>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Króciutko bo nie mam czasu.
Na jutrzejszy bieg powierzam swoje pieniądze mojej ulubionej zawodniczce czyli Malilorbrune :wink: Pierwszy typ dlaczego? Bo na pierwszej zmianie jadą takie zawodniczki jak Slepcowa, Bachman, Pałka, Skardino czy Burdyga. Brunet w tym towarzystwie ze swoim strzelaniem wygląda wybornie. Biegowo też od wszystkich wyżej wymienionych zawodniczek jest lepsza, co najwyżej równo z nią biega Bachman ale znając ją to na strzelnicy będzie pocisk i kilka dobierań. Jak jest typ na to że będzie liderką po 1 zmianie to też będą typy na to że pokona swoje najgroźniejsze rywalki czyli Slepcową i Bachman. Slepcowa biegowo te 30 sekund do Brunet straci i to jest minimum. Bachman tak jak wspomniałem równo biega co Francuzka ale strzelanie jest słabiutkie. Slepcowa ma w zwyczaju zepsuć pierwszą zmianę by później koleżanki goniły. W tym roku były 3 sztafety, dwa razy po pierwszej zmianie liderkami były Francuzki raz były 4 ze stratą tylko 8 sekund, ale wtedy Pałka, Vitkova i Makarainen były na pierwszych zmianach i gładko strzelały. To są MŚ więc mobilizacja ze strony Brunet będzie podwójna, o strzelanie się nie martwię kompletnie bo będzie 10/10 biegowo też jest świetnie na tych MŚ więc teoretycznie nie ma konkurentki na 1 zmianie.

306#
Francuzki liderem po pierwszej zmianie @ 2,45 ✅ Brunet :**
2/10
Bwin

307#
H2H po 1 zmianie? Svetlana Sleptsova - Marie Laure Brunet 2 @ 1,65 ✅ 5-1
2/10
Tobet

308#
H2H po 1 zmianie? Marie Laure Brunet - Tina Bachmann 1 @ 1,55 ✅ 1-2
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Tora biegowo jest nawet szybsza na tych Mistrzostwach Świata, widać że Kasia nie trafiła z formą i wyniki są bardzo słabe. Na strzelnicy Berger jest o wiele szybsza i pewniejsza niż Finka. Wczoraj w sztafecie Norweżka pokazała klasę urywając się biegowo od najlepszej biegaczki Darii Domrachevej. Na strzelnicy ogromna różnica Tora 86,2% a Makarainen tylko 80%. Siostra pędziwiatra celuje w medal w masówce i patrząc na to co ostatnio pokazuje to medal jest spokojnie w zasięgu.
Nie od parady się mówi że Ole to król biegów masowych. Biegowo jest lepszy od Greisa, jednak czy jest w stanie nadrobić karną rundę to ciężkie pytanie. Chociaż w sumie jest. Strzelanie na tych MŚ pozostawia wiele do życzenia ale Ole stać na dobrą postawę na strzelnicy i być może medal. Greis człapie się i to mocno. Na strzelnicy jest całkiem niezły ale też potrafi pudłować. Procentowo wygląda to tak Greis 86% a Ole tylko 79,5% różnica spora ale myślę że Ole skupi się na strzelaniu i w swoim koronnym wyścigu zdobędzie medal.

316#
Tora Berger - Kaisa Mäkäräinen 1 @ 1,50 ✅ 1-3
2/10
Tobet

317#
Michael Greis - Ole Einar Bjørndalen 2 @ 1,70 ✅ 22-8
2/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Rzadko się zdarza taki kurs na Trento więc spróbuję zagrać. Nie widzę żadnych przesłanek by Stojczew zagrał rezerwowymi. Do FF pozostało już niewiele także trzeba szlifować formę i utrzymywać się w rytmie meczowym. Trentino ostatnio grał trochę mniej widowiskowo niż do tego nas przyzwyczaili ale spokojnie wygrywali. Cuneo ostatnio gra słabiej może patrząc na wyniki nie idzie tego wywnioskować ale mnie już nie porywają świetną grą. W słabszej dyspozycji był ostatnio atakujący Visotto. Nie mam czasu na większe analizowanie, poczytałem włoską prasę także tam nie ma nic co by świadczyło że Trento odpuszcza ten mecz, a patrząc na potencjał i ostatnią grę są faworytem tego meczu.
318#
Bre Banca Lannutti Cuneo - Itas Diatec Trentino 2 @ 1,685 ✅ 2-3 rezerwami ????
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
260#
Biathlon Ruhpolding Klasyfikacja Medalowa Wygra? Niemcy @ 1,85 ⛔ Norwegia
1,5/10
Tobet
262#
MŚ w Biathlonie Arnd Peiffer zdobędzie przynajmniej jeden medal indywidualnie? TAK @ 2,10 ⛔
2/10
Bwin
272#
Rein Taaramae - Jerome Coppel 1 @ 2,00 ⛔ 87-11
1/10
Bet365
288#
Cadel Evans - Michele Scarponi 2 @ 2,45 ✅ 32-7
1/10
Unibet
Tak się składa że kompletnie nie umiem grać typów długoterminowych. W Biathlonie zbyt mocno zaufałem gospodarzom - Niemcom. Którzy w tych Mistrzostwach spisywali się co najwyżej średnio. Peiffer kompletnie się posypał po sztafecie mieszanej gdzie w ostatnim strzelaniu przegrał złoto do reprezentacji. Później w biegu indywidualnym przegrywa medal ostatnim strzałem. W masowym także ostatnie strzelanie decyduje o klasyfikacji medalowej i Arnd pudłuje.
Kolarstwo Pierwszy typ na Taaramae nie wszedł z tego powodu że Estończyk w 1 na dodatek płaskim etapie stracił ponad 10 minut przez wiatr który podzielił peleton a Rein został w ostatniej grupie. Po tym wyścig olał i tylko w jednym etapie zaatakował gdzie był 2 i zyskał aż 6 minut nad pozostałymi ale to było za mało. Scaproni wszedł dość pewnie argumenty które przedstawiłem i obietnice samego zawodnika, nawet zawodników w 100% się sprawdziły z czego ogromnie się cieszę.

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Mecz o miejsce 9 Plus Ligi. Stan rywalizacji 1-0 dla Olsztyna który wygrał pierwszy mecz, będąc z góry skreślanym 3-2. Mecz wielkim widowiskiem nie był masa błędów własnych. No ale obie drużyny są dość słabe i dlatego popełniają bardzo dużo niewymuszonych błędów. Bardzo wyraźnie faworyzowany Trefl ale moim zdaniem łatwo im nie będzie i wcale się nie zdziwię jak dzisiaj przegrają. Moim zdaniem żadna z drużyn nie wygra tego meczu 3-0. Więc przy graniu 4 setów ta linia powinna zostać przekroczona. Myślę że nie będzie setów do 15 w jedną czy drugą stronę bo drużyny są na podobnym poziomie i żadna raczej nie jest w stanie w takim stosunku wygrać. Trefl to głównie Oivanen od niego wszystko zależy jak na słabszy dzień drużyna w ataku nie istnieje. Parę przyjmujących tworzą Hietanen i Vdovin, obu zawodnikom brakuje regularności i to główna bolączka Trefla, przyjęcie raz jest dobre raz słabe. Hietanen powinien być głównym celem na zagrywce Olsztyna bo przyjmuje słabo, najgorzej z całego Trefla. Środkowi też nie dostają aż tak wiele piłek bo przy dość przeciętnym przyjęciu ciężko grać środkiem. Olsztyn gra więcej środkiem szczególnie gdy pod siatką jest Gunia wtedy Herman dość często korzysta z jego usług. W przyjęciu gra Paweł Siezieniewski i Wojciech Ferens. Paweł ma lepsze przyjęcie, Wojtek lepszy w ataku także się uzupełniają. Na ataku gra nadzieje polskiej siatkówki Bartosz Krzysiek, w pierwszym meczu zdobył aż 31 punktów zanotował aż 63% w ataku, rewelacyjny wynik. Jego problem to powtarzalność. Bo pamiętam jak bodajże debiutował z Zaksą i też zagrał rewelacyjnie, na podobnym poziomie jak ostatnio a później wyraźnie się podpalił i grać no najwyżej średnio. Reasumując uważam że oba zespoły są na podobnym poziomie i nie sądzę że któraś z drużyn wygra ten mecz 3-0 a tak jak wspomniałem już wcześniej przy graniu 4 setów over powinien wejść.
322#
Lotos Trefl Gdańsk - Indykpol AZS Olsztyn Over 181,5 @ 1,85 ⛔181 przerwa, odechciewa mi się takiego grania :-|
2/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miała być przerwa ale z tego względu że w ten weekend są ostatnie zawody biathlonowe jeszcze coś spróbuję pograć. Później zrobię sobie przerwę i wstawię statystyki.
Ostatnie zawody trzeba grać na tych którzy jeszcze walczą w Pucharze Świata o podium/zwycięstwo, reszta może położyć kiełbasę na ostatnie zawody także gram tylko 1 typ.
Widzę kolega wyżej też gra, no bo warto. Martę jest liderem Pucharu Świata nie wiem co musiałoby się stać by nie zdobył 1 miejsca. Ma 66 punktów przewagi ale lekceważyć Svendsena nie może. Biegowo Martę jest ok 30 sekund lepszy niż Boe, także to jest jedna karna runda w jutrzejszym sprincie. Na strzelnicy Francuz jest lepszy od młodego Norwega który jest zdecydowanie pod formą w tym sezonie. Procentowo wygląda to tak ze Martę ma 83,5% a Tarjei 82,5%. Obaj 10/10 jutro nie będą mieli ale Fourcade wydaje się być pewniejszy na strzelnicy, do tego ma komfort 1 pudła więcej także sobie poradzi w tej parze.
323#
Martin Fourcade - Tarjei Bø 1 @ 1,60 ✅ 1-6
2/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jutro mamy także sprint pań. Gram także jeden typ, na królową sprintów roku 2011/2012. Madzia ma tylko 32 punkty przewagi nad Daszką, a jeśli nie wygrywać w sprincie to gdzie ma wygrać Nojnerka. W tym roku Magdalena Neuner wygrywała 8 krotnie sprinty, raz była 2, raz 3 i raz 4 (2,1,1,4,1,3,1,1,1,1). Wyniki imponujące i zachwycające. Daszka w sprintach jest średnia: 8,26,5,5,2,10,3,2,3,2. W każdym ze sprintów była gorsza od Niemki. Tak się dzieje dlatego że jest zbyt krótki dystans by Białorusinka mogła nadrobić gorsze strzelanie. Czyli więcej błędów albo po prostu dużo wolniej strzela. Np Magda na leżaku jest genialna i w tej pozycji strzela o prawie 20 sekund szybciej niż Domracheva, biegowo Daszka jest lepsza ale to maksymalnie różnica 10 sekund także na strzelaniu więcej straci. Procentowo wygląda to tak: Magda: leżak 88%, stójka 72%, Daszka: leżak 82%, stójka 83%. Jeśli Niemka nie spieprzy strzelania w stójce to jutro wygra po raz 9 w sprincie w tym roku i tym samym będzie miała lepszą pozycję w biegu na dochodzenie i przybliży się do kryształowej kuli.
324#
Magdalena Neuner - Darya Domracheva 1 @ 1,85 ✅ 1-3
2/10
Bah

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Vita ostatnio zaskakuje w sprintach na MŚ 3, dzisiaj 2. Na MŚ w biegu na dochodzenie była 8 więc nie było źle. W Chanty-Mansjijsku chce się pokazać z dobrej strony także warto na nią zagrać. Na starcie Vita ma przewagę 26 sekund czyli nieco ponad 1 karną rundę. Do tego biegowo może jutro zrobić taką przewagę że będzie miała komfort 2 karnych rund. Dzisiaj różnica biegowo pomiędzy nimi wynosiła 28 sekund czyli dużo a jutro jest jeszcze dłuższy dystans co sprzyja Ukraince, bo Niemka słabo, średnio biega. Problem Vity to chyba strzelanie ogólnie 84,5% niby jest rewelacyjne ale w pamięci mam te jej fatalne serie na strzelnicy. Jednak myślę że jutro będzie dobrze, bardzo dobrze. Andrea na strzelnicy ogólnie 86,7% czyli nie wiele lepiej, też potrafi spudłować i to nie raz. Myślę że przewaga jaką ma na starcie i jaką sobie wyrobi na jutrzejszej trasie pozwolą na wygarnie tego pojedynku pre Vitę.
Arnd to nieszczęśnik MŚ. Zawiodła psychika bo dzisiaj popierdzielał aż miło także forma jest. Dzisiaj najlepszy biegowo, Fredrik w samym biegu stracił do niego aż 28 sekund. Jednak jutro na trasę wyruszą równo bo Arnd miał jedno pudło a Fredrik był bezbłędny. Jutro trasa dłuższa to Arnd może zrobić biegowo nawet większą przewagę, jeśli pobiegnie tak jak dzisiaj to biegowo może zrobić nawet 2 rundy karne więcej. Chociaż sam w to nie wierzę, ale jedną karną rundę jest spokojnie zrobić. Peiffer na strzelnicy ma 84,8%, Fredrik 87,4% różnica jest ale minimalna. Jako ciekawostkę do typu mogę dodać że Szwed przeważnie po sprincie spadał w klasyfikacji w biegu dochodzeniowym, a Peiffer odwrotnie przeważnie notował awans. Oczywiście mam na myśli wyniki jeśli byli w czołówce, bo np raz Lindstroem był 40 w sprincie to awansował o kilka pozycji ale tam pokonywał samych ogórków.

326#
Vita Semerenko - Andrea Henkel 1 @ 1,72 ✅ 3-7
2/10
Unibet

327#
Arnd Peiffer - Fredrik Lindstroem 1 @ 1,75 ✅ 2-10
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dlaczego nie? Awans do półfinału powinien być tylko formalnością, także na spotkanie finałowe z Trentino lub Zenitem kurs na Skrę będę miał 4,00. Znając realia kurs na spotkanie finałowe będą w granicach - Zenit/Trento - Skra 1,5 - 2,10. Więc po obejrzeniu spotkań półfinałowych wyciągnę odpowiednie wnioski i zdecyduję czy skontrować ten typ. Skra ma bardzo łatwą drogę, trafili na odstający od poziomu 3 drużyn Arkas. Co prawda Kebaby zachwycały w tym sezonie w LM, ale awans wywalczyli dość niespodziewanie pokonując Loko. Zresztą Loko przegrało ten dwu mecz a nie Arkas go wygrał. Gra opiera się na Agamezie ale to za mało by pokonać Skrę. Finał obojętnie z kim raczej nie będą faworytem, ale gramy(grają) u siebie, publiczność ich poniesie. Potencjał w ataku porównywalny jak Trento czy Zenit. Jeśli Mariusz zagra na swoim najwyższym poziomie swoje dołoży Kurek to w czym Skra ma ustępować Juantorenie czy Maximowi z Zenitu. Kwestia zwycięzcy otwarta i zawsze pozostaje możliwość kontry, także liczę na dobry występ Skry i być może pierwszy triumf w historii w LM tego klubu.
328#
Zwycięzca LM? Skra Bełchatów @ 4,00 ⛔ Niedosyt niesamowity :-|:-|:-|
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Warto zagrać taki typ, dlaczego? No bo w przypadku straty jednego seta przez Mistrzów Polski mamy zwrot, a więcej niż 1 seta podopieczni Jacka Nawrockiego nie powinni stracić. Ja osobiście liczę na gładkie 3-0, bo kebaby na wyjazdach bardzo przeciętnie się spisywali. Zawodnicy Skry zapowiadają pewną wygraną i awans do półfinału. W meczach Plus Ligi z Politechniką Warszawską dwukrotnie wygrywali 3-0. W meczach sparingowych we Włoszech z Modeną i Belluno niby grali dobrze. Forma pewnie przygotowana na tip top. Do tego swoja publiczność, powinna być miazga.
329#
PGE Skra Bełchatów -2 - Arkas Izmir 1 @ 1,67 ✅ 3-0 Skiera dała zarobić oj dała ;)
2/10
Expekt

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dlaczego tak? Daszka to liderka jeśli chodzi o biegi masowe ma tylko 3 punkty przewagi na Torą także musi jechać by przewagę obronić. Do tego ma tylko i aż 30 punktów straty do Neuner także też ma o co jechać. Biegowo Daszka mimo wszystko jest lepsza niż Kasia także ten aspekt po stronie Białorusinki. Strzelanie, w końcowej części sezonu zdecydowanie po stronie Daszki. Strzela wolno ale celnie nawet bardzo jak na nią. Kasia też strzela wolno ale potrafi pudłować oj potrafi. Makarainen w tym sezonie już bez szans na nic także z motywacją mogą być problemy więc gram na Darię.
To jakiś żart? Graf w sprincie aż 5 pudeł, na dochodzenie 3. Procent na strzelnicy to 81% więc kiepsko. Biegowo porównując formę Simą z Mistrzostw Świata i Grafa z zawodów w Chanty Mansijsku to Francuz jest lepszy patrząc na sam bieg, u Niemca tragedii nie ma ale jest gorszy gdzieś o te 20 sekund. A strzelanie to jego bolączka szczególnie stójka. Zresztą w leżaku też szału nie ma. Simą strzelanie 86,2% czyli przyzwoicie. W sprincie i na dochodzenie nie biegał bo szykował się na masówkę. Gdzie ma szansę wskoczyć na pudło jeśli chodzi o tą klasyfikację. Traci 13 punktów do Emila także jutro powinien być ogień tym bardziej że pojedzie na świeżości. A po zawodach impreza w Khanty Mansijsku z Simą w roli głównej :cool:
330#
Daria Domracheva - Kaisa Makarainen 1 @ 1,65 ✅ 1-3 brawo Daszka ????

2/10
Unibet

331#
Simon Fourcade - Florian Graf 1 @ 1,65 ⛔ 27-5 Simą 8 pudeł na strzelnicy ;)
2/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miałem kontrować Skrę ale kontry są dla mięczaków także trzymam kciuki za Bełchatowianami, co ma być to będzie ;)
Również gram ten typ co kolega wyżej, handicapy 2 to bardzo ciekawa propozycja bo często się zdarza syndrom 3 seta i handicap 2,5 idzie do lasu, a tu w razie wyniku 3-1 mamy zwrot. Ravenna to bardzo słaba drużyna, od kiedy śledzę ligę Włoską a jest to już kilka lat nie było tak słabej drużyny. Tam nie ma zawodnika którego można by pochwalić, jest Gruszka ale jego dyspozycja jest co najwyżej średnia by nie powiedzieć słaba. W tym roku tylko w 5 meczach ugrali więcej niż 1 seta. 11 razy przegrywali 3-0, 7 razy 3-1. Valentia to średniak który jest w całkiem niezłej formie. W dobrej formie są przyjmujący Luis Diaz i atakujący Niels Klapwijk i to oni są pierwszą opcją do ataku. W meczu z Veroną obaj prezentowali się bardzo ciekawie. W przyjęciu gra Matej Cernic który odpowiada głównie za przyjęcie i z tego wywiązuje się całkiem nieźle. Libero Fabio Fanuli gra bardzo przyzwoicie i wraz z Cernicem trzymają to przyjęcie. Zespół gra fajnie kombinacyjnie, całkiem sporo idzie piłek na środek. Zespół jest w dobrej formie także więcej niż 1 seta z taka słabą Ravenną stracić nie mogą.
332#
CMC Ravenna - Tonno Callipo Vibo Valentia -2 2 @ 2,00 ⛔ 2-3
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dość przeciętnie idzie w tym miesiącu, zapowiadałem przerwę od grania i tak też robię. Ostatnio nie mam takiego zapału, brakuje &quot;świeżości&quot; także myślę że chociaż tydzień przerwy pozwoli ochłonąć, bo niektóre typy były nie do końca przemyślane. Oczywiście kolarstwo będę nadal grał ale od reszty sobie odpocznę. Ogromny niedosyt mam po dzisiejszym meczu Skry w finale LM. Było tak blisko wielkich pieniędzy ale się nie udało jeszcze do teraz nie mogę ochłonąć po tym meczu. Przy okazji zapraszam do działu kolarstwo i zachęcam do udzielania się w tym dziale, no i również zapraszam do tematu Curling może jeszcze ktoś interesuje się tym nudnym sportem i coś wspólnymi siłami ugramy. Mam nadzieję że jeśli ktoś korzysta z typów to selekcjonuje je lepiej ode mnie ;) Pozdro ????

Podane Kupony: 332
Trafione Kupony: 195
Zwroty: 9
Zainwestowane: 403 j
Wygrane: 427,773 j
Zysk: 24,773 j
Yield: 6,15%

Żużel: 33/59 w tym 4 zwroty
Kolarstwo: 34/75 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 70/107
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Tym miłym żużlowym akcentem popadam w odpoczynek.
Rzadko się zdarza że mrożę pieniądze w tak długie typy długoterminowe, ale tą 1j spokojnie mogę zamrozić do końca roku. Mam już coś długoterminowego podane w tym poście #465 co prawda to siatkówka ale też long terma. Ten typ także bez numeracji którą dopiszę przy rozstrzygnięciu kuponu.
Typ z mojej ulubionej ligi czyli Elite League. Typ na mistrzostwo Wielkiej Brytanii. Moim faworytem jest oczywiście Poole Pirates. Zespół oparty na niesfornych bliźniakach czyli Chris Holder i Darky Ward. Jaram się ich jazdą i mając w pamięci ich poczynania w ubiegłym roku na Wimborne Road jestem przekonany że obronią tytuł mistrzowski. Ze względu na zbyt wysokie KSM z zespołu odszedł kapitan Davey Watt zastąpił go Adrian Miedziński. Będzie to strata bo Dejwi u siebie fruwał ale często w ubiegłym roku miał kontuzje. Miedziak musi przystosować się do jazdy w Anglii jeśli podoła temu zadaniu to wyjdzie mu to na dobre patrząc przez pryzmat występów w innych ligach. Andersson, Lindgren, Masters, Kling i Kurtz to na papierze najlepsza druga linia w Anglii. Kto może zagrozić, na pewno Coventry które jedzie na 3 Brytyjskie fortepiany, Nicholls, Kennett oraz Bomber Harris. Do tego u siebie nieźle punktować będzie Larsen. Rezerwa jednak słabo nawet bardzo i to może zgubić jeźdźców z Brandon. Groźne będzie Eastbourne które na agrafce rozbije każdego, tylko że jest mały problem stracili lidera Bjane Pedersena a rok temu z Duńczykiem nie potrafili pokonać w finale zawodników Neila Middleditcha. Wysoko będzie mocna na papierze drużyna Lakeside: Karlsson, Richardson, Watt to trio liderów do tego Robson, Mear, Nilsson i może Nieminen. Na papierze bardzo silni jednak rok temu Ci zawodnicy potrafili zawodzić. Mocni na papierze wydając się być jeźdźcy z Kings Lynn: Iversen, Korneliussen, Nermark, Janowski i Woelbert. Równy skład ale brak wyraźnego lidera i zawodnika który będzie ciągną ten wózek. Reszta drużyn składy z jednym albo dwoma liderami i nic poza tym. Poole to główny faworyt, jeśli nikt nie wypadnie z powodu kontuzji wszyscy zawodnicy się zaaklimatyzują to będą mocni. Trochę to wróżenie z fusów, bo na razie można polegać tylko na wypowiedziach zawodników na temat ich formy fizycznej jak i szybkości motorów, ale ja uwielbiam tą drużynę i liczę na obronę mistrzowskiego tytułu.
??#
British Elite League 2012 - Winner? Poole Pirates @ 3,25
1/10
Betsafe

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miała być przerwa ale nie mogę się oprzeć pierwszym zawodom w Brytyjskiej Elite League. A dokładniej dzisiaj na inaugurację mamy mecz o Tarczę Elite Leagu pomiędzy Wolverhampton Wolves a Poole Pirates. Faworytem przynajmniej moim jest zespół Poole. Wilki przed sezonem straciły lidera Petera Karlssona, odszedł również Ludvig Lindgren który na swoim torze punktował dość solidnie w granicach 4-7 punktów. W zamian przyszli Klindt który według mnie nie spełni roli jednego z liderów. Drugą linię i rezerwę tworzą Proctor, Wells, Sówka i Aspgren. Liderami są Woffinden i Fredka Lindgren potencjał według mnie mniejszy i tylko włansy tor jest minimalnym handicapem Wilków choć niekoniecznie bo zawodnicy Poole dobrze spisują się na Ladbroke Stadium. Poole pozostawiło dwójkę liderów czyli Warda i Holdera. Do tego zamiast Watta mamy Miedzińskiego który powinien być mocnym ogniwem zespołów, w sparingu w Polsce jechał bardzo dobrze także widać że z maszynami jest wszystko ok. Teraz tylko pozostaje nauczyć się Angielskich torów. Drugą linię tworzą Masters i Anderson i szczerze mówiąc na tyle innych drużyn wygląda to bardzo dobrze. Rezerwowi Kling i Kurtz gorsi od Sówki i Wellsa nie będą także o wynik meczu jestem raczej spokojny. Drugi typ to para Woffinden - Ward. Obaj zawodnicy spotykają się najprawdopodobniej w biegu 7 oraz w 15 jeśli obaj pojadą w nominowanym a raczej tak się stanie. Myślę że w tych biegach kwestię handicapu pokryje Darky. Woffinden ma dwa biegi z Holderem i w 13 biegu jeszcze do tego Miedziński i Lindgren także niewykluczone 0. Ward jadąc z 3 ma teoretycznie łatwiejsze biegi także liczę że ten pojedynek spokojnie rozstrzygnie na swoją korzyść. Jako informację może podam wyniki z ubiegłego roku: pierwszy mecz 42-51 dla Poole, drugi 45-44 dla Wolves. Darcy raz był zastępowany a raz zdobył komplet 15 punktów. O powtórkę takiego rezultatu na początku sezonu będzie ciężko ale czemu nie.
333#
Wolverhampton Wolves - Poole Pirates +2 2 @ 1,925 ✅ 44-46 bliźniaki w swoim stylu ;)
2/10
Sportingbet

334#
Tai Woffinden - Darcy Ward -1,5 2 @ 1,85 ✅ 9-12 Darcyyyyy :cool:
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +17
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom