>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dokładam jeszcze jeden typ, stawka co prawda dwukrotnie niższa niż zwykle. Ale obok takiego kursu nie mogę przejść obojętnie. Wells na wyjazdach jeździ fatalnie, no może nie fatalnie ale bardzo, bardzo słabo. Tegoroczne wyniki prezentują się następująco z Eastbourne 2,0,1, z Birmingham 1,0,0,1, z Coventry 1,1,2,0,0. Czyli praktycznie tylko raz z Coventry przekroczył tą linię. Ale trzeba też zwrócić uwagę na to z jakimi rywalami się mierzył a byli oni zdecydowanie słabsi niż dzisiejsza para King&#39;s Lynn czyli Szczepaniak i Wolbert (no może Lahti i Giza sąna porównywalnym poziomie czyli z Eastbourne). Rok temu Wells na torze w King&#39;s Lynn zdobył tylko 3 punkty, a za rywali wtedy miał Sitere i Complina ???? Wells nie jest w najwyższej formie, taki kurs to niezłe value i ja spróbuję zagrać przeciwko forumowej peffce.
520#
Ricky Wells under 3,5 @ 3,55 ⛔ 8 i tak było warto bo przyfarcił w 2 biegu
1/10
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Odważnie bo aż za 4j, wjeżdżam w mecz Brummies - Pirates. Nie spodziewałem się takiego kursu na gości i uważam że jest to spore value. Dzisiaj Poole wystąpi bez Lindgrena i Kurtza za nich jadą Bager oraz Howarth trzeba sobie powiedzieć jasno jest to wzmocnienie zespołu. Podstawowa piątak się nie zmienia, pod 1 i 3 bliźniaki z Australii. Pod 5 Miedziński. Drugą linię tworzą Andersson i Kling. Wczoraj wygrali 11 punktami z Panterami, dzisiaj powinni uporać się z Miśkami nawet za 4 punkty. O formie zawodników pisałem wczoraj, trzeba to podtrzymać bo wszyscy wyglądają bardzo dobrze. Kling wczoraj niezłego dzwona zaliczył i przywiózł 0 punktów ale dzisiaj powinien zapunktować. Gospodarze z Bjarne który jest po kontuzji. Ułamek biegów nie będzie wygrywał. King i Barker niby mocni ale Holdera i Warda nie objadą a i z Miedziakiem będą mieli problemy. Smoliński jakieś punkty przywiezie ale szału nie będzie. Auty z rezerwy zapunktuje ale nie na tyle by poprowadzić drużynę do wygranej. Piszcz statysta. Wygrana Poole nie podlega dyskusji według mnie, a takie kursy pobieram z pocałowaniem rączki.

521#
Birmingham Brummies - Poole Pirates 2 @ 1,71 ✅ 36-54 lokata :cool:
2/10
Bet365

522#
Birmingham Brummies - Poole Pirates 2 @ 1,775 ✅ 36-54
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +10
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Z żużla raczej nie planuję więcej typów no chyba że trafi się jakiś bardzo interesujący bet.
Raczej unikam obstawiania piłki nożnej ale tym razem spróbuję. Drużyna Smudy i Laty zagra ze Słowacją. Bardzo istotny sparing bo po nim Dyzma wyrzuci 3 zawodników. Więc każdy będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony. Gram DNB bo ta drużyna nie potrafi grać w ataku pozycyjnym, a przy takim rywalu chyba będą musieli prowadzić grę. Więc nie wykluczam nudnego 0-0. Ale z drugiej strony Lewandowski w ataku może zrobić różnicę. Także spróbuję zagrać, jednak zachowując odrobinę rozwagi pogram DNB.
523#
Drużyna Smudy i Laty - Słowacja DNB 1 @ 1,55 ✅ 1-0
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +6
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nie spodziewałem się takich kursów, ja szacowałem kursy w granicach 1,5 i więcej na Falubaz. Więc taki kurs jaki mamy na Unię Leszno to ogromne value. Jednak bezpieczniej będzie pograć handicap aż 10,5 punktów. Według mnie Unia spokojnie zrobi 40 punktów w Zielonej Górze. Hampel po chwilowym dołku wraca do optymalnej formy, u braci Pwalickich też zwyżkuje forma. Pavlic coś dorzuci bo jest w niezłej formie. Jedzie Baliński i będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony a w Zielonej Górze jeździć potrafi. W razie niekorzystnego wyniku można przecież korzystać z rezerwy taktycznej a w drużynie Romana Janowskiego ma kto jechać w ramach tej rezerwy. Falubaz ostatnio nie jechał. Ostatnie zawody to 13 maja w tej kpinie i żenadzie w Gorzowie. A tam byli słabi, ja wiem że u siebie są mocni ale moim zdaniem nie na tyle by wygrać 51-39 z Unią. Jonsson nie jest w najwyższej formie, Protasiewicz mnie nie przekonywuje. Dudek fruwa i to spory atut. Ale z kolei taki Holta, Davidsson i Loktajew to spore zagadki i przy tak mocnych rywalach ciężko będzie o solidnie zapunktowanie.
526#
Falubaz Zielona Góra - Unia Leszno +10,5 2 @ 2,00 ⛔ 51-39
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wybrałem sporo typów na GP, ale myślę że powinno się dobrze skończyć.
Holder jest w znakomitej formie, w lidze Angielskiej jeździ na nieosiągalnym poziomie, w Polsce też jest wybornie. Po pierwszym nieudanym GP w Auckland Chrispy prezentuje równy, bardzo wysoki poziom. Wygrana w Lesznie i wysokie miejsce w Pradze. Przede wszystkim sprzęt którym dysponuje w ostatnim czasie Australijczyk jest chyba tym z najlepszej półki. W Goeteborgu będzie z nim Ward a jak jest w parkingu Darky to Chrispy jedzie zawsze doskonale, &quot;co dwie głowy to nie jedna&quot;. Emil popadł w przeciętność w GP. To nie jest Emil sprzed dwóch lat kiedy zachwycał zadziornością, imponował w walce na torze. Sprzęt też nie jest dograny na tip top, w tym roku Emil tylko raz na trzy razy był lepszy od Holdera i to w pierwszym GP kiedy Holderowi dziecko się urodziło. Dla mnie jutro po raz kolejny się potwierdzi kto z młodych wilków dołączył do starej gwardii i będzie walczył o medale.
Drugi typ na Fredkę Lindgrena w parze z Kennethem Bjerre. Fredka może ostatnio nie jeździł najlepiej w lidze Angielskiej ale o GP na torze w Goeteborgu jestem spokojny. Fredka bardzo solidny w tym roku w elicie. Raz w półfinale, dwa razy brakowało bardzo mało by być w najlepszej ósemce dnia. Układ biegów nie jest najgorszy i z moich obliczeń wyszło że zdobędzie ok 8 punktów. Bjerre zawodzi nie dość że przegrał rywalizację we Wrocławiu z Fredką to po dwóch meczach podziękowano mu w Częstochowie. W Szwecji nie zachwyca, w Anglii też poniżej oczekiwań. Z mocniejszymi rywalami ma problemy i to nie małe. Jawy złotówy nie jeżdżą najlepiej brakuje wszystkiego &quot;u przyszłego Mistrza Świata&quot; (????) jak to mówi sam zawodnik.
Kolejny typ też na Lindgrena ale w parze z Ljungiem. Dwóch Szwedów więc mobilizację będą mieli, jednak po kolei. O Lindgrenie pisałem wyżej. Ljung natomiast w ostatnią niedzielę zaliczył dzwona w Polskiej Lidze, przez cały tydzień na środkach farmakologicznych, jakieś lasery brał więc w najelpszej formie fizycznej nie będzie. Do tego losowanie nie było szczęśliwie i Ljung ma trudne biegi. W tym roku w każdym GP Lindgren był lepszy od Ljunga i jutro powinno być podobnie.
Ostatni typ na ilość punktów Szwedów i Australijczyków. Liczą się wszystkie biegi i tylko z tego względu zdecydowałem się na ten typ. Po pierwsze jest to ogromne value. Po drugie zarówno Holder i Crump jutro powinni dobrze się spisywać, nie ukrywam że liczę że znajdą się w finale. Mi wychodzi że zdobędą jutro około 30 punktów we dwóch. Duńczycy na dobrą sprawę mają tylko Nicki Pedersena, on może nawet nieźle zapunktować ale więcej niż Holder i Crump nie zdobędzie. Andersen to średniak który zdobywa ok 5 punktów. Bjarne jest po kontuzji i nie jest dobrze przygotowany do zawodów co potwierdził chociaż by w Anglii w meczu Brummies - Poole. Bjerre o nim już pisałem wyżej jest bez formy, i bez odpowiedniego zaplecza sprzętowego. Według mnie Duńczycy zrobią maksymalnie 28 punktów, ale musi Nicki jechać dobrze w innym wypadku będzie o to ciężko. Kurs jaki jest to ogromnie value i ja je pobieram. Dla przykładu w tym roku w 3 GP obie nacje punktowały tak, Auckland: Australia 16, Dania 30. Leszno Australia 31, Dania 25. Praga Australia 32, Dania 34. Liczę na sinusoidę i powtórkę z Leszna.
527#
Chris Holder - Emil Sajfutdinow 1 @ 1,60 ✅ 17-12 (3m - 6m)
2/10
Unibet

528#
Fredrik Lindgren - Kenneth Bjerre 1 @ 1,85 ✅ 15-5 (1m - 13m)
2/10
Unibet

529#
Peter Ljung - Fredrik Lindgren 2 @ 1,45 ✅ 6-15 (10m - 1m)
2/10
Sportingbet

530#
Australia - Dania 1 @ 3,00 ✅ 28-26 brawo Aussie ????
1/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +16
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kurs na Golloba bardzo przyjemny, wiem zaliczył dzwona w Szwecji. Ale jeśli nie będzie dzisiaj w półfinale to nie będzie Mistrzem Świata, ba nie zdobędzie nawet medalu. Zainwestował przed tym GP sporo kapsy w sprzęt także myślę że półfinał to minimum ile musi dzisiaj zrobić. Do tego dokładam też tap8 dla Grega Hancocka. Herbie jest w takiej formie że brak półfniału praktycznie jest niemożliwy. Sprzętowo miażdży rywali, na torze w Goeteborgu zawsze spisywał się dobrze, zresztą jak na każdym torze tymczasowym.
533#
Tomasz Gollob Top 8 @ 1,50 ⛔ 11 miejsce w sumie to jestem zadowolony że nie był w półfinale
Greg Hancock Top 8 @ 1,20 ✅ 2 miejsce

2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Analizy w dziale

534#
Gustav Erik Larsson - Marco Pinotti 1 @ 1,50 ⛔ 7-1
1/10
Sportingbet

535#
Matteo Montaguti - Maciej Bodnar 2 @ 1,714 ✅ 27-8
2/10
Sportingbet

536#
John Gadret - Mikel Nieve 1 @ 1,40 ⛔ 114-110
2/10
Sportingbet

537#
Alex Rasmussen - Manuele Boaro 1 @ 1,55 ✅ 4-43
1/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gdyby jechał Ward to bym tego typu nie grał, ale z tego względu że jest Z/Z za Darkiego to uważam że we dwóch czyli Holder i Sullivan nie pociągną wyniku tak aby Anioły wygrały ten mecz. Miedziński co prawda wraca na właściwe tory ale z liderami gospodarzy nie będzie wygrywał. Mobilizacja w Rzeszowie ogromna, jedzie Kilokarpi i Kuciapa więc teoretycznie dwie dziury ale na swoim torze nie powinni przegrywać z drugą linią Unibaxu. Walasek jest w niezłej formie i to on powinien najlepiej zapunktować. Nawet po 7 startów Holdera, Sullivana i Miedzińskiego nie będą miały wpływu na końcowego zwycięzcę tego meczu.
538#
PGE Marma Rzeszów - Unibax Toruń 1 @ 1,44 ✅ 48-42
3/10
Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Po analizy zapraszam do działu kolarstwo ????
539#
Domenico Pozzovivo - John Gadret 2 @ 1,74 ⛔ 8-11
1/10
Sportingbet

540#
Mark Cavendish wygra over 1,5 etapów @ 1,60 ✅ 3 wygrane etapy
1/10
Sportingbet

541#
Ilu kolarzy założy różową koszulkę lidera over 5,5 @ 1,75 ⛔ 8 liderów
Sportingbet
Analizy w dziale

542#
Ryder Hesjedal - Roman Kreuziger 1 @ 2,20 ✅ 1-15
1/10
Bet365
Kupon 541#
⛔ 8 liderów ale szmaciarze ze SB wydymali i nie uznają tego że dwóch kolarzy się nią wymieniało, pomimo tego że przed Giro pisali mi że każdorazowa zmiana lidera się liczy, brak słów na tego dennego buka.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kolejny tydzień kończę z bilansem ✅10j w tym tygodniu aż 55% yieldu. Ogólnie 8,61% także jest nieźle. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że maj to najlepszy miesiąc jak mam w przygodzie z bukmacherką. Ograniczyłem liczbę typów, dwa razy się zastanawiam czy zagrać i są tego pozytywne skutki. W ubiegłym tygodniu planowałem zwiększenie stawki, jednak zostaję przy tym co jest, szkoda nerwów by grać za wyższe stawki, a teraz i tak jest całkiem nieźle, także pomalutku i do celu. Mam nadzieję że ktoś korzysta z typów. To by było na tyle, bajooo ????
Podane Kupony: 542
Trafione Kupony: 323
Zwroty: 17
Zainwestowane: 757j
Wygrane: 822,212j
Zysk: 65,212j
Yield: 8,61%

Żużel: 105/171 w tym 12 zwroty
Kolarstwo: 77/155 w tym 1 zwrot
Siatkówka: 73/124
Piłka Nożna: 4/11 w tym 1 zwrot
Biathlon: 47/69 w tym 3 zwroty
Skoki Narciarskie: 7/8
Biegi Narciarskie: 1/4

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Spodziewałemsię handicapu w granicach 15 punktów, choć po cichu liczyłem na niespodziankę jednak spojrzałem w składy i dyspozycję Brummies na torze w Coventry i wybiłem to sobie z głowy. Pszczoły w tym roku spisują się bardzo przeciętnie, ale myślę że dzisiaj będzie przełamanie i wygrają za 3 punkty. Bo skład mają imponujący, Kennett, Harris czy Nicholls biegów dzisiaj nie powinni przegrywać bo niby z kim? Larsen na swoim torze solidna firma na te 7-8 punktów. Lanham na swoim torze jakiś poziom prezentuje i 0 nie będzie woził. Rezerwa mocna bo Roynon i Bager to solidni zawodnicy na swoim torze. Goście nie mają kim straszyć, Bjarne nie jest w pełni sił po kontuzji i potwierdził to w GP. Ułamek na wyjazdach słaby. Barker i King na swoim torze to tak ale na wyjazdach nic ciekawego nie prezentują. Smolinski będzie miał ciężko o punkty, tak samo jak Piszcz który będzie statystą. Auty trochę obniżył loty i to nie jest taka armata jak na początku sezonu, a na wyjazdach raczej nie błyszczy, chociaż jest solidny. Dla mnie wygrana za 3 punkty nie podlega wątpliwości także stawiam na Pszczoły.
543#
Coventry Bees -7,5 - Birmingham Brummies 1 @ 1,85 ⛔ 40-50
2/10
Tobet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Piękne kursidło na Wilki. Dzisiaj na Monmore Wilki podejmują Pantery. Wilki mają bardzo mocno obsadzony skład. R/R za Aspgrena to wzmocnienie, bo w ramach tej rezerwy może jechać solidny u siebie Proctor i przy 5 startach myślę że te 8-10 punktów zdobędzie. Do tego Wells będzie jechał raz w R/R a później jako zmiana zwykła za Szweda, i przy 7 startach ponad 10 punktów spokojnie wykręci, jak nie więcej. Sówka wczoraj dobrze w Rzeszowie więc może jakieś punkty dowiezie. Jest także gość Karlsson i wraz z Lindgrenem jak w ubiegłym roku poprowadzą Wiki do wygranej. Miśkowiak też powinien solidnie zapunktować a w parze z wspomnianym Proctorem powinni wygrywać biegi. Goście mają słabych Bjerre i to jest mankament. Allen też po kontuzji wraca także szału nie będzie. Jensen i Sundstrom na nich trzeba uważać bo to groźna para. Rezerwa Lawson i Monberg na podobnym poziomie co rezerwa Wilków, ale liderzy są mocniejsi u gospodarzy i dlatego zdecydowałem się na taki typ.
544#
Wolverhampton Wolves - Peterborough Panthers 1 @ 1,65 ✅ 57-35
2/10
Unibet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czasu za dużo nie ma. Także szybko uważam że Asy wygrają dzisiaj pierwsze spotkanie w sezonie. U gospodarzy jedzie Korneliussen a on w Manchesterze jeździ dobrze. Jest Mroczka i Hougaard. Jest mocny Gjedde, mam nadzieję że jakieś punkty dowiedzie Ales Dryml. Z rezerwy Vissing i Eklof powinni ogarnąć sprawę i jechać przynajmniej na równo z rezerwą gości jak nie lepiej. U gości z rezerwy nie jedzie Kildemand i to jest super wiadomość dla mnie. Batchelor jest w słabej wręcz fatalnej formie. Stead na wyjazdach nie pewny. Kolega w dziale pisze że Andersen pogubił silniki a dzisiejsze spotkanie. Morris na wyjazdach przeciętny. Oby Asy wygrały pierwsze spotkanie w tym roku.
545#
Belle Vue Aces +6 - Swindon Robins 1 @ 1,925 ⛔ 33-60 ????
2/10
Sportingbet

546#
Belle Vue Aces - Swindon Robins 1 @ 3,60 ⛔ 33-60 ????
1/10
Bet365

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gdyby Hammarby jechało z Z/Z za Golloba (było by to spore wzmocnienie) jednak jedzie Troy Batchelor. Gospodarze mają bardzo ciekawy skład, Buczkowski jest w niezłej formie, Artiom Laguta w poprzednim spotkaniu zachwycał i wygrywał biegi. Kasprzak i Koścecha to solidna para na tym torze. Nermark w Szwecji raczej bez szału ale z takimi rywalami jak dzisiaj letko będzie wygrywał. Z rezerwy Gapiński który solidnie zapunktuje i Palovaara który raczej nie odegra żadnej roli. Gospodarze mają mocną piątkę także dzisiaj powinni wygrać to spotkanie minimum 8 punktami. Myślałem że goście wzmocnią się Z/Z za Golloba ale oni wystawiają równie marnego Batchelora. Magnus Zetterstroem na wyjazdach szału nie będzie robił w tym roku, Tobiasz Musielak jeszcze sporo chleba musi zjeść by zaistnieć w Szwecji. Dennis Andersson w przeciętnej formie w tym roku, by nie powiedzieć fatalnej. Grzegorz Walasek będzie liderem ale jeden zawodnik nie uciągnie drużyny, z rezerwy Adrian Miedziński i Sebastian Alden mocni ale Gapa może ich pogodzić. Dla mnie wygrana Valsarny minimum 8 punktami.
Mecz na szczycie w Elitserien. Gram też z tego względu że będzie w TV. Dackarna jedzie z Wardem i dlatego wygra to spotkanie. Pierwsza para Andreas Jonsson i Jonas Davidsson powinni sobie dobrze radzić na torze w Malilli. Druga para piekielnie silna Darcy Ward i Patryk Dudek, obaj świetni startowcy i wcale się nie zdziwię jak dzisiaj wygrają wszystko 5-1. Fredrik Lindgren zwycięzca ostatniego GP dzisiaj powinien zdobyć ok 9-10 punktów. W Szwecji jest solidny lecz bez fajerwerków. Z rezerwy Michael Jepsen Jensen i Joel Larsson. Ten pierwszy nie powinien przegrywać z rezerwą gości a ten drugi powinien jakieś punkty na rezerwie gości przywieźć. Goście mają mocny skład, ale, no właśnie Hampel nie jest w najwyższej formie tak samo jak Emil i przez to można upatrywać ich przegraną. Crump w Szwecji poza ostatnim meczem nie zachwycał. Jonasson i Madsen w formie ale dzisiaj jest z kim przegrywać. Vaculik z rezerwy z Jensenem będzie miał ciężko o wygrane. Moim zdaniem wygrają gwiazdy z Malili jednak nie więcej niż 6 punktami.
547#
Valsarna -4,5 - Hammarby 1 @ 1,80 ⛔ 44-46
2/10
Unibet

548#
Dackarna Malila - Elit Vetlanda 1 @ 1,65 ✅ 47-43
2/10
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
W Dackarnie jedzie Darcy i Dudek w Vetlandzie Hampel i Jonasson. Darky i Patryk to świetni startowcy, na torze też potrafią walczyć. 3 bieg więc będzie już trochę odsypane i da się wyprzedzać. Hampel jest w słabej formie pokazał to w GP i Polsce. Jest wolny na starcie a i na dystansie motory nie są szybkie. Jonasson jest w formie ale on startowcem nie jest także uważam że 3 bieg padnie łupem gospodarzy a kurs zadowalający.
549#
Dackarna - Vetlanda Bieg 3 wygra Dackarna @ 2,70 ⛔ 3-3
1/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Linia wystawiona bardzo wysoko także spróbuję zagrać. Poole jest bardzo mocne, ale chyba nie aż tak by wygrać 24 punktami. Po pierwsze ta druga linia nie jeździ najlepiej. Dodatkowo nie jedzie Denis Andersson który byłby gwarantem tych 7-8 punktów jedzie za niego Frampton a to nie jest zawodnik do punktowania. Forma Mastersa też spora zagadka. Co prawda z rezerwy jedzie Kling ale on miewa ostatnio problemy sprzętowe. Za Miedzińskiego R/R więc spora strata. Bliźniacy z Australii oczywiście nie osiągalni i dzisiaj nie powinni gubić punktów. U gości 6 razy pojedzie Lindgren i te 13 punktów powinien zrobić. Miśkowiak ładnie walczy, tak samo jak Proctor. Z rezerwy Wells może sporo punktów nachapać. Sówka statysta, ale taki Aspegren Kurtza i Framptona może objechać. W obliczu tego że można skorzystać z jokerów taki handicap to fajna inwestycja na dzisiejszy wieczór.
Dla mnie faworytem są goście i mówię że oni dzisiaj wygrają, ale dla bezpieczeństwa pobieram handicap. Jadą z R/R w której może jechać Watt, Nilsson, Robson i Mear także na poziomie 9 punktów zapunktują z tej rezerwy. Watt w King&#39;s Lynn jeździ bardzo dobrze, zresztą tak samo jak Karlsson. Mear i Worral powinni powalczyć z rezerwą gospodarzy czyli Szczepaniakiem i Wolbertem. Gospodarze mają mocny skład ale nie mocarny. versen jest w niesamowitym gazie, ale co dalej. Nermark w Anglii co najwyżej przeciętnie. Janowski potrafi pojechać na poziomie 10 jak i 2 punktów. Korneliussen strażnik sowjego toru ale ostatnio obniżył loty. Dla mnie taki handicap to fajna spraw bo w razie przegrywania 10 punktami można skorzystać z jokera który powinien przyjechać za 6 obojętnie czy pojedzie Watt czy PK.

550#
Poole Pirates - Wolverhampton Wolves +22 2 @ 1,875 ✅ 50-43 :cool:
2/10
Sportingbet

551#
King&#39;s Lynn - Lakeside Hammers +11 2 @ 1,925 ✅ 43-49 ewidentnie Rico nad nimi czuwa ????
2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No to jedziemy z najlepszą Ligą Świata. Na obry początek mecz Birmingham Brummies kontra Belle Vue. Faworytem jest jedna drużyna i prawdę mówiąc łapałbym handicap na Miśki nawet w granicach 26 punktów. Jest 20 i jest gitara. Brummies mają bardzo mocny skład. Pierwsza para Bjarne Pedersen i Smoliński to będzie bardzo solidna para i myślę że dzisiaj mogą wygrywać wszystkie biegi przynajmniej 4-2. Druga para King i Ułamek bardzo silna, Seba przesunięty po 4 więc ma dość fajne łatwe biegi. Barker jedzie z rezerwowymi ale on będzie dobrym prowadzącym parę, bo to solidny zawodnik na swoim torze. Auty u siebie jest kapitalny. Piszcz dzisiaj powinien przywozić rezerwy gości. Goście mają bardzo przetrzebiony skład. Jest Harris ale co dalej? Nic. R/R za Mroczkę to osłabienie. Ales Dryml u siebie nie przekracza linii 5 punktów to gdzie na wyjeździe ma być liderem. Ashworth dla mnie kompletnie anonimowy zawodnik. Hougaard po kontuzji jest w bardzo przeciętnej formie. Eklof i Roynon nie powinni odgrywać znaczącej roli. Dla mnie wygrana gospodarzy przynajmniej 26 punktami.
Drugi typ pojedynek &quot;Otiego&quot; z Ashworth. Josh u siebie to bardzo solidny zawodnik w tym roku w Birmingham punktował tak 12,5,13,9,6. Te jednocyfrowe wyniki miał z mocnymi rywalami, gdzie na rezerwach byli Monberg czy Kildemand. Ale ze słabymi rezerwowymi a takimi są rezerwowi gości będzie spokojnie wygrywał. Ashworth dla mnie anonimowa postać, punkty to może zbierać tylko na swoich bo gospodarzy nie objedzie. Handicap na pierwszy rzut oka przeraża ale Auty wygra dwa biegi pomiędzy rezerwowymi i kryje hnadicap, a Ricky spod 4 pojedzie 3-4 razy i pod prysznic.

552#
Birmingham Brummies -20 - Belle Vue Aces 1 @ 1,90 ⛔50-43 akurat dzisiaj musieli pojechać na dobrym poziomie ????
2/10
Sportingbet

553#
Josh Auty -5,5 - Ricky Ashworth 1 @ 1,95 ⛔ 9-6 Auty zrobił swoje ale Ashworth ???? 2/10
Sportingbet

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Długo się zastanawiałem co zagrać z tego spotkania, pierw myślałem o parze Monberg-Proctor jednak nie będę kombinował i gram na Poole, ale dla bezpieczeństwa gram z handicapem. W Poole brakuje Miedzińskiego, ale tak do końca czy jest to osłabienie? W tym meczu więcej niż 7 punktów by nie zdobył, a dzięki temu ze go nie ma dodatkowy start ma Ward. Proctor na torze w Peterborough jeździ bardzo dobrze i na pewno jest to lepszy zawodnik niż Andersson w tym sezonie. Kling też nie powinien cieniować i jakieś punkty dołożyć do dorobku Piratów. Rezerwa wygląda przeciętnie Howarth to nie jest zawodnik na punktowanie, ale taki Lindgren jeśli odpali to z Monbergiem może powalczyć, bo Lawsona powinien objechać. Gospodarze mają niepewnego Bjerre który nie bezie wygrywał z Bliźniakami z Australii. Lessie też przeciętny w tym roku. Para Jensen i Sundstrom groźna ale na pewno do pokonania. Allen po kontuzji upiera się by dzisiaj jechać, choć można domniemywać że dzisiaj nie wytrzyma tego meczu bo nie do końca zaleczył kontuzję. Rezerwa za sprawą Monberga mocna ale taki Lawson to nie jest wirtuoz. Mecz będzie na styku i być może ostatni bieg zdecyduje. Dodam tylko że w 11 na 15 biegów jedzie albo Ward albo Holder więc nie będzie źle.
554#
Peterborough Panthers - Poole Pirates +5 2 @ 1,925 ✅ 39-51 ????

2/10
Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom