>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Finał Plus Ligi, nie wyobrażam sobie żeby Resovia coś ugrała w Bełchatowie. Prawda jest taka że są drużyną o klasę gorszą od Skry. Skra tworzy wielki kolektyw, zawodnicy sobie ufają i grają wręcz na pamięć. Falasca w decydujących momentach zaczyna rozgrywać na niezłym poziomie. Wlazły i Kurek w wysokiej formie a jeśli oni w jednym momencie odpalą to po Resovii nic nie zostanie. Winiarski w przyjęciu wygląda bardzo dobrze, ostatnio więcej zadań w ofensywie a Misiek i tak nie zawodzi. Zatorski to równa półka co Igła no może ciut gorszy, ale ostatnio trzyma świetnie przyjęcie Bełchatowskiej Skry. Na środku Pliński i Możdżonek są lepsi niż ich rywale ze środka z Rzeszowa. Resovia ma ten problem że jest Tichacek który jest cienki. Główna armata to oczywiście Grozer jednak w ważnych meczach Niemiec często zawodzi i gra średnio. Wysoką formę załapał Akchrem i na niego trzeba uważać. Lotman w przyjęciu wygląda dobrze, jednak w ataku kończy tylko z szybkich piłek. Środek może dzisiaj nie dostawać wiele piłek, po pierwsze mogą mieć problemy z przyjęciem, no i po drugie Tichacek będzie wszystko ładował na Grozera. Zagrywka na porównywalnym poziomie i kto będzie miał przewagę w tym elemencie zdecyduje dyspozycja dnia. Przyjęcie po stronie Skry, siła w ataku także, wszystko przemawia za Bełchatowianami także set to maksimum ile mogą stracić podopieczni Jacka Nawrockiego.
415#
Skra Bełchatów -1,5 - Resovia Rzeszów 1 @ 1,595 ⛔ 1-3 jak można przegrać z takimi cieniasami ?
2/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Duże te kursy na Maceratę, ja rozumiem że nie gra Omrcen i jest to strata ogromna, jednak trio Parodi, Savani i Kovar powinno dać radę. Jeśli w przyjęciu wyjdzie para Parodi-Kovar to przyjęcie powinno być dobre i liczę że Travica pogra coś środkiem, bo w tym elemencie Macerata ma ogromną przewagę nad Cuneo. Savani ma młotku już nie raz grał także powinien dać radę, a przy zagrywce Ngapetha i Vissotto mogą zagrać w 4 w przyjęciu. Takie ustawienie ma swoje plusy i minusy, jeśli Travica wykorzysta potencjał jaki drzemie w tych zawodnikach i będzie solidnie sypał to Macerata wygra to spotkanie.
416#
Lube Banca Marche Macerata - Bre Banca Lannutti Cuneo 1 @ 2,34 ✅ 3-0 MACERATA :cool:
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wczorajszy wynik to wypadek przy pracy. To bardziej Skra go przegrała niż Resovia wygrała. W pierwszym secie Rzeszowianie zostali zmiażdżeni przez Bełchatowian i gdyby w drugim secie Skra nie pozwoliła grać Resovii to byłoby 3-0. Tak jak Jacek Nawrocki powiedział że w drugim secie popełnili kilka głupich błędów wkradło się zażenowanie, Resovia złapała wiatr w żagle i pofarcili i wygrali. Mecz życia zagrał Lotman i on już dzisiaj tego nie powtórzy. Grozer nie zachwyca w ataku i to trzeba wykorzystać. Zdecydowanie lepiej na zagrywce wygląda Rzeszów, szczególnie Akchrem który serwuje nie dość że silnie to powtarzalnie. Skra przede wszystkim nie może popełniać tyle błędów własnych. Wątpię że znowu tak słabo zagra duet Kurek-Wlazły. Dzisiaj widzę szybkie 3-0.
420#
Skra Bełchatów -1,5 - Resovia Rzeszów 1 @1,709 ⛔ 1-3
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gram już teraz bo kursy spadają. Liczyłem że trend będzie odwrotny i kursy na Skrę urosną od bazowego kursu 1,85. Odnośnie typu to bardzo dużo napisałem o tym finale w dziale siatkówka. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do tego działu. Krótko mówiąc nie wyobrażam sobie że Skra przegra ten finał 3-0. Podopiecznym Jacka Nawrockiego potrzebny jest spokój i myślę że do jutra wyczyszczą głowy i zagrają na najwyższych obrotach. Bo chyba z dnia na dzień nie zapomnieli jak się gra w siatkówkę. Na Podpromiu będzie piekło, ale w tym roku w PP także było piekło i wszyscy wiemy jak się skończyło. Dawać po dwie wygrane i wracamy do Bełchatowa po Mistrzostwo Polski.
422#
Asseco Resovia Rzeszów - PGE Skra Belchatów 2 @ 1,763 ✅ 1-3
2/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +13
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Skra i Resovia zagrały dzisiaj na swoim poziomie i różnica klas była widoczna, Bełchatowianie zdemolowali gospodarzy, dając im pograć tylko przez 1 set. Zagrywka to już nie jest atut zawodników z Rzeszowa, Akchrem taki jakiś niepewny w tym przyjęciu, Lotman bo dwóch meczach życia w Bełchatowie wraca do rzeczywistości, czyli to przeciętności. Grozer i Akchrem zagrali dzisiaj na 60% w ataku ale i tak to nie wystarczyło to tylko pokazuje na jakim poziomie muszą zagrać by ograć Skrę. Skra dzisiaj bardzo dobry mecz, Wlazły na swoim wysokim poziomie, Kurek wraca do tego co powinien grać, Jedynie Misiek Wyniarski dzisiaj miał przestoje w ataku ale i tak nie było źle. Orangutan Pliński i Kłos to świetny wybór jeśli chodzi o środek siatki. Jutro Skra wygrywa i wracamy po MP do Bełchatowa. Wyższy kurs będzie tylko w Pinnacle ale to dopiero jutro rano i z tego względu że zaraz po wstawieniu oferty przez Pinka nie będę miał czasu to gram już teraz bo po spadkach będę miał marne @1,5.
423#
Asseco Resovia Rzeszów - PGE Skra Bełchatów 2 @ 1,65 ⛔ 3-0 :-(
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +7
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Obie drużyny dzisiaj wystąpią z Z/Z. Strata Bydgoszczan chyba jest większa, bo Gapiński to bardzo solidna firma i myślę że zdobyłby więcej niż zdobędą wszyscy w ramach Z/Z. U Gdańszczan Z/Z za Świderskiego i do tego brak Bogdanova. Prawdę mówiac u gospodarzy jest dwóch pewniaków Pedersen i Jonason. Reszta nic szczególnego nie prezentuje. Chrzanowski dla mnie zawsze będzie co najwyżej Ekstraligowym średniakiem i nadaje się tylko na drugą linię jako 4 albo 5 opcja w zespole. Juniorka też szału nie robi. Goście mają mocnego Sjfutdinowa który w Gdański jeździ zazwyczaj znakomicie. Kościecha zna bardzo dobrze ten tor także liczę na wysoką zdobycz Roberta, Buczkowski także w Gdańsku wygląda dobrze, Laguta jeśli trafi z ustawieniami to te 7 punktów może zdobyć, juniorka zdecydowanie po stronie Polonii. W biegu juniorskim może być nawet 1-5. Myślę że kurs jest zawyżony na Polonię, ale zagram bardziej asekuracyjnie i pobiorę dodatni handicap na Sajfutdinowa i spółkę.
425#
Lotos Wybrzeże Gdańsk - Polonia Bydgoszcz +2 2 @ 1,85 ✅ 43-47
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Unibax jest zdecydowanym faworytem tego meczu, swoją siłę na MotoArenie pokazali w spotkaniu z Gdańskiem. W drużynie jest praktycznie jedna dziura, Para Ward-Holder to jedna z mocniejszych par E-ligi. Miedziak na MA swoje robi juniorzy także, a Saletra jak to Saletra poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Falubaz jest pod formą i to zdecydowanie, lanie w Bydgoszczy i tylko remis u siebie z Tarnowem, są najlepszym dowodem że ta drużyna w tym sezonie będzie tylko solidnym średniakiem. Protasiewicz bez błysku, Jonsson nie potrafi być liderem zespołu, Dudek jeden zawodnik w formie ale dzisiaj będzie miał ciężko. Strzelec na MA raczej punktów nie zdobędzie. Holta spora zagadka. Davidsson po kontuzji słaby i jeździ bez przekonania. Loktajew zawodnik własnego toru. Ciężko będzie gościom zdobyć 40 punktów, także stawiam na Unibax bo są według mnie zdecydowanym faworytem.
426#
Unibax Toruń -10 - Falubaz Zielona Góra 1 @ 1,875 ⛔ 39-51 tragedia :-|
2/10
SPortingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ostatnie typy z kolarstwa co raz bardziej przekonują mnie by ten temat posiadał tylko typy właśnie z tej dyscypliny.
Jednak zdecydowałem się podać jeden kupon który grałem na siatkówkę. Odrazu dla wyjaśnienia grałem go dwa dni temu, teraz już Skry w ofercie nie ma, ale głównie tutaj chcę zwrócić uwagę na Trentino. Skrę dodałem tylko by podbić kurs. Można ewentualnie poczekać bo dzisiaj będzie pewnie typ na Skrę jako zwycięzcę Plus Ligi (po zakończeniu dzisiejszej kolejki). Podaję screena dla potwierdzenia jak by ktoś nie wierzył.

Trentino to najlepsza drużyna na świecie. Gram na ich zwycięstwo w Lega Pallavolo ponieważ uważam że nie ma drużyny na pewno we Włoszech która mogła by z nimi wygrać. Grają nieosiągalną siatkówkę, szczerze mówiąc liczyłem w tym sezonie na Maceratę, ale po dobrym początku teraz grają bardzo, bardzo słabo. Wydaje mi się że zawodnicy są mocno wypaleni.
Co może przeszkodzić w zdobyciu tytułu?
Kontuzje w jednym czasie obu przyjmujących, jednego jeszcze dadzą radę zastąpić dwóch już nie. Della Lunga w razie czego prezentuje odpowiedni poziom by gra Trentino nie ucierpiała. Jeszcze w przyjęciu ewentualnie może pograć drugi atakujący Sokolow. Na ataku dwóch równorzędnych zawodników Stokr i Sokolov. Środek czterech dobrych zawodników z czego Birarelli i Djurić delikatnie górują nad ostatnio grającymi Birkmanem oraz Burgsthalerem. Na rozegraniu Raphael który gra świetnie oraz Łukasz Żygadło który w razie zmian spisuje się bardzo dobrze. Dwóch równorzędnych libero Bari który gra kiedy rywale serwują i Colaci który gra kiedy Trentino zagrywa. Połączenie idealne. Drużyna kompletna jeśli nie zdarzą się kontuzje to nie ma opcji by nie wygrali Serie A.
Kto może zagrozić?
Macerata już o nich pisałem i wydaje mi się że moja ulubiona drużyna nie ma szans w starciu z Trentino. Tak jak pisałem wcześniej po prostu są wypaleni i medal będzie sukcesem.
Cuneo które osłabiło się w tym roku, powalczy o finał jednak kiedy się tam znajdzie z Trentino nie ma szans, zbyt mocno faluje im gra. Nie ma pewniaka w ataku. Kapitan Wijsmans też delikatnie pod formą. Nie mają atutów.
Modena w ostatnim meczu ligowym z Trentino pokazała na ile ich stać, ze słabymi wygrywają w cuglach, ale przychodzi ktoś lepszy i wszystkie atuty idą do lasu.
Monza za młoda i za mało doświadczona drużyna. Potencjał jest ale panie! gdzie na mistrzostwo Włoch.
To by było tyle jeśli chodzi o kandydatów. Trentino ma wszelkie atuty po swojej stronie im głębiej w las czytaj więcej meczy rozegranych co raz bardziej przekonuję się do niepodważalnej dominacji Trento.

Skra tak jak pisałem do podbicia kursu. Dzisiaj kapitalne spotkanie w Bydgoszczy, są w gazie i kolejny tytuł w mojej ocenie jest formalnością. Ktoś powie a Resovia a Zaksa a JSW? Z czym do ludu. Resovia jeśłi gra Tichacek a pewnie będzie nadal grał, to gra opiera się tylko na Grozerze który w meczach ze Skrą nie wygląda rewelacyjnie. PP pokazał że nie są w stanie wygrać ze Skrą. Zaksa ma swoje kłopoty spowodowane kontuzjami. Na kluczowe mecze sezonu zawodnicy się wyleczą, ale w jakiej będą formie. Już teraz widać ze Samica nie jest w tak dobrej dyspozycji jak na początku sezonu, Rouzier faluje. JSW grę opiera na Miśku Lasko i Zbyszku Bartmanie. Ten drugi jest kontuzjowany i też nie wiadomo kiedy wróci i w jakiej formie. Dla mnie Skra zgarnia kolejny tytuł bo na razie nie widzę drużyny która mogła by im zagrozić.
Kupon bez numeracji, rozstrzygnie się dopiero w maju i wtedy go zacytuję oraz dam numer taki jaki będę miał w kolejności. Ako z tych typów to 2,63. Stawka powiększona niż normalnie ale, ja nie widzę innej opcji jak zielone rozliczenie.
kupon#
Plus Liga zwycięzca? PGE Skra Bełchatów @ 1,35
Lega Pallavolo zwycięzca? Itas Trentino @ 1,95
3/10
Unibet
427#
Plus Liga zwycięzca? PGE Skra Bełchatów @ 1,35 ⛔ Resovia Rzeszów
Lega Pallavolo zwycięzca? Itas Trentino @ 1,95 ⛔ MACERATA :cool:
3/10
Unibet
Żadne pieniądze nie dadzą większej satysfakcji niż wygrana Maceraty z Trentino w finale.
CAMPIONE CAPMIONE MACERATA :cool:

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Trzeba jasno powiedzieć słaby ostatni tydzień w moim wykonaniu, wręcz fatalny, trochę za mocno w stronę kibicowską poszedłem ale tak już nie raz bywa. Główne 3 przyczyny słabego wyniku to: brak czasu, brak motywacji do grania, no i najważniejsze brak Angielskiego Speedwaya w tym tygodniu. Za dwa tygodnie rusza Giro d&#39;Italia także temat będzie typowo kolarski, no może jeszcze znajdzie się miejsce na żużel. Na razie będzie mniej typów i pewnie tylko z żużla a później się zobaczy co dalej. Elo ????

Podane Kupony: 427
Trafione Kupony: 250
Zwroty: 13
Zainwestowane: 564 j
Wygrane: 600,848 j
Zysk: 36,848 j
Yield: 6,53%

Żużel: 65/111 w tym 8 zwroty
Kolarstwo: 51/105 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 76/120
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Bardzo słaba oferta na najlepszą ligę Świata. Jednak wybrałem jeden typ który według mnie warto zagrać. Kurs bardzo wysoki i się dziwię dlaczego urósł do takiego stanu z 1,85. Mecz Wolverhampton Wolves kontra King&#39;s Lynn Stars. Dla mnie faworytem są gospodarze czyli Wilki. Obie drużyny mają po dwie dziury w składzie, u gospodarzy to Sówka i Aspgren u gości to Frampton i North z tego względu że Wilki są gospodarzem to cała czwórka zdobędzie mniej więcej po równo punktów, czyli w przedziale od 2-3. Wilki mają o wiele lepszych liderów Woffinden i Lindgren u siebie przegrywać nie będą. Do tego mamy Klindta który u siebie także potrafi jeździć. Druga linia to Proctor dzisiaj jadąc z 4 będzie czarnym koniem i liczę że te 9 punktów zdobędzie. Na rezerwie Wells który powinien ogrywać rezerwę gości. Goście mają mocną pierwszą parę Iversen i Nermark jednak liderzy Wilków powinni ich przywozić na 3-3. Druga para Korneliusen i Framptkn czyli przeciętnie na torze w Wolverhampton. Janowski bez błysku a na wyjazdach w Anglii po prostu słaby, Wolbert może trochę punktów narobić z rezerwy ale przy Wellsie wygląda gorzej. North tak jak pisałem statysta. Myślę że Wilki wygrają co najmniej 7 punktami i zgarną 3 punkty meczowe w tym spotkaniu.
428#
Wolverhampton Wolves -7 - King&#39;s Lynn Stars 1 @ 2,20 ✅ 51-41 Lukasz Sowka 4+2 (Paid max) ???????? koniec świata

2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ostatnie spotkanie Plus Ligi w tym sezonie, mecz o brązowy medal, w przeciągu całego sezonu Zaksa bardziej na niego zasłużyła. JSW już ostatnio chciał fetować zdobycie medalu ale wybudzili się z pięknego snu i przegrali 4 mecz w kiepskim stylu 3-0, przez co stan rywalizacji wyrównał się 2-2 i ostatni mecz przenosi się do Kędzierzyna. Jastrzębski swoją grę opiera na Miśku Lasko, ostatnio Włoch zawiódł i JSW nie miał żadnych atutów w ataku. Bartman i Kubiak nie ciągną gry tak jak w najlepszych momentach w tym sezonie. Jeśli wyłączą Michała z gry tak jak w czwartym meczu to JSW nie ma zbytnio atutów, gorzej jak Lasko będzie wszystko kończył... Zaksa widać pomalutku dochodzi do siebie, Samik i Rouzier grają tak jak powinni, są solidni w ataku, a w razie słabszej dyspozycji Francuskiego przyjmującego jest w odwodzie Kapelus. Stelmach zapowiada walkę na 100% i zdobycie medalu także myślę że nie rzuca słów na wiatr. Kurs jaki teraz jest na Zaksę mnie zadowala i z tego względu sobie pobiorę ten typ.
431#
ZAKSA Kedzierzyn Kozle - Jastrzebski Wegiel 1 @ 1,752 ✅ 3-0 i gitara
2/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Króciutko bo zaraz wyjeżdżam na GP w Lesznie.
Pierwszy typ para Pedersen konta Bjerre. Dla mnie ogromnym faworytem tej pary jest Nicki, dlaczego? Po pierwsze Niki jest w dobrej formie, nawet w bardzo dobrej, doskonale czuje się na torze w Lesznie, potwierdzał to w meczach ligowych czy w GP, przed rokiem był najlepszy zdobywając 17 punktów. W pierwszym GP w Auckland był 3. W tegorocznych meczach ligowych w barwach Wybrzeża Gdańsk spisuje się dobre jest liderem zespołu. Zmiana mechaników przed sezonem dobrze wpłynęła na jego sprzęt także Nicki wraca do walki o medale. Kenneth w tym roku słaby, w Auckland tylko 4 punkty. Sprzęt zawodzi i jest sporo defektów. W Anglii spisuje się przeciętnie a do tego od dwóch tygodni się tam nie ścigał bo na Wyspach mecze odwołane. W Polsce nie jeździ i zdecydowanie brakuje mu jazdy. Na torze w Lesznie spisywał się zawsze dość przyzwoicie jednak szału nigdy nie było. Brak startów będzie widoczny i myślę że nic wielkiego dzisiaj nie zrobi.
Drugi typ na over 5,5 punktów Fredki Lindgrena. Chciałem grać że będzie w półfinale jednak bukmacherzy u których chcę zagrać nie mają takiej opcji, może to i dobrze. 6 punktów Fredka powinien spokojnie zrobić. Na torze w Lesznie jest dobry, rok temu 11 punktów w tym roku w meczu ligowym 7 punktów. W Auckland też ładnie i 8 miejsce z 8 punktami czyli jakiś tam poziom Fredka prezentuje. Rok temu w Lesznie w lidze 9 punktów. Losowanie pól startowych jest przystępne dla Szweda. W pierwszym biegu powinien 2 lub 3 punkty przywieźć (rywale Antonio, Przemek i Bjarne) drugi bieg także 2 lub 3 punkty (rywale Andersen, Ljung i Harris), trzeci bieg ciężki ale jakieś punkty może przywiezie (rywale Gollob, Holder i Emil), czwarty bieg także 1 lub 2 punkty (Bjerre, Jonsson i Hampel) i ostatni bieg jedzie z pierwszego pola także może coś urwie bo rywale masakra (Crump, Hancock i Nicki). Praktycznie po dwóch pierwszy biegach może załatwić sprawę z overem. Fredka jest waleczny na torze, potrafi wyprzedzać, motory jadą, będzie dobrze.
439#
Nicki Pedersen - Kenneth Bjerre 1 @ 1,60 ✅ 10-9 Gollob=&quot;kawał szmaty&quot;
2/10
Sportingbet

440#
Fredrik Lindgren over 5,5 @ 1,75 ✅ 8
2/10
Sportigbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom