurs marzenie. Kibicowsko za Polską, to i bukmachersko musi być.
kupon#
Liga Światowa zwycięzca? Polska @ 32,85
1/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa spotkania w najlepszej lidze Świata. Jednak z tego względu że nie mam czasu na wielki analizy gram tylko jeden mecz Lakeside - Swindon. Gram czystą jedynkę na Młoty. Rico będzie nad nimi czuwał i nie ma opcji że to przegrają. Nie wiem czy jest R/R czy jedzie Robson ale to nie ma znaczenia. Oni na własnym torze będą fruwali. Watt jest w doskonałej formie, PK tak samo. Kauke, Nilsson i ewentualnie Robson swoje przywiozą. Jak będzie R/R to Watt ma dodatkowy bieg więc jeszcze lepiej. Na rezerwie Mear który dobrze jeździ na swoim torze oraz Worrall który cośtam przywiezie. Gości mają niby niezły skład ale taki Andersen i Batchelor z PK i Wattem nie wygrają. Druga linia słabsza, rezerwa za sprawą Kildemanda wyrównana. Gram na jedynkę za podwójną stawkę. Skro w Poole przegrali tylko dwoma punktami to u siebie Swindon rozklepią.
498#
Lakeside Hammers - Swindon Robins 1 @ 1,363 ✅ 50-40 :cool:
4/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Tarnów z Z/Z za Madesna więc Herbie ma 6 startów chciałem tą linię grać przy normalnym układzie bez zz ale teraz Hancock mając dodatkowy start leciutko ją pokryje.
500#
Greg Hancock over 10,5 @ 1,75 ✅ 12 profesor Herbie :cool:
4/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dawno nie było meczu na agrafce w Eastbourne. Dzisiaj miejscowe Orły podejmują Rudziki ze Swindon. Faworytem są gospodarze i to nawet zdecydowany. Ostatni mecz u siebie wygrali z Coventry 3 punktami, jednak wtedy jechali z R/R za Kilokarpiego w ramach rezerwy zdobyli 5 punktów, a dzisiaj jadący jako gość Nicholls (notabene jadący w barwach Pszczół przywióżł wtedy 12 oczek) zdobędzie na pewno więcej niż 5 punktów, do tego Coventry jest mocniejsze niż Swindon. Gospodarze mają bardzo mocny skład. Wspomniany Nicholls dobrze sobie radzi na tym torze. Jadący z nim w parze Dryml przywiezie cenne punkty. Młody Henka i Cam Woodward mogą wszystko przywozić na 5-1. Lewis Brydger jest bardzo skuteczny na swoim torze. Rezerwowi Gizatulin i Lahti u siebie bardzo skuteczni i dzisiaj powinni spokojnie przywozić rezerwę gości. Goście to głównie Andersen który nie zawodzi. Jednak zawodzi drugi lider Batchelor który wczoraj zdobył tylko 4 punkty. Stead na wyjazdach nie jest aż tak skuteczny. Morris i Doyle z drugą linią gospodarzy wygrywać nie będą, rezerwa za sprawą Kildemanda tylko trochę gorsza, jednak w biegach pomiędzy rezerwowymi powinni go objeżdżać na 4-2 chociaż. Gram dwa typy z tego meczu pierwszy to czyste zwycięstwo za większą stawkę i drugi to handicap za normalny stejk.
501#
Eastbourne Eagles - Swindon Robins 1 @ 1,363 ✅ 51-39
4/10
Sportingbet

502#
Eastbourne Eagles -7 - Swindon Robins 1 @ 1,925 ✅ 51-39
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wczoraj z Brazylią wygraliśmy 3-2 prawdę mówiąc powinniśmy wygrać 3-0 bo Polacy mieli piłkę meczową w górze. Ale mniejsza z tym. Gramy bardzo ambitnie. Świetna organizacja gry, doskonała gra w elementach blok-obrona i za to trzeba pochwalić trenera. Mamy bardzo mocną ławkę rezerwowych także jeśli ktoś będzie miał gorszy dzień ma go kto zastąpić. Finowie bez Esko i w meczu z Kanadą pokazali jaki wpływ ma na drużynę ten świetny rozgrywający. Rezerwowy sypacz daje co drugą piłkę niedokładną, piłki nie dociągnięte do antenki i z tego nawet Oivanen nie skończy. Dzisiaj ma być łomot. Kibice w Kanadzie też za Polską także gramy u siebie.
503#
Polska -2,5 - Finlandia 1 @ 2,42 ⛔ 2-3 szkoda, ale słabo grali :?
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Na dobry początek jedno spotkanie z 2 ligi. Polonia Piła przy Bydgoskiej podejmuje Wandę Kraków. Zwycięzcą może być jedna drużyna czyli gospodarze. Do składu wraca Szymko który zastąpi Dilgera który nie spełnił oczekiwań w ostatnim meczu w Krakowie. Piłą inauguruje sezon na własnym stadionie będzie komplet ludzi nie ma opcji że to przegrają. Świst, Puszakowski i Jędrzejewski są w dobrej formie, Franków też w Pile solidnie zapunktuje, a i Szymko coś dorzuci bo ostatnio sporo trenował. Małuch i Dąbrowski nie mają przegrać pierwszego biegu i będzie gitara. Goście mają mocnego Milika i Burzę. Ten pierwszy jednak w Pile jeszcze nie jeździł. Kudriaszow w Pile jeździ słabo, Tabaka, Pyszny i Miturski z naszą drugą linią nie będą wygrywali. Zwycięzcą może być tylko jedna drużyna - Polonia Piła. Kurs mały ale gram za większą stawkę, szkoda że nie ma handicapu no ale co poradzić.
505#
Polonia Piła - Wanda Kraków 1 @ 1,22 ✅ 51-39 hej Polonia!!! sialalalala
3/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Krótko bo zaraz na mecz wychodzę. Jeden typ z meczu Włókniarz Częstochowa - Unibax Toruń. A mianowicie para Zengota - Ward. Nie wiem czemu wszyscy faworyzują tego Zengotę, ale on w meczu z Gorzowem pokazał że z mocniejszymi rywalami ma problemy. Gdzieś nawet widziałem że niektórzy prognozują że zdobędzie ok 15 punktów, myślałem że pęknę ze śmiechu. Po pierwsze jedzie w parze z Harrisem, Anglik jeśli chce nadal jeździć w Polsce musi pojechać na dobrym poziomie a tym samym być przez Zengim. Ward jedzie w parze z Czerwińskim i na nim punktów nie będzie tracił. Tor w Częstochowie powinien mu pasować bo jest do walki, jedzie duża a Darky potrafi to wykorzystać. Początkowo był handicap tylko -0,5 ale nie zdążyłem tego pobrać ale i -1,5 pobieram z wielką ochotą a kurs jest bardzo przyjemny.
506#
Grzegorz Zengota - Darcy Ward -1,5 2 @ 2,30 ✅ 6-11 lokata ????
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Będę starał się wstawiać statystyki co tydzień pozwoli mi to bardziej kontrolować swoje wyniki. Najlepszy tydzień w przygodzie w bukmacherką. 10j ✅ w 5 dni, dawno takiego wyniku nie miałem, ponad 80% skuteczności także trzeba się cieszyć i utrzymać formę. Yiled prawie 8% także do 10% już niewielka droga. Oby tak dalej a będę zadowolony, rozważam jeszcze zwiększenie stawki do 3j ale jeszcze muszę to przemyśleć i wyliczyć budżet na granie, także jutro dopiero o tym zadecyduję. Bajoo ????
Podane Kupony: 506
Trafione Kupony: 300
Zwroty: 17
Zainwestowane: 701 j
Wygrane: 756,747 j
Zysk: 55,747j
Yield: 7,95%

Żużel: 92/152 w tym 12 zwroty
Kolarstwo: 68/139 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 73/124
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Można powiedzieć jak nie dzisiaj to kiedy, w barwach Asów gościnnie jedzie Harris i przy formie jaką prezentował Schlein to jest to ogromne wzmocnienie. Pierwszy raz będą mieli lidera z prawdziwego zdarzenia. Jest również Charlie Gjedde który powinien dwucyfrowy wynik spokojnie przywieźć. Mroczka i Hougaard to powinna być mocna para która będzie punktowała, Ales Dryml musi spiąć poślady i wreszcie pojechać na poziomie 4-5 punktów. Rezerwa średnia ale Eklof i Grajczonek nie powinni za dużo stracić na rezerwie gości, ba mogą nawet zapunktować na podobnym poziomie. Goście bez Kilokarpiego ale z Korneliussenem na pewno jest to osłabienie, bo Mads w tym roku nie zachwyca, chociaż jeździ solidnie. Lukas Dryml też nie zachwyca ostatnio, Młody Henka i Woodward na Arlington są mocni ale na wyjazdach mnie nie przekonywują. Bridger solidny ale raczej na swoim torze. Wyjazdy potrafi jeździć ale na pewno traci na mocy. Gizatullin i Lahti, solidni na rezerwie Fin ostatnio miał mecz życia i zdobył bodaj 14 punktów. Giza słabiej ale oni się wymieniają. Dzisiaj pozycje rezerwowych liczę że będą na remis. Liderzy po stronie gospodarzy i dlatego też zagram na zespół z Manchesteru, niech w końcu wygrają swój pierwszy mecz.
507#
Belle Vue Aces - Eastbourne Eagles 1 @ 1,72 ⛔ 45-47
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kurs z 1,05 do 1,5 ???? jak pawian łykam taki kurs. Ja rozumiem że za Monberga jedzie Bunyan, ale Nowozelandczyk potrafi walczyć co już pokazał w EL. Na pewno jest to osłabienie, ale bez jaj. Pantery mają bardzo mocny skład. Jensen i Sundstrom tworzą kapitalną 2 parę i mogą dzisiaj wygrywać wszystko 5-1. Dwie złotówy Bjerre swoje zrobią bo na swoim torze są skuteczni. Allen starty wyjadacz w Peterborough jeździ doskonale. Lawson Piszcza objedzie także rezerwa na remis ale liderzy na stronę Panter. Goście bez Bjarne Pedersena i tej dziury nie załata Stead. Ułamek na Wyspach bez błysku, Smoliński zawodnik swojego toru tak jak Auty. King i Barker na nich trzeba uważać ale na wyjazdach przeważnie dają dupki. Dla mnie taki kurs na Pantery to jest marzenie, chciałem grać na nich z handicapem 8,5 ale czekałem co z Monbergiem bo info było już rano ale niepotwierdzone.
Wolves bez Woffindena i Klindta z nimi w składzie nie dali rady Piratom, za pierwszego pełna R/R ale na pewno ta rezerwa nie zrobi tyle punktów co Woffi. Za Klindta Miśkowiak i Robert też nie zrobi tyle punktów co Duńczyk. Proctor na swoim torze solidny ale Piraci mają mega skład. Goście w pełnym zestawieniu. Praktycznie brak dziur, jedzie King, jedzie Lindgren który rok w ubiegłym sezonie jeździł w Wolverhampton. Andersson swoje przywiezie. Miedziak też się pomału budzi w Anglii. Myślę że Piraci spokojnie pokryją handicap 7 punktów.
508#
Peterborough Panthers - Birmingham Brummies 1 @ 1,53 ✅ 51-42
2/10
Tobet

509#
Wolverhampton Wolves - Poole Pirates -7 2 @ 1,925 ✅ 39-54
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Fatalna oferta. SB jak zwykle daje ciała z ofertą na Elitserien.
Na papierze Indianie wyglądają bardzo dobrze, jednak sezon rozpoczęli fatalnie. Deja vu Dackarny z ubiegłego roku? jak najbardziej. Jednak dzisiaj jeśli nie wygrają chociaż 8 punktami to mogą się lekko ośmieszyć. Goście bez lidera Griszy Laguty i jest to ogromna strata. Artiom Laguta, Kościecha, Gapiński czy Palovaara będą mieli bardzo ciężko o punkty. Buczkowski chyba jeszcze odczuwa skutki ubiegłotygodniowego upadku, Nermark też w Szwecji nie jeździ aż tak rewelacyjnie. Z rezerwy jedzie Kasprzak i on może solidnie zapunktować, no ale bez przesady. Gospodarze mają ciekawy skład. Liderem jest Iversen który zachwyca formą, Protasiewicz nawet nieźle jeździ, Lindbeck zawsze walczy i przeważnie nie zawodzi. Holta spora zagadka ale on w końcu musi się ogarnąć bo gdzie będzie zarabiał kasę. Andersen też powinien zapunktować ja jakimś przyzwoitym poziomie. Z rezerwy jedzie młody Henka i powinien powalczyć z Kasprzakiem z rezerwy, Thoernblom statysta ale może Palovaare objechać.
Panie!! z czym do ludu. Miedziak jedzie w parze z Walaskiem także na swoim partnerze z pary punktów nie będzie zdobywał. W biegu nominowanym też nie pojedzie. Adrian nie jest w najwyższej formie i grenie przeciwko niemu jest dobrym rozwiązaniem. Holder jedzie z rezerwowymi, jest w kapitalnej formie, potwierdza to w Anglii czy Polsce. Ostatnio w Szwecji zawiódł i dobył tylko 6 punktów, ale nie przesadzajmy to on będzie dzisiaj liderem drużyny i być może poprowadzi Piratów do wygranej.

512#
Indianerna Kumla -8 - Valsarna Hagfors 1 @ 1,75 ✅ 52-38
2/10
Bet365

513#
Adrian Miedziński - Chris Holder -1,5 2 @ 1,72 ✅ 3-8
2/10
Expekt

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Super oferta na PL w Bet3.65.
Mecz na szczycie w Premier League. Tygrysy z Highbridge podejmują Wiedźmy z Ipswitch. Faworytem są gospodarze, którzy na własnym torze leją każdego jak popadnie. Z tego co mówią znawcy PL tor gospodarzy jest bardzo wymagający dla gości i potrzeba czasu by drużyna przeciwna się z nim spasowała. Somerset mają bardzo mocny skład. Liderem i kapitanem jest Jason Doyle którzy dzisiaj powinien ok 12 punktów zdobyć (w parze z Northem po 1,95 wygląda nieźle). Ogólnie drużyna nie ma dziur bo Vissing, objeżdżony w EL Masters, Alex Davies czy James Wright są piekielnie skuteczni na swoim torze. Z rezerwy jedzie Newman objeżdżony w EL oraz Perry czyli zawodnik solidny który kręci się w granicach 4-7 oczek. Goście to przede wszystkim druga para Dakota North i Kevin Doolan, trochę dziwnie że jeżdżą w jednej parze bo to zdecydowanie liderzy drużyny, dodatkowo North może jechać w R/R za Taylora Poole. Lanham też objeżdżony w El, jednak to zawodnik swojego toru i nic poza tym. Tresarrieu to słaby zawodnik i punktuje tylko na swoim torze. Rezerwa Heeps i Tungate dla mnie anonimowi i na pewno gorsi od rezerwy gospodarzy. Moim zdaniem rozsądnym posunięciem będzie zagranie dwóch typów a mianowicie, wygrana gospodarzy więcej niż 7 punktami oraz prowadzenie po 8 biegu minimum 2 punktami. Można też przytoczyć wynik pomiędzy tymi drużynami w tym roku, wygrała drużyna Somerset 6 punktami ale jechali bez Jasona Doyla co było ogromną stratą, a Wiedźmy jechały tym samym zestawieniem co dzisiaj. 3 punkty dla gospodarzy tak widzę wynik dzisiejszego meczu.

514#
Somerset Rebels -7 - Ipswitch Witches 1 @ 1,90 ✅ 50-40 2)ale za to dobry koniec
2/10
Bet365

515#
Po 8 biegach? Somerset Rebels -2 - Ipswitch Witches 1 @ 2,05 ⛔ 22-26 1)słaby początek spotkania
2/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dwa mecze w najlepszej lidze Świata. W obu faworytami i to zdecydowanymi są gospodarze, ale po kolei.
Na pierwszy ogień mecz pomiędzy Poole Pirates a Peterborough Panthers. Gospodarze w pełnym zestawieniu, są bliźniacy Holder i Ward, którzy na Wyspach dominują prawie w każdym meczu trzaskają Paid Maximum, a na torze w Poole to już w ogólnie nie ma na nich mocnych. Miedziński w Anglii spisuje się bardzo przyzwoicie i na swoim torze myślę że dzisiaj zdobędzie ok 9 punktów. Kling i Andersson bardzo mocna druga linia, jadą w parach odpowiednio z Holderem i Wardem i te pary będą wygrywały co najmniej 4-2 jak nie 5-1. Z rezerwy jadą Kurtz i Lindgren którzy na swoim torze będą co najmniej jechali na poziomie rezerwy gości jak nie lepszym. Goście bardzo osłabieni. Jadą bez Allena który odniósł kontuzję w poniedziałek. Nie ma Jensena za którego jest R/R. Dwóch zawodników czyli Kenneth Bjerre który i tak jest w słabej formie i Linus Sunstrom nie utrzymają wyniku. Doyle i młoda złotówa Lasse Bjerre nic nie zdziałają. Tak samo jak Lawson, a Monberg to chyba odmówił jazdy w Panterach więc nie wiem czy będzie w składzie. Inna opcja niż wygrana minimum 20 punktami nie wchodzi dzisiaj w grę.
518#
Poole Pirates -14 - Peterborough Panthers 1 @ 1,909 ⛔ 50-39
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugie spotkanie pomiędzy King&#39;s Lynn a Wolverhampton Wolves. Handicap w Unibecie przystępny bo na poziomie 15,5 punktów. Gospodarze nie mają dziur, Iversen jest w kapitalnej formie, Screen dość nieoczekiwanie w składzie ale to jest instytucja i gwarant tych 6 punktów. Janowski i Nermark tworzą kapitalną parę która będzie wszystko wygrywała 5-1. Mads Korneliusen jest w niezłej formie i zawodnik swojego toru 12 punktów dzisiaj spokojnie w zasięgu. Rezerwowi Szczepaniak i Wolbert biją na głowę rezerwę gości i w bezpośrednich pojedynkach nie powinni tracić punktów. Goście z R/R za Woffiego i bez Klindta. Nie dadzą załatać dziur. To nic że Fredka ma dodatkowy start, bo i tak z gospodarzami może przegrywać a reszta w R/R nie zdobędzie tylu punktów co Tajski. Aspgren nie powinien odegrać żadnej roli. Miśkowiak i Proctor niby ciekawa para ale o wygrywanie biegów, ba nawet o remisowanie będzie ciężko. Rezerwa patologia Wells na wyjazdach jest słaby, a Sówka tu komentarz jest zbędny. Dla mnie wygrana gospodarzy też w granicach 20 punktów.
519#
King&#39;s Lynn Star -15,5 - Wolverhampton Wolves 1 @ 1,72 ✅ 58-35
2/10
Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom