>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Piła po różnych perypetiach ponownie wystartuje w 2 lidze, patrząc jakie możliwości finansowe ma miasto i klub to jak na razie maksimum ile można zobaczyć w Pile. Zespół wystąpi pod nazwą Victoria która przejęła Polonię spłaciła resztę długów i teraz zaczyna się budowanie drużyny od podstaw. Zespół mamy mocny, bo Jędrzejewski, Puszakowski i Świst będą stanowili trzon zespołu. Do tego mamy Cypriana Szymko i Mariusza Frankowa. Wszyscy zawodnicy sprzętowo wyglądają nieźle i myślę że dzisiaj nawiążą równorzędną walkę z Rawiczem. Słabych mamy tylko juniorów bo zarówno Małuch jak i Paczewski do tuzów nie należą. Chociaż ten pierwszy spokojnie może 2 punkty w biegu młodzieżowym przywieźć. Gospodarze na papierze nie wyglądają aż tak rewelacyjnie, Anderson, Kiełbasa i Musielak są spokojnie do objechania Dym i Gołubowskij zresztą też. Przewagę mają w pozycji młodzieżowców, bo Rosen i Drożdżowski mimo że piędzi wiatrami nie są na własnym torze powinni pokonać juniorów z Piły. Handicap wystawiony przez Tobet duży i ja oczywiście spróbuję go zagrać.
389#
Kolejarz Rawag Rawicz - Victoria Piła +14,5 2 @ 1,90 ▶ walkower dla gospodarzy=zwrot
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Za duży ten handicap wystawiony na Toruńskie Anioły. Według mnie mecz rozstrzygnie się dopiero w ostatnich dwóch biegach nominowanych. Gorzów ma mocny skład, ale dziwię się że są faworytami do wygrania Speedway Ekstraligi. Odszedł przecież Pedersen a za niego mamy o wiele gorszego Kasprzaka. Zagar i Iversen bardzo dziwni zawodnicy, mogą przywozić same 3, ale mogą też wąchać dymek i wozić 0. Jensen w Anglii śmiga aż miło, ale to żadne odzwierciedlenie formy i dzisiaj będzie mu ciężko o punkty. Bartek Zmarzlik będzie trzymał juniorkę ale, bracia Pulczyńscy mogą spokojnie z nim powalczyć. O Gollobie nie ma co pisać, ciężko będzie go pokonać, ale czemu Unibax ma zawodników którzy mogą to uczynić. Toruń to 4 muszkieterów, Miedziński, Ward, Holder i Sullivan do tego solidna juniorka i oni nie mają zdobyć 40 punktów w Gorzowie, jakoś mi się to nie widzi. Bliźniaki z Australii w Anglii śmigają aż miło, Ward przechodzi samego siebie. Wygrał też kryterium asów. Holder w GP słabo ale chyba to przez narodziny dziecka. Miedziak w Anglii przyzwoicie ale to żaden wyznacznik, jednak w sparingach przedsezonowych jeździł dobrze. Sullivan to gwarancja 10 punktów w każdym meczu. Bracia Pulczyńscy biegów młodzieżowych przegrywać nie powinni, wręcz nie mogą. Jest jedna dziura w zespole, ale w razie niekorzystnego wyniku będą rezerwy taktyczne także Unibax będzie trzymał kontakt. Także handicap duży i ewidentnie do grania, a tak poza tym nie lubię Gorzowa. ;)
390#
Stal Gorzów - Unibax Toruń +12 2 @ 1,83 ⛔ 57-33 emocje jak na grzybach nie to co w Anglii
2/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Sprawa jest prosta miała być Z/Z za Kilokarpiego, a jedzie Kuciapa, także Crump będzie miał maksymalnie 6 startów a przy prowadzeniu Żurawi 5, a nie sądzę że przywiezie dzisiaj komplet. Lokata.
391#
Jason Crump under 14,5 @ 1,72 ⛔ 15 skurczybyk
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Według mnie rywalizacja w tym półfinale przeniesie się do Kędzierzyna. Myślę że Zaksę stać na wygranie jednego spotkania w Rzeszowe. Jak na razie stan rywalizacji to 1-1. Pierwszy mecz wygrała Resovia 3-0, nie grali nic nadzwyczajnego i praktycznie to Zaksa przegrała to spotkanie. Drugie spotkanie wygrała Zaksa 3-1. Już było widać że zaczynają wchodzić w rytm meczowy. Resovia wydaje się że ma lepszą zagrywkę niż Zaksa. To może być bardzo kluczowy element, jednak w przyjęciu Zaksa spisuje się bardzo dobrze, także mogą zniwelować ten atut Resovii. Jeśli Zaksa zagra tak jak w drugim meczu to o wynik jestem dość spokojny. Gdyby jeszcze Antek na młotku grał na swoim wysokim poziomie to byłoby świetnie. Jednak jego vis-a-vis Grozer niczym szczególnym się nie wyróżnia, no może tylko potężną zagrywką. W dobrej formie jest Akhrem także trzeba poszukać go w bloku i zniwelować siłę w ataku. Resovia ma lepszą ławkę, jednak ostatnio Kapelus dał niezłą zmianę za Samika także Stelmach również ma niezły potencjał w kwadracie rezerwowych. Jeśli dzisiaj Zaksa nie wygra to w kolejnym meczu również spróbuję zagrać na podopiecznych Krzyśka Stelmacha.
392#
Resovia Rzeszów - Zaksa Kędzierzyn Koźle 2 @ 3,07 ⛔ 3-2 nie zasłużyli na wygraną :-|
2/10
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Szybko bo czas nagli. Pierwszy typ na lidera Miśków czyli Barkera, na swoim torze solidny nawet bardzo, myślę że ok 9-10 punktów dzisiaj zdobędzie. Jorgensen jedzie z rezerwy ale z nikim nie ma szans na urwanie punktów. Kolega z zespołu Wells nie odda mu punktów, a rezerwowi gospodarzy Auty i Mills u siebie bardzo solidni. Drugi typ na lidera wilków czyli Woffindena myślę że dzisiaj 5 startów to pewnik jeśli chodzi o Tajskiego. Ułamek u siebie raczej nie zawodzi ale brak mu błysku. Tai ok 12 punków dzisiaj zdobędzie, A Sebastian jeśli 8 zrobi to będzie bajka bo w 13 biegu ma raczej 0 :)razz ???? i w nominowanym powinni jechać Barker i Pedersen. Handicap nie za duży także warto grać oba typy. Krótko o nie mam czasu no i mecz za 8 minut.
395#
Ben Barker -4,5 - Thomas Jorgensen 1 @ 1,45 ✅ 8-3
2/10
Sportingbet

396#
Sebastian Ułamek - Tai Woffinden -2,5 2 @ 1,55 ✅ 8-14 ;)
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj kolejne starcie w Elite League. Ciężko mi wskazać kto wygra to spotkanie bo Swindon u siebie nie będą nigdy wyraźnym faworytem bo ich tor w żadnym stopniu im nie pomaga, tor krótko mówiąc jest równy dla wszystkich zawodników. Później dam jeszcze inne typy, ale teraz gram już over punktowy Iversena. Moim zdaniem to pomyłka bukmachera. Linia 9,5 punktów to na prawdę mało jak na lidera gwiazd. W tym roku w rewelacyjnej formie czy to w Anglii czy jak ostatnio pokazał w Polsce. Puk wrócił to dobrej formy sprzed kilku lat. Na torze w Swindon zawsze radził sobie znakomicie przywożąc dwucyfrowe wyniki. Przeważnie kręcił się w granicach 12 i więcej punktów. Dla mnie linia za nisko wystawiona i ta z Bet365 która wynosi 11 jest jak najbardziej prawidłowa.
397#
Niels Kristian Iversen Over 9,5 @ 1,60 ⛔ 9+2 dzięki Janowski :* :-|
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ja gram na Maceratę. W ostatnim meczu z Monzą, wygranym 3-1, grali dobrze. Nie wiem dlaczego wszyscy skreślają Travice, który ostatnio zaczyna grać na wysokim poziomie, wreszcie rozgrywa nie wystawia. Sporo gra środkiem, a środek w Maceracie to najgroźniejsza broń. Bo zarówno Stanković jak i Podrascanin na siatce są bardzo skuteczni. Savani w ataku gra ostatnio przyzwoicie, gorzej wygląda przyjęcie ale Exiga znowu go pokryje w tym elemencie i będzie dobrze. Liczę że zagra dzisiaj Parodi bo przyjęcie ma lepsze niż Kovar a to będzie bardzo istotne w tym meczu. Omrcen poniżej określonego poziomu nie schodzi także na niego można liczyć w każdym meczu. Zagrywka też zdecydowanie po stronie Maceraty także liczę że pokopią w tym elemencie Cuneo. Cuneo z dużym trudem ograło Piacenzę, wszystkie sety na przewagi ale w tym ta ekipa jest mistrzem. Widać że wysoką formę złapał Visotto, ale on z mocniejszymi drużynami potrafi się zagotować. W przyjęciu trzeba szukać Wijsmansa i Ngapetha bo obaj wirtuozami jeśli chodzi o przyjęcie nie są. Także w nich trzeba celować bo libero Henno który po sezonie odchodzi do Francji w przyjęciu jest jednym z lepszych zawodników na świecie. Grbić nie gra tyle środkiem, ewentualnie wtedy kiedy jest Mastrangelo w pierwszej linii. Także jeśli Macerata będzie czytała grę i poustawia podwójny blok na skrzydłach to siła w ataku Cuneo może drastycznie spaść i w tym wyszukuję przewagi Lube. No i nie lubię Cuneo, a uwielbiam Maceratę i to chyba najmocniejszy argument. :wink:
398#
Lube Banca Marche Macerata - Bre Banca Lannutti Cuneo 1 @ 1,735 ⛔ 1-3 :-(
2/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Cóż zdecydowałem się na jeszcze jeden typ, a mianowicie dodatni handicap na gości. Uważam 9 punktów to dużo jeśli chodzi o różnicę w dzisiejszym meczu pomiędzy tymi drużynami. Może i Swindon jest faworytem ale nie aż tak wyraźnym, przed rokiem Gwiazdy z Kings Lynn tu wygrały 6 punktami także może dzisiaj będzie powtórka, kto wie ;) Ale po kolei, liderzy z Kings Lynn czyli Iversen, Korneliussen i Janowski są porównywalni do trójki liderów Swindon czyli Batchelora, Andersena i Steada. Chociaż śmiem zaryzykować że dzisiaj trzech zawodników gości uciuła więcej punktów niż liderzy gospodarzy. Batchelor w tym roku z słabej formie, Andersen to Andersen i wszystko może zrobić od 0 do 3. Stead raczej solidna firma ale bez fajerwerków. Janowski przez dwa lata bronił barw Swindon także tor zna, Korneliussen przeważnie tu fruwa, jego ostatni występ na tym torze to 12 punktów, o Iversenie już pisałem że lubi ten tor. Pozycje rezerwowych, delikatnie po stronie gospodarzy bo sam Howe może mieć ciężko z Aspgrenem i Kildemandem, bo Toft raczej będzie statystą. Chociaż Howe pokazał już w tym sezonie że zainwestowanie w dobrego mechanika popłaca i wozi sporo punktów dla swojej drużyny. Druga linia remis ze wskazaniem na gości, Morris i Doyle u gospodarzy bardzo nieobliczalni, Nermark i Wolbert bardziej pewni szczególnie Daniel który z Iversenem w parze będzie wygrywał biegi. Mecz tak na remis. Do tego handicap 9 punktów, także w razie nie powodzeń dwa jokery mogą sprawę załatwić.
399#
Swindon Robins - Kings Lynn Stars +9 2 @ 1,925 ✅ 50-43

2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj kolejne starcia w Brytyjskiej Elite League, na Brandon Stadium pszczoły z Coventry podejmują gwiazdy z Kings Lynn. Faworytem są gospodarze którzy jak na razie przegrali w tym sezonie dwa mecze.. no ale przegrali z Poole ale po walce także mogą czuć się zwycięzcami. Dzisiaj powinni spokojnie wygrać bo goście na wyjazdach spisują się średnio ale brakuje takiego błysku by coś ugrać, myślę że pszczoły są nawet w stanie wygrać za 3 punkty czyli muszą wygrać 7 oczkami. Z meczu wybrałem dwa typy, pierwszy to para Edward Kennett kontra Maciek Janowski. Wydaje mi się że bukmacherzy mają trochę przysłonione oczy wczorajszym dobry występem Maćka w Swindon, no ale tam jeździ przez dwa lata także tor znał doskonale więc dlatego wczoraj zdobył 10 punktów. Na torze w Coventry zawsze spisywał się słabiutko, np rok temu zdobył tylko 4 punkty i zdaje mi się że dzisiaj będzie na podobnym poziomie. Do tego ten bieg 13 z bardzo silną obsadą także będzie miał ciężko. Edward jeździ z 4 czyli najłatwiejszym numerem, dwa teoretycznie łatwe biegi, szczególnie 14 gdzie chyba 3 będzie przyznana mu z urzędu. Co prawda jeździ w parze z dobrym Larsenem ale moim zdaniem spokojnie pokryje ten handicap 2,5 punktów. Drugi typ to para Adam Rynon konta Kevin Wolbert. Jestem zaskoczony takim handicapem na zawodnika gospodarzy. Szczerze mówiąc ja bym grał nawet taki ujemny handicap na Rynona. No ale skoro SB wyciąga rękę do graczy to korzystam. Rynon u siebie to gwarant ok 6 punktów więc nieźle. Dzisiaj ma bardzo przeciętnych rywali także liczę że może zdobędzie nawet więcej punktów. Kevin przesunięty z 4 na rezerwę bo tak mocno cieniuje. W tym roku na wyjazdach jechał 8 razy i 8 razy przyjeżdżał ostatni, wczoraj np jego wynik to (0,0,0) i pod prysznic. Handicap spory także na prawdę warto spróbować.
400#
Edward Kennett -2,5 - Maciej Janowski 1 @ 1,85 ✅ 10-5
2/10
Sportingbet

401#
Adam Rynon +3,5 - Kevin Wolbert 1 @ 1,65 ⛔ 3-8 wczoraj NKI dzisiaj Adaś szkoda ;)
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugie spotkanie to pojedynek pomiędzy młotami z Lakeside a Panterami z Peterborough. Faworytem są gospodarze i to niepodważalnie. Gram w tym meczu ujemny handicap na gospodarzy no ale po kolei. Lakeside ma trzeba bardzo mocnych liderów Karlsson, Watt i Richardson teoretycznie nie mają z kim dzisiaj przegrywać i myślę że w trójkę mogą ponad 35 punktów zdobyć. Do tego na rezerwie mają Kima Nilssona który powinie ok 9 punktów zdobyć. Jego ziomek z rezerwy Worrall to jedyna dziura w zespole i jeśli przywiezie jakieś punkty to będzie gitara. Do tego druga linia bardzo mocna na własnym torze bo Nieminen jak i Mear są w stanie wykręcić solidnie zdobycze punktowe. Według mnie powinni nokautować rywali. Goście mają na papierze mocny skład ale na torze w Lakeside wszyscy zawodnicy spisują się przeciętnie. Kenneth Bjerre jest w słabej formie a na dodatek na tym torze jest słaby tak samo jak jego brat. Allen rok temu przywiózł tu w barwach Ipswitch same zera. Monberg jako jedyny jest tu niezły ale z liderami gospodarzy wygrywać nie będzie. Sundstrom w tym roku solidny także on może trochę punktów uciułać ale z liderami gospodarzy będzie miał pieruńsko ciężko. Na rezerwie rewelacyjny Michael Jepsen Jensen który w tym roku jest rewelacyjny w Anglii ale za rywala z rezerwy ma nie byle kogo czyli Nilssona także będzie z nim tracił punkty. Na koniec Lawson statysta tak samo jak rezerwowy gospodarzy Worrall. Z obliczeń mi wyszło że wyjdzie wynik ok 15 na plusie dla gospodarzy ale to takie zachowawcze obliczenia. Mam nadzieję że jak wyjdą na prowadzeni to konsekwentnie ją będą powiększali i spokojnie pokryją handicap.
402#
Lakeside Hammers -12 -Peterborough Panthers 1 @ 1,90 ▶ mecz odwołany bo leje jak **** w Thurrocku :-|
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Karny ***** dla Sportingbetu za niewystawienie oferty pomimo tego że zapewniali mnie że to uczynią ????
Rewanżowe spotkanie Polska - Reszta Świata, jak wiadomo Gożuff sobie skopiował imprezę z Torunia i teraz są wielcy. Tylko nie wiem co za idiota wybiera godzinę 15:00 w sobotę na takie wydarzenie. No ale do rzeczy. Faworytem są Polacy, mamy bardzo mocny skład który praktycznie nie ma dziur, szkoda tylko że nie jedzie Przemek Pawlicki no ale trudno. Pierwsza para Gollob i Kasprzak żadnego biegu nie przegrają bo wiemy co wyprawia Tomasz na Jancarzu. Jednym słowem fruwa. W parze z kolegą ze Stali czyli Kasprzakiem także liczę że ta para będzie wygrywała. Druga para Protasiewicz i Kołodziej. Piotr trochę pod formą no i w Gorzowie nigdy rewelacji nie było, ale to jest taka firma że sobie poradzi i cenne punkty przywiezie, Kołodziej wraca do optymalnej formy czego potwierdzeniem był mecz Tarnowa z Wrocławiem. Trzecia para to Jarek Hampel i juniorzy Maciek Janowski i Bartek Zmarzlik. Hampela rekomendować nie trzeba będzie fruwał. Janowski ma świetny początek sezonu także może sporo punktów przywieźć, Zmarzlik na torze w Gorzowie bardzo szybki pokazał to w meczu z Unibaxem. Goście mają dwie dziury a mianowicie Harris i Jensen. Ale po kolei, pierwsza para Greg Hancock i wspomniany Chris Harris, Herbie to klasa sama w sobie więc będzie solidnie punktował, ale jego partner z pary nie koniecznie. Boję się że za Bombera będzie wchodzi Darcy Ward i wtedy będą bęcki z tej pary. Druga para Jonsson i Sajfutdinow. Jonsson pod formą w tym sezonie i już to pokazał czy w GP czy w SE. Emil jest szybki ale z Gollobem czy Hampelem wygrywać nie powinien. Ostatnia para to Crump i juniorzy Jensen i Ward. Crump solidny na torze w Gorzowie, dobry początek sezonu jest szybki i będzie groźny. Jensen niby jeździ w Gorzowie sezon ma dobry w Anglii ale mnie nie przekonuje. Ward to maszyna do robienia punktów szkoda że nie ma żadnej pary z jego udziałem, oprócz tej śmiesznej ze Zmarzlikiem. Polacy się mocno spinają na mecze między narodowe i myślę że dzisiaj to potwierdzą a Marek będzie wałkował z torem i goście sobie nie poradzą ;)
403#
Polska +1,5 - Reszta Świata 1 @ 1,84 ✅ 47-45 G.Skwara - &quot;brawa dla Gorzowa&quot; za ten tor 5 upadków :razz:
2/10
Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +4
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Niestety bukmacherzy dzisiaj się nie popisali i na najlepszą ligę Świata wystawili bardzo słabą ofertę albo jej w ogóle nie wystawili.
Dzisiaj na agrafce w Eastbourne miejscowe orły podejmują Wilki z Wolverhampton. Faworytem są gospodarze ale chyba nie tak wyraźnym jak to sugeruje Unibet. Mocno odbija się kontuzja Kilokarpiego za którego włodarze Eagles nie stosują R/R ale zaprosili jako gościa Edwarda Kennetta. Który na torze w Eastbourne nigdy nie punktował na wysokim poziomie. Dryml który pojedzie w parze z Edkiem na swoim torze jest solidny. Druga para to młody Henka i Cam na agrafce potrafią jeździć ale w tym sezonie niby solidni ale tak jakoś bez błysku. Bridger solidny i to bardzo. Rezerwowi Giza i Lahti na własnym torze powinni swoje robić bo rezerwa gości to tylko Wells. Goście przyjechali najmocniejszym składem, Lindgren na tym torze spisuje się dość przyzwoicie. Aspgren chyba debiutuje na tym torze także będzie się uczył łuków. Klindt i Proctor to mocna para bo obaj na tym torze jeżdżą dobrze, a przy dobrych startach a takie mają swoją dobrą pozycję będą potrafili utrzymać. Woffinden w tym roku w wybornej formie także on będzie trzymał wynik. Wells i Sówka to najsłabszy element, chociaż Wells potrafi tu jeździć co pokazywał przynajmniej rok temu gdzie zdobywał ponad 6 punktów. Handicap duży według mnie, pomimo tego że ten tor gościom nigdy nie sprzyja, jednak liderzy Wilków strasznie mocni także biegów nie powinni przegrywać, bo Orły liderów nie mają ale mają równy skład. Do tego ewentualne dwa jokery także spokojnie są w stanie trzymać wynik w zasięgu 5-8 punktów straty.
404#
Eastbourne Eagles - Wolverhampton Wolves +12,5 2 @ 2,00 ⛔ 54-38 szkoda ale w 3 się nie wygra :-|
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pogoda płata figla i dzisiejsze mecze zagrożone. Oferta jest żenująca i ciężko coś wybrać. Zdecydowałem się tylko na jeden typ a mianowicie gram na wygraną Falubazu Zielona Góra. Kurs marzenie, bo moim zdaniem wszystkie drużyny w SE na własnym torze będą wygrywały i tu nie powinno być żadnych wyjątków. Falubaz przegrał przed tygodniem z Bydgoszczą 52-38, bardzo słabo pojechali Holta, Jabłoński i Jankowski. Zawiódł także Piotr Protasiewicz. Jednak na Falubaz nie można patrzeć przez pryzmat tej porażki bo na własnym torze ta drużyna jest bardzo mocna. Jonsson i Protasiewicz dzisiaj powinni liderować drużynie, stać ich na pokonanie liderów z Tarnowa. Także obaj powinni te 25 zrobić. Za Holtę niby ma jechać Davidsson także Jonas będzie wzmocnieniem ale według mnie Holta powinien jechać zamiast Jankowskiego. Jabłoński na W69 jeździł dobrze także powinien na tej drugiej linii coś przywieźć. Dudek na własnym torze odprawi zarówno Janowskiego jak i Gomólskiego. Strzelec u siebie też jest niezły, mecz będzie na styku ale Falubaz go wygra. Tarnów postrzegany jako hegemon po wygraniu jednego meczu z jedną najsłabszych drużyn ligi i to jeszcze na swoim torze!! nie róbmy jaj bo Tarnów prawdę mówiąc na wyjazd ma dwóch pewnych zawodników są to Kołodziej i Hancock. Janowski to jeszcze junior i może wygrywać jak i wąchać dymek, Gomólski na wyjazdach szału nie będzie robił. Druga para Madsen i Vaculik też na wyjazdach nie będzie wygrywała także sukcesem będzie każdy remis nieprzywieziony przez tą parę, Lampart na wyjazdach też według mnie będzie bez szału. Reasumując liczę na wygraną Falubazu bo potencjał mają taki sam jak Unia ale własny tor będzie sporym handicapem, typuję 48-42 dla gospodarzy.
405#
Falubaz Zielona Góra - Unia Tarnów 1 @ 1,85 ⛔ 45-45 Protasiewicz ????
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Sportingbet pomału się ogarnia i wystawia ofertę. Dobieram dwa typy z meczu Falubaz - Unia. Pierwsza to para Krzysiek Jabłoński konta Maciek Janowski. Uważam że z tej pary zwycięsko wyjdzie wychowanek Sparty Wrocław. Janowski od początku sezonu wygląda dobrze, jest szybki na trasie, dobrze startuje pod okiem Hancocka dojrzewa. Na W69 zawsze dobrze punktował, według mnie dzisiaj może jechać nawet 6 razy a 5 to już minimum. Już w biegu juniorskim powinien zdobyć 2 lub 3 punkty, Jabłoński jeździ w parze z Jonssonem także o punkty będzie ciężko, wątpię że Andreas będzie go przepuszczał przed siebie. Krzysiek niby w Zielonej dobrze jeździ ale przez to że jest w parze z AJ na wysokie zdobycze punktowe liczyć nie może. Druga para to Patryk Dudek kontra Greg Hancock. Handicap 6,5 punktów w stronę Patryka to za dużo. W biegu juniorskim ma już 2 albo 3 punkty także już ucieka Herbiemu. Greg musi zdobyć komplet by mógł pokonać w tej parze Patryka, w co nie wierzę. Jeśli Dudek w Bydgoszczy był tak szybki i skuteczny to w Zielonej będzie jeszcze lepiej myślę że stać go na dwu cyfrówkę także powinien wygrać w tej parze z byłym zawodnikiem Falubazu.
406#
Krzysztof Jabłoński +1,5 - Maciek Janowski 2 @ 1,65 ⛔ 5-2
2/10
Sportingbet

407#
Patryk Dudek +6,5 - Greg Hancock 1 @ 1,45 ✅ 14-14 Dudek :browar565:
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No i ostatni typ na dzisiaj z żużla, pierwszoligowe spotkanie pomiędzy Grudziądzem a Ostrowem. Długo wahałem się czy grać ujemny handicap na gospodarzy czy parę Andersen - Kościuch jednak wybieram wariant 1, chociaż jeszcze miałem tzw wariant 5 którego nie zdradzę. Grudziądz ma pakę, Andersen, Kościuch, Watt, Karpov, Ljung czyli na seniorce nie ma dziur, juniorzy to Cyran i Osmólski więc na 1 ligę juniorzy dobrzy i ze sporym potencjałem. Ostrów do Grudziądza nie zabrał Rory Schleina ???? najlepszego zawodnika. Także punkty zdobywać będzie tylko Peter Karlsson no i może coś Gizatulin dorzuci. Staszewski, Kroner i Jamroży według mnie nie będą istnieli jeśli dowiozą jakieś punkty to będzie sukces. Juniorka słaba bo Urbański i Rogowski już raczej 1 biegu dostaną po głowie od gospodarzy. Grudziądz ma tak zbudowaną drużynę że każdy zawodnik może przywieźć dwucyfrowe wyniki. Handicap niby wysoki ale to tylko pozory bo 54-36 wystarczy mi w tym meczu a myślę że gości na więcej niż 35 punktów dzisiaj po prostu nie stać.
408#
GTŻ Grudziądz -16,5 - ŻKS Ostrovia Ostrów 1 @ 1,85 ✅ 61-29 dobre i to :?
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
A co mi tam jeszcze jeden typ z meczu Unibax Toruń - Wybrzeże Gdańsk. Gospodarze powinni odnieść spokojnie zwycięstwo, jednak handicap duży, za duży by podjąć się typowania tego zakładu. Ja wybieram z oferty over punktowy Darcy Warda. Prawda jest taka że Darky jeśli jeździłby w tym roku w GP to zdobyłby medal. Walecznością bije na głowę wszystkich zawodników, sprzętowo również wygląda rewelacyjnie. W pierwszym meczu w Gorzowie to głównie on ciągną wynik. Na MotoArenie spisuje się dobrze, nawet bardzo. Jeden problem to taki że jeździ w parze z Holderem także mogą się na wzajem puszczać do przodu, jednak u gości nie widzę zawodnika który mógłby objechać młodego kangura. Mam nadzieję że nie będzie zbierał bonusów to over 11,5 spokojnie wejdzie.
409#
Darcy Ward Over 11,5 @ 1,90 ⛔ 9
2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pierwszy typ to mecz Swindon Robins konta Coventry Bees. Dla mnie faworytem są pszczoły, a nie tak jak buki uważają za faworytów rudziki. U gospodarzy jest niezły skład ale tor nigdy nie był wielkim handicapem i przyjezdni często nawiązywali walę i wygrywali. Liderem zespołu jest Andersen, a wiemy jak chimeryczny jest ten zawodnik. Drugi nominalny lider Troy Batchelor zawodzi na całej linii, zdobywał mało punktów i do tego ma fatalną prasę na wyspach i nie wytrzymuje psychicznie. Morris to solidny zawodnik ale ze słabymi rywalami, Stead niby solidny ale często czegoś brakuje. Doyle raz wygrywa raz przywozi 0 także na niego nie ma co liczyć. Aspgren i Kildemand w dzisiejszym meczu będą wygrywali z rezerwą gości jednak Rynon i Bager zdecydowanie mogą powalczyć. Pszczółki do Swindon zabrały najmocniejszy skład, trójka muszkieterów Kennett, Harris i Nicholls przegrywać biegów nie powinni, Summers i Larsen to są zawodnicy którzy mogli by prowadzić pary. Ten pierwszy w tym roku w kapitalnym gazichu, drugi wraca po kontuzji do optymalnej dyspozycji. Rezerwowi Rynon i Bager tak jak pisałem są w stanie powalczyć z rezerwą gospodarzy. Handicap 7,5 punktów bardzo duży i ja spróbuję tak zagrać.
410#
Swindon Robins - Coventry Bees +7,5 2 @ 2,00 ⛔ 54-39 jeszcze tak niesprawiedliwego wyniku nigdy nie widziałem :-(
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Drugie spotkanie które gram to rywalizacja pomiędzy Wilkami z Wolverhampton z Orłami z Eastbourne. Wilki dzisiaj stosują R/R za Aspgrena za niego mogą jechać wszyscy oprócz Klindta, Lindgrena i Woffindena. Czyli mamy dodatkowy start dla Proctora także gitara. Liderzy gospodarzy biją na głowę liderów gości, bo Woffinden, Lindgren i Klindt nie mają z kim przegrywać. Druga lina z Proctorem będzie sporym atutem, do tego Ty ma dodatkowy start. Boli mnie jedynie rezerwa, bo Sówka jest tak wolny że rowerem każdy go objedzie, a Jorgensen jeszcze nieopierzony. Jednak Wilki są faworytem tego meczu i nie podlega to dyskusji. Ugości zamiast R/R za Kilokarpiego mamy gościa Kinga który w Wolverhampton nigdy nie zachwycał. Gustafsson jest po kontuzji także może być tak że nawet za niego będzie R/R choć to nie potwierdzone. Cam Woodward trochę zawodzi w tym roku. Dryml raczej tylko u siebie pewniak do punktów. Bridger niy lider ale z liderami wilków nie wygra. Rezerwa zdecydowanie po stronie gości bo Gizatulin i Lahti na luzie objadą rezerwę gospodarzy. Over 3,5 Gizatulina w Tobet wygląda wybornie jednak kurs żałosny @1,30 ???? Także gram wygraną Wilków.
411#
Wolverhampton Wolves - Eastbourne Eagles 1 @ 1,60 ✅ 51-41
2/10
Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom