Ostatnie typy z kolarstwa co raz bardziej przekonują mnie by ten temat posiadał tylko typy właśnie z tej dyscypliny.
Jednak zdecydowałem się podać jeden kupon który grałem na siatkówkę. Odrazu dla wyjaśnienia grałem go dwa dni temu, teraz już Skry w ofercie nie ma, ale głównie tutaj chcę zwrócić uwagę na Trentino. Skrę dodałem tylko by podbić kurs. Można ewentualnie poczekać bo dzisiaj będzie pewnie typ na Skrę jako zwycięzcę Plus Ligi (po zakończeniu dzisiejszej kolejki).
Podaję screena dla potwierdzenia jak by ktoś nie wierzył.
Trentino to najlepsza drużyna na świecie. Gram na ich zwycięstwo w
Lega Pallavolo ponieważ uważam że nie ma drużyny na pewno we Włoszech która mogła by z nimi wygrać. Grają nieosiągalną siatkówkę, szczerze mówiąc liczyłem w tym sezonie na Maceratę, ale po dobrym początku teraz grają bardzo, bardzo słabo. Wydaje mi się że zawodnicy są mocno wypaleni.
Co może przeszkodzić w zdobyciu tytułu?
Kontuzje w jednym czasie obu przyjmujących, jednego jeszcze dadzą radę zastąpić dwóch już nie. Della Lunga w razie czego prezentuje odpowiedni poziom by gra Trentino nie ucierpiała. Jeszcze w przyjęciu ewentualnie może pograć drugi atakujący Sokolow. Na ataku dwóch równorzędnych zawodników Stokr i Sokolov. Środek czterech dobrych zawodników z czego Birarelli i Djurić delikatnie górują nad ostatnio grającymi Birkmanem oraz Burgsthalerem. Na rozegraniu Raphael który gra świetnie oraz Łukasz Żygadło który w razie zmian spisuje się bardzo dobrze. Dwóch równorzędnych libero Bari który gra kiedy rywale serwują i Colaci który gra kiedy Trentino zagrywa. Połączenie idealne. Drużyna kompletna jeśli nie zdarzą się kontuzje to nie ma opcji by nie wygrali
Serie A.
Kto może zagrozić?
Macerata już o nich pisałem i wydaje mi się że moja ulubiona drużyna nie ma szans w starciu z Trentino. Tak jak pisałem wcześniej po prostu są wypaleni i medal będzie sukcesem.
Cuneo które osłabiło się w tym roku, powalczy o finał jednak kiedy się tam znajdzie z Trentino nie ma szans, zbyt mocno faluje im gra. Nie ma pewniaka w ataku. Kapitan Wijsmans też delikatnie pod formą. Nie mają atutów.
Modena w ostatnim meczu ligowym z Trentino pokazała na ile ich stać, ze słabymi wygrywają w cuglach, ale przychodzi ktoś lepszy i wszystkie atuty idą do lasu.
Monza za młoda i za mało doświadczona drużyna. Potencjał jest ale panie! gdzie na mistrzostwo Włoch.
To by było tyle jeśli chodzi o kandydatów. Trentino ma wszelkie atuty po swojej stronie im głębiej w las czytaj więcej meczy rozegranych co raz bardziej przekonuję się do niepodważalnej dominacji Trento.
Skra tak jak pisałem do podbicia kursu. Dzisiaj kapitalne spotkanie w Bydgoszczy, są w gazie i kolejny tytuł w mojej ocenie jest formalnością. Ktoś powie a Resovia a Zaksa a JSW? Z czym do ludu. Resovia jeśłi gra Tichacek a pewnie będzie nadal grał, to gra opiera się tylko na Grozerze który w meczach ze Skrą nie wygląda rewelacyjnie. PP pokazał że nie są w stanie wygrać ze Skrą. Zaksa ma swoje kłopoty spowodowane kontuzjami. Na kluczowe mecze sezonu zawodnicy się wyleczą, ale w jakiej będą formie. Już teraz widać ze Samica nie jest w tak dobrej dyspozycji jak na początku sezonu, Rouzier faluje. JSW grę opiera na Miśku Lasko i Zbyszku Bartmanie. Ten drugi jest kontuzjowany i też nie wiadomo kiedy wróci i w jakiej formie. Dla mnie Skra zgarnia kolejny tytuł bo na razie nie widzę drużyny która mogła by im zagrozić.
Kupon bez numeracji, rozstrzygnie się dopiero w maju i wtedy go zacytuję oraz dam numer taki jaki będę miał w kolejności. Ako z tych typów to 2,63. Stawka powiększona niż normalnie ale, ja nie widzę innej opcji jak zielone rozliczenie.
kupon#
Plus Liga zwycięzca?
PGE Skra Bełchatów @ 1,35
Lega Pallavolo zwycięzca?
Itas Trentino @ 1,95
3/10
Unibet