>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Robert to zaraz po Martinie Kochu faworyt do wygrania Mistrzostw. W obu treningach drugie miejsce zaraz za Austriakiem. Typowy lotnik powinien powalczyć o wygraną, a podium wydaje się być minimum. Kto może powalczyć oprócz Kocha, na pewno Szliri, Ito i Kofler. Słoweniec lubi skocznię w Vikersund, skacze równo i myślę że postraszy trochę Kocha który wydaje się być murowanym faworytem do wygrania.
252#
Robert Kranjec TOP4 w całych MŚ @ 1,60 ✅ 1 miejsce easy :wink:
1,5/10
Bwin

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po informacje zapraszam do działu kolarstwo sporo informacji na temat tego typu i całego wyścigu. Zachęcam też do udzielania się w tym dziale.
253#
Tom Boonen - Juan Antonio Flecha 1 @ 1,70 ✅ 2-3 :cool:
0,5/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No no, kto by się spodziewał że Unibet wystawi takie wysokie kursiwo. Sadzę się na to spotkanie od Pucharu Włoch. Macerata jest faworytem tego spotkania. Bardzo duży wpływ na morale będzie miał triumf nad Trentino w LM. W pucharze Włoch przed tygodniem Macerata wygrała z Modeną 3-1. Oba zespoły wtedy popełniły masę błędów. Macerata gra ostatnio dobrze. Dobry mecz w półfinale ze wspomnianą Modeną, dobre finałowe starcie przegranie 3-2 z Trentino oraz bardzo dobry mecz w LM z Trentino wygrany 3-2. Widać że do optymalnej formy wraca Christian Savani. Simeone Parodi zaczyna grać razem z zespołem w ataku. Martwi mnie jedynie postawa Travicy, nie wiem co się z chłopakiem dzieje ale wiem jedno w głowie to on ma nie pokolei. W LM w ogóle jakiś nieobecny nie cieszył się z punktów drużyny, rozgrywał zawiesiny przez co Macerata przegrała dwa pierwsze sety. Myślę że w lidze ponowie wyjdzie w 1 składzie, ale mam nadzieję że wyciągnie wnioski i zacznie grać szybko i płasko do Savaniego, tak grał jego zastępca Monopoli i Savani demolował Trentino. Omrcen jest w gazie i co ma kończyć to kończy. Jeśli będzie dobre przyjęcie to Macerata musi grać środkiem, bo to jest ich przeogromny atut, Podrascanin i Stanković są bardzo skuteczni na siatce. Exeiga mistrz nad mistrzami, on swoje zawsze robi, ostatnio wyraźnie poprawił się w obronie i w tej kwestii jest chyba najlepszy na świecie. Jest jeszcze Kovar który wchodzi na przujęcie i być może któregoś z zawodników zastąpi, ale gra ostatnio bardzo dobrze widać że zaczyna nadawać na tych samych falach co pozostali i jest istotnym ogniwem drużyny. Atutem Maceraty jest potężna zagrywka. Każdy z zawodników zagrywa bardzo silnie, i co najważniejsze każdego stać na asa serwisowego, gdyby przy tym nie popełniali tylu błędów to było by idealnie. Modena to dobry zespół ale ze słabszymi drużynami. Wtedy wszyscy grają na swoim poziomie. Z Trentino dostali lekcję z Maceratą również. We własnej hali są groźni ale wydaje mi się że Macerata wygra to spotkanie. Istotne będzie przyjęcie, jeśli będzie w miarę dobre to Esko może trochę napsuć krwi, ale jak będzie słabe to na sytuacyjne piłki pozostaje tylko Anderson i Kooy (ten jest po kontuzji i nie wiadomo czy nie zagra czasami były gracz Maceraty Mateo Martino). Angel Dennis do wysokich piłek się nie nadaje, z szybkich jest bardzo skuteczny. Modena ma dość dobrą parę środkowych, Sala i Piscopo są nieźli. Sala jest skuteczniejszy w ataku, ale Piscopo bardzo dobrze gra blokiem. Libero Loris Manir robi swoje. Zauważyłem że Modena ma kompleks mocnych drużyn i przegrywają spotkania już w szatni. W meczach na szczycie, na ławce rezerwowych często panuje nerwowa atmosfera która nie pomaga w dobrej grze. Dennis w ważnych meczach często zawodzi. Także więcej argumentów widzę po stronie Maceraty i też na nich zagram.
254#
Casa Modena - Lube Banca Macerata 2 @ 1,90 ✅ 0-3 This is Macerata :cool:
1,5/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +7
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po informacje zapraszam do działu kolarstwo--&gt;cyk
255#
Alessandro Ballan - Matthew Hayman 2 @ 1,85 ✅ 38-24 ole ole ole ola :grin:
0,5/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +3
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj luzik arbuzik. Na jutro z grubej rury więcej typów ale wszystkie wchodzą. Także zapraszam do działu kolarstwo.
256#
Andre Greipel - Tyler Farrar 1 @ 1,50 ✅ 10-18
0,5/10
Unibet

257#
Kris Boeckmans - Anthony Ravard 2 @ 2,20 ▶ 53-NS
0,5/10
Bet365

258#
Matti Breschel - Luca Paolini 1 @ 1,75 ⛔ 123-19 :grin:
0,5/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Hit 17 kolejki Plus Ligi. Faworytem niby Jastrzębski. Do drużyny wraca Michał Lasko i Zbyszek Bartman. Czy zagrają wszystko zależy od trenera Bernardiego. Dlatego też granie w tym meczu 1 lub 2 mija się z celem. JSW potrzebuje punktów by wskoczyć na 4 miejsce przed PO by mieć atut własnego boiska w fazie play off. JSW grą ostatnio nie zachwyca, ale nie sądzę że łatwo ten mecz odpuszczą, nawet jeśli będzie grał Bożko za Bartmana, i Mailnowski z Lasko. Zaksa nadal ma spore problemy, znowu muszą sobie radzić bez środkowych. Do składu wraca jednak Samica który miał anginę i nie grał z Delectą, ale w jakiej będzie dyspozycji tego nikt nie wie. Zaksa z kolei potrzebuje punktów by spokojnie usadowić się na 3 miejscu. Wątpię że któraś z drużyn wygra ten mecz 3-0. Patrząc na grę lepsza jest Zaksa, hala przemawia za JSW, osłabienia raczej większe po stronie ZAKSY. Także nie ma opcji na szybkie 3-0 w którąś ze stron.
259#
Jastrzebski Wegiel - ZAKSA Kedzierzyn Kozle Over 3,5 @ 1,467 ⛔ 0-3 JSW ????????????
1,5/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zapomniałem w ubiegłym tygodniu o statystykach. Także dopiero teraz zapodaję. W ostatnich dwóch tygodniach typowałem kolarstwo na blisko 70%. Jestem, muszę być z tego zadowolony, bo jeszcze mam sporo braków w tej dyscyplinie. Za rok może dwa lata pokażę wam jak się typuje cycling. Ogólnie skuteczność z tej dyscypliny tylko 50% poprzez kiepski początek sezonu, ale znacznie się poprawia i będzie jeszcze lepsza skuteczność. Konsekwentnie odbudowuję zysk, cały czas na równym yieldzie 7-8% także to cieszy. Skuteczność typów ogólnie niezła bo prawie 60%. Wszystkie typy tu podane jeszcze raz bym zagrał, bo uważam że wszystko było dobrze przemyślane. Dzisiaj trochę zawiódł JSW. Ogólnie miałem ostatnio pecha do underów/overów w siatkówce, także granie takich typów chyba już sobie podaruję. Mam nadzieję że ktoś korzysta z typów. Przy okazji zapraszam sympatyków kolarstwa do działu i liczę że ktoś nowy dołączy do grona udzielających się w tym dziale. Pozdro :wink:
Podane Kupony: 259
Trafione Kupony: 155
Zwroty: 9
Zainwestowane: 294 j
Wygrane: 316,303 j
Zysk: 22,603 j
Yield: 7,69%

Żużel: 33/59 w tym 4 zwroty
Kolarstwo: 18/39 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 66/96
Piłka Nożna: 3/10 w tym 1 zwrot
Biathlon: 27/43 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wielka pomyłka tego bukmachera. Np. wzbmilenium na wygraną Niemców w klasyfikacji medalowej płaci tylko 1,45 a jeszcze trzeba odjąć podatek. Niemcy jadą u siebie parcie na medale i oczekiwania są przeogromne. Pamiętać jednak należy że zgodnie z zasadą klasyfikacji wygrywa ta reprezentacja która ma najwięcej złotych medali, później srebrnych i brązowych. Nie liczy się ogólna liczba zdobytych medali. Dlaczego Niemcy bo po pierwsze jak już wspomniałem jadą u siebie. Po drugie mają w bardzo dobrej formie zawodników. Mamy aż 11 konkurencji i podejrzewam że Niemcy są w stanie zrobić ok 10 medali. Pierwsze zawody to Sztafeta mieszana, Niemcy są w stanie wygrać tą konkurencję mają bardzo mocne kobiety, Neuner i Henkel. Z panów pojadą Peiffer i Birnbacher. Złoto w zasięgu podium to minimum. Kto głównym kandydatem, Francja, Norwegia, Ukraina i może Rosja ale raczej oni odpadają. Dalej sprint mężczyzn, Peiffer w tym roku robi wrażenie w tych biegach. Mocny będzie Birnbacher, na Greisa trzeba zawsze uważać. Sprint kobiet, murowany faworyt to złota Madzia Neuner. Może Henkel i Bachmann. Biegi pościgowe uzależnione od sprintów ale jeśli Peiffer i Neuner będą wysoko w sprincie to w biegu na dochodzenie to utrzymają. Biegi indywidualne i masowe to spora loteria tu żaden z faworytów może nie wygrać. Sztafety, kobiety są faworytkami do złota, mężczyźni też o medal spokojnie mogą jechać. Sporo przemawia za Niemcami. W ubiegłym roku też wygrali klasyfikację medalową, zdobywając 4 złote i 3 srebrne medale. Drugie miejsce dla Norwegii która zdobyła więcej medali ale miała mniej srebrnych bo tylko 1, złotych również mieli 4. Ale trzeba pamiętać że w ubiegłym roku Norwegia była w znakomitej formie, a teraz tylko Tora Berger i Emil Hegle Svendsen w takiej są. Groźna będzie Francja, tylko że oni oprócz sztafet i Martina Fourcada nie mają kandydatów do złotych medali. Wysoko będzie Rosja która ma niesamowicie mocny skład, szczególnie panów i każdy może odpalić. Ale czy są w stanie zdobyć tylko złotych medali aby być lepszym od Niemców? moim zdaniem nie. Także pobieram dopóki jest taki wysoki kurs.
260#
Biathlon Ruhpolding Klasyfikacja Medalowa Wygra? Niemcy @ 1,85
1,5/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Faworytem tego meczu jest oczywiście Zenit, ale czy aż tak wyraźnym moim zdaniem nie. Awans powinni jednak wywalczyć, ale nie sądzę że w tym pojedynku Niemcy nie ugrają chociaż seta. W fazie grupowej w Kazaniu było tak samo jak ostatnio 3-0 dla Zenitu, ale w Niemczech wygrała drużyna Friedrichshafen 3-2. Co prawda grał wtedy Olver Venno ich najlepszy zawodnik ale Friedrichshafen to nie tylko Venno. W Kazaniu z dobrej strony pokazał się Marcus Bohme, pierwsze dwa sety bardzo dobre później trochę przystopował. Jednak trzeba pamiętać że to jest środkowy a nie atakujący. W pierwszej akcji kończył na wysokim procencie, na kontrach było słabo. Pomimo nazwisk jakie ma drużyna Rosyjska, ma o wiele gorsze przyjęcie niż Niemcy. Libero Rosic potrafi zagrać w tym elemencie na niezłym procencie. Idi ma nieraz problemy i jego trzeba chować, szczególnie kiedy jest w pierwszej linii, bo wtedy nie potrafi się zebrać do ataku. Oba zespoły dysponują bardzo silną zagrywką, ze strony Zenitu wszyscy oprócz Vermiglio zagrywają bardzo mocno. Ze strony Niemców, w polu zagrywki dobrze wygląda Bohme i Zatko, ale są też Vemic i Idi który mogą coś urwać na zagrywce. Sporym atutem zwycięzcy Ligi Mistrzów z 2007 roku będzie własna hala w której grają bardzo dobrze. Wydaje mi się że set to jest minimum na ile dzisiaj stać podopiecznych Steliana Moculescu, a wcale się nie zdziwię jak dzisiaj dojdzie do TB.
261#
VfB Friedrichshafen +2,5 - Zenit Kazan 1 @ 1,621 ⛔ 0-3 ale lipa dobrze że nie oglądałem :wink:
1,5/10
Pinnacle

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ostatni wypracowany zysk oraz dołożenie trochę gotówki na grę, pozwala mi zwiększyć stawki jakimi będę operował. Na wszystkie typy oprócz kolarstwa będą to 2j, natomiast na kolarstwo będzie to 1j. W razie masowych porażek wrócę do stanu poprzedniego, ale w sumie takie coś nie wchodzi w ogóle w grę.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No już bez przesady, Peiffera stać na medal, wzbmilenium ma odwrotne kursy i tamte są prawidłowe według mnie. Jedzie u siebie, w ostatnich zawodach w jakich startował czyli w Oslo było świetnie, 2 miejsce w sprincie i pierwsze miejsce w biegu na dochodzenie. Co prawda było to miesiąc temu, ale widać było że forma Arnda zwyżkuje. Solidnie przepracowany okres przed MŚ, do tego własna publiczność. No medal dla Peiffera to chyba minimum. Do tego zawsze mówił że trasy w Ruhpolding mu bardzo odpowiadają, także pobieram ten typ i myślę że powinien spokojnie wejść.

To ostatni typ długoterminowy, także jak widać po typach, bardzo mocno liczę na reprezentację Niemiec i mam nadzieję że nie zawiodą. Niech wszystko wygrywają, no może jedno złoto niech oddadzą Bjoerndalenowi :wink:
262#
MŚ w Biathlonie Arnd Peiffer zdobędzie przynajmniej jeden medal indywidualnie? TAK @ 2,10
2/10
Bwin

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Przy weekendzie mało czasu, także wszystko co chcę zagrać gram już teraz.
O Resovii sporo gorzkich słów już napisałem i wszystko to podtrzymuję. Gram na Rzeszowian tylko ze względu na słabość JSW. Widać że po powrocie po kontuzjach Lasko i Bartman muszą ewidentnie złapać rytm meczowy. Kubiak też ostatnio mnie nie przekonuje, niby w statystykach jest nieźle ale brakuje tego czegoś. JSW przegrał ostatnio z ZAKSĄ u siebie 3-0. To pokazuje w jakim miejscu jest obecnie ta drużyna, brakuje chyba świeżości i ogrania także w PO powinno być dobrze. Zresztą trener Bernardi mówił że nie ważne dla nich które miejsce będą mieli w rundzie zasadniczej. Bo aby zostać MP trzeba wszystko wygrywać, także taktykę zwycięstw chce zastosować w PO :wink: Resovia, kochana Resovia, męczy się niesamowicie. Ostatnia porażka w Bydgoszczy 3-2 nie wystawia im najlepszej opinii. Nie chcę ciągle powtarzać tego samego, ale Resovia grając z Tichackiem sporo traci, mam nadzieję że trener Kowal w końcu zrozumie że Dobrowolski gra lepiej w ostatnim czasie. Od trzech spotkań bardzo równą wysoką formę prezentuje Alek Akhrem, chciałbym go zobaczyć w przyjęciu w duecie z Bojiciem. Tylko że obaj są ofensywni, a Igła sam przyjęcia nie utrzyma. Grozer co ma to kończy. JSW moim zdaniem tego spotkania nie wygra, chyba że katastrofę po raz kolejny zagra Resovia i wyciągnie rękę do swoich rywali.
263#
Asseco Resovia Rzeszów - Jastrzębski Węgiel 1 @ 1,42 ✅ 3-0 easy nawet rezerwami szkoda że nie złapałem dzisiejszego kursu ok ~1,8
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zawodnicy z Warszawy to są goście, dzisiaj po męczarniach wywalczyli awans do półfinału pucharu CEV. Bardzo dobre spotkanie rozegrał Wojtek Żaliński oraz Maciej Krzywiecki (który zastąpił Krzyśka Wierzbowskiego). Widać było że do optymalnej dyspozycji dochodzi Steuerwald. Dzisiaj nie grał Grzesiek Szymański którego zastąpił i to z całkiem dobrym skutkiem Mikołajczak. Politechnika gra bardzo ambitnie. Ostatnia wygrana w lidze 3-2 z Częstochową i wcześniejsze wyrównane i zacięte boje to tylko potwierdzają. Politechnika gra bardzo agresywnie na zagrywce co w mecz z Treflem który ma kiepskie przyjęcie będzie bardzo dużym atutem. Myślałem że po meczu w Olsztynie Trefl się przełamie i zacznie wygrywać, ale nic bardziej mylnego, grają przeciętnie nadal popełniając masę błędów własnych. Przestoje w niektórych ustawieniach przerażają, do tego ta silna zagrywka ze strony Politechniki może ich całkowicie wykończyć. Politechnika nadal gra o 6 miejsce w tabeli i jeśli wygrają za 3 punkty, wcale nie będzie to marzenie ściętej głowy. Bo Fart i Częstochowa mają bardzo trudne mecze.
264#
Lotos Trefl Gdańsk - AZS Politechnika Warszawska 2 @ 1,42 ⛔ 3-0 ????
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Na koniec chyba najciekawsze spotkanie 18 ostatniej kolejki sezonu zasadniczego. Akademicy z Częstochowy zawodzą w tym sezonie. Wyraźnie mają problemy z mocniejszymi rywalami a na pewno do takich zalicza się Delecta. Ze słabymi idzie w miarę przyzwoicie. Oczekiwania przed sezonem na pewno były większe ale stojąc w miejscu kadrowo w siatkówce cofamy się do tyłu. Bardzo przeciętnie grają przyjmujący Murek i Gierczyński. Mają mecze kiedy idzie dobrze, ale jest wyraźnie za dużo słabych momentów, Janeczek bardzo chimeryczny, ale raczej solidny. Dobrze gra środkowy Wiśniewski i chyba na tym pochwały w stronę Jasnej Góry się kończą. Delecta rewelacja sezonu, 4 miejsce i jeśli wygrają choćby za 2 punkty będą pewni utrzymania tego miejsca. Trener Makowski wykrzesał wszystko co mógł z tej drużyny, drugą młodość przeżywa Stefan Antiga i to on jest liderem tego zespołu. Świetne przyjęcie, doskonała zagrywka, dobry atak, i co najważniejsze dobra gra w obronie. Dawid Konarski jeśli pierwsze piłki mu wejdą to później jest już z górki, ale jak początek słaby to męczy się i to bardzo. Ostatnio nie grał Jurkiewicz także nie wiem jak będzie teraz. Delecta ma więcej atutów i moim zdaniem wyra to spotkanie, tym bardziej że dzisiaj Częstochowianie grali w pucharze CEV 4 sety + złoty set. Być może wkradnie się zbyt dużo optymizmu i samozadowolenia, do tego podróż z meczu i być może jakieś zmęczenie. Także pobieram wygraną Delecty.
265#
Tytan AZS Częstochowa - Delecta Bydgoszcz 2 @ 1,72
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Specjalnie założyłem konto na MŚ u tego bukmachera i jak widać było warto, konkurencyjne buki płacą na ten typ tylko 1,50. Niemcy są faworytem tej sztafety, patrząc na składy nie trudno się z tym nie zgodzić. Henkel (86,5% na strzelnicy), Neuner (81,8% na strzelnicy), Birnbacher (86,4% na strzelnicy), Peiffer (85,8% na strzelnicy). Trudno sobie wyobrazić by ktoś mógł zepsuć strzelanie. Henkel w tej kwestii bardzo dobra i równa. Neuner zdecydowanie poprawiła się na strzelnicy strzela wolno ale celnie. Birnbacher i Peiffer to czołówka jeśli chodzi o samo strzelanie. Biegowo Henkel jest jedną z lepszych zawodniczek, Neuner ustępuje tylko Daszce i Kasi. Panowie biegowo też ścisła czołówka. Rosjanie wystawili dla mnie bardzo niezrozumiały skład. Panie jest ok, ale Panowie na pewno nie są to najlepsi zawodnicy tej reprezentacji. Vilukhina (83,3% na strzelnicy), Zajcewa (86,6% na strzelnicy), Małyszko (81,7% na strzelnicy), Szipulin (89,7% na strzelnicy). Zdecydowanie u panów brakuje Ustiugowa, Mokoviejeva czy Garaniczewa. Według mnie ta trójka jest lepsza od wystawionych zawodników do jutrzejszej sztafety. Vilukhina na strzelnicy przeważnie dobrze, jednak zdarzają się momenty kiedy zawodzi. Biegowo nieźle ale do najlepszych trochę brakuje. Zajcewa gorsza forma w ostatnich zawodach jakich startowała. Strzelecko powinno być bardzo dobrze, biegowo spora zagadka. Małyszko na strzelnicy dość przeciętnie i to może być najsłabsze ogniwo tej drużyny, biegowo powinno być ok. Szipulin jeden z lepszych strzelców, jednak czasami zdarza się pudłować. Biegowo w ostatnich zawodach wyglądał dobrze, ale do najlepszych też trochę brakuje. Moim zdaniem zarówno Panie jak i Panowie są lepsi po stronie Niemieckiej. Jadą u siebie. Są faworytem także medal powinni spokojnie zdobyć, a Rosjanie niekoniecznie, bo mocni będą Norwegowie, Francuzi oraz dobrze spisujący się w mixach Ukraińcy.
266#
Sztafeta Mieszana: Niemcy - Rosja 1 @ 1,65 ✅ 3-5 pefa ;)
2/10
Panbet

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jest już lista startowa i zgodnie z oczekiwaniami wszyscy najlepsi zawodnicy startują w pierwszej i drugiej grupie czyli z niskimi numerami. Najlepsze panie wybrały głównie pierwszą i część drugiej grupy. Dlaczego tak? bo jutro ma być ciepło w Ruhpolding bo aż 14 stopni to trasa będzie się rozjeżdżała i trudniej w późniejszej fazie zawodów będzie trafić ze smarami. Wiatr będzie leciutko dmuchał ale bardzo słabo.

Unibet i Bwin niszczą ofertą na te zawody także chwała im za to.
Kurs nie zachwyca, ale typ wielce prawdopodobny. Emil w sztafecie zniszczył biegowo, śmiem twierdzić że na tych Mistrzostwach nikt nie zbliży się do jego osiągnięć biegowych. Strzelecko wygląda nieźle, trochę boję się o stójkę jeśli tam będzie nieźle czyli 4/5 to Emil wygra jutrzejszy sprint. Na strzelnicy w tym sezonie Emil 84,3% a Tarjei tylko 82,8%. Ale ostatnia forma młodego Norwega była tragiczna zresztą w tym sezonie spisuje się bardzo słabo. Biegowo myślę że Emil może nadrobić nawet dwie rundy karne. Ale nie sądzę że będzie aż taka różnica pomiędzy tymi zawodnikami na strzelnicy. Emil 10/10 nie będzie miał a Boe tym bardziej.
269#
Emil Hegle Svendsen - Tarjei Boe 1 @ 1,35 ✅ 2-17
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Za szybko skreśliliście Arnda i mam nadzieję że jutro się przejedziecie grając przeciwko niemu :razz: To że spieprzył strzelanie nie znaczy że jutro będzie tak samo słabo. Biegowo wyglądał bardzo dobrze, ścisła czołówka, strzelanie wczoraj nie wyszło ale te 85% z całego sezonu znikąd się nie wzięło. Arnd lubi sprinty, także ja upatruję w nim jutro kandydata do medalu. O Boe pisałem wyżej mnie ten zawodnik w tym sezonie nie przekonuje, a to że nie załapał się do sztafety mieszanej przegrywając z Ole pokazuje że nie jest w najlepszej dyspozycji i trenerzy o tym wiedzą stosując wczoraj taki manewr.
270#
Arnd Peiffer - Tarjei Boe 1 @ 1,55 ⛔ 37-17 Boe zrobił &quot;swoje&quot; ale Arnd zawiódł ????
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Helenka wraca na właściwe tory, już nie człapie jak na ostatnich zawodach przed MŚ. Wczoraj w sztafecie bardzo dobry czas jeden z lepszych. Strzelanie to magia ze strony Helenki aż 89,5 %, myślę że jutro maksymalnie 1 pudło możemy zobaczyć w wykonaniu Szwedki. Jest w formie i myślę że jakiś medal może zdobyć. Brunet niestety człapie, czasowo w sztafecie biegowo ponad 30 sekund straty do Ekholm, czyli Szwedka ma komfort jednego pudła więcej. Na strzelnicy Brunet jest najlepsza bo aż 93,3%. Ale myślę że Helena załatwi ten pojedynek biegowo. Bo 9/10 na strzelnicy to chyba minimum ile musi jutro trafić.
271#
Helena Ekholm - Marie Laure Brunet 1 @ 1,65 ✅ 4-5
2/10
Bwin

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dział kolarstwo :!: Pierwszy typ długoterminowy, zakończy się za tydzień, drugi typ dopiero na niedzielę ;)
272#
Rein Taaramae - Jerome Coppel 1 @ 2,00
1/10
Bet365

273#
Etap 1 Paris - Nicea Wygra? Tony Martin @ 2,25 ⛔ 28 fatalna forma Martina w tym roku :?
1/10
Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom