>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Witam. Nie mam motywacji i czasu by dalej prowadzić temat w takiej formule jak teraz. Tematu nie zamykam tylko ze względu na kolarstwo, w najbliższym czasie mam zamiar skupić się tylko na tej jednej dziedzinie sportu. Nie wiem jeszcze dokładnie, czy temat będzie stricte kolarski czy ostatecznie znajdę czas na siatkę i zimówki. Ostatnia gra wróciła do normy jaką jest, może lepiej; była idea tego tematu, czyli plus i to że inni skorzystają z typów. Stan konta u bukmacherów fajnie się powiększył (grałem jeszcze kilka innych typów ale mniejsza o to). Dziękuję za miłe słowa na PW także podziękowania wyrażane poprzez klikanie punktów reputacji. Cieszę się że pomogłem. Za chwile pierwsza porcja typów z kolarstwa ;), zachęcam również do zaglądania i udzielania się w tym dziale.
Podane Kupony: 229
Trafione Kupony: 135
Zwroty: 8
Zainwestowane: 268 j
Wygrane: 286,682 j
Zysk: 18,982 j
Yield: 7,08%

Żużel: 33/59 w tym 4 zwroty
Kolarstwo: 6/20
Siatkówka: 61/87
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot
Biathlon: 27/43 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 5/6
Biegi Narciarskie: 1/4

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Do znudzenia powtarzam, po informacje zapraszam do działu kolarstwo, można szybko się tam przenieść klikając w sygnaturkę :wink:
230#
Mark Cavendish - Andre Greipel 2 @ 2,40 ✅ Greipel wygrał :smile:
0,5/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiejszy typ na luzie wszedł, mam nadzieję że ktoś skorzystał, poczytać o jutrzejszych typach można w najlepszym dziale na forum ????
231#
Mark Cavendish - Andre Greipel 2 @ 2,20 ✅ 95-10 lokaty z Cavendishem chyba się już skończą :grin:
0,5/10
Sportingbet

232#
Edvald Boasson Hagen - Michel Kreder 1 @ 1,55 ✅ Hagen 9 Kredera nie ma w TOP 10 więc izzi :razz:
0,5/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Znajcie moją dobroć, ponownie zapraszam do działu kolarstwo.
233#
Peter Sagan - Matthew Goss 1 @ 1,50 ✅ 1-96 :cool: mam nadzieję że ktoś pograł
0,5/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ostatnie typy z kolarstwa co raz bardziej przekonują mnie by ten temat posiadał tylko typy właśnie z tej dyscypliny.
Jednak zdecydowałem się podać jeden kupon który grałem na siatkówkę. Odrazu dla wyjaśnienia grałem go dwa dni temu, teraz już Skry w ofercie nie ma, ale głównie tutaj chcę zwrócić uwagę na Trentino. Skrę dodałem tylko by podbić kurs. Można ewentualnie poczekać bo dzisiaj będzie pewnie typ na Skrę jako zwycięzcę Plus Ligi (po zakończeniu dzisiejszej kolejki). Podaję screena dla potwierdzenia jak by ktoś nie wierzył.

Trentino to najlepsza drużyna na świecie. Gram na ich zwycięstwo w Lega Pallavolo ponieważ uważam że nie ma drużyny na pewno we Włoszech która mogła by z nimi wygrać. Grają nieosiągalną siatkówkę, szczerze mówiąc liczyłem w tym sezonie na Maceratę, ale po dobrym początku teraz grają bardzo, bardzo słabo. Wydaje mi się że zawodnicy są mocno wypaleni.
Co może przeszkodzić w zdobyciu tytułu?
Kontuzje w jednym czasie obu przyjmujących, jednego jeszcze dadzą radę zastąpić dwóch już nie. Della Lunga w razie czego prezentuje odpowiedni poziom by gra Trentino nie ucierpiała. Jeszcze w przyjęciu ewentualnie może pograć drugi atakujący Sokolow. Na ataku dwóch równorzędnych zawodników Stokr i Sokolov. Środek czterech dobrych zawodników z czego Birarelli i Djurić delikatnie górują nad ostatnio grającymi Birkmanem oraz Burgsthalerem. Na rozegraniu Raphael który gra świetnie oraz Łukasz Żygadło który w razie zmian spisuje się bardzo dobrze. Dwóch równorzędnych libero Bari który gra kiedy rywale serwują i Colaci który gra kiedy Trentino zagrywa. Połączenie idealne. Drużyna kompletna jeśli nie zdarzą się kontuzje to nie ma opcji by nie wygrali Serie A.
Kto może zagrozić?
Macerata już o nich pisałem i wydaje mi się że moja ulubiona drużyna nie ma szans w starciu z Trentino. Tak jak pisałem wcześniej po prostu są wypaleni i medal będzie sukcesem.
Cuneo które osłabiło się w tym roku, powalczy o finał jednak kiedy się tam znajdzie z Trentino nie ma szans, zbyt mocno faluje im gra. Nie ma pewniaka w ataku. Kapitan Wijsmans też delikatnie pod formą. Nie mają atutów.
Modena w ostatnim meczu ligowym z Trentino pokazała na ile ich stać, ze słabymi wygrywają w cuglach, ale przychodzi ktoś lepszy i wszystkie atuty idą do lasu.
Monza za młoda i za mało doświadczona drużyna. Potencjał jest ale panie! gdzie na mistrzostwo Włoch.
To by było tyle jeśli chodzi o kandydatów. Trentino ma wszelkie atuty po swojej stronie im głębiej w las czytaj więcej meczy rozegranych co raz bardziej przekonuję się do niepodważalnej dominacji Trento.

Skra tak jak pisałem do podbicia kursu. Dzisiaj kapitalne spotkanie w Bydgoszczy, są w gazie i kolejny tytuł w mojej ocenie jest formalnością. Ktoś powie a Resovia a Zaksa a JSW? Z czym do ludu. Resovia jeśłi gra Tichacek a pewnie będzie nadal grał, to gra opiera się tylko na Grozerze który w meczach ze Skrą nie wygląda rewelacyjnie. PP pokazał że nie są w stanie wygrać ze Skrą. Zaksa ma swoje kłopoty spowodowane kontuzjami. Na kluczowe mecze sezonu zawodnicy się wyleczą, ale w jakiej będą formie. Już teraz widać ze Samica nie jest w tak dobrej dyspozycji jak na początku sezonu, Rouzier faluje. JSW grę opiera na Miśku Lasko i Zbyszku Bartmanie. Ten drugi jest kontuzjowany i też nie wiadomo kiedy wróci i w jakiej formie. Dla mnie Skra zgarnia kolejny tytuł bo na razie nie widzę drużyny która mogła by im zagrozić.
Kupon bez numeracji, rozstrzygnie się dopiero w maju i wtedy go zacytuję oraz dam numer taki jaki będę miał w kolejności. Ako z tych typów to 2,63. Stawka powiększona niż normalnie ale, ja nie widzę innej opcji jak zielone rozliczenie.
kupon#
Plus Liga zwycięzca? PGE Skra Bełchatów @ 1,35
Lega Pallavolo zwycięzca? Itas Trentino @ 1,95
3/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Najlepszy dział na forum ???? zaprasza. Można poczytać o typach, można się udzielać w doborowym gronie :razz: także same plusy i korzyści z tego wynikają.

234#
Mark Cavendish - Andre Greipel 2 @ 2,55 ✅ 8-2 buki nigdy nie zmądrzeją :grin:
0,5/10
Sportingbet

235#
Gert Steegmans - Nacer Bouhanni 2 @ 1,45 ✅ 12-3 easy :cool:
0,5/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ponownie zapraszam do działu kolarstwo ;)
236#
Edvald Boasson Hagen - Michel Kreder 1 @ 1,55 ✅ Hagen wygrywa brawo ***** :smile:
0,5/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +11
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
7 typów z rzędu trafione, me gusta :jupi:
Jak nakazuje tradycja po informacje zapraszam do działu kolarstwo, dzisiaj się wyjątkowo rozpisałem ;)
237#
Jakob Fuglsang - Tom-Jelte Slagter 1 @ 1,60 ⛔ 23-22 :grin:
0,5/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jednak będzie tak jak było tylko z trochę mniejszą częstotliwością.
Jestem zaskoczony że tyle osób gra na Częstochowę. Przecież ich ostatnia forma daleka jest od optymalnej by nie powiedzieć tragiczna. Dawid Murek i Krzysiek Gierczyński czyli dwaj podstawowi przyjmujący strasznie się męczą w ataku. W przyjęciu też kokosów nie ma bo przyjmują co najwyżej przeciętnie. Bartosz Janeczek ostatnio tylko bije przed siebie gra tak słabo że żadnego spośród ostatnich 3 meczy nie skończył i zastępował go Michał Kamiński. Fabian Drzyzga też z tego co słyszałem gra przeciętnie, często daje piłki na podwójny blok i później przekłada się to na słabą skuteczność w ataku. Libero Adrian Stańczak raczej robi swoje ale też miewa słabsze momenty. Na pochwałę zasługuje tylko gra środkowych Łukasz Wiśniewski już od dłuższego czasu prezentuje się z niezłej strony, bardzo skuteczny w ataku dobrze gra blokiem. Wojtek Sobala wypada trochę gorzej ale też tragedii nie ma. Patrząc na kadrę zespołu z Częstochowy powinni być faworytem tego meczu ale według mnie nie są i kursy na AZS zdecydowanie zaniżone. Trefl swoją grę uzależnia od dyspozycji Miko Oivanena, jeśli Fin gra dobre spotkanie to Trefl walczy. Ostatnia wygrana w Olsztynie niewątpliwie podbudowała morale w drużynie Darka Luksa. Ostatnio bardzo krytycznie wypowiadałem się na temat tej drużyny zdania nie zmieniam, jednak muszę trochę łagodniej ich ocenić. Są przestoje w setach przy niektórych ustawieniach i to jest niewątpliwie problem Trefla. Jednak jeśli dobrze gra wspomniany Oivanen to problem ten powinien być rozwiązany. Matti Hietanen w ataku wygląda ok przyjęcie szału nie robi i gdyby poprawił ten element to byłby bardzo dobrym przyjmującym. Libero Bartek Kaczmarek od jakiegoś czasu pomimo słabszych meczów swojej drużyny nie schodzi poniżej pewnego poziomu, jest istotnym elementem drużyny, przyjęcie trzyma na niezłym poziomie, do tego należy dodać bardzo dobre decyzje i ustawianie się w obronie, także potrafi sporo piłek podbić. Parę przyjmujących z Hietanenem tworzy Wołosz i wygląda to nieźle. Dość dobrze przyjmuje, w ataku jest też nie najgorzej. Jest lepszym zawodnikiem niż Wdowin także dobrze że trener Luks postawił na Polaka a nie na Ukraińca. Na środku grają Waldemar Świrydowicz i Artur Augustyn obaj równi jak mają dzień to mogą być mocną stroną drużyny, Augustyn ma dobrą zagrywkę która sprawia spore problemy w przyjęciu. No i na koniec mózg zespołu Grzesiek Łomacz, dobry zawodnik potrafi zgubić blok, jeden problem u niego to to że się gotuje jak dwa, trzy ataki z rzędu któremuś z zawodników nie wyjdą. Tak poza tym jest ok, gra środkiem, nieźle rozrzuca na skrzydła. Reasumując uważam że Trefl jest nieznacznym faworytem tego meczu, ze względu na formę jaką obecnie prezentuje Częstochowa. Do tego ostatnia wygrana Trefla w Olsztynie, mam nadzieję że nie będzie jednorazowym wyskokiem. Jest potencjał w tej drużynie, jest kilku zawodników którzy coś znaczą i jeśli do nich dołączą Ci mniej utalentowani to mogą jutro ten mecz wygrać. Zagram jednak bezpieczną formę czyli +1,5 seta bo jeśli byłby TB to może być loteria.
239#
Lotos Trefl Gdansk +1,5 - Tytan AZS Czestochowa 1 @ 1,833 ⛔ 1-3 18-13 w 4 secie ????
1,5/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dział kolarstwo :razz: serdecznie zapraszam. Pierwszy typ stawka piknikowa, jednak drugi trochę mocniej za to przyłożę by równa stawka całkowita była. ;)
240#
Wygra 5 Etap Tour of Oman? Jakob Fuglsang @ 14 ⛔ 15
0,2/10
Bet365

241#
Arnold Jeanneson - Sandy Casar 1 @ 1,65 ⛔ 4-3 :]
0,8/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jest już oficjalne potwierdzenie że w Bełchatowie nie zagra Michał Lasko i Zbyszek Bartman. Siła w ataku JSW na tym bardzo mocno ucierpi. Za Michała zagra 20-letni Mateusz Malinowski, za Zbycha zagra Luciano Bożko. Osłabienia ogromne, wystarczy spojrzeć ile na tych osłabieniach traci JSW, w meczu z Olsztynem wygrali bez nich 3-1 ale strasznie się męczyli, w meczu z mocniejszym Fartem przegrali 3-2. Skra to całkiem inny poziom. Kluczowa kwestia to jakim składem zagra Jacek Nawrocki, jeśli będzie to pierwsza szósta to spodziewam się pogromu. Wydaje mi się że Bartek Kurek dzisiaj zagra bo na łamach PS widniał jako gracz pierwszego składu a może oni coś wiedzą. Jeśli zagra np Cupković i Atansijevic to nie powinno być źle gorzej jak Jacek wyjdzie z Kooistrą na ataku. W finale Pucharu Polski Skra pokazała Jastrzębskiemu miejsce w szeregu, sety do 16, 20 i 19. Suma punktów to 130. Dzisiaj spodziewam się podobnego rozstrzygnięcia a wystarczą mi do tego sety do 20 i wtedy under wchodzi. Fajny kurs, ryzyko jednak jest spore ale warto.
243#
PGE Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel Under 135,5 @ 2,65 ⛔ 137 Kłos, Woicki ????
1,5/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Okazało się że nie grałem tych typów, nawet nie wiem skąd się wziął ten post tutaj. Jednak jeśli pojawił się tu wpis to wliczę to do bilansu, bo być może ktoś się zasugerował typami. Chociaż mam nadzieję że nikt tego nie zrobił bo oba przegrane. Martin przegrał nawet nie o sekundę.
244#
Tony Martin wygra TT @ 1,55 ⛔
0,5/10

245#
Andre Greipel - Mark Cavendish 1 @ 1,85 ⛔
0,5/10

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Najciekawsze spotkanie LM. Dwie najlepsze drużyny na świecie, spotkały się w niedzielę w finale Pucharu Włoch. Zwycięsko z tego pojedynku wyszli podopieczni Stojczewa. W tym spotkaniu również są faworytem. Mimo wszystko są lepszą drużyną. W bardzo dobrej dyspozycji jest Juantorena i to on przechyla szalę zwycięstwa w stronę Trento w trudnych spotkaniach. O spotkaniu w pucharze Włoch sporo napisałem w tym poście. Może on posłużyć jako analiza ostatniej gry obu zespołów. Ze względu na złoty set, który w przypadku remisu 1-1 w meczach decyduje o awansie gram na Trentino bo myślę że nie będą chcieli dopuścić do takiej loterii z tak mocnym rywalem. A jeśli wygra Macerata to też nie będę płakał. ;)
247#
Lube Banca Marche Macerata - Trentino Volley 2 @ 1,60 ⛔ 3-2 This is MACERATA :cool:
1,5/10
Betclick

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Krótko bo zaraz mecz. Nowosibirsk jest o wiele lepszą drużyną. W sumie dla mnie zaskoczeniem będzie ugranie seta przez Arkas Izmir. Drużyna Rosyjska gra bardzo siłową siatkówkę. Piekielnie mocna zagrywka to spory atut tej drużyny. Grę prowadzi Butko i ze swoich zadań wywiązuje się bardzo dobrze. Davis, Biryukow, Sanchez to spora ofensywa o wiele lepsza niż ze strony Turków. Arkas w poprzedniej rundzie wyeliminował przetrzebioną Zaksę. Prawdę mówiąc to bardziej Zaksa przegrała niż Arkas wygrał tamten dwu mecz. Niczym szczególnym nie zachwycili. Mam nadzieję że odpadną, bo bo co taka słaba drużyna w FF?
248#
Lokomotiv Novosibirsk - Arkas Izmir Under 177,5 @ 1,85 ✅ 141
1,5/10
William Hill

Otrzymane punkty reputacji: +7
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Typy z rana jak śmietana.

Wydaje się że inny wynik niż 3-0 będzie zaskoczeniem. Początkowo chciałem grać bezpieczniejszą opcję czyli under 160, ale co tam kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. Fredrichshafen to dobra drużyna, jednak w meczu z Kazaniem nie zagra ich najlepszy zawodnik czyli Oliver Venno który skręcił kostkę. W meczu z Toursem Niemcy grali bardzo dobrze i chyba zasłużenie awansowali dalej. Jednak ekipa Rosyjska jest zdecydowanie lepsza. Michajłow, Priddy, Biereżko, Siwożelec (pewnie rezerwowy), Volkow, Apalikow, Vermiglio kapitalny zespół. Jest to drużyna która powinna zagrać w finale FF. Potencjał ogromny. Bardzo silna zagrywka, tylko Vermiglio wygląda słabiej w tym elemencie. Jeśli Rosjanie wyjdą w pełni skoncentrowani to powinni tego undera zrobić. Sety do 20 mi wystarczą, a z takim potencjałem w ataku mogą to spokojnie uczynić.
249#
Zenit Kazan - VfB Friedrichshafen Under 135,5 @ 2,40 ✅ 131 na styk ale siedzi i kwiczy :cool:
1,5/10
Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +16
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wczoraj wieczorem był kurs 1,65 :-| ale nie chciało mi się zagrać i myślałem że jeszcze kurs podejdzie do góry. 1,30 na Resovię w Bydgoszczy to jest śmiech na sali. Dla mnie żadnym zaskoczeniem nie będzie wygrana podopiecznych Piotra Makowskiego. Delecta przechodzi przez bardzo trudne mecze najpierw grali ze Skrą u siebie i przegrali 3-0. Później porażka 3-2 w Kędzierzynie. W meczu ze Skrą nie wyglądali źle gdyby wygrali pierwszy set (przegrany 34-32) wszystko byłoby możliwe, a tak zeszło z nich powietrze. Z Zaksą meczu nie wiedziałem, ale patrząc na statystyki i wyciągając wnioski z meczu ze Skrą Delecta z Resovią nie stoi na straconej pozycji. Widać że w niezłej dyspozycji jest Konarski, Antiga też nie schodzi poniżej dobrego poziomu. Para środkowych wygląda nieźle ale zdecydowanie lepiej im się gra z Lipińskim a nie z Masnym. Michał Dębiec ma trochę problemów ale jakiś tam poziom trzyma. Resovia z Tichackiem (a to on będzie pewnie dzisiaj grał) mnie nie przekonuje. Mając taki potencjał na środku, bardzo mało piłek gra w tą strefę. Tylko skrzydła i głownie Groozer. Ostatnie mecze Resovii wygrane 3-1 z Gdańskiem, oraz 3-0 z Częstochową i Warszawą. Jednak Bydgoszcz to zupełnie inny poziom zdecydowanie wyższy. Według mnie żadna z drużyn nie wygra tego meczu 3-0. Typuję 3-2 dla Bydgoszczy.
250#
Delecta Bydgoszcz - Asseco Resovia Rzeszów Over 3,5 @ 1,575 ✅ 3-2 Re re Resovia ????
1,5/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kurs spadł bo początkowo było 1,55. Ale patrząc na warunki jakie panują w Vikersund chyba nie ma możliwości by ktoś skoczył 246,5m. Jeśli ktoś się zbliży do tej odległości to obniżą belkę startową także wydaje się że nikt aż tyle nie odleci. Kto ewentualnie może, Koch, Kranjec, Ito, Schlierenzauer ewentualnie Kofler, Ammann i Bardal. Na treningach najdalej skoczył Koch uzyskał 237 m i wydaje mi się że to była granica ile można wyciągnąć na tych Mistrzostwach.
251#
MŚ w Lotach Vikersund: Nie będzie rekordu świata @ 1,45 ✅ było gorąco, oj było :wink:
1,5/10
Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom