dawid.400
Forum VIP
W oczekiwaniu na GP Nowej Zelandii jedno spotkanie w Anglii, w ramach Midland League, Birmingham Brummies podejmują Coventry Bees, w obu zespołach zabraknie uczestników GP, u miśków R/R za Bjarne Pedersena u pszczół R/R za Chrisa Harrisa niewątpliwie bardziej absencję obu zawodników odczują goście. Wydaje mi się że Sportingbet nie wyciąga wniosków i znowu myli się z kursami i wystawionymi parami, ale po kolei. Faworytem tego meczu są gospodarze, Sb uważa odwrotnie i się myli. King i Baker będą liderami zespołu obaj w tym sezonie spisują się dobrze może inaczej, solidnie. King jest kapitanem zespołu także dzisiaj szczególnie liczę na jego dobry występ. Sebastian Ułamek na swoim torze w Anglii spisuje się dobrze także też powinien być mocnym punktem zespołu. Smolinski u siebie również solidny. Rezerwowi w obu zespołach równi także dzięki własnemu torowi handicap mają gospodarze. Szkoda że nie jedzie Auty wtedy miśki były by murowanym faworytem. Goście mają mocnych Nichollsa i Kennetta. Prawdę mówiąc na tym siła pszczół się kończy, jest także Larsen za którego było ostatnio R/R także nie wiadomo jak będzie się spisywał. Nie ma także Summersa który w pierwszym meczu pomiędzy tymi drużynami zdobył 11 punktów. Jest dwóch gości Complin i Graversen dla mnie noł nejmy i wątpię że będą coś przywozili. Jest Bager na rezerwie ale on z Millsem (rezerwowym gospodarzy) nie powinien wygrywać. Jednak wybieram opcję bezpieczniejszą i gram handicap +2 na gospodarzy. Jak wiadomo strzeżonego Pan Bóg strzeże. Drugi typ na over punktowy Millsa jestem pozytywnie zaskoczony tym typem, co prawda kurs niski, ale gdy to zobaczyłem taki banan na ryju że.. :grin: W ostatnim meczu pomiędzy tymi drużynami była taka sama linia i Mills jechał na wyjeździe i zdobył 5 punktów. Dzisiaj jedzie u siebie za rywali ma samych ogórków także 2 punkty nawet na swoim partnerze z zespołu przyjedzie, a ja liczę że będzie czarnym koniem i te 8 punkcików jest w stanie dołożyć.
362#
Birmingham Brummies +2 - Coventry Bees 1 @ 1,925 38-54 w końcu wtopa :razz:
2/10
Sportingbet
363#
Chris Mills over 1,5 @ 1,40 4
2/10
Sportingbet
362#
Birmingham Brummies +2 - Coventry Bees 1 @ 1,925 38-54 w końcu wtopa :razz:
2/10
Sportingbet