>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wyborne rozpoczęcie sezonu żużlowego, pozostajemy przy jednośladach i zapraszam do działu Kolarstwo.
335#
Alejandro Valverde - Daniel Martin 1 @ 1,725 ⛔ 64-11
1/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No to jedziemy dalej z Elite League. Dzisiaj spotkanie rewanżowe o tarczę ET. W pierwszym meczu Poole pokonało Wolverhampton 46-44 i przed rewanżem na własnym torze są murowanym faworytem do zdobycia pierwszego trofeum w tym sezonie. Obie drużyny wystawiają niezmienione składy. Tak jak ostatnio postawiłem wszystko na jedną kartę i zaufałem Poole (z dobry skutkiem :razz ???? tak teraz zagram przeciwko nim. Handicap 16 punktowy to bardzo dużo i dużo trzeba wygrywać 4-2 by ten handicap pokryć. W drużynie Wolves tacy zawodnicy jak Lindgren, Woffindem i Klindt mogą objeżdżać zawodników Poole oczywiście oprócz niesfornych bliźniaków bo oni na Wimborne Road są bardzo szybcy a już w pierwszy meczu z Wilkami pokazali że ten sezon ponownie w Anglii będzie należał do nich. Chociaż to tylko sport i z drugiej strony patrząc jakiś defekt słabszy start i taki Lindgren czy Woffinden łatwo pierwszych miejsc nie oddadzą. Do tego trzeba pamiętać że przegrywający mogą użyć dwukrotnie jokera gdzie suma punktów jest mnożona przez 2, a joker może jechać tylko w swoim biegu. Rok temu mieliśmy dwa mecze pomiędzy tymi drużynami w Hrabstwie Dorset dwa razy wygrywali miejscowi raz 54-42 i drugi raz 56-36 jednak trzeba pamiętać że składy były nieco inne, nawet więcej niż nieco. Dobrze na torze w Poole jeździ Woffi raz zdobył aż 16 punktów drugi raz 6 ale zaliczył dwa dzwony. Fredka też widać od początku sezonu jest w niezłej formie także przegrywać nie powinien. Druga linia po stronie Poole ale taki Proctor i Wells jak odpalą to mogą być czarnymi końmi. Co do Poole to widać że Miedziński potrzebuje czasu na aklimatyzację i objeżdżenie. Kling, Masters, Andersson u siebie będą mocni ale według mnie nie aż tak by przywozić wszystko 4-2 i pokryć ten wysoki 16 punktowy handicap. Drugi typ to para Holder - Klindt dziwi mnie takie zestawienie i aż 6,5 punkta handicapu w stronę Duńczyka. W ubiegłym roku w barwach Swindon na torze w Poole spisywał się znakomicie, dwu krotnie punktował na poziomie 8 punktów. Tylko trzeba pamiętać że raz jechał w parze z Janowskim który zdobył aż 14 punktów i raz z rezerwowymi którzy w tamten dzień spisywali się świetnie. Do tego należy dodać łatwiejszy numer startowy Klindta niż Holdera. Chrispy jedzie w trudnym biegu 13 z Fredką, Miedziakiem i Woffim. Do tego w ostatnim z Darky a wszyscy wiemy jak jeździ Chrispy często puszcza partnera przed siebie i go pilnuję i na to też dzisiaj liczę.
339#
Chris Holder - Nicolai Klindt +6,5 2 @ 2,00 ⛔ 13-3 słabe Wilki słaby Klindt
2/10
Sportingbet

340#
Poole Pirates - Wolverhampton Wolves +16 2 @ 1,925 ⛔ 58-34 ale lanie ;)
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Bardzo przyjemny typ i bardzo przyjemny kurs. We wczorajszym meczu górą był JSW wygrywając 3-2 wyciągając wynik z 0-2. Po raz kolejny sprawdziło się siatkarskie porzekadło &quot;kto nie wygrywa 3-0 przegrywa 2-3&quot; w drugim meczu w Bydgoszczy mieliśmy podobną sytuację przy prowadzeniu Delecty 2-0 przegrali na własne życzenie 3-2. Ale to już historia. Nie sądzę że dzisiejsze spotkanie któraś z drużyn wygra 3-0. Każda z drużyn ma ogromną motywację na sukces, JSW wygrywając zapewni sobie awans do półfinału, jeśli wygra Delecta czeka nas podróż do Bydgoszczy na 5 decydujące starcie. Sety pomiędzy tymi drużynami zawsze są wyrównane. Także ten over powinien wejść przy graniu 4 setów. Wczoraj zawodnicy ugrali aż 226 punktów. A patrząc tylko na 4 sety obie drużyny ugrały 196 punktów i prawdę mówiąc liczę dzisiaj na podobny rezultat. Ciężko wskazać tu faworyta, JSW jak na razie na sprezentowanie dwa zwycięstwa przez podopiecznych Piotra Makowskiego. Jak może być dwa razy taka sytuacja że prowadząc 2-0 przegrywa się 3-2. Co do formy zawodników to widać że w Jastrzębiu znowu na wysokich obrotach zaczynają grać skrzydłowi, Lasko, Bartman i Kubiak. Do tego umiejętna gra środkiem. Są mocni i tego odebrać im nie można. Bydgoszcz bazuje głównie na dwóch zawodnikach są to Stefan Antiga i Dawid Konarski. Dziwię się że w przyjęciu z Francuzem nie gra Siltala a gra Wika. W przyjęciu na podobnym poziomie ale w ataku Fin w decydujących momentach jest pewniejszy. Reasumując obie drużyny mają potencjał także liczę na wyrównaną walkę przynajmniej w 4 setach.
343#
Jastrzębski Węgiel - Delecta Bydgoszcz Over 178,5 @ 1,85 ✅ 182
2/10
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Anglia nie zwalnia tempa i dzisiaj kolejne spotkanie na Perry Barr Stadium miejscowe Birmingham Brummies podejmie Wolverhampton Wolves. Faworytem tego meczu są niewątpliwie miśki czyli gospodarze. Wolves pokazali wczoraj siłę ognia na wyjazdach, jeździ dwóch i pół zawodnika czyli Lindgren, Woffinden i Proctor/Klintd. Rezerwowi nie są słabi bo obraziłbym słabych zawodników oni są katastrofalni. Miśki dość wyrównana pierwsza piątka, z liderem Bjarne Pedersenem, rezerwa szału nie robi ale taki Auty będzie dzisiaj fruwał. Jednak w tym meczu skupiam się tylko na zawodnikach. Wybrałem do grania dwie pary. Pierwsza z nich to Josh Auty kontra Pontus Aspgren. Auty w przedsezonowych występach spisywał się genialnie często robił dwu-cyfrówki walczył jak równy z równym z dużo lepszymi od siebie zawodnikami. Do tego jedzie z rezerwy i myślę że przy dobrej jeździe a taka powinna być 5-6 startów będzie miał zapewnione. Aspgren jeździ w parze z Lindgrenem więc wiadome jest że na koledze z zespołu punktów nie zrobi. Patrząc jakie ma biegi podejrzewam że powtórzy wyczyn z wczorajszego spotkania i zrobi (0,0,0,0) i pójdzie pod prysznic. Auty z rezerwy nie ma sobie równych więc ma teoretycznie 3 łatwe biegi które powinien wygrać minimum być drugi, co w konsekwencji będzie oznaczało pokrycie handicapu. W wystrzał formy Aspgrena nie wierzę także spokojnie stawiam na jednego z miśków. Drugi typ to para Ben Barker kontra Thomas Jorgensen. Jorgensen wraz z Sówką są rezerwowymi wilków i tym samym najgorszymi zawodnikami. Jeśli w meczach z Poole nie jechał czyli oznacza to że jest jeszcze gorszy niż Sówka, a gorszym od Sówki już być nie można, dla mnie to taki trochę noł nejm nie widziałem go nigdy w akcji i mam nadzieję że nie zobaczę ;) Barker jedzie z łatwym numerem 4, więc ma teoretycznie łatwe biegi. Jedzie w parze z kapitanem King ale ci dwaj zawodnicy w ubiegłym sezonie razem świetnie współpracowali. Ben na swoim torze nie schodzi poniżej pewnego poziomu czyli 7-8 punktów. Forma przed sezonem niby średnia wiec ten handicap 3,5 punktów powinien z łatwością pokryć.
344#
Josh Auty -5,5 - Pontus Aspgren 1 @ 1,50 ✅ 12-5 Tak ma to wyglądać ;)
2/10
Sportingbet

345#
Ben Barker -3,5 - Thomas Jorgensen 1 @ 1,50 ✅ 8-2
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kolejne spotkanie w Anglii. Dzisiaj Pszczoły z Coventry podejmują Miśki z Birmingham. Faworytem są ewidentnie pszczoły które jadą na 3 liderów Kennett, Nicholls, Harris. Zbytnio nie mam czasu, no i mecz za 39 minut także szybko i na temat. Pierwszy typ to over punktowy Chrisa Millsa dwa punkty to na prawdę nie wiele ile ma dzisiaj zdobyć rezerwowy gości. Jedzie z 7 także ciut lepsze rozstawienie na polach startowych niż miałby jechać z 6. Do tego jego partnerem z rezerwy będzie gość Lambert. Mało mówi nie tylko mi to nazwisko ale i większości która coś skubie w Anglii. Mils wczoraj w meczu z Wilkami zdobył 3 punkty, co prawda jechali u siebie ale jechał z rezerwy razem z rewelacyjnym Autym także nie miał jak zarabiać punktów na kolegach z zespołu a i tak osiągnął dość przyzwoity wynik. Rezerwa gospodarzy też nie zachwyca także może z odrobiną szczęścia kogoś objechać. Do tego zdarzenia losowe jak defekty, wykluczenia taśmy i darmowe punkty. Dwa to minimum ile musi gościu dzisiaj dołożyć. Drugi typ to pojedynek pomiędzy Scottem Nichollsem a Bjarne Pedersenem. Scott ma na 95% dodatkowy start za Larsena za którego jest RR więc 5 biegów to minimum ile dzisiaj pojedzie, a jeszcze jest bieg nominowany w którym czasami może zostać wystawiony. Bjarne wczoraj 8 punktów ale niby nie zachwycał, słabych objeżdżał z łatwością a jak przyszedł trudny bieg 13 to był ostatni, czyli krótko mówiąc cały Bjarne. Trochę przeraża mnie ten handicap 2,5 punktów ale ten dodatkowy bieg może go zrekompensować. Do tego kurs fajny to też warto pobrać.
348#
Chris Mills over 1,5 @ 1,65 ✅ 4 forma typerska jak się paczy :razz:
2/10
Sportingbet

349#
Scott Nicholls -2,5 - Bjarne Pedersen 1 @ 2,10 ✅ 13-9
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No to dzisiaj na dobre rozpoczynamy ściganie w najlepszej lidze Świata. Na inaugurację Elite League wyciemistrz z ubiegłego roku Eastbourne Eagles podejmują Belle Vue Aces. Faworytem są gospodarze. Tor w Eastbourne to tzw agrafka na której przyjezdni mają masę kłopotów. To głównie tor będzie sprzymierzeńcem gospodarzy. Co prawda skład się delikatnie osłabił niż przed rokiem ale i tak jest imponujący. Bardzo mocna pierwsza piątka, Kilokarpi, Dryml, Gustafsson, Woodward, Bridger każdego z nich stać na dwu cyfrowy doroek w tym spotkaniu. Do tego rezerwowi Lahti i Gizatulin będą bardzo mocnym ogniwem tego zespołu. Każdy z wyżej wymienionych zawodników rewelacyjnie jeździ na agrafce także to spory handicap w tym meczu. Asy swoją siłę oparły na Rory Schleinie który rewelacyjnie jeździ na tym torze, ale poza nim nikt więcej nie spisuje się tu ponad przeciętnie. Hougaard i Gjedde na papierze mocna para ale w Eastbourne ich nie widzę i będą pewnie wszystko przegrywali. Jest także Adam Schields ale ja po nim zbyt wiele nie oczekuję. Rezerwowy zdecydowanie słabsi niż Orłów także handicap 9 punktów miejscowi powinni pokryć już po 10 biegach, a w reszcie konsekwentnie ją powiększać. Będzie pewnie joker w postaci Schleina i może 6 oczek zainkasować ale jeśli nie będzie olewania, a nie będzie to Orły rozniosą dzisiaj Asy. Drugi typ na Cama Woodwarda w parze z Adamem Schieldsem. Cam jeździ z młodym Henką i to tylko wadzi w tym typie. Cam na agrafce rewelacyjnie jeździł rok temu, co prawda startował z pozycji rezerwowego, ale wyniki i tak robił rewelacyjne, pokonywał najlepszych zawodników ligi. Jest kapitanem także motywacja ogromna, na temat podejścia i motywacji może być wzorem pamiętam jak w finale z Poole łaził po parku maszyn, przeklinał i dopingował kolegów :razz: Do tego łatwy numer startowy czyli 4, więc teoretycznie dwa dość łatwe biegi. Adam jedzie z 5 a to najgorszy numer w Anglii. Z liderami Orłów będzie przegrywał do tego na dokładkę bieg 13 z Schleinem, Kilokarpi i Bridgerem także 0 już ma. Handicap 0,5 punkta w stronę Adama tylko po to by nie było remisu, zresztą o czym my tu mówimy, Cam powinien spokojnie się z nim rozprawić nawet w 4 biegach, chociaż liczę że jako kapitan zostanie wystawiony w nominowanym.
352#
Eastbourne Eagles -9 - Belle Vue Aces 1 @ 1,90 ✅ 55-40 mam nadzieję że ktoś skorzystał ????
2/10
Bet365

353#
Cameron Woodward -0,5 - Adam Schields 1 @ 2,10 ✅ 10-6
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +11
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Miała być przerwa od grania a wyszedł najlepszy tydzień jaki miałem w trakcie przygody z bukmacherką. Pozostaje się tylko z tego cieszyć. Rozpoczął się żużel także będzie dość dużo typów z tej dyscypliny, w tym tygodniu 80% skuteczność z żużla bardzo cieszy. Kolarstwo średnio bo nieco ponad 50%, ale najważniejsze że w tym roku nie ma strat z tej dyscypliny, bo jeszcze w niej raczkuję. Temat głównie będzie oparty na jednośladach czyli kolarstwo i wspomniany wcześniej żużel. Na pewno będzie coś z siatkówki ale w tym tygodniu być może jeszcze odpuszczę włoską ligę bo ostatnia kolejka to i sporo niespodzianek. Jeśli ktoś jest zainteresowany moimi typami piłkarskimi to zapraszam do tematu niższe ligi. Tych typów w temacie nie podaję, bo mam limit na 4 ligi także mogę grać za symboliczne kwoty nie przekraczające nawet 0,5j ???? Ale jak ja nie mogę ich oskubać to chociaż niech ktoś inny to zrobi. To by było na tyle, mam nadzieję że temat się przydaje co niektórym. Pozdro ????

Podane Kupony: 354
Trafione Kupony: 210
Zwroty: 9
Zainwestowane: 436 j
Wygrane: 471,031 j
Zysk: 35,031 j
Yield: 8,03%

Żużel: 41/69 w tym 4 zwroty
Kolarstwo: 40/86 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 71/108
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kolejne spotkanie w Anglii, dzisiaj na Monmore miejscowe Wilki z Wolverhampton podejmują Miśki z Birmingham. Obie drużyny zastosują R/R za dwóch zawodników z GP, w szeregach wilków zabraknie Fredki Lindgrena, a w Brummies Bjarne Pedersena. Większą stratę na absencji obu zawodników odniosą gospodarze, bo ze Szwedem w składzie odnieśli by spokojnie zwycięstwo, a tak też wygrają ale będzie walka. Czyli jak można wywnioskować faworytem według mnie są Wilki, jednak zagram bezpieczniejszą opcję czyli +2 punkty handicapu. Wilki u siebie powinny być spasowane z torem, także to będzie spory handicap. Czarnym koniem w tej drużynie widzę Tyrona Proctora. Co prawda jak na razie spisuje się średnio, ale u siebie potrafi jeździć do tego mam dodatkowy bieg w R/R także liczę na sporą zdobycz punktową. Dużo punktów powinien przywieźć Ricky Wells jadąc z rezerwy powinien mieć dzisiaj 7 startów także ok 12 punktów może zrobić. Jeśli jego kolega z rezerwy Sówka przywiezie ze 3 punkty to będzie dobrze. Aspgrena myślę że stać na podobny wynik jak w Birmingham czyli 5 punktów. Liderami będą Klindt i Woffinden. Ten drugi teoretycznie nie ma z kim przegrywać biegów także w 6 startach te 15 punktów powinien zrobić. Klindt jeździ z Proctorem także na swoim torze mogą przywozić sporo wyników 4-2. Birmingham bez Bjarne też sporo traci. Tacy zawodnicy jak Baker i King na wyjazdach mogą nie być aż tak skuteczni, chociaż obaj wyglądają co najmniej solidnie w tym roku. Smolinski i Mills to dwie dziury na wyjazdach. Auty z rezerwy powinien sporo punktować, ale obcy tor nie będzie jego sprzymierzeńcem. No i na koniec Ułamek który na razie na wyspach nie zachwyca, u siebie jest przyzwoicie ale na wyjazdach jeszcze sporo nauki przed nim. Liczę na Wilków w tym spotkaniu, mecz powinien być na styku i liderzy Wilków powinni przesądzić o wygranej gospodarzy. Drugi typ na Woffindena w parze z Ułamkiem, co prawda jest wysoki handicap w stronę Polaka bo aż 3,5 punkta, ale to nic. Tai 6 startów ma raczej z urzędu w tym roku dobra forma, 8 i 9 punktów w meczach z Poole, 12 punktów z Birmingham także widać że jest forma. Dzisiaj jedzie u siebie i to będzie spory handicap, oby nie było .żadnych wykluczeń i defektów to typ spokojnie wejdzie. Ułamek u siebie całkiem nieźle bo 9 punktów ale na wyjeździe w Coventry tylko 3, punkty tylko zdobywał na kolegach z zespołu także widać że na wyjazdach na razie będzie słabo.
355#
Wolverhampton Wolves +2 - Birmingham Brummies 1 @ 1,925 ✅ 51-39 nawet nie liczyłem że pójdzie tak łatwo
2/10
Sportingbet

356#
Tai Woffinden -3,5 - Sebastian Ułamek 1 @ 1,526 ✅ 17-4 miazga ;)
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +12
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj kolejne starcie w Elite League. Tym razem inauguracja sezonu nastąpi w Kings Lynn, na Norfolk Arena miejscowe gwiazdy podejmą Eastbourne Eagles. Faworytem są miejscowi, czy dość znacznym ciężko powiedzieć nie mniej jednak myślę że wygrają dzisiaj za 3 oczka czyli wygrają więcej niż 7 punktami. Początek sezonu a już można wyciągnąć pewne wnioski i obrać jakiś styl grania. Ja zdecydowałem się na granie na zawodników gospodarzy i drużyn które jadą u siebie, no i jak na razie na tym dobrze wychodzę. Wracając do meczu, liderzy czyli duet Duńczyków Iversen i Korneliussen będą skuteczniejsi niż Kilokarpi i Bridger. Druga linia także po stronie miejscowych, rezerwowi ze względu na tor równi, choć patrząc na aspekty czysto sportowe delikatnie po stronie orłów. Także wynik według mnie będzie oscylował w granicach 8-10 punktów przewagi na korzyść miejscowych gwiazd. Typy jednak nie związanie z meczem a z zawodnikami. Oferta wymagająca ale wybrałem dwie pary do grania i szczerze mówiąc nie są to tak pewne typy jak poprzednio ale niezmiernie polecam do grania. Pierwsza para to Mads Korneliussen kontra Simon Gustafsson. Handicap dość spory bo 2,5 w stronę Szweda ale spokojnie. Mads ma być i będzie liderem gwiazd w dużej mierze zależy od niego jak sobie dzisiaj poradzi drużyna. Przed sezonem zapowiadał że jest dobrze przygotowany do jazdy także ja mu ufam. W memoriale Boba Kilbiego zdobył co prawda tylko 5 punktów ale obsada była bardzo mocna i czytając komentarze po tych zawodach sporo było pozytywnych uwag. Do tego jest kapitanem drużyny także wymagania przeogromne a Mads presję potrafi udźwignąć. Rok temu w meczach z Orłami zdobywał 10 i 12 punktów. U siebie bardzo mocny i ciężko go objechać obojętnie jakiemu zawodnikowi. Młody Henka na torze w Kings Lynn nigdy nie zachwycał. Rok temu raz była RR za niego raz zdobył 7 punktów. Jednak w tym sezonie widać że jeszcze formy nie ma. W meczu u siebie znając doskonale tor zdobył tylko 5 punktów. Na trasie był wolny, a szybkość na torze w KL jest istotnym elementem. Tor bardzo dziwny i wymaga szybkiego sprzętu na trasie. Moim zdaniem Simon jest 3 zawodnikiem w hierarchii do biegu nominowanego wyżej oceniany jest Kilokarpi, Bridger i Cam Woodward. Drugi typ na drugiego lidera gwiazd czyli Nielsa Kristiana Iversena z Lukasem Drymlem. Handicap też duży bo 3,5 punkta i jeździ w parze z Nermarkiem ale powinien spokojnie pokryć tą różnicę punktową. Niels to lider zespołu przed sezonem było nieźle w turnieju Shene Parkera zdobył 11 punktów ustępując tylko Holderowi obsada była bardzo silna, a Niels wyglądał doskonale. W biegu nominowanym powinien spokojnie pojechać, tor zna bardzo dobrze także będzie liderem. Lukas jeździ w parze z Kilokarpi który na torze w KL spisuje się dobrze i dlatego gram przeciwko Czechowi bo sądzę że kolega z zespołu będzie mu odbierał punkty. Lukas spisuje się średnio na tym torze rok temu 6 punktów w 5 startach i 4 punkty w 3 startach także przeciętnie, w meczu z Belle Vue jechał dobrze zdobył 9 punktów ale jechał przecież u siebie. Menadżer Gwiazd zapowiada że zespół jest dobrze przygotowany i dobrze spisuje się na tym torze więc liderzy muszą solidnie punktować.
358#
Mads Korneliussen -2,5 - Simon Gustafsson 1 @ 1,65 ✅ 12-8 emocje były ale ważne że siedzi :razz:
2/10
Sportingbet

359#
Niels Kristian Iversen -3,5 - Lukas Dryml 1 @ 1,65 ✅ 13-5
2/10
Sportingbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom