>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Liczą się tylko dwie Brunet i Dorin na obie po 2,25 więc mamy podwyższony kurs na H2H pomiędzy tymi zawodniczkami. Boscond fatalnie strzela więc się nie liczy, a Boilley też kiepska na strzelnicy biega lepiej ale to nie to samo co Brunet i Dorin. Dorin w sztafecie mieszanej była lepsza biegowo od Brunet o 20 sekund czyli dzisiaj jeśli pobiegną na podobnym poziomie to ma komfort jednej karnej rundy. Strzelanie to lepsza jest Brunet (93,3%) ale też potrafi się pomylić. Myślę że 10/10 przy takim wietrze może MLB nie ustrzelić, Dorin (87%) moim zdaniem jeśli będzie dobrze strzelać to może o medal powalczyć.
274#
Najlepsza Francuzka? Marie Dorin Habert @ 2,25 ⛔ Ale biegała Brunet :eek:
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zaufam łysemu, jak feniks z popiołów podniósł się doświadczony Szwed. Po rewelacyjnym początku sezonu kiedy nie miał sobie równych i wygrywał wszystko co mógł i słabszym środkiem sezonu wraca na właściwe tory. Dzisiejszy brązowy medal był na pewno zaskoczeniem, ale widać że forma zbudowana na mistrzostwa jest dobra. Jutro na starcie Łysy wyruszy prawie 25 sekund szybciej niż Ferry to jest spory handicap bo daje już komfort jednego pudła więcej. Do tego biegowo Bergman jest lepszy niż człapiący Ferry. Dzisiaj biegowo nadrobił 15 sekund, jutro przy dobrym układzie może nawet zrobić ponad 20 sekund co by dało możliwość dwóch pudeł więcej na strzelnicy. W statystykach na strzelnicy lepiej wypada Ferry bo ma 88%, ale Łysy nie wygląda najgorzej ze swoimi 83%. Strzela szybciej niż Ferry, ale wolniej niż nas przyzwyczaił ale jest celnie i to najważniejsze. Jeśli jutro się nie podpali i nie będzie katastrofy na strzelnicy to wyczuwam drugi medal dla Łysego.
276#
Carl Johan Bergman - Bjorn Ferry 1 @ 1,65 ✅ 2-11 brawo Łysy
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Helenka jest w formie, dzisiaj zabrakło szczęścia by zdobyć medal. 4 miejsce najgorsze dla sportowca ale jutro może spokojnie to sobie odbić, bo Vita nie powtórzy takiego strzelania i takiego biegu. Jutro na trasę Helena wyruszy o 7 sekund szybciej niż Brunet, dodatkowo na dystansie 10 km może wyrobić sobie przewagę która da komfort jednego pudła więcej niż Brunet. Obie są świetne na strzelnicy. Brunet 93,5%, Ekholm 89,8%. Czyli porównywalnie. Jutro Brunet może jedno pudło zaliczyć także przy równym strzelaniu typ raczej gładko wejdzie, przy jednym więcej błędów Helenki typ też powinien wejść ale będzie niebezpieczniej. Helenka ma ogromne szanse na medal i mam nadzieję że nie zaprzepaści tej szansy.
277#
Helena Ekholm - Marie Laure Brunet 1 @ 1,50 ✅ 5-6 ufff...
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Daszka wyrusza jutro prawie 20 sekund szybciej niż Vita, do pierwszego strzelania podejrzewam że będzie już ok 30 sekund przewagi. Daszka zdecydowanie skupia się na strzelaniu, dzisiaj strzelała bardzo, bardzo długo ale za to celnie. Biegowo miażdży rywalki dzisiaj od Vity w samym biegu była szybsza o 43 sekundy czyli ok dwóch karnych rund. Ja nie wierzę w kolejne takie strzelanie Ukrainki dzisiejsze miejsce na podium to spora sensacja i myślę że limit szczęścia już wykorzystała. Na strzlnicy procentowo Daszka lepsza bo ma 83,1%, a Vita 82,7%. Wszystko przemawia za Białorusinką także powinno być dobrze.
278#
Daria Domracheva - Vita Semerenko 1 @ 1,25 ✅ 1-8 Daszka klasa :wink:
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie no przesadzili z kursami. Biegowo obaj porównywalni może z lekkim wskazaniem na Malyszko ale tu maksymalnie 15 sekund na dystansie 20 km. Strzelnica zdecydowanie po stronie Lapszina. Procentowo wygląda to tak że Timofey ma 88,2 % na strzelnicy a Dimitry tylko 81,7%. Spora różnica tym bardziej że w biegu indywidualnym za każde pudło mamy minetę straty. Obaj przed Mistrzostwami Świata byli w dość niezłej dyspozycji. Lapszin wydaje mi się najlepszym zawodnikiem na bieg indywidualny z drużyny desygnowany przez menadżerów na ten wyścig. Myślę że przy dużym szczęściu Lapszin może zahaczyć o pudło.
282#
Dmitry Malyshko - Timofey Lapshin 2 @ 2,20 ✅ 28-14
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Daniel jako jedyny z Austriaków dobrze przygotowany na mistrzostwa. Dobry bieg i co najważniejsze znakomite strzelanie. Czasowo na dystansie 20 km Slesingr będzie zdecydowanie lepszy biegowo ale czy zrobi aż minutę przewagi? chyba nie. Na strzelnicy jest jasne kto jest lepszy. Mesotitsch 86,4% a Misiek tylko 81,4%. W tym pojedynku jak i w każdym zdecyduje strzelanie a Daniel jest o wiele lepszy niż seryjnie pudłujący Czech.
283#
Daniel Mesotitsch - Michal Slesingr 1 @ 1,55 ⛔ 13-6
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kompletnie mnie nie zadowalają pary na jutrzejszy bieg indywidualny kobiet. Moimi faworytkami są Helena Ekholm i Marie Laure Brunet. Obie fantastycznie strzelają a to będzie klucz do odniesienia zwycięstwa. Brunet na tych Mistrzostwach wygląda nad wyraz dobrze biegowo, jednak jutrzejszy dystans 15 km nie będzie jej sprzymierzeńcem, mimo wszystko wydolnościowo brakuje jej do najlepszych zawodniczek a taki dystans to nie jest pikuś. Brunet niemniej jednak jest w TOP 20 zawodniczek najlepiej biegających na tych MŚ. Ale strzelanie to perfekcja ze strony Francuzki 93,3% robi ogromne wrażenie. Jak na razie jej jak i Ekholm mało brakowało do medalu jutro obie mają szansę stanąć na pudle i mam nadzieję że tak się stanie bo medal tym zawodniczkom należy się jak nikomu innemu.
289#
Marie Laure Brunet TOP 10 @ 1,50 ✅ 2 izzi brawo malilorbrune :cool:
2/10
Bwin

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Radostin Stoytchev potrebbe applicare nuovamente il turnover rispetto allo schieramento titolare che vede Raphael al palleggio, Stokr opposto, Kaziyski e Juantorena in posto 4, Birarelli e Djuric in posto 3, Bari libero.
Czyli dzisiaj leci pierwszy skład. Więc według mnie typ na dodatni handicap na Romę nie wchodzi w grę. Ostatnio w Trentino liderzy trochę odpoczywali i grali pół meczu na zmianę z rezerwowymi. Wygrali 3-1 z Valentią ale tamtego meczu bym nie brał pod uwagę. Trentino przygotowuje się pod FF więc nie ma mowy o odpuszczaniu tylko trzeb szlifować formę. Zwycięstwo 3-0 nada pewności drużynie, zresztą oni są pewni swoich umiejętności. O formie Trento nie ma co pisać bo na 10 dni przed FF muszą wchodzić w najwyższy cykl i być w najwyższej formie tym bardziej że po meczu z Maceratą w LM popracowali trochę na siłowni. Podopieczni Andrey Gianeigo od 4 spotkań nie potrafią wygrać. 3 ostatnie przegrane w stosunku 3-1 kolejno z Veroną, Latiną i San Giustino oraz 3-2 z Sisley Belluno. W statystykach nie wyglądają najgorzej ale grają przeciętnie od początku sezonu. Zaytsev prezentuje się z niezłej strony sporo atakuje i jest pierwszą opcją w ataku. Zespół moim zdaniem nie ma atutów by urwać seta Trentino chyba że Ci odpuszczą to spotkanie, jednak patrząc na skład jaki najprawdopodobniej zagra inny wynik niż 3-0 dla mnie będzie zaskoczeniem.
292#
Itas Diatec Trentino-2,5 - M. Roma Volley 1 @ 1,870 ⛔ 3-1 oczywiście kiełbasa położona na 3 set i syndromik
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zagrane dzisiaj rano, teraz kurs minimalnie poleciał na 1,60 ale i tak warto. Wyniku w Ruhpoliding także przemawiają za USA. Kanada to Leguellec i 3 noł nejmów. Na strzelnicy lepiej wypada Kanada ale biegowo wszyscy oprócz Leguellec będą bardzo dużo tracili. Amerykanie jadą w składzie Bailey, Hakkinen, Burke, Nordgren. Jeśli ten ostatni nie spieprzy to Amerykańce mogą być wysoko. Na strzelnicy mają ok 80% więc przy dobieraniu nie powinni biegać karnych rund. Biegowo Burke i Bailey zrobią ogromną przewagę. Tak sobie myślę że po pierwszych 3 zmianach, Ameryka powinna mieć przynajmniej 1,5 minuty przewagi. Także typ wydaje się być dobry także warto pobrać.

Moim faworytem sztafety mężczyzn są Niemcy także liczę jutro na wygraną, naszych zachodnich sąsiadów. Wysoko widzę Szwedów a także dobrze spisujących się na tych MŚ Czechów. Dużych szans nie daję Norwegom myślę że będą wielkim rozczarowaniem. Francuzi co tu dużo o nich mówić. Jeśli będzie strzelanie ok i Fourcady będą dobrze strzelały , bo o bieg się nie martwię to powinni być wysoko. Rosja mocny skład ale ten Małyszko na ostatniej zmianie mi się nie podoba. Liczę na jakąś niespodziankę oprócz Czechów, może Ukraina i Słowenia? kto wie.
298#
USA - Kanada 1 @ 1,65 ✅ 10-13
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Na 3 fortepiany jedzie Szwecja. Na pierwszej zmianie u Szwedów jedzie najsłabszy i niedoświadczony Armgren, jeśli on nie zepsuje to Szwedzi będą walczyli o medal. Na strzelnicy powinien sobie poradzić, biegowo może odstawać ale przy dobry strzelaniu straty biegowe może zniwelować. U Austriaków jest Eder, strzela szybko i bardzo celnie powinien być lepiej niż Szwed ale biegowo też rewelacji nie ma. Drugie zmiany u Szwedów Ferry który dobrze strzela, z biegiem raczej nie powinno być problemów także swoje zrobi, u Austriaków człapiący Sumann i już po tej zmianie Szwedzi wyjdą przed Austriaków i miejsca już do końca nie oddadzą. Trzecia zmiana to Bergman i Mesotitsch dwaj najlepsi zawodnicy obu reprezentacji, na strzelnicy lepszy minimalnie Austriak jednak przy dobieraniach Bergman nie powinien nic stracić. łysy lepiej biega także powinno być dobrze. Czwarta zmiana to Lindstrom i Landertinger. Tu przewaga po stronie Szwedów przede wszystkim na strzelnicy Dominik potrafi seryjnie pudłować także dziwi mnie wystawienie tak niepewnego zawodnika na ostatniej zmianie. Fredrik na strzelnicy spisuje się bardzo dobrze. Biegowo obaj porównywalni. Szwedzi mając 3 bardzo mocnych zawodników powinni zdobyć medal, Austriacy od dwóch lat bez formy także ja medalu się nie spodziewam.

W tym roku mieliśmy 3 sztafety mężczyzn:
Hochfilzen
4. Szwecja (0+7)
5. Austria (0+5)
Oberhof
3. Szwecja (0+6)
6. Austria (2+15)
Anterselva
3. Austria (0+9)
5. Szwecja (1+11)

W Anterselvie Bergman jechał na pierwszej zmianie i na strzelnicy miał 0+1 oraz 1+3 czyli naginał karną rundę także Szwedzi po pierwszej zmianie byli na ogonie stawki. Późnij spokojnie odrabiali i ostatecznie znaleźli się na dobrej 5 pozycji. Także poza tym Szwedzi dobrze wyglądają w sztafetach dobrze strzelają a to jest klucz do osiągnięcia sukcesu w sztafecie.
304#
Szwecja - Austria 1 @ 1,58 ⛔ 16-5 Armgren ????????
2/10
Panbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Każdy inny wynik niż 3-0 będzie sporym zaskoczeniem. Częstochowa nie ma żadnych atutów by ugrać chociaż seta z Resovią. Dwa dni temu Czewa grała z 3 garniturem Delecty i wcale łatwo nie wygrali, stracili seta co jest ogromną porażką, patrząc czym zagrała Delecta. Do tego grali pierwszym składem i mogą czuć spore zmęczenie. Do tego ze składu wypadł Janeczek który skręcił kostkę, a jest on najlepszym zawodnikiem tej drużyny. Za niego zagra Kamiński który potencjał ma ale to nie jest to. Przyjmujący Murek i Gireczyński grają słabo w tym sezonie, szczególnie w przyjęciu. Resovia w tym elemencie wygląda nieźle i mogą dość mocno odrzucić od siatki Fabiana Drzyzgę, ten będzie musiał grać wysokie świeczki a na takich zagraniach nie ma kto kończyć w Częstochowie. Resovia raczej nie odpuści tego spotkania wyjedzie pierwszy skład i zmiecie AZS. Jeśli jednak wyjdzie trochę rezerwowy skład to też o wynik się nie obawiam bo Reska w ostatnim meczu pokazała jaki ma potencjał na ławce.
305#
Resovia Rzeszów - AZS Częstochowa Under 160,5 @ 1,70 ⛔ 181 standardzik jeśli chodzi o Resovie
2/10
Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom