>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po wczorajszym GP nie ma absolutnie żadnego jaranka dzisiejszą zaległą kolejką SE. Wybrałem sobie jeden typ przy takiej pogodzie nic nie chce się pisać. Ale krótko mecz Marma Rzeszów Unia Leszno. Faworytem bukmacherów są goście, moim gospodarze. Marma w tym sezonie jakoś słabo się spisuje ale jechali na wyjazdach. U siebie to całkiem inna drużyna, Śledź coś marudził że dobrze im się jeździ u siebie. Mocna pierwsza piątka, no chyba że pojedzie Kuciapa zamiast Z/Z za Kilokarpiego. Crump i Walasek swoje zrobią, Lee i Okoń swoje dołożą juniorka coś ukuje i wygrają pierwsze spotkanie w tym roku. Unia niby nieźle ale tak jakoś bez przekonania. Na wyjazdach nie będą tak groźni jak na Smoku. Dla mnie jedynka a kurs smakowity.
444#
Marma Rzeszów - Unia Leszno 1 @ 2,50 ⛔ 45-45 :-|
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jedno spotkanie w Elite League, Wilki z Wolverhampton podejmują Piratów z Poole. Faworytem są goście i kurs na ich wygraną mnie w pełni satysfakcjonuje. Ja dałbym maksymalnie 1,60 ale skoro jest 1,74 to trzeba zagrać bo to vajułe. Oba zespoły w pełnych zestawieniach. Liderzy obu drużyn porównywalni z lekkim wskazaniem na niesforne bliźniaki. Szczególnie Ward doskonale jeździ na Monmore Green. Holder także dobrze się tam czuje. Liderzy Wilków w niezłej formie ale to może być za mało. Druga linia gości lepsza. Bo u gospodarzy Kilndt i Proctor wydają się być ciut gorsi niż goście Miedziński i Andersson. Wells z rezerwy może kilka punktów dorzucić, dalej dwie dziury czyli Aspegren i Sówka. Kling także potrafi jeździć na torze w Wolverhampton, Ludvig Lindgren rok temu na tym torze jeździł i punktował całkiem przyzwoicie. Krutz statysta tak jak Sówka i kto na kim punkty przywiezie to jest loteria. W tym roku był już mecz Wolves - Poole, Piraci wygrali 46-44 no i trzeba pamiętać że Miedziak wtedy kompletnie zawiódł, dzisiaj liczę na powtórkę wyniku i wygraną Piratów, może nawet za 4 punkty ;)
445#
Wolverhampton Wolves - Poole Pirates 2 @ 1,74 ✅ 43-47 ostatni bieg RE WE LA CJA
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jeszcze jeden typ, taka linia na Darkiego ???? pobieram. Uważam że Darcy spokojnie zdobędzie 11 punktów. Tym bardziej że Darky jedzie z 3 więc odpada mu bieg 13 z Fredką, Woffim i Holderem. Darcy kapitalnie jeździ na Monmore Green, w tym roku zainkasował tu 12 punktów. Mogą być minimalne obawy by nie puszczał Andersona ale z drugiej strony Darcy tak śmiga w Anglii że powinien spokojnie wykręcić 11 punktów.
446#
Darcy Ward over 10,5 @ 1,65 ⛔ 9 trochę niepotrzebny bet :?
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj inauguruje Elitserien, oferta słaba wręcz fatalna. Z meczu który będzie transmitowany w Orange Sport wybrałem dwa typy. Moim faworytem są zawodnicy Piraterny. Drużyna jeszcze mocniejsza niż przed rokiem kiedy zdobywali tytuł. Ekipa złożona z dwóch liderów a reszta to młode wilki. Liderami będą Hancock i nowy nabytek Chris Holder, zarówno Greg jak i Chris w wysokiej formie na początku sezonu. Młodzi Sundstrom także w wysokiej dyspozycji. Bracia Pawliccy na swoim torze w ubiegłym roku solidnie punktowali. Janowski wygląda nieźle, ale czegoś brakowało, może odpoczynku. No i zostaje Rosen, w Anglii chłopak robi niezłe wyniki, tu będzie ciężej ale na pewno stać go na kilka punktów. Dackarna przebudowana przed sezonem, na pewno nie będzie powtórki sprzed roku i walki o utrzymanie. Jonsson, Ward i Lindgren trójka liderów wygląda imponująco. Jednak uważam że będą tracili dzisiaj punkty na gospodarzach. Druga linia Davidsson który jest bez formy po kontuzji. Dalej Jensen to raczej zawodnik własnego toru obojętnie gdzie by nie jeździł. Na rezerwie Dudek i statysta Larsson. Patryk w Polsce imponuje i on może kilka punktów dzisiaj nakręcić. Jednak jego vis-a-vis Pawlicki z rezerwy nie będzie łatwym przeciwnikiem. Według mnie wygrają gospodarze minimalnie ale wygrają. Drugi typ para H2H Holder-Davidsson. Chris w bardzo dobrej dyspozycji, wygrana w GP w Lesznie, wczoraj fruwał w Elite League. Nowy nabytek także będzie chciał się pokazać z dobrej strony, do tego jedzie z rezerwowymi także powinno być dobrze. Davidsson tak jak pisałem po kontuzji więc jego forma spora zagadka, do tego jeździ z liderem gwiazd Jonssonem, o punkty będzie bardzo ciężko. A handicap 1 punktu to bardzo mało w stronę Szweda.
447#
Piraterna Motala - Dackarna Malila 1 @ 1,80 ⛔ 41-49
2/10
Tobet

448#
Chris Holder -1 - Jonas Davidsson 1 @ 1,68 ✅ 10-7
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj kolejne starcie w najlepszej lidze Świata. Belle Vue Aces podejmują King&#39;s Lynn Stars. Dla mnie faworytem są goście i to będzie jeden typ który dzisiaj zagram, czyli wygrana gości, ale po kolei. Zacznę od gospodarzy, po kontuzji Hougarda ten zespół stracił wiele. Zastępujący go Adam Skórnicki i Marcel Kajzer nie są w stanie załatać dziury po Duńczyku. Adam Schields bardzo nierówny w tym sezonie i tu przede wszystkim brakuje jego punktów. Schlein także nie jest w takiej formie jak choćby rok temu. Gjedde to solidność na swoim torze, ale zdarzają się słabsze mecze. Rezerwowi Eklof i Grajczonek szału nie robią. Goście dzisiaj praktycznie nie mają dziur. Kapitalny zabieg z wstawieniem instytucji Joe Screena do składu, przecież popularna &quot;Maszyna&quot; przez wiele lat reprezentował barwy Belle Vue, tor zna doskonale przecież był liderem tego zespołu w latach wcześniejszych. Jedzie w parze z Iversenem czyli jednym z lepszych zawodników na wyspach. Druga para bardzo mocna Nermark i Janowski. Daniel jest w dobrej formie na początku sezonu, Janowski na torze w Manchesterze poniżej 8 punktów nigdy nie schodził. Korneliussen również bardzo dobrze jeździ na tym torze. Rezerwowi Wolbert i Szczepaniak są o wiele lepsi niż rezerwowi gospodarzy. Dla mnie zwycięzcą może być tylko jedna drużyna czyli gwiazdy z Kong&#39;s Lynn.
449#
Belle Vue Aces - King&#39;s Lynn Stars 2 @ 1,74 ✅ 42-50 i gitara :cool:
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jedno zaległe spotkanie w ramach Speedway Ekstraligi. Nie rozumiem dlaczego Gorzów jest aż tak mocno faworyzowany. Ja rozumiem że u siebie Władki nie mają sobie równych ale na wjazdach może być różnie. Handicap aż 12 punktów w stronę Sparty jest ewidentnie do gry. Jak na razie zawodzą liderzy zespołu czyli Lindgren i Ułamek ale oni jeździli przecież na wyjazdach także dzisiaj liczę że obaj zakręcą się w granicy 9-10 punktów. Jędrzejak u siebie zawsze jest skuteczny, a Woffinden dawno nie był w tak dobrej formie. Za Klindta pod 5 jedzie Denis Andersson, regulamin jest nieubłagany i trener Baron nie może zmienić ustawienia par. Także Denis pojedzie z juniorem. Juniorka jest w stanie pojechać na równo z juniorami z Gorzowa. W Stali mocny jest Iversen od początku sezonu zachwyca formą. Zagar także dobrze dysponowany, ale jego formę poznamy po meczach wyjazdowych i prawdę mówiąc fajerwerków się nie spodziewam. Gollob we Wrocławiu przeważnie dobrze się spisuje. Kasprzak spora niewiadoma. Jensen to zawodnik swojego toru, tak samo jak Zmarzlik. Uważam że Sparta jest w stanie wygrać to spotkanie, a dodatni handicap, tak wysoki jest po prostu prezentem.
450#
Sparta Wrocław +12 - Stal Gorzów 1 @ 1,72 ✅ 43-47
2/10
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dokładam jeszcze dwa typy, a mianowicie under punktowy Sebastiana Ułamka, wątpię że Seba zdobędzie aż 11 punktów, tym bardziej że jeździ z Woffindenem, no i co najważniejsze Seba jest w słabiej formie, motory zdecydowanie nie jadą tak jakby tego oczekiwał i dzisiaj nawet nie prowadzi pary. Trzeba jeszcze pamiętać że ze strony gości są groźni rywali tacy jak Kasprzak, Gollo czy Iversen i z nimi można przegrywać, nawet jeśli pojedzie ewentualnie 6 razy to 11 punktów raczej nie zdobędzie. Drugi typ to over punktowy Woffindena, 7 punktów Tajski powinien zdobyć, Anglik od początku sezonu w dobrej dyspozycji w Anglii śmiga aż miło. W Polsce jest przyzwoicie ale jeździli przecież na wyjazdach. U siebie będzie bardzo groźny, jeden mankament to to że jeździ w parze z Ułamkiem, jednak prowadzi parę także uważam że 7 punktów powinien spokojnie zrobić.
451#
Tai Woffinden over 6 @ 1,85 ⛔ 5 taśma w decydującym biegu
2/10
Bet365

452#
Sebastian Ułamek under 10,5 @ 1,65 ✅ 10
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gram już teraz bo kurs poleci albo linia będzie wyższa. Sparta jest mocna u siebie i wczoraj to potwierdzili walcząc jak równy z równym z Władkami. Teraz dodatkowo będą mogli skorzystać z Z/Z za Klindta także nie pojedzie Andersson który wczoraj zdobył tylko 1 punkt. Junior Malitowski jest w bardzo fajnej formie także z juniorami z Gdańska sobie letko poradzi. Gdańsk to tylko Pedersen, i nawet jeśli on będzie nie pokonany w co nie wierzę to Gdańsk nie zdobędzie 40 punktów. Chrzanowski na E-ligę jest za słaby, Jonason też na wyjazdach szału nie będzie robił. Juniorka będzie przegrywała z juniorką z Wrocka. Świderski jest kontuzjowany także Wybrzeże nie może zrobić za niego nawet Z/Z dla mnie ewidentna 1, myślę że skończy się 55-35 dla gospodarzy.
453#
Sparta Wrocław -10,5 - Wybrzeże Gdańsk 1 @ 1,72 ✅ 52-38
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Najlepsza liga Świata nie zwalnia tempa i dzisiaj mamy prawdziwą ucztę w Elite League. Można powiedzieć że dzisiaj mamy przedsmak finałowego starcia, bo miejscowe Młoty z Thurrock podejmują Piratów z Hrabstwa Dorset. Ciężko wskazać drużynę która wygra to spotkanie jedno jest pewne mecz będzie na styku i rozstrzygnie się w ostatnim biegu. Dla mnie faworytem są goście, może jestem zaślepiony bo uwielbiam drużynę z Poole ale postaram się przedstawić takie argumenty że Poole stanie się faworytem ;) Po pierwsze niesforne bliźniaki czyli Holder i Ward na Essex jeżdżą doskonale i w ubiegłym roku to potwierdzali. Miedziński dzisiaj powinien te 7 punktów zdobyć, tor jest trudny ale myślę że Adrian sobie z nim poradzi. Kling w ubiegłym roku w barwach Belle Vue nie schodził poniżej 6 punktów potrafi tu jeździć, tak samo jak Ludvig Lindgren i sądzę że dzisiaj jadą z rezerwy Lindgren może solidnie zapunktować. Andersson w Anglii cały czas na swoim poziomie który można określić jako solidny. Młoty mają bardzo mocnych 3 liderów, ale tylko na papierze. Bo Richardson w tym roku jest bardzo słaby, uważam że dzisiaj nie zdobędzie więcej punktów niż Miedziński. Watt i Karlsson ze swoich zadań wywiązują się w 100% jednak uważam że z Wardem i Holderem mogą przegrywać. Nilsson u siebie solidny, Robson jakoś źle mi się kojarzy... Worral to statysta, Mear może ładnie powalczyć z Lindgrenem na rezerwie. Reasumując, uważam że drużyny mają podobny potencjał, z tym że liderzy gości wydają się być nieco lepsi, czystej dwójki nie postawię ale handicap aż 7 punktów przyjmuję na klatę bo w razie ewentualnego niekorzystnego wyniku można skorzystać z jokera a Darky&amp;Chrispy jadąc za 6 swoje zrobią.
454#
Lakeside Hummers - Poole Pirates +7 2 @ 1,83 ✅ 42-48 bliźniaki zniszczyły system ????
2/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugie spotkanie pomiędzy Coventry Bees a Belle Vue Aces. Faworytem są gospodarze ale czy aż tak wyraźnym? niekoniecznie. Coventry mają 3 mocnych liderów z tym że Harris w tym roku zawodzi na całej linii, no i z tego względu przesunięty z 1 na 3. Kennett to gorąca głowa jak idzie dobrze to śmiga aż miło ale jak coś się zatnie to jest zagotowany. Nicholls od początku roku w dobrej dyspozycji i to jest zdecydowany lider tego zespołu. Summern i Larsen to mocna druga linia, jednak to nie są wielcy wirtuozi. Rezerwowi Roynon i Bager szału nie robią w tym sezonie. U gości spore zmiany za dwóch najsłabszych zawodników czyli Skórnickiego i Kajzera, mam dzisiaj rekonwalescenta Hougaarda i solidnego Alesa Drymla. Do tego Shields i Gjedde którzy potrafią zapunktować no i na koniec lider Rory Schlein który w ubiegłym roku jeździł w Coventry. Rezerwowi moim zdaniem lepsi niż gospodarzy bo Eklof i Grajczonek fajnie się uzupełniają na torze. Szczególnie wyróżnia się Josh który zdobywał już w tym roku dwucyfrówki. Handicap aż 18,5 punktów według mnie do grania, bo są w razie co ewentualne jokery które powinni goście wykorzystać. Wygrać powinni pszczoły ale nie aż taką różnicą.
455#
Coventry Bees - Belle Vue Aces +18,5 2 @ 2,00 ⛔ 59-31 patologia :?
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po takim kursie pobieram wygraną Włókniarza, bo po takim jaki oferuje Tobet nie ruszyłbym tego meczu. Włókniarz jest faworytem tego meczu, podoba mi się ich skład i przede wszystkim fajnie to wygląda od strony mentalnej. W drużynie jest chemia a to w sportach drużynowych jest najważniejsze. Dobrą formę u progu sezonu pokazuje Zengota wczorajsze 2 miejsce w ZK nie jest przypadkowe bo Zengi jest bardzo szybki w tym sezonie, pewny punkt drużyny. Jedzie w parze z debiutantem Bjerre i ta para może wygrywać wszystkie swoje biegi, bo Duńczyk potrafi jeździć w Częstochowie. Druga para to Laguta i Jabłoński. Grisza to lider zespołu, jest w gazie, Jabłoński teoretycznie najsłabszy w drużynie ale jak zaskoczy to może nawet Golloba objechać. Nermark po lekkiej kontuzji ale też widać zgrany ze sprzętem i na trasie jest bardzo szybki. Na juniorce Czaja który powinien zapunktować tak jak Zmarzlik. Władki to drużyna gwiazdeczek, drużyna mocna ale tylko na swoim torze, ostatnio męczyli się we Wrocławiu, Kasprzak pokazuje że poza Gorzowem nie jest liderem zespołu, no i też nigdy w Częstochowie szału nie robił. Jensen szybki i w dobrej formie ale dzisiaj ma z kim przegrywać. Zagar i Iversen mocna para, ale obaj w Częstochowie nie zachwycają. Iversen w dobrej formie także on może solidnie zapunktować, a Zagar niekoniecznie. Gollob wrócił na właściwe tory jest szybki i dzisiaj będzie toczył pasjonujące pojedynki z Griszą. Zmarzlik jest w formie ale on się nie będzie rozwijał jeśli będzie jeździł tylko 3 biegi. Reasumując faworytem są gospodarze i myślę że odniosą drugą wygraną na własnym torze w tym sezonie, Typuję 48-42 dla Medalików.
459#
Włókniarz Częstochowa - Stal Gorzów 1 @ 1,80 ⛔ 32-58 tor pod gości? tylko w Czewie ????
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Mecz na szczycie w najlepszej lidze Świata. W Hrabstwie Dorset Piraci z Poole, podejmują Rudziki ze Swindon. Faworytem i to zdecydowanym są gospodarze. Handicap na poziomie 8 punktów uznaję za prezent. Myślę że podopieczni Neila Middleditcha wygrają dzisiaj za 3 punkty. Czyli minimum 7 punktami. Jednak w mecze na granicy wyniku Piraci się na bawią tylko demolują rywali. Kapitalni są ostatnio bliźniacy z Australii którzy fruwają, w Anglii są nieosiągalni. Praktycznie goście nie mają gdzie ugrać biegowego zwycięstwa a gdzie dopiero wygrana w meczu. W 9 z 15 biegów jedzie albo Darcy albo Chrispy. Ja tu widzę pogrom i nawet jokery gościom nic nie dadzą. Piraci nie mają dziur bo u siebie zarówno Masters jak i Anderson jeżdżą bardzo dobrze, Miedziński u siebie te 8-9 punktów w 4 startach przywiezie. Kling jadąc z rezerwy ponad 10 wykręci. Kurtz u siebie także zapunktuje. Goście mają dwóch liderów, na papierze bo Andersen jak i Batchelor z liderami gospodarzy nie wygrają. Stead bardzo nierówny na wyjazdach. Doyle może pociągnąć bo potrafi tu jeździć i jedzie spod 4, ale szału też nie będzie. Morris zawodnik swojego toru. Aspegren i Kildemand na wyjazdach potrafią jeździć ale dzisiaj przy Klingu ja ich nie widzę. Poole dzisiaj wygra minimum 10 punktami takie moje skromne zdanie. Stawka wyższa niż zwykle czyli 3j. Odpowiednio podzielone po 1,85 w Tobecie za 2j i w Sportingbecie za 1j po 1,925. Uśredniając wychodzi kurs 1,875 i taki też podaję. Będzie ogień ????
462#
Poole Pirates -8,5 - Swindon Robins 1 @1,875 ▶ mecz przerwany
3/10
Tobet &amp; Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie ma jaranka Elitserien. Nie przepadam za tą ligą no i typowanie też nigdy za dobrze nie wychodziło może dzisiaj się to zmieni. Dwa typy na tą kolejkę. Pierwszy z nich to ujemny handicap w stronę Elit Vetlandy. Na papierze ta drużyna nie ma dziur oprócz Szwedzkiego młodzieżowca który ze względu na regulamin musi startować. Pierwsza para Emil i Jonasson czyli dwaj jeźdźcy którzy potrafią się ścigać na dystansie. Mogą wszystko wygrywać 5-1. ruga para Hampel i Vaculik czyli praktycznie druga para która powinna wszystko wygrywać. Dalej mamy Crumpa który na tym torze jeździ bardzo dobrze, z rezerwy jedzie Madsen który jest w bardzo wysokiej formie i młodzieżowiec Lindqvist który powinien młodzieżowca gości na luzie objechać. Każdy powinien solidnie zapunktować, bo wszyscy zawodnicy są w kapitalnej formie na początku sezonu. Indianerna jest po drugiej stronie barykady i prawie wszyscy zawodnicy są pod formą. Ostatnio zademonstrowali swoją siłę przegrywając u siebie z Vargarną. Pierwsza para to Bjerre i Holta. Rychu jest bez formy motory także słabe ostatnio 5 punktów i na takim poziomie w Szwecji będzie on jeździł. Bjerre pomału się odnajduje jednak jeszcze nie jest w stanie punktować na wysokim poziomie i przy tak trudnych rywalach. Protasiewicz i Iversen. Protas w tym roku nie zachwyca, mnie kompletnie nie przekonuje swoją jazdą. Iversen w mega formie i to chyba jedyny pewny punkt tej drużyny. Lindbaeck raz dobrze raz źle także ciężko powiedzieć na co go dziś stać, ja jednak fajerwerków się nie spodziewam. Andersen z rezerwy może zapunktować ale szału nie będzie. Thoernblom statysta przegra z juniorem gospodarzy. Reasumując ja liczę na wygraną Vetlandy przynajmniej 12 punktami. Bo patrząc na składy innej możliwości nie ma.
463#
Elit Vetlanda -6,5 - Indianerna Kumla 1 @ 1,75 ✅ 49-41 Hampel, Emil kocham Was :razz:
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugi typ na Dackarnę z Hammarby. Handicap 8,5 punktów ciekawy ale spokojnie do pokrycia przez miejscowe gwiazdy. Brakuje co prawda Warda ale jest Nicholls który jest w dobrej formie w tym roku, para Jonsson i Davidsson bardzo mocna także na swoim torze mogą ładnie dyktować warunki. Fredka u siebie zawsze był mocny także on nie zawiedzie. Jensen jest w znakomitej formie, a z rezerwy jedzie dobrze dysponowany Dudek, jego partnerem na rezerwie jest Larsson który potrafi punktować. Goście to praktycznie Gollob, który ligę Szwedzką traktuje jak traktuje. Nigdy się nie spina na te mecze i przeważnie testuje silniki. drużyna ze Sztokholmu nastawiona na wygrywanie u siebie. Zorro to nie jest zawodnik który może walczyć ze ścisłą czołówką, Miedziński nie jest w najlepszej dyspozycji. Schlein także nie jest tym zawodnikiem co w ubiegłym roku. Walasek głównie u siebie będzie punktował, rezerwowi Brzozowski i Andersson szału nie robią. Faworytem są gospodarze i myślę że wygrają dzisiaj różnicą 10 punktów.
464#
Dackarna Malilla -8,5 - Hammarby Sztokholm 1 @ 1,80 ✅ 52-38 luzik arbuzik ????
2/10
Tobet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom